Buna tuturor? Am sa incep tare pt ca am vazut cateva modificari. In primul rand fara suparare cine si-a permis sa mute threadul de pe Proconsul pe un alt forum? DOresc si eu cateva lamuriri pt ca in primul rand este un subiect initiat de mine si trebuia sa fiu intrebat. M-a cam suparat faza asta cine a facut-o. Desi banuiesc cine dar as dori o confirmare. Nu se face asa ceva mai fara aprobarea mea, nu pt ca sunt eu buricul pamantului dar din respect. Am mai observat ca cineva mi-a schimbat semnatura. Mai, pana acolo am ajuns sa schimbam lucruri care ne indeamna sa fim mai buni si mai intelepti? REspectiva pers are a schimbat-o, de ce a facut-o? Deci, am rugamintea cel care a facut-o sa imi aduca si mie lamuriri. Multumesc.
Ma bucur ca au mai postat cateva persoane. In legantura cu out-fiitul meu , pantof cu rosu. Recunosc ca nu exceleaza la tinuta adoptata dar nici nu strica atat incat sa nu-i poti purta, nu? N-am nici eu 100 de perechi despre pantofi incat sa ....

Intelegeti si voi. BUna idee Mirel la asortarea ta. Daca felina ta are voce asta conteaza pt oameni nu neparat trendul ce-l poarta dar sa fie accesibil. Cum stati cu albumul? Astept sa-l aud si eu.
DRaga tzake, fiu lui "tata". Iti multumesc pt criticile ce exceleaza in materie de proasta calitate si gust negativ, dar dupa cum spuneam fiecare are dreptul la opinia lui. MA bucur daca pt tine sunt un oribil cel mai de proasta calitate. AM sa iti raspund cu o vb inteleapta spusa de CERVANTES " Nu e nevoie de multe cuvinte pt a-i convinge pe intelepti de un adevar". Cred ca a fost o auxiliara la ce spunea Eyeswhitnes.
NU plec stai linistit sa nu te baneze nimeni. Nu pt ca eu in cateva zile am facut un rating care probabil de cand este acest forum putine [pers. au reusit pt cateva thearduri cum spunea Eyewhtiness sau poate ca din partea multor pers. mi-am castigat respectul in analogie cu pers. d-voastra (scriindu-mi) sau asa mai departe. NU am facut-o pt ca sa arat ca sunt the best sau mai cizelat fata de altii, ci pt a forumul reprezinta o familie si comunicarea este o substanta esentiala cu care omul trebuie sa se dozeze si imi place sa am amici. Poate ai dreptate ca nu am cu ce sa ma "laud, sa ma tina" vb tale dar spre deosebire de pers. ta incerc sa fiu eu Gigi si mi-am castigat un respect probabil mai mult decat tine sau poate ma insel si esti respectat mai mult. Pers. care le-ai aratat pozele le multumesc pt opinii. Probabil erau pustoaice de ale tale cu conceptia modernista de M. Manson si manele. Adica mediocre. Daca le-ai aratat pozele mele de ce nu le-ai aratat si SUFLETUL MEU, CUGETUL LUI, LUMINA POZELOR CE SE ASCUNDE DUPA ACELE POZE? Exteriorul intotdeauna este o prioritate pt multi si suprafata dupa care judecam. DIn pacate mai fac si eu asa, nu mult, dar incerc sa vad chiar acolo in interior unde este necesar. NU ca altii, vezi Tzake, aceste este un motiv pt care lumea coboara si coboara pana cand ..........Dar o raza de lumina intotdeauna va mai fi si va zambi. EU imi doresc ca tu ca baiat la 22 de ani sa incerci sa devi mai bun. Nu gandi inainte ci lasa-te calauzit de caldura inimii, de ochii sufletului si te vor purta in culmi care nici nu le-ai vazut. Nu judeca tot ce vezi din "prima". PAtrunde, cunoaste, iubeste, citeste, culege si vei deveni mai bun. Inca te mai poti schimba, nu e tarziu. Nu doresc sa devi ca mine, ci doresc sa devi mai bun cu tine si cu cei de langa tine. Numai asa vei deveni mai bun si atracita felinelor va fi mai mare. Am vazut ca iti doresti aces scop de-a atrage femeile. O femeie nu se atrage asa. O femeie se atrage prin naturaletea zambetului redat de buzele tale, de caldura sufletului tau si de simtul umorului. Intotdeauna femeilor le-au placut ca sa fim noi insine, ci sa nu fim o alta pers. Recunosc ca si eu ma dau rotund, pt ca imi sta in fire, dar acesta e doar un joc de-a "pacali si testa" omul. Asa el poate intr-adevar sa vada chiar sunt asa sau ma pune la incercare sau mai bine plec si nu doresc sa il cunosc. Totul vine din inima noastra, imagineaza-ti o picatura de apa in vid incalzita de razele incandescente ale "astrului mama plin de caldura" si priveste-o cu atentie.Ochii tai probabil vor vedea prin ea la fel precum o iluze ci nu puritatea si caldura ei. Care atunci cand paleste pe obraz si iti aterizeaza pe buze simtindu-i gustul te face mai bun.....Ma intreb in ce mediu ai crescut tu, ce preocupatii ai? Cizelarea si intepeciunea se dobandesc dificil si nu oricine le poate fructifica pt ca nu sunt permeabile pt oricine ci doar pt cine merita. Sti, darul de-a fi bun, cu sarm, charisma, iubire... Aceste haruri ele ne aleg pe noi, ci nu noi chiar ne dorim. Ele, vin la poarta sufletului tau si chiar daca nu deschizi ele intra si iti atipesc ermetic..Uneori nu e nevoie de raspuns la intrebari pt ca ele se se afla deja in noi. Ceea ce pot sa iti spun tzake este ca sper sa urmez un drum mai bun plin de entuziasm, miraj, iubire...Sti, stau in fata Pc-ului si iti zambesc. Altii poate nu faceau asa si te iti adresau replici dure. DAr cum poate fi Gigi rau daca o pers. ii intoarce o "palma". De ce sa fiu rau, toate la timpul lor. Inca un motiv pt care lumea cobora. Ti se daruieste raul si raspundem cu aceeasi fata a monedei.....Multi nu ne dam seama precum e dragostea. Ea vine din inima dar nimeni nu stie. Pt multi dintre noi e doar o iluzie de viabila sau mai putin.
Apropo, spune-mi parerea celor 10 pers despre pers ta. Prezinta-te pe tine si intreaba ce parere au despre tine, banuiesc ca raspunsul ar fi unul invers adresat mie. DAca e asa inseamna ca exista o similitudine intre voi......iti dpres sa fi iubit.
Draga sin ella citez: dar Gigi, de ce te schimonosesti asa in poze? fii tu insuti, natural ca felinele tale. zici ca ai crampe... sper ca nu te superi ca sunt sincera
unde ai facut pozele? in Gradina Botanica din Cluj?
__________________". Schimonoserile de care spui tu ma reprezinta si sunt natural, aici nu stiu daca precum felinele mele. Felinele mereu au reprezentat o complexitate primordiala. Oare sunt naturale precum spui sau nu?. Daca am crampe. Probabil. Crampe rationale si sentimentale. De aceea ma face ceea ce sunt eu. Si acele "indoiri" reprezinta un stil de miscare la dansurile vibrate de trupul meu si imprastiate deasupra spectatorilor aflati in jurul meu. Piskeshu stie, daca ai citit mesajul lui.Nu ma supar, stai linistita. Gigi se afla aici pt a ma ajuta, a va ajuta si sa fim buni priteni. DAca va deranjeaza puteti sa-mi spuneti sa plec. Poate deranjez pe unii..Adevarul este ca totul imi doresc sa vina din inima mea ce scriu aici si asa consider ca aproape total asa este. AM si eu defectele mele, este si normal. Nu pot fi perfect.DA, pozele sunt facute in Gradina Botanica din Cluj. Vad ca ai fost sau sti de aceasta minunatie din Cluj.a doua ca marime dupa cea din IAsi.
Draga weet 13. le-am sters pt ca nu erau bine "taiate" si din erata am pus altele. Dar voi reveni.
Draga nocturna citez: in opiniunea mea, decretez, cu mana pe cord, parerea proprie a mea conform careia, Gigicifre=ziua de nashtere este de departe cel mai vivace personaj de pe acest forum. shi is al naibii de serioasa cand zic asta.
Citat:
Chiar am facut un test sa stii
tzaka, mai bine le faci p'alea din revista bravo, pop-corn, ioana sau mami. sa ne anuntzi de rezultat, da ?