Relatia IQ - mariaj
Moderator: anjin-san
faw, ma vad pus in situatzia ingrata de a te dezamagi shi pe tine: se intampla foarte rar sa imi pese.
-
neatza - Mesaje: 5820
Izabela scrie:Poate-mi explicati si mie de la ce vine carpe diem asta.Io stiam ca-i o formatie sau asa ceva.Acuma vad si-ncoace si-ncolo carpe diem carpe diem.Ba mai vad si "carpe diem si felicitari!",o fi vreo urare sau ce?Si ce legatura ar avea cu subiectul de fata?
asta ie bre.....
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
rascoliti amintirile cu Izabela vietzii...
mi-adusei aminte de mistretu din padure , capota lu masina, magazinu lu tata de mobila...
mi-adusei aminte de mistretu din padure , capota lu masina, magazinu lu tata de mobila...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
carpe diem era o trupa care cand sa retras shia facut fabrica de pantofi italeneshti la slobozia. de acolo shi espresia "carpe diem shi felicitari !" adica "uite ca shi la slobozia ie oamini care se descurca".
-
-
neatza scrie:carpe diem era o trupa care cand s-a retras shia facut fabrica de pantofi italeneshti la slobozia. de acolo shi espresia "carpe diem shi felicitari !" adica "uite ca shi la slobozia ie oamini care se descurca".
io shtiam alta. deci a fost o trupa carpe diem, care dupa ce s-a destramat s-a reinfiintzat sub o alta formula alaturi de baietzii aia doi boiemi de canta deinpreuna pe la festivalu de muzica ushuara sanremo, romina shi albano pauar le zicea, shi care de aici din colaborare a decurs shi numele: "carpe diem felicita" sau, in traducere lejereana shi mai neaosha "carpe diem shi felicitari".
-
nocturna - Mesaje: 8725
meeeeey .. ce atzi porcit iara threadu uomului ......
da norok ca veni 'neazta ji ne-a "sculat" .... ca voi restu' va luatzi de femeiiiele astea batrane ce nu-iji gasesc mistretzu; ....
P ... uoai ce m-am ras .......
Lasa fata iza' ca deschid eu clubu ala cautatoarele de/de sub/de peste/etc mistretzi k tu jtii ca io-s cu hessperientza si asha itzi prind unu cat ai zice.... ha-iq-uu mine in padure sa ne masuram aiquurile.......
da norok ca veni 'neazta ji ne-a "sculat" .... ca voi restu' va luatzi de femeiiiele astea batrane ce nu-iji gasesc mistretzu; ....

Lasa fata iza' ca deschid eu clubu ala cautatoarele de/de sub/de peste/etc mistretzi k tu jtii ca io-s cu hessperientza si asha itzi prind unu cat ai zice.... ha-iq-uu mine in padure sa ne masuram aiquurile.......
- goni_q
- Junior Member
-
sorry, faw. m-am documentat si ai dreptate privitor la sexul useritzei.
dar poate te-a citit pe threadul despre omosecsualitate si si-a facut fata vreo parere
si da, dimensiunea conteaza. la iq ma refer, da?
dar poate te-a citit pe threadul despre omosecsualitate si si-a facut fata vreo parere

si da, dimensiunea conteaza. la iq ma refer, da?

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Se pare ca am parut patetica la fraza aia cu 27 de ani, asa s-ar explica poate si multitudinea de michimausi ce se intorc cand pe o parte cand pe spate si care au aparut dupa postul meu. Eu vroiam sa spun doar ca nu sunt din categoria acelor fete care spun da primului venit, uneori chiar fara sa-l testeze macar la pat. Eu i-am tot schimbat si niciodata n-am avut destul timp sa-i cunosc prea bine. Desi am avut vreo 12 tipi, aici pe forum unii ar crede ca am avut vreo suta. Nu e asa.
-
Izabela - Junior Member
doar ca nu sunt din categoria acelor fete care spun da primului venit, uneori chiar fara sa-l testeze macar la pat

nu mai pot.
deci ce faci, il pui sa-tzi arate cat de lung are IQ-ul?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
marimea conteaza doar la aceia care o au mare
shi daca o aveam mica normal ca mai conta.

da nushdice vorbeshti de IQ la genu feminin?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
deci grijile ie direct proportionale cu marimea....aichiului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma