Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??
Moderator: anjin-san
145 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
obtez pt varianta a dooa a lu publius conbinata cu cia a lu naiti si http://www.pippo.nl/
-
weed13 - Mesaje: 1868
sau daca ie sa ne luam dupa ce zice shakti, cu noxele, il leaga de teava de esapament. da nu inteleg atunci unde ie relaxarea.
-
kado are legatura cu noxe, mai multe nu pot sa ti spun
plm(c.n.) de secrete care tre sa le stie tot fanclubu, ca pe urma sa fac faze de copii mici si sa nu zic ce ii aia.
afla ca io ii zic lu naiti waga natsukashii nain meiku ware kichigai naishi hon'in mune uchitoru temae. amu informeaza-te tu ce inseamna, ca daca nu, iti umplu casuta de pemeie cu textu asta pana aflii.
-
weed promit sa ma documentez, nu stiu inca care e relatia ta secreta cu naiti:D.cat despre kado si pippo nu te mai stresa ,o sa afli tu
weed13 scrie:plm(c.n.) de secrete care tre sa le stie tot fanclubu, ca pe urma sa fac faze de copii mici si sa nu zic ce ii aia.
afla ca io ii zic lu naiti waga natsukashii nain meiku ware kichigai naishi hon'in mune uchitoru temae. amu informeaza-te tu ce inseamna, ca daca nu, iti umplu casuta de pemeie cu textu asta pana aflii.
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
shakti scrie:cat despre kado si pippo nu te mai stresa ,o sa afli tu
aha ! ai auzit? deci o sa afli tu cand o sa creshti mai mare, mult mai mare, exagerat de mare, chiar.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Noapteo, vad ca nu gasisi sertaru'.
Hai sa jucam ceva... fotbal american. Vrei?. Stii cum se joaca, nu? Ok, baiatu'! Brava!
Uite ce minge faina am... Ei, cum sa fie prea mica? ti se pare tie ca n-ai mai jucat de mult.... Nu, nu, nu e e sparta, e noua, uite, vezi inelul asta? aici era eticheta da am rupt-o ca am jucat ieri cu Tzapu'. Mama ce ne-am distrat... am facut amandoi febra musculara de-atata alergat. Tzapu' a picat la pat da eu am venit special sa ma joc cu tine. Apropos de febra musculara, vrei sa imi dai ceva mai mult tp sa ma departez ca ma cam dor picioarele? ok? Mama ce baiat de gasca esti... As avea nevoie de 12 secunde sa ma departez. Stii ce-s alea secunde? Nu stii? Eh, nu-i bai, nici eu nu stiam cand aveam 5 ani. Uite cum facem... numeri in gand pana la 10, apoi cand ajungi la 10, incepi sa numeri iar, da de data asta pana la 2 si apoi pasezi. Sa nu te grabesti cu numaratul ca te imbolnavesti si vine tanti aia care a venit si data trecuta, cand te-ai aruncat de la etaj ca sa probezi legea gravitatziei de ti-ai frant mana, si-ti face injectie! Ok? Ok! Sa-i dam drumu'. Gata? Ia mingea! Stai asa sa scot inelu' asta ca arata urat pe minge.
Hai sa jucam ceva... fotbal american. Vrei?. Stii cum se joaca, nu? Ok, baiatu'! Brava!
Uite ce minge faina am... Ei, cum sa fie prea mica? ti se pare tie ca n-ai mai jucat de mult.... Nu, nu, nu e e sparta, e noua, uite, vezi inelul asta? aici era eticheta da am rupt-o ca am jucat ieri cu Tzapu'. Mama ce ne-am distrat... am facut amandoi febra musculara de-atata alergat. Tzapu' a picat la pat da eu am venit special sa ma joc cu tine. Apropos de febra musculara, vrei sa imi dai ceva mai mult tp sa ma departez ca ma cam dor picioarele? ok? Mama ce baiat de gasca esti... As avea nevoie de 12 secunde sa ma departez. Stii ce-s alea secunde? Nu stii? Eh, nu-i bai, nici eu nu stiam cand aveam 5 ani. Uite cum facem... numeri in gand pana la 10, apoi cand ajungi la 10, incepi sa numeri iar, da de data asta pana la 2 si apoi pasezi. Sa nu te grabesti cu numaratul ca te imbolnavesti si vine tanti aia care a venit si data trecuta, cand te-ai aruncat de la etaj ca sa probezi legea gravitatziei de ti-ai frant mana, si-ti face injectie! Ok? Ok! Sa-i dam drumu'. Gata? Ia mingea! Stai asa sa scot inelu' asta ca arata urat pe minge.
- Invincible
bre uidescule mai mult de "draga mea nu ma impac cu tine, eu sunt suparat (...)" n'am preceput, mai ie cva cu omorat cu principii/tzatze, cateva conjunctii shi niscavai pronume..
in legatura cu caloriferiul, iestetzi nebuni, de unde calorifer bre cand juma din popolatzie ie debranshata, puate ca stimabilu domn neatza foia sa spuna centrala de apartament..asha mai da..
later edit:domnu neatza se pare ca ai belit belengaru' caci se pare ca invincinbilu' ie hotarat sa te trimita la ingerashi, arhangheli shi serafimi (c.O'Baba) ..vezi semnatura lu' 'mnealui:
iote, mai intai te'a sfatuit sa'tz bagi deshtele'n p#$da (ma'sii, presupun), apoi tze'a recomandat cu multa caldura pistolul sh'acu te'nvatza sa te juoci cu grenada..bre eo zic sa'l dai in plt (c.matale) shi sa termini cu iel ca prea se strofocheaza aci..
cu respect shi sinpatie, eo..din aceiash localitate..

in legatura cu caloriferiul, iestetzi nebuni, de unde calorifer bre cand juma din popolatzie ie debranshata, puate ca stimabilu domn neatza foia sa spuna centrala de apartament..asha mai da..
later edit:domnu neatza se pare ca ai belit belengaru' caci se pare ca invincinbilu' ie hotarat sa te trimita la ingerashi, arhangheli shi serafimi (c.O'Baba) ..vezi semnatura lu' 'mnealui:
spicuit din semnatura invincibilului scrie:Pana nu mori, nu mor!
iote, mai intai te'a sfatuit sa'tz bagi deshtele'n p#$da (ma'sii, presupun), apoi tze'a recomandat cu multa caldura pistolul sh'acu te'nvatza sa te juoci cu grenada..bre eo zic sa'l dai in plt (c.matale) shi sa termini cu iel ca prea se strofocheaza aci..
cu respect shi sinpatie, eo..din aceiash localitate..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
invincibilule, io iti recomand un lucru. daca tu chear faci ce zici ca faci lu fete, muta-te in vilabaho. atmosfera de acolo ti se potriveste ca o manusa (manusa=un fel de prezervativ pt "iubita" ta).
-
Invincible scrie: opt, vd ca u gisi srtru'.
Hi sa jceva... fbal amen. Vri?tii cu se joac, nu? Ok, ! Bra!
Uite ce mulara de-a pit la pat da eum vt speial sa ma , v sa si vinti aia ca a vt inelu' asta ca arata urage.
auzi pisi, ai shi o varianta prescurtata la toate prostiile astea ? ca ie pacat de toate literele astea care se irosesc aiurea.
-
neatza - Mesaje: 5820
shakti scrie: pubisul este un os, nu stiu la ce te ai gandit tu
io m-am gindit la os. desi se pare ca pentru tine zona in intregime prezinta interes. ca doar nu mai esti pubera. desi sper ca din cind in cind mai plivesti si tu parul ala pubian. ca doar n'oi fi fr'o pudica. adica asa ca-n mimosa pudica.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
145 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma