Amice Dan zis si Eutanasiatul, scuze ca-s cam blanda cu tine dar....esti IDIOT!!!!
dan83euthanesia scrie: romanu nici nu stie ce este un GLOBAL PLAYER!
Cu mana pe aorta, trebe pentru ca sa marturisesc ca nici io nu stie!!

Deh, nu frecventez cazinoaie!
dan83euthanesia scrie:nici o sansa sa te realizezi sa traiesti CA UN OM CIVILIZAT in tara asta <exclud optiunea de a fura asta nu te mai face OM>
Noroc cu tine ca ai fost civilizat dincolo, unde pun pariu ca stateati cate 10 familii intr-o casa, cumparati numai de la actzionen, n-aveati bani sa platiti facturile dar erati imbracati numai cu Nike si aveati cele mai smechere telefoane, faceati poze langa cele mai bengoase masini din parcare sa aratati la neamurile din Cucurezu de Deal ce v-ati ajuns!!! Ce mi-a placut '
optiunea de a fura nu te mai face om ' !! Se pare ca la un moment dat asta a fost o optiune personala dar, dupa ce te-au prins si extradat, ai ajuns la concluzia ca parca nu mai merge.
dan83euthanesia scrie:viitorul este la toti romanii care pleaca in alte tari si isi pastrez traditiile si obiceiurile romanesti.
pai si ce mai catzi bre in Romania fara viitor?? sau ai de gand sa te autoeutanasiezi pe tine insuti??
Asa is satula de d-astia ca tine....abar ai!!
Unii cand pleaca in lume sunt sfatuiti sa se fereasca de omul span si fanii ZZ Top. Sfatul primit cand am plecat din Romania a fost "Fereste-te de romani!!" (sfat tot de la romani ;n-am ascultat in intregime, reusind sa-mi fac si cativa prieteni romani, dar pot spune c-am fost norocoasa ). Atunci nu am inteles dar am realizat mai tarziu. Nu am cautat forumuri de romani, ca Stefan, cand am ajuns aici;n-am avut timp, plus ca aveam cativa amici (de-ai locului ). Dar in timp am reusit sa inteleg.
-Am invatat ca printre romanii "de afara" esti cat mai COOL cu cat esti mai ilegal. Cu cat ai o poveste pompoasa, aventuroasa, cu treceri ilegale, pasapoarte de tari de care habar ai unde se afla pe harta, conturi la banca pe numele verisoarei cumnatului matusii, casa pe care o imparti cu jumate din satul natal.....cu atat esti mai "bine vazut"
-Daca esti legal, ai o casa, un job bun sau......esti student, asta-i de-a dreptul blasfemie!
-"De unde esti din Romania?" Asta-i prima intrebare si, daca te tragi cat mai din nord-estul tarii esti binevenit. Faptul ca vii din Bucuresti si esti student....din prima esti un outsider.
-Nu conteaza ca unii sunt in tara asta de peste, sa zicem 5 ani, dar vocabularul lor se limiteaza la cat sa inteleaga cand seful le spune sa mai puna un sac de ciment sau ca pe covoare nu le doare daca le bati.
Nu inseamna ca toti sunt asa, dar marea majoritate da. Am avut norocul sa intalnesc insa si romani de care sunt mandra ca i-am cunoscut. Care au trecut poate prin acelasi inceput ca si cei de mai sus, s-au luptat mai mult, au vrut mai mult si...au reusit. Nu conteaza de unde au venit, Moldova, Bucuresti, Oltenia....
Se pare ca unii iubesc Romania mult mai mult decat o fac romanii insisi, poate si fiindca noi incercam s-o criticam si sa-i discutam problemele la infinit. Am intalnit multi straini care au vizitat sau chiar locuit pentru o vreme in Romania. Si chiar daca-s constienti ca nu-i paradis si, ca orice tara, are bunele si relele ei, au ramas placut impresionati de Romania si incantati ca au avut ocazia sa vada frumusetile ei si sa intalneasca locuitorii ei, sa guste din traditiile ei si sa povesteasca altora de ea.
Niciodata nu mi-a fost rusine ca-s romanca si ca iubesc Romania. Mi-e drag cand sunt intrebata de unde sunt si spun cu mandrie: I'm from Romania!! (desi poate unii mai "blonzi" la minte ma intreaba in ce parte a Africii este )
Undeva, candva, un amic al meu scria apropo de Uk/Sua versus Romania:
UK/Sua -------- Romania
1 Food is rubbish...vs gorgeous sarmale,rosii
2 girls are ugly....vs naturally beautiful girls
3 men are wimps...vs..men are men... in your face
4 hipocrisy rules...vs.they accept their condition
5 money is always an issue.vs..poor but generous
6 education is based..vs..don't believe evrythg
7 beer is shit....vs....Pils Timisoreana rules
8 romanians disunited..vs.unde maninca unul...
9 romanian embassy unhelpful..vs..romanii te ajuta
10 is f***ing FAAAAAR from home. vs.US/UK 2nd home
Ar fii multe de spus despre romanii din strainatate si despre cum este vazuta Romania din afara, dar poate alta data, deja s-a facut ditamai carnatzu' de post