sin ella scrie:sunt sincera
Adica "sin cera", nu?
Moderator: anjin-san
si nu mai aude daca, falseaza... noi cantam live nu cantam pleyback si cum santem la inceput sar putea sa mai facem cate o gresala. Deci astept cu macxim interes raspusul tau.
Nu vezi ca esti clovnu forumului!? Esti patetic... mi-e mila de tine
Chiar am facut un test sa stii
Intelegeti si voi. BUna idee Mirel la asortarea ta. Daca felina ta are voce asta conteaza pt oameni nu neparat trendul ce-l poarta dar sa fie accesibil. Cum stati cu albumul? Astept sa-l aud si eu.
Cu hainele m`am lamurit, acu eu eram curios daca aveti ceva de spus in legatura cu epilarea. Atat la barbati cat si la feline. Credeti ca se cuvine ca un barbat sa faca asa ceva, sau vi se pare anormal ? De exemplu, daca am prea mult par pe maini, sa ma epilez sau sa fiu mandru ? De asemenea, care este diferenta intre epilat si ras ? Unii mi`au spus ca daca ma rad imi creste mai des, mai aspru si mai inchis la culoare paru. E adevarat ? Astept raspunsurile cu nerabdare... Aveti dreptate oricum, aveti un rating mai ceva ca Teo. Ce cald sunteti! Mi`au dat lacrimile cand am citit ce i`ati spus domnului Tzake, cand ati spus cum patrundeti dumneavoastra si zambiti si mai ales cand ati zis de domnul Eyewhtiness (cum ii spuneti dvs.) ca emana lumina...
Astept raspuns la intrebari si va asigur ca n`o sa mai fac mishto de dumnavoastra si sper ca nu v`ati suparat. 
k@tzy scrie:Vreau sa va intreb ce parere avetzi despre generatzia aceasta, majoritar de fete dar shi de baietzi, afectata de stilul cantaretzei Avril Lavigne.
ca tot vorbeai de orgasmul mintii mam gandit ziele astea si cred ca tine de noi.. este? Adica nu-ti trebe felina neaparat poti, sa ai orgams singur... dar nu trupeste ci sufleteste.. o bucurie imensa intreabal pe weed13 el stie... pacfat ca nu maie un anumit forumist ca ti-ar spune si el stie multe.
) si are si ...ce arata )acum poti sa te gandesti
) nu ne preocupa out-fitt-ul cat ce cantam dar la inceput stii cum e lumea... dupa ce osa rasbim osa ne permitem, sa impunem noi un trend daca pot sa-i zic asa... ma bucur ca vrei sa asculti o sa vorbesc cu ceilalti si probabil osa pun aici o bucata dintr-o piesa... ca sa asculti si sa apreciezi da sa fii sincer!! Oricum acum sunt la servici si, nu am la mine piesele stii ca-s multi care fura idei si... mie frica sa nu se "inspire" cineva de pe aici de aceia pun doar o mica bucata de piesa si-asa e riscant. Deci hai ca am monopolizat, toata discutia si sunt si altii care asteapta ... sfaturi de la tine. Multumesc inca odata.
(prezinta multe conotatii). Da, am uitat ca tu esti administrator pe forum daca sunt informat bine si atunci am incredere in tine. Poate imi dai si un raport cu userii, etc daca esti asa amabil. Eu sincer m-am gandit la Camitza noastra de pe forum fiind moderatoare pt move-ul de thread. Daca e ea, a facut o prostie si nu si-a dat seama de ce. Dupa cum spuneam, se intreaba, si chiar daca in opinia multora despre faptul ca acest thread nu tine de Proconsul, tine pt ca dupa cum spuneam la fel cum se posteaza threaduri pe alte forumuri asa se poate face si pe Proconsul. Pt ca Proconsul nu inseamna numai muzica ci dupa cum spunea un membru al formatiei Florin: se poate discuta orice pe acest forum:. In fine..Asta e . Voi scrie aici unde am fost plasat. Mai Mirele cred ca am fost plasat aici din motive temeinice:). Sexul are legatura cu frumusetea. Faci sex, devi mai "frumos" si mai dinamic, etc. Medicina cu sexul? PAi, oare care e tangenta MIrele? Trebuie sa sti despre sex o anumita teorie ca sa o poti pune in aplicare. Clitoris, Punctul G, etc. Zonele erogene.....de ce tin?. Sanatate, este si normal ca tine. Atentie la BTS-uri. Intalnesti pers. care le joaca "organisme" si iti transmite si tie.
. Poti sa imi trimiti si pe mail Mirel o piesa daca doresti. AM 1GB spatiu. In plus ca am un fisier de Muzica si te incadrez acolo. Acolo e mai sigur. Stai linistit. Nu te va plagia nimeni.
gigi scrie:Nu gandi inainte ci lasa-te calauzit de caldura inimii, de ochii sufletului si te vor purta in culmi care nici nu le-ai vazut. Nu judeca tot ce vezi din "prima". PAtrunde, cunoaste, iubeste, citeste, culege si vei deveni mai bun.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator