Te risti sa spui “TE IUBESCâ€ÂÂ

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Pinguinu » Mar Mai 16, 2006 2:02 pm

Da, am spus-o, si nu am considerat asta un risc, am spus-o pt ca asa am simtit si nu m-am asteptat sa mi se raspunda la fel. Prima oara prin liceu, nici nu a fost iubire....a fost doar un fel de exaltare (da, unleashed-ule, poti doar sa crezi ca iubesti, sunt sigur de asta.....dc rezista si probei timpului, atunci e altceva).
Insa acum o sa ma gandesc de doua,trei.......o suta de ori pana sa o sa spun 'te iubesc".....Viatza asta afurisita m-a facut mult mai circumspect si inchis in mine, nu imi dezvelesc atat de usor sufletul, pt ca dezamagirile din urma inca dor......
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde Djinn » Mar Mai 16, 2006 2:25 pm

Pinguinu sadic scrie: nici nu a fost iubire....a fost doar un fel de exaltare

uite dom'le, unu' care si-a dat seama :)

Pinguine, ==D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde Unleashed » Mar Mai 16, 2006 5:40 pm

Bre pinguine, a crede ca iubesti se defineste prin a crede ca nu poti sa respiri, a crede ca ti-e dor, a crede ca-ti zboara mintea aiurea la celalant, a crede ca a crede ca lumea e a ta (hai ca asta a iesit ca-n filme ), a crede ca celalant reprezinta atat de mult. Hai sa fim seriosi...acolo nu mai e iubire ci dilema existentiala.

Cand m-am luat de "am crezut", m-am luat de nesiguranta persoanei. N-a spus clar "era altceva, nu era iubire" ci "am crezut ca era iubire". Inteleg eu unde bati, da' nu cu argumentele corespunzatoare :P. Stiu si eu ca intre un el si o ea (sa ne mentinem la hetero ) exista mai multe tipuri de sentimente. Am avut si eu astfel de sentimente de exaltare si evident ca am zis "gata e iubire", dar, avand in vedere ca aceasta problema se modifica de la o relatie la alta, acel sentiment de atunci era cel de iubire, e ca si cum ai spune tu azi ca recordu' din 1928 la suta de metrii n-a fost record, ci doar ni s-a parut noua (mai mult lor, ca pe vremea aia existenta mea era S.F.). Deci hai sa nu ne reprimam trairile trecute ce, la vremea lor, au fost apogeul acestui cumul de sentimente si trairi caruia ii zicem "iubire".

"dc rezista si probei timpului, atunci e altceva" - din cate stiu eu nu exista nici un grafic avand pe ordonata iubirea si pe abscisa timpu' ca sa poti sa-ti dai mereu seama unde te afli. Generalizarea dauneaza grav discutiei. Sunt atatea cazuri in care timpu' a fost luat prin surprindere.

"Insa acum o sa ma gandesc de doua,trei.......o suta de ori pana sa o sa spun 'te iubesc".....Viatza asta afurisita m-a facut mult mai circumspect si inchis in mine, nu imi dezvelesc atat de usor sufletul, pt ca dezamagirile din urma inca dor......"

Sorry de matale, inteleg eu la tine ce zice, ca si io tocmai iesii dintr-o relatie in care m-am aruncat cu "te iubesc" inainte si m-am trezit cu roatele-n sus si singurel, frecand manganu' ( la fel si-n penultima relatie ) dar astfel de rationamente de generalizare sunt nocive existentei. Doar pentru ca X-uleasca n-a fost destul de pe faza, doar ca cu Y n-a iesit bine (sa n-ajungem la cazurile grele in care X si Y chiar lovesc in tine pana cazi ) nu inseamna ca toate vor face la fel. Bine, daca e sa ma uit eu la fostele mele...cam toate au jucat aceeasi placa (deh...le aleg si eu)...da' nu generalizez, poate urmatoarea, daca nu...urmatoarea...da-le dreq ca le iau pe toate la rand ca-s tanar si vanos :D.

Ete vezi, pui doi oameni in aceeasi situatie si reactioneaza diferit. Matale te-ai inchis de frica sa nu te beleasca si ai prins adanc ranile trecutului, iar eu ma deschid si mai mult, sunt mai atent, incerc sa dau mai mult. Tu iei amintirile si le faci zid - aceeasi idee "aia a dat, aia a dat...mai inchis, mai retras...nu vrem sa mai dea si urmatoarea" - apai cu astfel de rationament exista posibilitatea ca, tinand contra la mai multe tentantive ale unor "ele", doar in ideea ca te vor lovi, risti 2 chestii 1.sa ramai solo si 2.cand o sa te deschizi totusi(ca nu te faci sihastru) sa poti sa ti-o iei iar in gura, dar, spre deosebire de situatia in care esti mai deschis in general si esti oarecum calit, acum sa nu te mai ridici. (nush daca-ntelegi, da'n mintea mea au o logica de fier ). Si cum ziceam ca diferim in mentalitate, ete si io mi-am luat-o'n freza (mai mult decat altii si mai putin decat altii) da', in loc sa-mi creez ziduri de preconceptii si paranoia din cele intampalte, am preferat sa-mi fac amortizoare :). Adik? Adik, in loc sa zic "deci cu Ana am pierdut timpu' degeaba, am stat dupa ea o luna, gata, la urmatoarea nu mai stau atat dupa ea" am zis "deci e clar ca s-ar putea ca urmatoarea sa aiba nevoie de mai mult timp, iar riscurile sa fie aceleasi", in loc sa zic "ahh am zis <<te iubesc>> doar ca am simtit eu, iar ea nu simtea si vai ce aiurea ma simt" (ca evident ca m-am simtit ca-n menghina de fiecare data cand am scos aceste cuvinte stiind ca nu vor avea ecou, dar asta simteam) prefer sa gandesc " ba, na...ce-am simtit pentru ea a fost superb, am iubit-o, asa stangaci si infantil cum o fi fost...asta este...am iubit, am murit si-am sa iubiesc iar..." si inteleg clar ca exista posibilitatea ca ea sa nu impartaseasca aceleasi sentimente, crede-ma ca si eu prima oara cand n-am primit raspuns, am cam simtit c-o beles pe doamna "ahh daca ea nu maiubeste inseaman ca nici io n-o iubesc, ca trebuia sa zica si ea ca ma iubestie...si...si..."..hooo Silver!

Deci, caconcluzie ce vreu eu a zice. NU imi tai eu mie aripile datorita conjuncturilor de situatie, la o adica nimeni nu stie cate picioare-n gura o sa-mi iau de la urmatoarea, ci prefer sa-mi creez tren de aterizare pentru ca, la urmatorul picaj sa nu mai sufere pasageru' atat.

Probabil am eu o viziune mult prea idealista asupra vietii (deh, cam copilareasca ar spune unii, nu, nu am trait in puf, undeva in munti si nici n-am iesit pe poarta casei ieri :P), dar traiesc dupa ideea ca fiecare sut in cur e un pas inainte, iar loviturile-n gura sunt doar niste lectii de box, tre doar sa-nveti a eschiva. Iar viata e asa de misto, da' se mai gaseste cate unu' sa ti-o fooota din cand in cand, dar na, ma pinguine, plangi, urli, dai cu pumnu', da' numa oleaca, nu d-alta da estem mult prea tineri si prea frumosi ca sa ne permitem sa stam suparati .

As mai baga, da' am de invatat :(...no toate cele bune si zambiti ma, ca maine va fi mai bine! :)
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Weet-weet » Mar Mai 16, 2006 6:22 pm

Unleashed scrie:Bine, daca e sa ma uit eu la fostele mele...cam toate au jucat aceeasi placa (deh...le aleg si eu)...

Si eu is aia masochista? pff
Frumos mod de gandire, ma intreb cand o sa ti se acreasca.

Eu n-am experienta.. adica pana acu 4 ani nu am zis niciodata prima, am raspuns doar..mai cu juma de gura, ca erau situatii mai speciale.
Si cand era sa iubesc fara sa fiu iubita, era naspa, dar nici de-a dracu nu am zis. Am zis, insa, dupa ce mi-a trecut " stii ba, te iubeam". Deh, copilarii.

Acum, mai zic doar prietenilor ca ii iubesc, dar e altfel de iubire si daca nu primesc raspuns, la o adica mi se cam rupe, ca e prietenie, nu e chiar un capat de tara, mai ales ca toti prietenii sunt.. pe net.

Deci da
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Unleashed » Mar Mai 16, 2006 7:22 pm

Weet-weet scrie:Si eu is aia masochista? pff
Frumos mod de gandire, ma intreb cand o sa ti se acreasca.

Gureeah! :P. De acrit...niciodata! Nu merit asta! :)
Unleashed

Mesajde Pinguinu » Mar Mai 16, 2006 9:13 pm

Mamaa ce mai raspuns lung mi-ai copt Unleashed-ule......greu de citit, si mai greu de raspuns.....

Dar luand-o punctual.....Inteleg unde bati cand zici ca acea exaltare era iubirea din momentul ala, maximul posibil, insa la mine nu era in mod sigur....era doar o prostie, ca era prima mea prietena si venise intr-un moment de mare singuratate. Atat, nimik mai mult, intr-o saptamana am uitat-o....Cred ca dragostea este un sentiment prea puternic incat sa dispara intr-o saptamana.

Nu am facut grafice cu dragoste si timp, doar am considerat ca dragostea nu trece asa de repede, dc e sa treaca, se harsaieste incet si sigur, in timp....

Cat despre suferintze.....nu o sa raman eu acum sihastru, si poate pe deasupra spun acum prostii, fiind eu intr-o perioada de descumpanire si oarecare dezorientare(m-ai citit unleashedule....).......adicatelea cu rani proaspete. Dar acum asta e concluzia la care am ajuns, ca trebuie sa fii circumspect, tre sa invetzi totusi ceva din trecut si sa nu te arunci cu capul inainte pt o iluzie.......sa ai grija sa nu faci aceeasi greseala de doua ori, ca atunci deja se cheama prostie........dar nu sa devii inchis in tine si plin de prejudecati sau paranoic......Sper sa nu devin asa, desi vad ca asta e impresia pe care ti-am dat-o. Nu cred in iubirea data cu picatura, tre sa iubesti cu pasiune, cu toata fiintza ta......dar totusi sa nu te arunci cu capul inainte pt cineva care nu merita......e un paradox irealizabil i guess, dar asta mi-as dori.........
Oricum, inca sunt un om deschis, nu atat de acrit de viatza pe cat par pe alocuri :n: .....poate pt ca nu am destule dezamagiri la activ, da mai e timp.

"ma pinguine, plangi, urli, dai cu pumnu', da' numa oleaca, nu d-alta da estem mult prea tineri si prea frumosi ca sa ne permitem sa stam suparati ".....asta m-a inveselit pe ziua de azi.
In curte la un motan
Pinguinu
Junior Member

Mesajde Unleashed » Mar Mai 16, 2006 10:29 pm

"Mamaa ce mai raspuns lung mi-ai copt Unleashed-ule......greu de citit, si mai greu de raspuns....."

Zii "ser'na" ca-s ocupat! :D

"Cred ca dragostea este un sentiment prea puternic incat sa dispara intr-o saptamana"

Asta-i by default.

"fiind eu intr-o perioada de descumpanire si oarecare dezorientare"

Facem club. "Fanclub Dr. Love Masochescu"

"(m-ai citit unleashedule....)"

Am niste ochi! blink blink

".......adicatelea cu rani proaspete."

Ale mele are cateva ore, mai joci? :)

"...e un paradox irealizabil i guess, dar asta mi-as dori..."

Ai grija ce-ti doresti :)

"Oricum, inca sunt un om deschis, nu atat de acrit de viatza pe cat par pe alocuri .....poate pt ca nu am destule dezamagiri la activ, da mai e timp."

Huo! Pesimistule! Ntz ntz ntz.

"....asta m-a inveselit pe ziua de azi."

Stai prin zona, sa vezi ce ne-om mai rade, ca caii, nu alta!

No bre, zisei si mai sus ca rani am si eu de ceva ore, acum sa n-o dam nici in lamentare, nici sa nu ne dam macho, e clar ca dac-a fost suflet la mijloc, o vreme o sa doara, mai mult sau mai putin. Sa ne ascundem de lume (Googoo Dolls - Iris), sau sa ne opintim impotriva fomeilor si sa le tratam ca pe niste halci de carne (Marylin Manson - Para-noir), sau sa ne aruncam in bratele alteia(nu am in minte vreo melodie), doar din nevoia imediata de afectiune, sau ....sau... - nu sunt chestii faine de facut acum. Io zic asa, stam cumintei si asteptam (Garbage - Milk) si cascam okii, ca baieti dashtepti si frumosi estem (shh c-oi fi trezit interesu' la vreuna ;), poa` ne scoatem ), s-o gasi vreo tzacanita sa'ndulceasca timpu'...da' rabdare. Eu zic sa-ti schimbi locatia (aia de sub poza) ca nu-i dreq atat de rau, si sa zici pas la lamentarile subitle :P. Iar femeile tre iubite, respectate, giugiulite...etc...ca merita, si daca noi ne lasam asa usor de meserie, astea sunt destul de nebune sa se iubeasca intre ele si s-a dus dreq sexul heterosexual! Iar as mai zice da's in fuga, no capu' sus! :)
Unleashed

Mesajde Pinguinu » Mie Mai 17, 2006 8:43 am

Unleashed scrie:Facem club. "Fanclub Dr. Love Masochescu"

Sunt pentru! Dam anuntz la gazeta si pe urma mai vedem noi.... :dir:

Unleashed scrie:".......adicatelea cu rani proaspete."

Ale mele are cateva ore, mai joci? :)

Nu mai joc, pierd din start :n:

Unleashed scrie:"....asta m-a inveselit pe ziua de azi."

Stai prin zona, sa vezi ce ne-om mai rade, ca caii, nu alta!

Prin zona sunt......prin zona zoster :n:

Unleashed scrie: astea sunt destul de nebune sa se iubeasca intre ele si s-a dus dreq sexul heterosexual! :)

uuuuuu......kinky

Da, ai dreptate, nu e acum un cap de tzara. Lamentarile subtile sunt o supapa prin care mai iese cate ceva din sufletul meu, macar sunt subtile, nu urlate in gura mare. :) Deocamdata sunt intr-un fel de refugiu pe forum, da casc ochii mari :wow: Iar locatia...sincer azi in metrou m-am gandit sa o schimb, da nu am gasit una mai buna :)
Atat pt acum, ca sta productia :a: , si nu am vrea sa se intample asta......

PS: macar motto-ul meu e oarecum optimist.....Lake of tears-So fell autumn rain.....
In curte la un motan
Pinguinu
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Mai 17, 2006 11:07 am

Intr-o noapte de An nou am spus si eu cuvintele astea dar m-a auzit sotia si a fost un pic de scandal.Nu de alta dar ei nu i-am spus niciodata.Daca ma gandesc bine a fost prima si ultima oara.Dar cred ca eram beat.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Aricica mica » Mie Mai 17, 2006 6:32 pm

"Nu-s nici mare si desteapta`/dar nici mica` si nici beata`"... In adolescenta am spus si io asa ceva... la inceput mai greu, cu circumspectie, apoi mai usor... si acum dupa ceva ani.... deloc. Prefer sa fiu mai "rabdatoare" si sa "vad" cuvintele nespuse...decat sa aud ce nu se vede... Daca vad ceva si simt ca e real, din suflet... raspund pe masura (asta daca simt si eu la fel)... daca vad ca e de ochii lumii zic pass.
Aricica mica
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Mai 30, 2006 11:46 pm

Intr-o fraza mai lunga de gen ¨mi-ar face placere sa stii ca eu te iubesc si sper ca simti la fel¨ linistit, ba ma risc sa ii zic si ¨vreau sa facem un copil impreuna¨ oricum nu intelege si fiind fraza lunga nu o tine minte sa intrebe pe vrunu de-al nost.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde useru_X » Mie Iun 14, 2006 12:05 pm

Am o teorie legata de subiect. Deci dragostea nu e altceva decat o dorinta puternica (de a fi impreuna cu celalalt). Dar nu ai cum sa iti doresti foarte mult ceva ce ai deja, sau ai obtinut foarte usor. Spunand ,,te iubesc,, te risti tocmai din motivul asta, adica poti parea fara valoare. Si celelalta persoana s-ar putea sa nu mai simta fluturi in stomac.
PS: Nu am pretentia ca zic ceva nou, sau folositor, sau adevarat. Am raspuns doar cu seriozitate.
useru_X
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Iun 14, 2006 2:52 pm

deci da
Meropi, TE IUBESC !!!! <3
te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc :)
whatever

Mesajde eyewitness » Mie Iun 14, 2006 3:33 pm

whaty, da-i bre un esemes, de ce plm vrei sa jtie tot cartieru?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde pacha » Mie Iun 14, 2006 4:01 pm

Las-o sa-i para rau.Sa stie de ce-i va fi rusine :)
Si asta trece !
pacha

Mesajde eyewitness » Mie Iun 14, 2006 4:30 pm

culmea pacho ie ca si asta trece :D
eyewitness

poti sa te risti sa spui t iubesc ...dar p urma cand iti dai seama....

Mesajde teary » Sâm Iun 24, 2006 10:41 am

.....ca defapt numai iubesti sau ca defapt nu l-ai iubit cum poti sa treci peste moment?...sau treci pt ca noi oameni suntem egoisti si nu punem pret pe cuvinte ..n place sa vorbim si vorbim mult....dar cat de semnificativ vorbim ramane de vazut!! odata c ai zis first time "t iubesc" si apoi ai vazut ca acel te iubesc era un fake feeling iti pare rau ca i zis...:))..treci peste si ajungi in faza a2a in care iti vine din nou sa zici t iubesc...dar aici cantaresti putin situatia din ochii si c zici?...mmmm...poate nu trebuie sa spun..dar simt...dar dak numai simt..si atunci te inhibi si renunti sa mai zici..defapt c vroiam sa sa intreb este...cand/cum iti dai seama ca iubesti? :kiss2: :wave:
teary
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Iun 24, 2006 10:54 am

muara miraculosu de viermi intestinali daca intelesei ceva. traduce careva?
eyewitness

Mesajde Necko » Sâm Iun 24, 2006 11:03 am

aiule, nici cubu, nici eu, nici daca folosim cel mai tare dictionar poliglot lingvistic, nu cred ca avem vreo shansa in descifrarea mesajului de mai sus. inposibil !!! poate ca as incerca, dar trebuie luat cuvint cucu vint, transpus intii in fapte, simtit ce simteste autoarea si doar apoi sa incerc sa exprim romaneste ideea proFunda a textului respectiv. pla!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde pacha » Sâm Iun 24, 2006 11:05 am

Da,da si eu sunt interesat de continut.
Si asta trece !
pacha

mmmm..scuze dak v-am confuzat!!!!

Mesajde teary » Sâm Iun 24, 2006 11:07 am

nu asta vroiam.... era doar o idee!! aiurea!!!
am sa refac ideea promit!!
...oficial sunt confuza!!! vreau sa stiu totul!..este mult?
teary
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Iun 24, 2006 11:16 am

pai ma teary, ia fa matale un efort si incerca sa spui aceleasi chestii, da pe romaneste. fara prescurtari, fara englezisme. spune ce simti si poate chiar intelegem. da-l naibi! ai 21 de ani! ar trebui sa stii macar sa te exprimi cursiv. ia sa vedem!

si chiar asa! ce inseamna "vroias" din rindul de mai sus?
aizzz&co
Necko

Mesajde cubu » Sâm Iun 24, 2006 11:37 am

Deci io stiu c vrea fata s spuna... adik knd ai impresia k iubesti, de fapt nu iubesti si spui k 't iubesc', nu iubesti da o spui asa fink asa crezi atunci in momentu ala. Da d fapt nu e totusi klar ca nu iubesti, de fapt esti confuz si nu stii: iubesc sau nu iubesc? Pentru k daca ai fi sigur daca iubesti sau nu iubesti, nu ai trece la faza a doa knd iubesti da nu spui pentru k ti-a fost rusine de tine knd ai spus ca iubesti da nu iubeai si akum iti e frica sa nu krezi iar ca iubesti da de fapt s nu iubesti.

Adica, pe scurt, když se řada západoevropskí½ch zemí­ postavila proti do loňské návÅ¡těvy v se postupně zlepÅ¡ují­. DneÅ¡ní­ toho nejen kvůli přátelské rétorice, ale i proto, že se něm byla nastolena kontroverzní­ témata.
indescifrabil
cubu

merci de traducere cubu!!!!

Mesajde teary » Sâm Iun 24, 2006 11:46 am

de fapt ai fost ff aproape cu traducerea.... data viitoare te rog sa vii si tu cu o completare pentru a ma face inteleasa ...scuze daca v-am pus semne de intrebare!! era o mica idee intr-o dimineatza de sambata cand treb sa plec la munk fara chef!! pucici
...oficial sunt confuza!!! vreau sa stiu totul!..este mult?
teary
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Iun 24, 2006 11:48 am

cubule, bine c-ai tras concluzia la sfirsit, ca alfel tot nu pricepeam. acu e clar! e clar?
aizzz&co
Necko

Mesajde cubu » Sâm Iun 24, 2006 11:49 am

Cu placere, dragilor, la dispozitia voastra oricand. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Sâm Iun 24, 2006 12:05 pm

cubule, cand vad cum scrii, am impresia k te iubesc. noroc k m-a lamurit teary sa ma gandesc bine inainte s-o spun k sa nu fac vreo confuziune
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde cubu » Sâm Iun 24, 2006 12:14 pm

Nu e o impresie, mi se intampla des. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Sâm Iun 24, 2006 1:49 pm

bre, pentru mine duar traducerile lu memetu ie valabile, da?
eyewitness

Mesajde ina_cicky » Joi Iun 29, 2006 2:29 pm

[quote="o_tzestoasa"]Te-ai indragostit., ai fluturi in burtica, inima iti urca in stomac cu ore bune inainte de a te intalni cu el/ea, ai fi in stare sa sari la gatul oricui ar incerca sa te indeparteze din fata oglinzii in care te uiti obsesiv, minute in sir, ca nu cumva sa-ti stea aiurea o suvita de par sau ca sa starpesti si ultima urma de punct negru (pe care oricum nimeni in afara de tine nu-l observa ]
DA.sunt de acord cu tine.mie nu-mi place sa-i spun te iubesc poate dak el ar face-o primul,poate as spune"si eu"
ina_cicky
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma