Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde kant emir » Mie Aug 03, 2005 5:02 pm

sin ella scrie:sunt sincera

Adica "sin cera", nu?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Mie Aug 03, 2005 5:11 pm

lui kant emir dati-i un ban ca posteaza off-topic :P
............................
sin ella

Mesajde eyewitness » Mie Aug 03, 2005 5:31 pm

sin patico, n-am decat fro 350.000 la mine, crezi ca-l vor multumi?

gigi, scuza-mi ignoranta si nimicnicia in arta vestimentatiei, dar te-am vazut in poze cu camasa alba , pantaloni gri si pantofi care parca au o nuanta de roshu. conform cu principiul tau, al combinatiilor de culoare fericite pentru atragerea felinelor precum mierea ursu, crezi ca roshu ala este un punct atractiv, un atu important in atragerea columbinelor spre cuibul desfatarii?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Mie Aug 03, 2005 5:37 pm

crezi ca roshu ala este un punct atractiv acel roshu e conditia sin equanon
Ai spus ceva de 350k?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde tzache » Joi Aug 04, 2005 1:06 pm

Scuzati-ma ca ma bag, da am ajuns la concluzia ca cine da importanta fashionfreak-ului astuia si sfaturilor lui de 2 lei vechi e chiar batut, respectiv batuta in cap.
Mr. Gherog n-ai cu ce ma, n-ai cu ce, nu mai visa atata. Tintesti cam sus. Trezeste-te, chiar iti place sa te ia lumea la misto? Nu vezi ca esti clovnu forumului!? Esti patetic... mi-e mila de tine. Chiar am facut un test sa stii, am salvat in calculator cateva poze de-ale tale si le-am arata la fix 10 persoane sa le intreb ce parere au despre tine. N-as vrea sa reproduc cuvant cu cuvant, ca te-as jigni prea tare. Ce vreau sa iti spun e sa te potolesti cu chestia asta odata, ai ajuns un fel de Bula. Bancurile acuma asa le zic. "Cica era Jiji ..." Tu esti de vina. Inca mai ai o sansa... Fac asta pentru tine ma, si daca pleci sa vezi ce ma baneaza astia de pe forum ca te-am gonit si nu mai au nici un freak de care sa faca misto.
tzache

Mesajde sin ella » Joi Aug 04, 2005 1:12 pm

si nu mai au nici un freak de care sa faca misto.

daca ma gandesc bine, puate totusi ar mai fi unul, maxim doi ~p~p~p :oups: :sorry:
............................
sin ella

Mesajde cubu » Vin Aug 05, 2005 12:36 pm

Gigi, scuya+ma... pardon eram pe tastatura romaneasca.. deic scuza-ma ca-ti raspund asa tarziu dar am avut de munca cu formatia, am terminat de inprimat trei piese sper ca in decembrie sa terminam tot.... Am vazut sugestia ta si imi pare bine.. pare o sugestie exscelenta oso incerc. Si desi cum zicea si antevorbitorii mei nu ma pricep la moda si cum ne inbarcam te-asi intreba daca ... pot sa fac o mica alternatie cu culorile alb negru ... adica baeti sa aive camasi negre pantaloni albi pantofi negri .. iar fetele sa aive pantofi albi fuste negre tricou alb... ca stii ca daca e tricou alb se mai uita omu la ce i se vede felinei :D si nu mai aude daca, falseaza... noi cantam live nu cantam pleyback si cum santem la inceput sar putea sa mai facem cate o gresala. Deci astept cu macxim interes raspusul tau.

Cat despre.. Tzake, reintinerez cele spuse de mine... nu te lasa doborat de asemena afirmatii nefondate ..tineo tot asa ca o ti bine. Rautaceosi sant multi, daruiti de Dumnezeu sant putini.

Mirel.
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Vin Aug 05, 2005 1:01 pm

Nu vezi ca esti clovnu forumului!? Esti patetic... mi-e mila de tine

gigi, numa invidia vorbeste din el. ie normal, a facut tot posibilu sa capteze atentia forumistilor si mai ales a felinelor de la primu post insa nu a reusit. tu in schinb, din cateva posturi, ai devenit cel mai citit forumist, lucru pentru care te felicit. sa stii ca celebritatea intotdeauna va atrage si antipatii si invidie si ura. tu insa da-le la o parte cu nonsanlanta care te caracterizeaza si continua in maniera-ti debordanta in a ne lumina drumul spre perfectiune

multumim gigi pt tot ceea ce faci pt noi
eyewitness

Mesajde nocturna » Vin Aug 05, 2005 1:11 pm

in opiniunea mea, decretez, cu mana pe cord, parerea proprie a mea conform careia, Gigicifre=ziua de nashtere este de departe cel mai vivace personaj de pe acest forum. shi is al naibii de serioasa cand zic asta.
Chiar am facut un test sa stii

tzaka, mai bine le faci p'alea din revista bravo, pop-corn, ioana sau mami. sa ne anuntzi de rezultat, da ?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde tzache » Vin Aug 05, 2005 1:56 pm

n-a fost invidie oricum da nu-mi mai bat capu.
am recunoscut ca primu meu post a fost cu stangu direct ca nu asta a fost intentia mea sa captez atentia fetelor, da ata ete, din greseli inveti.
interesanta experienta pe forum am avut, e de ajuns. buna lectie ce am invatat. nu plec suparat pe voi, chiar a fost misto. numa ca-mi pare rau de impresia care am lasat-o si asta nu o sa se schimbe niciodata. macar am invatat ceva de la voi. ai ca v-am pupat!
tzache

Buna dimineata, buna ziua sau buna seara:)

Mesajde Gigi0517 » Lun Aug 08, 2005 8:56 pm

Buna tuturor? Am sa incep tare pt ca am vazut cateva modificari. In primul rand fara suparare cine si-a permis sa mute threadul de pe Proconsul pe un alt forum? DOresc si eu cateva lamuriri pt ca in primul rand este un subiect initiat de mine si trebuia sa fiu intrebat. M-a cam suparat faza asta cine a facut-o. Desi banuiesc cine dar as dori o confirmare. Nu se face asa ceva mai fara aprobarea mea, nu pt ca sunt eu buricul pamantului dar din respect. Am mai observat ca cineva mi-a schimbat semnatura. Mai, pana acolo am ajuns sa schimbam lucruri care ne indeamna sa fim mai buni si mai intelepti? REspectiva pers are a schimbat-o, de ce a facut-o? Deci, am rugamintea cel care a facut-o sa imi aduca si mie lamuriri. Multumesc.
Ma bucur ca au mai postat cateva persoane. In legantura cu out-fiitul meu , pantof cu rosu. Recunosc ca nu exceleaza la tinuta adoptata dar nici nu strica atat incat sa nu-i poti purta, nu? N-am nici eu 100 de perechi despre pantofi incat sa ....:) Intelegeti si voi. BUna idee Mirel la asortarea ta. Daca felina ta are voce asta conteaza pt oameni nu neparat trendul ce-l poarta dar sa fie accesibil. Cum stati cu albumul? Astept sa-l aud si eu.
DRaga tzake, fiu lui "tata". Iti multumesc pt criticile ce exceleaza in materie de proasta calitate si gust negativ, dar dupa cum spuneam fiecare are dreptul la opinia lui. MA bucur daca pt tine sunt un oribil cel mai de proasta calitate. AM sa iti raspund cu o vb inteleapta spusa de CERVANTES " Nu e nevoie de multe cuvinte pt a-i convinge pe intelepti de un adevar". Cred ca a fost o auxiliara la ce spunea Eyeswhitnes.
NU plec stai linistit sa nu te baneze nimeni. Nu pt ca eu in cateva zile am facut un rating care probabil de cand este acest forum putine [pers. au reusit pt cateva thearduri cum spunea Eyewhtiness sau poate ca din partea multor pers. mi-am castigat respectul in analogie cu pers. d-voastra (scriindu-mi) sau asa mai departe. NU am facut-o pt ca sa arat ca sunt the best sau mai cizelat fata de altii, ci pt a forumul reprezinta o familie si comunicarea este o substanta esentiala cu care omul trebuie sa se dozeze si imi place sa am amici. Poate ai dreptate ca nu am cu ce sa ma "laud, sa ma tina" vb tale dar spre deosebire de pers. ta incerc sa fiu eu Gigi si mi-am castigat un respect probabil mai mult decat tine sau poate ma insel si esti respectat mai mult. Pers. care le-ai aratat pozele le multumesc pt opinii. Probabil erau pustoaice de ale tale cu conceptia modernista de M. Manson si manele. Adica mediocre. Daca le-ai aratat pozele mele de ce nu le-ai aratat si SUFLETUL MEU, CUGETUL LUI, LUMINA POZELOR CE SE ASCUNDE DUPA ACELE POZE? Exteriorul intotdeauna este o prioritate pt multi si suprafata dupa care judecam. DIn pacate mai fac si eu asa, nu mult, dar incerc sa vad chiar acolo in interior unde este necesar. NU ca altii, vezi Tzake, aceste este un motiv pt care lumea coboara si coboara pana cand ..........Dar o raza de lumina intotdeauna va mai fi si va zambi. EU imi doresc ca tu ca baiat la 22 de ani sa incerci sa devi mai bun. Nu gandi inainte ci lasa-te calauzit de caldura inimii, de ochii sufletului si te vor purta in culmi care nici nu le-ai vazut. Nu judeca tot ce vezi din "prima". PAtrunde, cunoaste, iubeste, citeste, culege si vei deveni mai bun. Inca te mai poti schimba, nu e tarziu. Nu doresc sa devi ca mine, ci doresc sa devi mai bun cu tine si cu cei de langa tine. Numai asa vei deveni mai bun si atracita felinelor va fi mai mare. Am vazut ca iti doresti aces scop de-a atrage femeile. O femeie nu se atrage asa. O femeie se atrage prin naturaletea zambetului redat de buzele tale, de caldura sufletului tau si de simtul umorului. Intotdeauna femeilor le-au placut ca sa fim noi insine, ci sa nu fim o alta pers. Recunosc ca si eu ma dau rotund, pt ca imi sta in fire, dar acesta e doar un joc de-a "pacali si testa" omul. Asa el poate intr-adevar sa vada chiar sunt asa sau ma pune la incercare sau mai bine plec si nu doresc sa il cunosc. Totul vine din inima noastra, imagineaza-ti o picatura de apa in vid incalzita de razele incandescente ale "astrului mama plin de caldura" si priveste-o cu atentie.Ochii tai probabil vor vedea prin ea la fel precum o iluze ci nu puritatea si caldura ei. Care atunci cand paleste pe obraz si iti aterizeaza pe buze simtindu-i gustul te face mai bun.....Ma intreb in ce mediu ai crescut tu, ce preocupatii ai? Cizelarea si intepeciunea se dobandesc dificil si nu oricine le poate fructifica pt ca nu sunt permeabile pt oricine ci doar pt cine merita. Sti, darul de-a fi bun, cu sarm, charisma, iubire... Aceste haruri ele ne aleg pe noi, ci nu noi chiar ne dorim. Ele, vin la poarta sufletului tau si chiar daca nu deschizi ele intra si iti atipesc ermetic..Uneori nu e nevoie de raspuns la intrebari pt ca ele se se afla deja in noi. Ceea ce pot sa iti spun tzake este ca sper sa urmez un drum mai bun plin de entuziasm, miraj, iubire...Sti, stau in fata Pc-ului si iti zambesc. Altii poate nu faceau asa si te iti adresau replici dure. DAr cum poate fi Gigi rau daca o pers. ii intoarce o "palma". De ce sa fiu rau, toate la timpul lor. Inca un motiv pt care lumea cobora. Ti se daruieste raul si raspundem cu aceeasi fata a monedei.....Multi nu ne dam seama precum e dragostea. Ea vine din inima dar nimeni nu stie. Pt multi dintre noi e doar o iluzie de viabila sau mai putin.
Apropo, spune-mi parerea celor 10 pers despre pers ta. Prezinta-te pe tine si intreaba ce parere au despre tine, banuiesc ca raspunsul ar fi unul invers adresat mie. DAca e asa inseamna ca exista o similitudine intre voi......iti dpres sa fi iubit.
Draga sin ella citez: dar Gigi, de ce te schimonosesti asa in poze? fii tu insuti, natural ca felinele tale. zici ca ai crampe... sper ca nu te superi ca sunt sincera

unde ai facut pozele? in Gradina Botanica din Cluj?
__________________". Schimonoserile de care spui tu ma reprezinta si sunt natural, aici nu stiu daca precum felinele mele. Felinele mereu au reprezentat o complexitate primordiala. Oare sunt naturale precum spui sau nu?. Daca am crampe. Probabil. Crampe rationale si sentimentale. De aceea ma face ceea ce sunt eu. Si acele "indoiri" reprezinta un stil de miscare la dansurile vibrate de trupul meu si imprastiate deasupra spectatorilor aflati in jurul meu. Piskeshu stie, daca ai citit mesajul lui.Nu ma supar, stai linistita. Gigi se afla aici pt a ma ajuta, a va ajuta si sa fim buni priteni. DAca va deranjeaza puteti sa-mi spuneti sa plec. Poate deranjez pe unii..Adevarul este ca totul imi doresc sa vina din inima mea ce scriu aici si asa consider ca aproape total asa este. AM si eu defectele mele, este si normal. Nu pot fi perfect.DA, pozele sunt facute in Gradina Botanica din Cluj. Vad ca ai fost sau sti de aceasta minunatie din Cluj.a doua ca marime dupa cea din IAsi.
Draga weet 13. le-am sters pt ca nu erau bine "taiate" si din erata am pus altele. Dar voi reveni.
Draga nocturna citez: in opiniunea mea, decretez, cu mana pe cord, parerea proprie a mea conform careia, Gigicifre=ziua de nashtere este de departe cel mai vivace personaj de pe acest forum. shi is al naibii de serioasa cand zic asta.
Citat:
Chiar am facut un test sa stii

tzaka, mai bine le faci p'alea din revista bravo, pop-corn, ioana sau mami. sa ne anuntzi de rezultat, da ?

Stau si reflectez. MEsajul acesta ai dorit sa il exprimi sau inversa. Este de departe cel mai vivace = (VIVí
Gigi0517

pt Eyewithness

Mesajde Gigi0517 » Lun Aug 08, 2005 9:15 pm

DE ce crezi ca sunt cel mai citit de pe forum? Nu ai de unde sa sti. ...Inca odata Multumesc si eu
Gigi0517

Mesajde eyewitness » Lun Aug 08, 2005 9:35 pm

gigi,

1/ nu jtiu cine a mutat subiectul dar tind sa cred ca moderatorul de pe proconsul. vezi tu , forumul nostru este conceput sa ofere cate un subforum pentru toate preferintele userilor astfel ca , subforumu proconsul este dedicat in exclusivitate formatiei proconsul si nu pasiunilor, hobbiurilor sau sfaturilor in arta vestimentatiei ale fanilor formatiei proconsul. nu jtiu daca am fost clar dar tu , daca esti fan proconsul, nu poti deschide tred pe forumul proconsul cu "cine iubeste echipa de fotbal cfr cluj?" ci trebuie sa deschizi tred pe forumul de fotbal intern. sper ca m-ai inteles iar actiunea moderatorului este perfect justificata (daca modu a mutat tredu). de aceea te-am invitat nu demult pe alte forumuri de pe fanclub.

2/ nu cred, ci stiu f bine traficul userilor pe fanclub. subiectul tau este unul dintre cele mai citite. ai incredere in mine.

3/ imi reinoiesc invitatia de a participa mai activ la forumul nostru in special la cel de literatura (observ ca cervantes este un preferat) , stiinte si de ce nu, sex (sfaturile tale in domeniul apropierii felinelor sunt fuarte constructive)

...deci?
eyewitness

Mesajde weed13 » Lun Aug 08, 2005 11:28 pm

gigi, te rog sa nu ma intelegi gresit, eu am doar 14 ani, si am observat pozele alea ale tale, care mi-au placut mult de tot. daca chiar vrei sa stii, intr-o zi am mi-am cumparat haine aidoma alor tale, intrucat mi-am scos la inprimanta poze cu tine imbracat, pt ca am o imprimnata destul de tare.
sincer sa fiu, sper sa putem sa ne cunoastem in toamna, eu fiind la liceu la cj. piskeshu ma cunoaste bine, am fost cu el la cate o citronada (eu) si bere (el). poate sa iti condifrme oricand.
eu locuiesc intr-un mic oras, dar crede-ma ca outfit-urile recomandate de tine au produs o impresie puternica in inima celei pe care o curtez de 4 ani de zile deja. probabil acum, nu neaparat datorita hainelor, cat si incercarilor mele de a citi din micile recomandari pe care observ ca le dai, am reusit sa ii smulg cate o privire calda si un zambet. maine seara am intalnire cu ea, tot datorita tie (indirect), si daca intalnirea va avea rezultatul dorit, iti voi ramane pe veci indatorat. maine sau poimanie voi atasa pe acest subiect o poza de la intalnirea noastra, asta daca nu te deranjeaza, desigur.
deci, in mai multe cuvinte decat am vrut, am incercat sa iti explic de ce am avut acea mica frustrare vis-a-vis de stersul pozelor cu tine.
spre sa nu te superi pe mine, ca mi-am deschis o mica parte din suflet pe tredul inceput, conceput si continuat de tine.
weed13

Mesajde Razorel » Mar Aug 09, 2005 1:22 am

Domnul Gigi, ce mai faceti? N`am mai vorbit de mult. Am vazut ca v`ati prins ca faceam un picutz mishto de dumneavoastra cu sandalele vopsite dar stati linistit, nu o sa mai incerc, am vazut ca nu merge, va prindeti prea repede :) Cu hainele m`am lamurit, acu eu eram curios daca aveti ceva de spus in legatura cu epilarea. Atat la barbati cat si la feline. Credeti ca se cuvine ca un barbat sa faca asa ceva, sau vi se pare anormal ? De exemplu, daca am prea mult par pe maini, sa ma epilez sau sa fiu mandru ? De asemenea, care este diferenta intre epilat si ras ? Unii mi`au spus ca daca ma rad imi creste mai des, mai aspru si mai inchis la culoare paru. E adevarat ? Astept raspunsurile cu nerabdare... Aveti dreptate oricum, aveti un rating mai ceva ca Teo. Ce cald sunteti! Mi`au dat lacrimile cand am citit ce i`ati spus domnului Tzake, cand ati spus cum patrundeti dumneavoastra si zambiti si mai ales cand ati zis de domnul Eyewhtiness (cum ii spuneti dvs.) ca emana lumina... :) Astept raspuns la intrebari si va asigur ca n`o sa mai fac mishto de dumnavoastra si sper ca nu v`ati suparat. :)
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde Eagle Raider » Mar Aug 09, 2005 1:32 am

k@tzy scrie:Vreau sa va intreb ce parere avetzi despre generatzia aceasta, majoritar de fete dar shi de baietzi, afectata de stilul cantaretzei Avril Lavigne.

te inseli ,de unde atata majoritate care se imbraca in stilul canteretzei alea Lavine ca nu stiu nici cum se cheama!!!
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde piskeshu » Mar Aug 09, 2005 8:41 am

Eagle Raider, du-te mama ca nu intelegi ce probleme discutam aici!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde theOffender » Mar Aug 09, 2005 9:13 am

gigi, sa moara raj kapoor de foame, mey da tu ai talent de bollywood nu gluma; o sa caut nishte link-uri de impresari sa se uite mai bine la tine. pana atunci spune-mi: shtii sa cantzi? da sa dansezi? bataie shtii?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde cubu » Mar Aug 09, 2005 9:48 am

Deci vreau sa spun ca nu am cuvinte.. Privesc stupefiat si indignat, cum cineva care a venit din concediu...nu spun cine.. din ciuda si invidie avrut sa-l descurajeze pe Gigi... Spun ca a vrut pentru ca nu a reusit, ba mai mult Gigi stai linistit aici sunt oameni care te apreciaza.. cu mici ecsceptii nu e padure fara uscaturi... nu trebuie sa fii fan Porconsul ca sa-ti dai seama de anumite treburi. cel/cea care a mutat thradul nici macar nu, l-a mutat bine aici.. ce legatura are, sexul cu medicina si sanatatea cu cum ne imbracam?? Felul in care ne imbracam trebuie sa tina de puritatea sufleteasca .. de sanatatea sufletului, nu de sex. nu mai vorbesc de medicina. Sexul este un lucru adiacent dragostei am dreptate Gigi? :D ca tot vorbeai de orgasmul mintii mam gandit ziele astea si cred ca tine de noi.. este? Adica nu-ti trebe felina neaparat poti, sa ai orgams singur... dar nu trupeste ci sufleteste.. o bucurie imensa intreabal pe weed13 el stie... pacfat ca nu maie un anumit forumist ca ti-ar spune si el stie multe.
Despre formatia mea.. nu stii cat ma bucur ca miai aperciat ideile osa le pun in practica curand. felina noastra vocalista e foarte buna (nu te gandi la prostii, ma refer la voce :D) si are si ...ce arata )acum poti sa te gandesti :D) nu ne preocupa out-fitt-ul cat ce cantam dar la inceput stii cum e lumea... dupa ce osa rasbim osa ne permitem, sa impunem noi un trend daca pot sa-i zic asa... ma bucur ca vrei sa asculti o sa vorbesc cu ceilalti si probabil osa pun aici o bucata dintr-o piesa... ca sa asculti si sa apreciezi da sa fii sincer!! Oricum acum sunt la servici si, nu am la mine piesele stii ca-s multi care fura idei si... mie frica sa nu se "inspire" cineva de pe aici de aceia pun doar o mica bucata de piesa si-asa e riscant. Deci hai ca am monopolizat, toata discutia si sunt si altii care asteapta ... sfaturi de la tine. Multumesc inca odata.

Mirel,
indescifrabil
cubu

Bine v-am gasit!raspunsuri ....

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 09, 2005 4:14 pm

Bonjour people!
Multumesc eyewhitness pt raspuns. Vad ca te misti repede. Asa esti intotdeauna? A-) (prezinta multe conotatii). Da, am uitat ca tu esti administrator pe forum daca sunt informat bine si atunci am incredere in tine. Poate imi dai si un raport cu userii, etc daca esti asa amabil. Eu sincer m-am gandit la Camitza noastra de pe forum fiind moderatoare pt move-ul de thread. Daca e ea, a facut o prostie si nu si-a dat seama de ce. Dupa cum spuneam, se intreaba, si chiar daca in opinia multora despre faptul ca acest thread nu tine de Proconsul, tine pt ca dupa cum spuneam la fel cum se posteaza threaduri pe alte forumuri asa se poate face si pe Proconsul. Pt ca Proconsul nu inseamna numai muzica ci dupa cum spunea un membru al formatiei Florin: se poate discuta orice pe acest forum:. In fine..Asta e . Voi scrie aici unde am fost plasat. Mai Mirele cred ca am fost plasat aici din motive temeinice:). Sexul are legatura cu frumusetea. Faci sex, devi mai "frumos" si mai dinamic, etc. Medicina cu sexul? PAi, oare care e tangenta MIrele? Trebuie sa sti despre sex o anumita teorie ca sa o poti pune in aplicare. Clitoris, Punctul G, etc. Zonele erogene.....de ce tin?. Sanatate, este si normal ca tine. Atentie la BTS-uri. Intalnesti pers. care le joaca "organisme" si iti transmite si tie. :). Poti sa imi trimiti si pe mail Mirel o piesa daca doresti. AM 1GB spatiu. In plus ca am un fisier de Muzica si te incadrez acolo. Acolo e mai sigur. Stai linistit. Nu te va plagia nimeni.
Eyewithness vad ca vb cu Piskeshu pe mess. Tare enigmatic mai esti.
Am sa particip si la sex, ceea ce am scris eu se leaga de metodele ce respect pt o femeie. Sau cum prefera unii de cucerire.
Draga Razorel...Chiar am intrebat cateva tipe ce parere au despre parul pe piept. In general nu le place, pe unele s-ar putea sa fie un stimul excititativ pt dansele. LA femei este ceva f. f. normal ca se epileze. Mai sunt si femei cu mustata care nu o rad dar...Au testosteron in corp:).
Diferenta dintre epilare-ras chiar exista. Prin metoda aplicata. LA epilare de obicei se folosea ceara pt a smulge parul din radacina acestuia. Daca te razi iti dai seama ca, aparatul doar taie pana la epiderma si firul nu-l smulge din radacini. Este adevarat, daca te razi des creste mai repede. Acum sunt diferite metode pt epilat. Sunt aparate si diferite creme. SI creme bune care f.usor smulge parul. Te poti interesa la o farmacie sau consulta anumite cataloage. O revista de barbati buna ar fi Men'sHealth. Chiar ma duc si eu acasuca sa o rasfoiesc. Nu fac publicitate la revista. Dar te ajuta mult ca sa te respecti daca poti. Normal nu prezinta varsta anumite articole dar....merge. Sper sa iti foloseasca preceptele mele. Nu m-am suparat, sunt obisnuit cu mistocariile. Sa inteleg ca pana acum ai facut doar misto:)?
Draga wedd13. Sper sa ai succes la intalnire. Sa sti ca vestimentatia este doar de exterior dupa cum spuneam. Trebuie doar sa te faci tu placut si asta va conta cel mai mult. Zambeste, simtul umorului si acorda-i atentie. Succes. Sa-mi spui cum a mers.
Draga theOFFENDER. Iti recomand sa te uiti la recenzia postata de Piskeshu. Iti dau si un link. Acolo te vei lamuri mai bine. Bine ai venit. Nu te-am mai vazut postand. (http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=15101&page=3&pp=20)
Draga Mirele din nou. Am omis. Vb despre orgasmul inimii (oarecum da, e sinonim la orgasmul ratiunii ( care ar fi fericirea) dar e orgasmul sentimental. Orgasmul inimii nu se poate simti fara a iubi, intelegi? Astept parerile tale ca sa pot continua. Da, intr-adevar sexul este adiacent dragostei. SI dragostea cu o pers e de fapt sex care implica sentimente de iubire.
ce inseamna sex te intrebi!
SEX- SARUTUL ORGANELOR GENITALE MASCULINE CU SARUTUL ORGANELOR GENITALE FEMININE. Capice? Orgasm singur doar singur poti avea d.p.v trupeste. Sufleteste nu...
Astept piesele tale......
Acum ma va las si voi trimite un APEL GENERAL PE FORUM DE MARE IMPORTANTA!. O zi buna. Felinele ce mai fac?
Gigi0517

Apel De Urgenta General!

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 09, 2005 4:30 pm

"Re: buna
evident. il gasesti pe fanclub.ro la generalitati/frumusete. pe forum proconsul nu are ce sa caute. e mult prea departe de subiect. o zi buna iti doresc"

In primul rand acest mesaj este de la Moderatoarea camitza1 de pe Proconsul care mi-a mutat subiectul fara acordul meu. In al doilea rand dansa nu este constienta de codul bunelor maniere si actioneaza cred ca fara discernamant. As dori sa relev faptul ca dansa nu este in drept sa isi faca de cap pe forum chiar daca este moderator. Camitza1 a mai sters si alte mesaje de la id precum Piskeshu, uneori fara motive bine intemeiate. Se pare ca distinsa isi face de cap, considerandu-se un "boss", care chiar deloc nu-i sta bine. As dori sa mai relev faptul ca f.putine pers. o citesc la posturile care le afiseaza, din motivul faptului ca, nu reprezinta nici un interes pt membrii forumurilor si subiectele sale sunt lipsite de substanta. Problema nu asta e neparat, ci pt ca intervine nejustificat de cele mai multe ori, fapt ce mi-a mutat si threadul de pe care scriu acum. Intentionat am scris la acest subiect si nu sugestii/reclamatii.
Fac apel la toti administratorii sau pers. care au puterea asupra acestor forumuri sa o baneze sau sa ii puna in avertizare. Placerea mea este ca acest thread sa fie postat pe Proconsul. Motivatia mea este postata in mesajul anterior. Cu binevointa d-voastra si a membrilor acestor forumuri care le cer o parere sa actionati in interes favorabil.
Dansa normal nici nu este capabila de a fi moderatoare pe forumul Proconsul . Sa isi vada de ziaristica si familia ei. Nu sa intervina actiunile oamenilor care doresc sa faca un bine. Pe cand dansa de cele mai multe ori plictiseste cu mesajele ei puerile si dupa cum spuneam FARA SUBSTANTA.
Faceti un bine!
Multumesc..
Gigi0517

Mesajde Amaterasu » Mar Aug 09, 2005 4:31 pm

gigi iubi, io nu mai citesc ce zic oamenii astai rai pe aici ca pe mine stii ca ma intereseaza numai ce ai tu de zis, da? o singura problema am si io: te rog io mult, numai zii la fumei, adica la toate fumeile "feline", da? ma induci in eroare. de fiecare data cand vad ca folosesti intr-un post de-al tau "felina" am impresia ca vorbesti despre mine si simt lacuste in stomac si fiori si ... stii tu, ce simt femeile cand sunt indragostite. asadar, cum ti-am mai zis, pufuletz mic si dragalas, barbat multilateral dezvoltat cu carare pe mijloc, PE FC FELINA E NUMAI UNA!!!!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde piskeshu » Mar Aug 09, 2005 4:35 pm

Dupa cate am patimit din cauza acestei Camuitze 1, nu pot decat sa-l sustin pe Gigi. Opriti-o pe Camuitza!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Multumes si continuati

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 09, 2005 4:42 pm

Multumesc Amaterasus pt subiect. Este prima oara cand imi scri. Aaa, tu ma citesti pt ca scriu feline. Bine, iti respect dorinta de a nu mai scrie cuvantul feline. Trebuie sa gasesc o alta modalitate de apelativ pt d-rele/d-nele de pe forum. Multumesc si pt apelativele tare dragute si pt sustinere. Apropo, e bine sa fi multiuniversal, nu? MAi ales ca tie iti plac domnii finuti. Te si caracterizeaza finetea dintr-un anumit punct de vedere. O zi buna sa aveti.
Continuati va rog...
Gigi0517

Mesajde memetshot » Mar Aug 09, 2005 4:48 pm

bre, da cine pana mea ii camuitza aia si ce pana mea vrea?
cu tuate ca io zic ca e mai bine asa, ca daca ramanea pe proconsul mister gigi s-ar fi plafonat.
asa pe fc el isi puate exprima cunostintele pentru mai multi insi.

gigi o singura rugaminte. la 5 randuri da si tu un enter, in acest mod o sa ai un text mai aerisit si mai usor de citit.
in rest, keep up the good work si invatal si tu pe eyeswhitnes sa sembrace.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Aug 09, 2005 5:49 pm

gigi,

imi pare extrem de rau ca moderatorul forumului proconsul ti-a creat aceasta stare de disconfort intelectual si enervare , stiindu-te ca un om echilibrat, pacifist si plin de toleranta fata de semenii tai. aceasta atitudine a ta fata de camuitza, moderatoarea forumului proconsul, contravine uneia dintre cele mai frumoase afirmatii ale tale pe acest forum :

gigi scrie:Nu gandi inainte ci lasa-te calauzit de caldura inimii, de ochii sufletului si te vor purta in culmi care nici nu le-ai vazut. Nu judeca tot ce vezi din "prima". PAtrunde, cunoaste, iubeste, citeste, culege si vei deveni mai bun.

sublime cuvinte si citindu-le simt ca ceva de nedescris se trezeste in mine, purtandu-ma euforic spre culmile inalte ale cunoasterii.

nu lasa aceste frumuase cuvinte sa fie spoliate de apelul tau cu tenta misogina si ironica intreptat inpotriva moderatorului de pe proconsul ci parafrazandu-te, iti zic: iubeste si iarta pentru ca vei deveni mai bun.

lasand totusi poezia deoparte, apelez la inteligenta si logica ta si cu riscul de a ma repeta, as dori sa intelegi un lucru simplu.

forumul proconsul este dedicat exclusiv formatiei proconsul. orice subiect care nu are legatura cu formatia proconsul, conform cu regulamentul forumului, nu are ce cauta pe acel forum si este datoria moderatorului de a muta acel tred pe un forum adecvat.

iti repet, fanclubul este un forum general care cuprinde absolut toate subiectele. subiectul deschis de tine s-ar fi pretat poate mai mult pentru forumul de generalitati dar in orice caz nu s-a pretat la forumul proconsul. in plus , multi care au postat pe acest subiect nici macar nu le plac proconsul.

cum ar fi de exemplu, ca pe forumul de fotbal , la subforumul echipei rapid, sa vina un fan al echipei rapid sa deschida treduri gen "pictura cubista la inceputul secolului xx", "locul lui cervantes in literatura universala" , "secsu anal, pro si contra" s.a.m.d? nu crezi ca ar fi deplasat avand in vedere ca fanclub are forum de literatura, stiinta, arta, sex etc?
eyewitness

Mesajde nocturna » Mar Aug 09, 2005 11:15 pm

preaminunate shi vivace jiji, mesaju' meu era de bine, numa' de bine pentru dvs shi de sustzinere contra personajelor duplicitare shi rautaciste precum este acest tzaka.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Morrigana » Joi Aug 11, 2005 11:16 am

Am ajuns la concluzia ca am nevoie de un rimel waterproof, desi de mult nu am mai ras cu lacrimi.
Voiam sa ii multumesc in special lui gigi pentru starea de buna dispozitie pe care mi-a indus-o threadul =))
... si pentru sfaturile... nepretuite =))
Morrigana
Junior Member

Mesajde Dany_S » Joi Aug 11, 2005 10:16 pm

Pai cum adica ai ras, e chiar suparator ce spui Morrigana. Asta e thread serios, nu-i nimic de ras.

Draga Giji

No ieu mis mai timid de felul meu si de aia n-am scris pana acum. Ma numesc Pompiliu, si vreau sa-ti multumesc din tot sufletul pt toate sfaturile pe care le-ai dat pana acum. Mi-au luminat cararile indoielnice pe care le luasem nu demult. Si vad ca nu-s singurul caruia i-ai schimbat viatza.

Amu, am nevoie de niste sfaturi. Am vazut ieri in targ o geaca frumoasa cu blana cum are Fizz. Si ma gandesc daca ar merge s-o iau si s-o port asortat cu cizme groashe cu piele si blana de urs polar cum se poarta in expeditziile din antarctica. Plec la munte si as vrea sa ma ghidezi.

O alta problema vitala care ma apasa, si care vad ca n-ai abordat-o este portul de sapca. Cum se cade pt noi in zielele noastre sa purtam sapca? Esti bine? degaja finetze ? dar sportivitate?

cu stima
Pompi
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde tzache » Vin Aug 12, 2005 1:48 pm

Dupa ce am citit cele spuse de tine Gigi, chiar mi-am schimbat parerea despre tine. Tot ce ai spus a fost cat se poate de adevarat. Te-am tratat mult prea superficial. Poate pentru ca ai acelasi nume cu "trandafirul" meu, daca imi permiti sa te citez, pe care il alint gigel. De aici rezulta starea mea de misto la adresa ta, fapt pentru care imi cer scuze. Cam asta ar fi... nu sint invidios pe tine, doamne fereste, dar dupa ce mi-a spus Mirel ca nu stiu nimic, chiar m-am pus pe ganduri si mi-am dat seama cum stau lucrurile de fapt. Pana si de faza cu pustoaicele Marylin Manson ti-ai dat seama... M-ai dat pe spate cand am citit! Bine... ai fost pe-aproape, nici chiar marylin manson... dar nu asta conteaza. Conteaza ca ai dreptate. Cumpatarea de care dai dovada si intelepciunea ta, care sincer, nu o intalnesti la un baiat de o frageda varsta, asa ca tine, m-au facut sa imi schimb parerea despre tine. Ce mai, jos palaria!
Si am o intrebare pentru tine: unde ti-ai facut pozele alea din studio si unde ai invatat sa pozezi ca o vedeta?
tzache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma