"opere" in paint :)
Moderator: anjin-san
133 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pt. Dana
Eu sunt may masochis ? EU care sunt un admirator al aricilor ? Sau tu..care ne freci la cap cu cadavre si scheletzi ?
Cat despre estetica uratului..l-am citit pe Arghezi...si nu mi-a placut.
Pentru a te mai sensibiliza putin intra la urmatorul site :
http://hedgehogclub.com/

Cat despre estetica uratului..l-am citit pe Arghezi...si nu mi-a placut.
Pentru a te mai sensibiliza putin intra la urmatorul site :
http://hedgehogclub.com/

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Daca tot iubesti aricii si urasti poetii comunisti incearca-l pe bijutierul de Toparceanu pt. ca acest conflict "e o rusine, un delict, nedemn de tari civilizate" sau proza lui Emil Garleanu, poate reusesti sa intri "In lumea celor care nu cuvanta" si sa te realizezi printre fartatzii tai. Sa nu plangi la povestea cu calul :j
Cadavrele si scheletii fac parte din estetica uratului printre altele, ti-as recomanda si "Universul Kitsch-ului" da zici ca ma iau de tine.
Ca sa te desensibilizez:
Cadavrele si scheletii fac parte din estetica uratului printre altele, ti-as recomanda si "Universul Kitsch-ului" da zici ca ma iau de tine.
Ca sa te desensibilizez:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
L-am citit Danutzo..pe Emil Garleanu ! Uite itzi citez din el ,cu aproximatzie : "Iarna.Noapte lucie. O lume ca din povesti : Copaci de zahar,camp de cristal,iaz de oglinda. Si,pe uriashul policandru al cerului se aprind luminile una cate una,ca intr-o nemasurata sala da dantz."
Am citat din Fricosul.
Mai ai ceva de adaugat ?
Marfa poza cu lupii. Sunt niste animale destepte. Consideratzi zei la pieile rosii !
Am citat din Fricosul.
Mai ai ceva de adaugat ?
Marfa poza cu lupii. Sunt niste animale destepte. Consideratzi zei la pieile rosii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshule, o dai la pace, huh? Dar ceva Aristide N. Popescu? (De la Pegas la El Zorab sau Pitici si uriasi) Daca nu ai citit ai pierdut muuult. Intre altele iti recomand cu caldura cele doua studii de etologie ale lui konrad Lorenz (nu-mi amintesc exact titlurile, iti zic maine), da sa nu le confunzi cu filozofiile lui care-s alta ciorba.
Mai am de adaugat: toate canidele sunt animale destepte, fiecare animal e destept in felul lui. Si io zic sa ne oprim acilea ca suntem total offtopic: astea merg ori pe animale ori deschidem un thread de carti (desi parca a mai fost unul da' n-a avut succes)
Mai am de adaugat: toate canidele sunt animale destepte, fiecare animal e destept in felul lui. Si io zic sa ne oprim acilea ca suntem total offtopic: astea merg ori pe animale ori deschidem un thread de carti (desi parca a mai fost unul da' n-a avut succes)
- gaga
Am citit si de la Pegas la El zorab..si am mai citit si o carte scrisa de Felix Topescu (tasu' lu' Cristian Topescu) despre cai..am uitat cum ii zice. Gata ne oprim aici !
PACE !
PACE !
-
Originally posted by DANA
LOOOL, miculescu!
Aliosha, habar n-am da' poza e de pe allmusic, am castigat ceva?
Blink: pentru cultura ta generala care schioapata, nu e skeletzi, e unu' pe care il cheama Vic Rattlehead care are o istorie interesanta. de aia l-am si pus, era un fel de aluzie la tine: nu vad, nu aud, nu vorbesc. din pacate la tine aluziile nu prind. in afara de asta exista o carte "estetica uratului" pe care ti-o recomand, daca nu cumva nu esti ocupat sa citesti viata captivanta a obsesiilor tale.
dar se pare ca nu am sanse cu tine, esti intruchiparea vie a masochismului.
Concurs: ce rasa e cainele?:D
Vad ca nu si-a mai dat nimeni cu parerea. Era Brian Jones de la Rolling Stones. Am vrut sa-l bag si pe Syd Barret de la Pink Floyd, care a murit intr-un spital de nebuni dupa ce a fost distrus de LSD dar am renuntat la idee.
Sa trecem la urmatorul ( care e usor de tot):
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
P'asta il stiu: e iggy pop.
Da de ce e distrus? Sa-l vezi pe fi-su.
(offtopic: moshule, am multe de Felix Tzopescu: aproape pe toate, tu probabil ai citit "afectiuni reciproce" ca s-a gasit mai peste tot)
(offtopic: moshule, am multe de Felix Tzopescu: aproape pe toate, tu probabil ai citit "afectiuni reciproce" ca s-a gasit mai peste tot)
- gaga
La meciul dintre Los Angeles Lakers si Chicago Bulls,surprinzator castigat de tauri...au fost vazutzi in public cei doi de mai jos !
Cine credetzi ca sunt ?
Cine credetzi ca sunt ?
-
Iggy
P'asta il stiu: e [b]iggy pop.
(offtopic: moshule, am multe de Felix Tzopescu: aproape pe toate, tu probabil ai citit "afectiuni reciproce" ca s-a gasit mai peste tot) [/B]
Fi-su a fost trimis de a lui mama sa stea cu taicasu cand avea 12-13 ani pe motiv ca nu il mai suporta.
In vremea aia Iggy canta cu the Stooges ( '77-'78) si facea mai rau pe scena decat toata generatia imediat urmatoare (incepand cu Pistols). Normal ca n-a avut cum sa aiba grija de el si asa a ajuns sa copilareasca prin baruri cu bautura, femei, droguri.
Am vazut un documentar in care cei doi povesteau unul de celelalt si mentionau lucrurile astea...
Cand fi-su ajunsese pe la 17-18 ani Iggy era pentru a nu stiu cat oara in spital la dezintoxicare in timp ce el era ca sa zic asa semi varza. Iggy povestea cum il sfatuia sa nu ia droguri tari ci doar usoare usoare

Pe urma a cazut si el in patima intr-o perioada umpland spitalele impreuna. Apoi,din in ce povestea Iggy reiesea clar ca fi-su se oprise. Il arata pe acesta mult mai gras, revenit, insurat si ocupand noul post de organizator de concerte / bodyguard al tatalui. Asta face si in ziua de azi. Are grija ca toate sa mearga bine. Arata cum in trecut il culegea de pe jos pe Iggy si alte chesti de genul asta.
Reportaju era foarte misto: a tinut vre-o doua ore si a aprezentat in detaliu o gramada de lucruri despre amandoi dar evident mai ales despre Iggy.
-
Sincera sa fiu a fost un reportaj si la Behind the Music pe VH1, da' nu l-am vazut intreg si printre picaturi l-am vazut pe fi-su distrus si Iggy zicea ceva de sfatul cu drogurile usoare (parca). btw, azi new entry: albumul "beat em up" al lui Iggy Pop 

- gaga
e nicholson si actoru' ala din Happy Gilmoure, am uitat cum ii zice.
adam sandler

asa il cheama
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Da...asa este...Darkshines si Dana au avut dreptate. Adam Sandler a jucat cel mai bine in Wedding Singer dupa parerea mea.
Nicholson,De Niro,Adam Sandler,Stalone si Dustin Hoffman sunt obisnuitzi ai tribunelor de la Staples Center,LA. Iar Puff Daddy,Spike Lee si Woody Allen vin foarte des la Madison Square Garden,NY.
Nicholson,De Niro,Adam Sandler,Stalone si Dustin Hoffman sunt obisnuitzi ai tribunelor de la Staples Center,LA. Iar Puff Daddy,Spike Lee si Woody Allen vin foarte des la Madison Square Garden,NY.
-
heeei, nu-i corect, nu se vede bine poza, al tau poa sa fie si ciobanesc si d'ala micu...
uite-l pe al meu
Dana, Caprioaro
asta e al meu

-
In aceste momente chiar imi pare rau ca nu am si eu caine !:(
-
Cine credetzi ca este femeia din imagine ?
-
Da..este doamna muzicii franceze..Edith Piaf ! Ma mir ca ai recunoscut-o ! Oricum..cred ca esti singurul de pe forum care stie..asa ca sa nu mai asteptam si alte parerei !
(stiu ca si Dana ar fi stiut..dar ce sa faci ? este week end..si probabil nu are net acasa ! :p )

(stiu ca si Dana ar fi stiut..dar ce sa faci ? este week end..si probabil nu are net acasa ! :p )
-
The crazy picture!
Numele lui este Marshall.......adora animalX........vrea sa faca parte din formatie!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Sunt idolii copilariei mele....moshii din Muppets ! Ma uitam la Muppets Show..numai de dragul lor ! 

-
133 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma