Do you wanna get high?
Moderator: anjin-san
137 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
sica, o intrebare merluciana, ai fumat frodata "iarba"? stii cum arata?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
pacha scrie:Mai baieti si fete,drogurile usoare nu dau neaparat dependenta ba unora le face bine.Ian priviti-l pe Ozy Osbourne cat de in forma este.
pacha ozzy daca se tinea numai de iarba nu prea avea nimic dar nu stiu daca stii dar cand te apuci de cocaina si heroina de la o varsta de cum s-a apucat el si din cauza asta a fost dat afara din black sabath fiindca era dependent de heroina si se stie ca "moartea alba" iti mananca tot din tine si greu mai scapi de ea, ozzy a dus o viata de nebun ca majoritatea rockerilor si asta se vede pe la majoritatea care au dus viata din asta.
Eu sunt impotriva prafurilor sau a injectabilelor depinde cum vreti voi sa ii spuneti, dar nu sunt si impotriva la iarba fiindca iarba nu iti face ce iti fac prafurile, nu zic ca iarba nu iti face rau iti face si iarba rau, de la iarba poti sa ramani impotent si sincer nu imi doresc asa ceva dar din cand in cand mai fumez si o tigara din asta

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
eyewitness scrie:sica, o intrebare merluciana, ai fumat frodata "iarba"? stii cum arata?
da am fumat iarba, de toate felurile numai de prafuri nu m-am atins fiindca alea te omoara.
sincer cel mai mult imi place sa trag la bong dar cum faci foarte greu rost de unu ma multumesc si cu jointuri sau cu un bidon

-
Sică - Junior Member
da am fumat iarba, de toate felurile
si cum faceai o tigare, rasuceai iarba in hartie si gata?
-
sica, ce voiam sa-ti esplic era faptu ca iarba o amesteci cu tutun normal ca sa-ti faci o tigara si ca sa fii suficient si satisfacator de high , daca ai marfa buna indiana sau nepaleza, presari duar un degetar peste tutunu normal inainte de a rasuci si in concluzie ecuatia ta referituare la cantitatea de nicotina cu 1 tigara iarba= 2 pachete de tigari normale este o cretinitate si o imbecilitate de-a ta pe care nici uamenii de stiinta americani nu au cum s-o rezolve.
-
bine cum zici tu eu nu am facut decat sa spun ce am citit dar daca tu crezi ca asta este o cretinitate inventata de mine fie cum zici tu.
p.s. stiam ca trebuie sa amestec cu tutun nu fumez iarba de ieri
asa ca sa stii si tu
p.s. stiam ca trebuie sa amestec cu tutun nu fumez iarba de ieri

-
Sică - Junior Member
apelam la logica ta, daca si o tigara cu iarba si una normala se face cu aceiasi cantitate de tutun cum ai putea sa pleznesti pe forum ca nicotina dintr-una cu iarba este egala cu 40 normale? indiferent ce citesti, incearca sa treci ceea ce citesti si prin filtrul ratiunii si al logicii altfel starnesti reactii precum a fost a mea
-
driana_r01 scrie:Mah, dar ce vedeti voi la drogurile astea, fie ca sunt ele si usoare? SUNT ILEGALE!!! credeti ca sunt asa fiindca nu are politia romana ce face? toate, fie ca sunt usoare sau nu, tot droguri se numesc! si toate dau dependenta.....ca te simti bine si mai vrei, asta nu e oare tot o dependenta? chiar credeti ca aia de la antidrog alearga asa degeaba dupa consumatori? sau ce parere aveti de ei? (ii intreb mai ales pe astia care consuma)..acum nu ma injurati doar ca mi-am spus parerea...
In primul rand nu politia romana le face ilegale, ptca nu politia romana promulga legile. In al doilea rand, si daca sunt ilegale ce? Si da, cred ca MILITIA romana nu are ce face. Si inainte sa incepi sa vorbesti ca toate drogurile iti dau dependenta, mai documenteaza-te si tu. In primul rand macar ca sa afli adevaratele motive pentru care marijuana si hashul au deveint ilegale. Din cauza mexicanilor care veneau in America si ca sa fie vazuti ca niste paria - deci din motive polititce au bagat toate minciunile astea despre marijuana. Pentru ca asta era obiceiul lor. Si atunci explica-mi si mie cum de in Olanda unde fumeaza atatia oameni nu se intampla nimic grav? Iar oamenii aia sunt sanatosi, capabili sa munceasca si pe deasupra si cu un moral mult mai ridicat decat al nostru.
-
MushroomTrip - Junior Member
Te incadrezi in ce? Dupa raspunsul pe care l-ai dat, intr-adevar te incadrezi exact acolo
Mai baiatule mai, pune mana pe un dictionar explicativ al limbii romane - DEX - si uita-te ce inseamna, iar dupa aia, daca inca o sa mai sustii ca daca ai ce sa mananci si ce sa fumezi nu esti sarac cu duhul, este necazul tau nu al meu.
Mai baiatule mai, pune mana pe un dictionar explicativ al limbii romane - DEX - si uita-te ce inseamna, iar dupa aia, daca inca o sa mai sustii ca daca ai ce sa mananci si ce sa fumezi nu esti sarac cu duhul, este necazul tau nu al meu.
-
Of of ce s-a enervat nenea Becali, fante de forum
. Iar nivelul tau de a explica si de a face un rationament este exact cel al unui copil de gradinita :"[U]Ba tu"[B]
Acum sa nu plangi puisor, ca te faci tu mare si le arati tu lor.

Acum sa nu plangi puisor, ca te faci tu mare si le arati tu lor.
-
Sica_wine scrie:bine cum zici tu eu nu am facut decat sa spun ce am citit dar daca tu crezi ca asta este o cretinitate inventata de mine fie cum zici tu.
p.s. stiam ca trebuie sa amestec cu tutun nu fumez iarba de ieriasa ca sa stii si tu
nu trebuie sa amesteci iarba cu tutun...iar o tzigara de iarba nu are cum sa fie ca 2 pachete de tzigari de tutun pentru ca iarba nu contzine tutun, dar o tzigara de iarba este intradevar comparabila cu 7 tzigari de tutun la cat de cancerigena este (considerand aceiasi cantitate desi putine ori o singura persoana fumeaza cat incape intro tzigara)
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
god made weed.
who do you trust?
-
120dB - Junior Member
Mai oameni buni,
Voi discutati cu parintii sau prietenii despre acest subiect ?Despre nocivitatea si anturajul in care este posibil sa ajungi ?despre consecinte ?.
Sau priviti totul ca pe o chestie care exista si pe care fara nici un efort o ocoliti.Eu am discutii destul de dese cu ai mei copii si chiar cu prietenii lor.Cand privim impreuna un film si apare vreo situatie delicata imediat ii atentionez si iar si iar ii f00t la cap.
Voi discutati cu parintii sau prietenii despre acest subiect ?Despre nocivitatea si anturajul in care este posibil sa ajungi ?despre consecinte ?.
Sau priviti totul ca pe o chestie care exista si pe care fara nici un efort o ocoliti.Eu am discutii destul de dese cu ai mei copii si chiar cu prietenii lor.Cand privim impreuna un film si apare vreo situatie delicata imediat ii atentionez si iar si iar ii f00t la cap.
- pacha
Pai depinde ce discutii ai cu copii tai. Cred ca copiilor nu trebuie sa le interzici nimic, pt. ca mai rau vor face ceea ce le interzici. O discutie este intotdeauna benefica, dar atata timp cat nu interzici. Nu trebuie sa privezi pe nimeni de experienta. Viata trebuia traita ca fiecare sa isi traga propriile concluzii si invataturi. Mai ales ca am vazut ca exista parinti care daca afla ca copii lor fumeaza iarba ii duc la dezintoxicare. Ceea ce mi se pare o tampenie. But well, asta este numai opinia mea, fiecare este liber sa faca ce vrea si ce crede el ca este mai bine.
-
137 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma