Ce parere aveti despre Voltaj?
Moderator: anjin-san
126 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Initial trimis de Kryszti
Ce dzeu mai urmeaza: pantalonaselu, chilotelu'...
Vezi cum eshti, mai Kryszti? Lasa fetele sa se dezlantzuie onomastic daca vor, ce treaba ai tu? daca domnishoara Hamlet ishi gaseshte un partenere de discutie ...sa vezi ce cascadorii rasului o sa ne ofere. Gratuit!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
- Vixxen
- Junior Member
Initial trimis de Vixxen
Vezi cum eshti, mai Kryszti? Lasa fetele sa se dezlantzuie onomastic daca vor, ce treaba ai tu? daca domnishoara Hamlet ishi gaseshte un partenere de discutie ...sa vezi ce cascadorii rasului o sa ne ofere. Gratuit!
Si asta e adevarat!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Forum separat?
Observ ca tot ce inseamna rahat pe forum-ul asta are parte de o sectiune separata, exceptand cateva chestii reusite, hai sa nu mai luam in seama toti fraierii!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Re: Forum separat?
Initial trimis de Zgubilici
Observ ca tot ce inseamna rahat pe forum-ul asta are parte de o sectiune separata, exceptand cateva chestii reusite, hai sa nu mai luam in seama toti fraierii!
Fie, dar era relaxant!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Re: Forum separat?
Fie, dar era relaxant!
mi/ati rapit bucuria!
- Vixxen
- Junior Member
Lasa, vixxen, ca putem rade si de muzica roameasca in sine. Unde pui ca aproape sigur o sa mai vina vreo inteligenta sau un inteligent sa ne socheze cu cata muzica rock face voltaj.... Daca nu, ne putem muta la forumurile andre, animal x s.a.m.d si gasim showuri d ecascadorii rasului si plansului.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Lasa, vixxen, ca putem rade si de muzica roameasca in sine. Unde pui ca aproape sigur o sa mai vina vreo inteligenta sau un inteligent sa ne socheze cu cata muzica rock face voltaj.... Daca nu, ne putem muta la forumurile andre, animal x s.a.m.d si gasim showuri d ecascadorii rasului si plansului.
ai dreptate...pana la urma tot nu e asha de rau ca romanu face haz de necaz...
shtii, eu am intrat numai de cateva zile pe site/ul asta dar de mult n/am mai auzit atatea aberatii cate am citit aici. nu vreau sa fiu malitioasa ...dar mare e gradina domnului shi multi au sarit gardu'
asha ca trebuie doar putintica rabdare shi ne vom bucura de noi shi noi miracole.....stimabile!
- Vixxen
- Junior Member
Initial trimis de Vixxen
ai dreptate...pana la urma tot nu e asha de rau ca romanu face haz de necaz...
shtii, eu am intrat numai de cateva zile pe site/ul asta dar de mult n/am mai auzit atatea aberatii cate am citit aici. nu vreau sa fiu malitioasa ...dar mare e gradina domnului shi multi au sarit gardu'
asha ca trebuie doar putintica rabdare shi ne vom bucura de noi shi noi miracole.....stimabile!
Vorba ceea... Mare e siberia si tot nu au incaput toti prostii in ea...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Vorba ceea... Mare e siberia si tot nu au incaput toti prostii in ea...
asha e!
am descoperit aseara cu fior de emotie o trupa abia inmugurita...
alpha
ce stea a aparut pe firmamentul muzical!
shi acum ca mi/am revenit sa spun ce ma doare!
copilu' ala e gras, nu shtie sa se mishte sa cante nu mai vorbesc!
fetele alea nu shtiu de ce au ales sa faca figuratzie pe langa nepotu sau varu' ce ma/sa o fi al lui coti ionitza...adica na! nu shtiu...
incep sa ma infurii! cat draq de departe se mai poate duce penibilul shi prostul gust in muzica romaneasca. copilu' vrea formatie? ii facem formatie! a! nu shtie sa cante? da nu'i trebe mama ureche muzicala....nishte tzoale din latex shi doua bimbos sa se fatzaie pe acolo shi ai succes garantat! :moon
uite o mostra de text
nu te uit nu te uit
ramai in mintea mea
zi de zi zi de zi
as vrea sa ma poti visa....aaaaaaaa!;a
imi cer scuze public....(hehe) daca nu am reprodus intocmai, ceasul era tarziu shi mintea/mi obosita
si Kryszti am vazut in sfarshit clipul alora cu ratza......mama! mama!mama! era sa plang ce stupizi sunt.....shi parca nici clipu' nu mi s/a mai parut asha de reushit. oricum, comparativ cu altele e LUX.......daaaa' tot nu/i mare lucru de capul lui:u : :M ;j :y
- Vixxen
- Junior Member
Re: voltaj - comerciali
Initial trimis de kosmeen
Voltaj e o trupa foarte comerciala, facute pentr ratate de 14-15 ani care zic ca asculta si ele "rock". eu n-am nimic cu baietii, da' nu stiu o melodie misto de-a lor. Ca aproape tot in tara asta, mi se par falsi, superficiali, comerciali
Ar fi mai bine sa-i cunosti pe baieti si dupa aceea sa-ti spui parerile despre ei ...
- noise
- Junior Member
Initial trimis de Baluba
Ce nu-mi place la Voltaj:
- 3 urati din 5 nu canta. Ceilalti 2 fac playback. Se-aude clar ca alea nu sunt chitari adevarate, ci trei acorduri facute la betie pe sintetizator
- scot toate melodiile cam in acelasi gen
- au cantat cu Papa Junior
- au furat cel putin 3 melodii (din cate stiu eu ... poate sunt mai multe)
- am mai zis ca sunt urati?
Tu te-ai mai uitat in oglinda in ultima vreme sa vezi cum mai arati? De unde sti ca cei 2 fac playback? Ai pus botul la ce au spus mascaricii aia invidiosi de la Parazitii? Basca ca s-a dovedit clar in fata lor ca nu fac playback cei de la Voltaj asa ca las-o jos ca macane. 2: Habar nu ai cum poate suna o chitara in ziua de azi cu atatea scule si module inventate special ptr chitara... iar alea trei acorduri pe care le auzi sunt trase in studio cu manutele alea doua ale lui... cu un modul de ultima generatie...
3: Piesele de care nu esti deloc sigur ca le-ar fi furat nu sunt furate ci trecute pe albume de cine sunt compuse etc etc... asa ca mai intai informeaza-te si dupa aceea critica ce ai de criticat.
Pace
- noise
- Junior Member
Initial trimis de noise
Tu te-ai mai uitat in oglinda in ultima vreme sa vezi cum mai arati? De unde sti ca cei 2 fac playback? Ai pus botul la ce au spus mascaricii aia invidiosi de la Parazitii? Basca ca s-a dovedit clar in fata lor ca nu fac playback cei de la Voltaj asa ca las-o jos ca macane. 2: Habar nu ai cum poate suna o chitara in ziua de azi cu atatea scule si module inventate special ptr chitara... iar alea trei acorduri pe care le auzi sunt trase in studio cu manutele alea doua ale lui... cu un modul de ultima generatie...
3: Piesele de care nu esti deloc sigur ca le-ar fi furat nu sunt furate ci trecute pe albume de cine sunt compuse etc etc... asa ca mai intai informeaza-te si dupa aceea critica ce ai de criticat.
Pace
Mai ... noise ...exagerezi putintel..
Pai: (nu ascult Voltaj, nici nu-i urasc ..sunt neutru)
In concerte Nu se face playback pe voci. ADEVARAT.. ca nu suna ca in studio ... Ne bate Doamne-Doamne : pai doar DINCOLO suna concertele mai bine ca in studio ...ca aia isi permit sa aduca TRUPE de back-voice ..cu ei pe scena ... (ce n-as da sa am si eu vreo 4-5 negrese cu mine pe scena .... ptr. back voice evident

..Fac tot ce pot pe scena si asta e de apreciat..
..Eu am habar cum suna o chitara ...cu blocuri de efecte ..etc.. DAR: la Voltaj (i-am urmarit de mai multe ori live) .. ala numai sunet de chitara nu e ... scuze ..dar e facut pe clapa ..ACU' inteleg ca el l-a tras in studio ..dar nu cred ca l-ar durea mana sa traga si el o cvinta (ca aia e chitara "minunata " ..de care s-ar putea lipsi de altfel ...de la Voltaj) ..ma rog ...nici asta nu e mare lucru ... se poate trece cu vederea ..
...Singura problema e ca prea cauta sa fie comerciali ..si sunt sigur ca baietii pot mai mult (se stie ca pot) .. Aku ...eu tot mai sper ca le vor ajunge intr-o zi banii si vor face si ei ceva dupa sufletelul lor ..
..In privinta "furtului" ..nu mai e cazul sa mai discutam ..sunt destui care reinstrumenteaza piese de dincolo ... Problema e ca unii o fac mai prost ..Voltaj o face totusi bine...
Ma rog ..se poate si mai rau ..
..Nici eu nu sunt de acord cu multe chestii din muzica rumaneasca ..dar..DAR: hiadeti totusi sa ii apreciem pe cei care au cat de cat valoare ..Ca sunt destui care .. stim bine ca mai intai devin vedete si apoi ..se apuca de canto ..sau instrument ..
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Voltaj? Hmmmmm... Destul de dragutz... Mi-au placut melodiile "3D" si "De maine"... Asta noua, ultima, in schimb, nu mi se pare chiar cine stie ce...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
Mai ... noise ...exagerezi putintel..
Pai: (nu ascult Voltaj, nici nu-i urasc ..sunt neutru)
In concerte Nu se face playback pe voci. ADEVARAT.. ca nu suna ca in studio ... Ne bate Doamne-Doamne : pai doar DINCOLO suna concertele mai bine ca in studio ...ca aia isi permit sa aduca TRUPE de back-voice ..cu ei pe scena ... (ce n-as da sa am si eu vreo 4-5 negrese cu mine pe scena .... ptr. back voice evident)
..Fac tot ce pot pe scena si asta e de apreciat..
..Eu am habar cum suna o chitara ...cu blocuri de efecte ..etc.. DAR: la Voltaj (i-am urmarit de mai multe ori live) .. ala numai sunet de chitara nu e ... scuze ..dar e facut pe clapa ..ACU' inteleg ca el l-a tras in studio ..dar nu cred ca l-ar durea mana sa traga si el o cvinta (ca aia e chitara "minunata " ..de care s-ar putea lipsi de altfel ...de la Voltaj) ..ma rog ...nici asta nu e mare lucru ... se poate trece cu vederea ..
...Singura problema e ca prea cauta sa fie comerciali ..si sunt sigur ca baietii pot mai mult (se stie ca pot) .. Aku ...eu tot mai sper ca le vor ajunge intr-o zi banii si vor face si ei ceva dupa sufletelul lor ..
..In privinta "furtului" ..nu mai e cazul sa mai discutam ..sunt destui care reinstrumenteaza piese de dincolo ... Problema e ca unii o fac mai prost ..Voltaj o face totusi bine...
Ma rog ..se poate si mai rau ..
..Nici eu nu sunt de acord cu multe chestii din muzica rumaneasca ..dar..DAR: hiadeti totusi sa ii apreciem pe cei care au cat de cat valoare ..Ca sunt destui care .. stim bine ca mai intai devin vedete si apoi ..se apuca de canto ..sau instrument ..
Bafta!
Nu vrei sa intelegi ca si instrumentatia este live (de multe ori se aud si greseli pe instrumente - daca ai ureche muzicala)... dar ma rog, fiecare cu opinia lui... e dreptul fiecaruia!
Peace
- noise
Initial trimis de noise
Nu vrei sa intelegi ca si instrumentatia este live (de multe ori se aud si greseli pe instrumente - daca ai ureche muzicala)... dar ma rog, fiecare cu opinia lui... e dreptul fiecaruia!
Peace
...ok, daca zici tu ... dar eu m-as plictisi sa iau cate o cvinta (cu distors) ..la 2-4 masuri ...naspa de baiatul ala de la chitara .. pacat ca e bun.
..cum spuneam, poate se vor satura de bani si vor scoate ceva pe sufletul lor..
..apropos de copiere : stii "satisfaction" de la Rolling stones? ..

..Bafta!
-
...ok, daca zici tu ... dar eu m-as plictisi sa iau cate o cvinta (cu distors) ..la 2-4 masuri ...naspa de baiatul ala de la chitara .. pacat ca e bun.
..Bafta!
Bai baietas, da esti ofricat rau mey pe astia care au mai mult succes ca tine
De ce nu vrei sa vezi realitatea: tu esti jos si tot ce se poate sus
Mai vb
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Bai baietas, da esti ofricat rau mey pe astia care au mai mult succes ca tine
De ce nu vrei sa vezi realitatea: tu esti jos si tot ce se poate sus
Mai vb
Gresit ..din moment ce AXUL valorilor in Romania s-a dus naibii ..notiunile de SUS si JOS sunt foarte relative ... Mai important e daca ai puterea sa te ridici . ..Iar daca ai ajuns "sus" , fara a te urca NORMAL , construind mai intai o temelie, atunci asteapta-te la dat cu fundul de pamant in orice clipa..

..Nu se pune problema asta la Voltaj. Baietii au muncit . Si muncesc. Spuneam doar ca nu mi-as dori sa fiu chitara ritmica intr-o astfel de formatie ... Si nu eram rau ...
..Bafta..
-
..Bafta!
Napsa sau nu, banii sunt in buzunarul lui si atat timp cat lui ii place ceea ce face (si ce si-a propus) te asigur ca totul e OK din punctul lui de vedere si-al formatiei totodata (au impuscat doua teluri... faima si bani) iar ca sa-si dovedeasca virtuozitatea pe instrument te asigur ca pe nimeni din tara asta nu intereseaza, ba mai mult, va deveni deranjant ptr ascultatori... mai ales la publicul lor... targetul fiind intre 6-50 ani! Sunt multe piese facute pe sufletul lor ...
Stiu piesa "Satisfaction" mai stiu si piesa "Word Up" (Cameo) si "We Will Rock You" si mai stiu ca ptr toate aceste piese (cover-uri) s-a cerut permisiunea caselor de discuri care-i reprezinta pe artistii internationali... si cu aprobarea lor s-a putut face re-mixuri la aceste piese originale ... ele fiind trecute pe albumele Voltaj ca piese cantate si compuse de artistii originali ci nu de Voltaj (deci se respecta si legea dreptului de autor) cum de altfel se procedeaza si afara...
Pace
- noise
Gresit ..din moment ce AXUL valorilor in Romania s-a dus naibii ..notiunile de SUS si JOS sunt foarte relative ... Mai important e daca ai puterea sa te ridici . ..Iar daca ai ajuns "sus" , fara a te urca NORMAL , construind mai intai o temelie, atunci asteapta-te la dat cu fundul de pamant in orice clipa....Mie nu mi-ar place sa traiesc cu frica asta.. Tie?
..Nu se pune problema asta la Voltaj. Baietii au muncit . Si muncesc. Spuneam doar ca nu mi-as dori sa fiu chitara ritmica intr-o astfel de formatie ... Si nu eram rau ...
..Bafta..
AXUL valorilor... hmmm... si cum iti explici mega succesul Voltaj din toata tara? Cum se explica faptul ca este cea mai cautata formatie la ora asta, sa cante te miri unde si asta fiindca toti isi doresc sa-i vada macar odata in concert ... sa nu mai zic cat de mult isi doresc sa-i atinga macar.... cum se explica faptul ca in multe orase din tara se provoaca isterie totala lasandu-se cu alergaturi dupa dubita, plansete si tipete... etc etc etc etc ...
Voltaj s-a ridicat sus prin multa munca si seriozitate ceea ce mie personal imi suna destul de NORMAL urcarea... evident ca succesul se poate distruge in orice clipa si asta depinde numai de ei insa te asigur ca vor reusii de fiecare data sa cucereasca si asta ptr ca sunt constienti de toata munca depusa pana in ziua de azi...
Alegerea iti apartine in totalitate sa nu-ti doresti a fi chitarist intr-o astfel de formatie... but I have some doubts ... cred ca nu te-ai lovit pana acum de ceea ce inseamna adevarata faima si cu $$$$ in cont... dar te cred oricum!
Pace si tie
- noise
Re: Gresiti.
Initial trimis de Florin Hi-Q
1. Canta o muzica absolut diferita de ce aud in Romania, si chiar in lume. Sunt cateva trupe pe care le stiu care canta rock made in secolul 21, una este Rammstein. Voltaj sunt originali, au drumul lor, au stil.
...shi chiar in lume? in care lume?
cat despre originalitate... de ce ai simtzit nevoia sa pui Rammstein langa voltaj?
-
neatza - Mesaje: 5820
2. Am "crescut" alaturi de ei. Ii stiu de la primul single, am vazut noptile de repetitii, am vazut miile de ore in studio, am cunoscut alaturi de ei dezamagirea si victoria, am invatat de la ei profesionalismul si crezul ca, pana la urma, vom ajunge acolo unde am visat...
tu shi cu George Vraca in "Apus de soare".
-
neatza - Mesaje: 5820
Parerea mea despre Voltas ieste ca ei este o formatie care SUCKS
Mai noise, tu esi PR pt Voltaj sau ce **** mea ii pupi atata in cur. Ca deja o sa faca egzeme de la limbile tale.
Or fi ei buni dar pentru simplu fapt ca au facut pana la capat compromisul "comert in loc de muzica" isi pierd dreptul de a fi respectati de consumatorii de muzica mai pretentiosi.
Prostimea ii asculta, that's ok, D-zeu sa ii iepure da asta nu inseamna ca le ridicam statuie.
Mai noise, tu esi PR pt Voltaj sau ce **** mea ii pupi atata in cur. Ca deja o sa faca egzeme de la limbile tale.
Or fi ei buni dar pentru simplu fapt ca au facut pana la capat compromisul "comert in loc de muzica" isi pierd dreptul de a fi respectati de consumatorii de muzica mai pretentiosi.
Prostimea ii asculta, that's ok, D-zeu sa ii iepure da asta nu inseamna ca le ridicam statuie.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
1. Voltaj sunt o formatie de kkt, care canta pentru bani, nu din convingere... Sunt SIGUR ca nici lor nu le place muzica pe care o fac...
2. Voltaj nu e rock, orice ar zice ei sau altii... O gramada de trupe au chitara, chiar mai agresiva decat ei si nu sunt catalogati drept rock...
3. Despre reprezentatiile "live"... Am niste prieteni tehnici la o alta formatie care de multe ori a avut concert alaturi de Voltaj, asa ca stiu cat de cat cum canta ei... Am stat si in spatele scenei de cateva ori...
Nu ma pricep prea bine la chestii din astea, dar am incredere in prietenii aia, pentru ca stiu ei ce zic... Ar fi cam in felul urmator...
Vocea si bateria sunt live... Ma rog, bateria nu are microfoane, are niste senzori care capteaza socul loviturii, si il transforma in sunet, de aia suna altfel decat o baterie normala chiar si in concert... Asta nu e de condamnat, multe fromatii rock straine folosesc sistemul asta... Dar la Voltaj bateria e atat de simpla, cred ca m-as descurca si eu... De aia este live...
Bass-ul si chitara sunt doar de forma, sunetele sunt inregistrate inainte, bagate undeva in memoria clapei... Intr-adevar, daca ei nu dau in corzile alea, nu se aude nimic, dar nu conteaza CUM dau... Oricum ar pune aia degetele pe grif sau orice ar face, se aude tot CEEA CE TREBUIE sa se auda... Asta nu e live, scuzati-ma...
Concluzie: TOATA "MUZICA" VOLTAJ SE BAZEAZA PE CLAPA!!! Bineinteles, in afara de voce... In studio nici nu cred ca se mai obosesc sa foloseasca instrumentele... Probabil ramane claparul, si restul se duc la o bere...
2. Voltaj nu e rock, orice ar zice ei sau altii... O gramada de trupe au chitara, chiar mai agresiva decat ei si nu sunt catalogati drept rock...
3. Despre reprezentatiile "live"... Am niste prieteni tehnici la o alta formatie care de multe ori a avut concert alaturi de Voltaj, asa ca stiu cat de cat cum canta ei... Am stat si in spatele scenei de cateva ori...
Nu ma pricep prea bine la chestii din astea, dar am incredere in prietenii aia, pentru ca stiu ei ce zic... Ar fi cam in felul urmator...
Vocea si bateria sunt live... Ma rog, bateria nu are microfoane, are niste senzori care capteaza socul loviturii, si il transforma in sunet, de aia suna altfel decat o baterie normala chiar si in concert... Asta nu e de condamnat, multe fromatii rock straine folosesc sistemul asta... Dar la Voltaj bateria e atat de simpla, cred ca m-as descurca si eu... De aia este live...
Bass-ul si chitara sunt doar de forma, sunetele sunt inregistrate inainte, bagate undeva in memoria clapei... Intr-adevar, daca ei nu dau in corzile alea, nu se aude nimic, dar nu conteaza CUM dau... Oricum ar pune aia degetele pe grif sau orice ar face, se aude tot CEEA CE TREBUIE sa se auda... Asta nu e live, scuzati-ma...
Concluzie: TOATA "MUZICA" VOLTAJ SE BAZEAZA PE CLAPA!!! Bineinteles, in afara de voce... In studio nici nu cred ca se mai obosesc sa foloseasca instrumentele... Probabil ramane claparul, si restul se duc la o bere...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Sunt fan Voltaj din doua motive:
Am "crescut" alaturi de ei. Ii stiu de la primul single, am vazut noptile de repetitii, am vazut miile de ore in studio
Pai cand au facut ei prima piesa (Voltaju' vechi, care cantau muzica, nu basini), tu te jucai in nisip si faceai castele de nisip...
P.S. Florinele, te-am provocat mai demult, te-am invitat sa vezi cum niste non-profesionisti pot face o piesa gen Hi-Q sau Marius Moga... Probabil esti foarte ocupat...
P.P.S. (tot pt Florin): Suntem in secolul 21, si muzica clasica inca mai rezista, pe cand trupe de genul New Kids on the Block sau "artisti" ca MC Hammer sau Vanilla Ice nu mai asculta nimeni... De ce? :con:
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de bassplayer
Parerea mea despre Voltas ieste ca ei este o formatie care SUCKS
Muzica Voltaj oricum nu-i facuta ptr tine special ci ptr un target mult mai mare iar tu nu esti nici macar unghia mica de la piciorul acestui target... 2. E dreptul fiecaruia sa-si aleaga drumul asa cum si-l doresc ... e mare lucru sa sti sa faci un compromis atat cat sa fie bine de ambele sensuri (casa de discuri - formatie) 3. Sunt tare curios ce fel de consumator de muzica esti... iar ca intrumentist bag de seama ca esti unul din miile de ratati... singurul vostru OF e invidia voastra... si asa veti muri... invidiosi si prosti ca altfel nu am cum sa va numesc... nu esti singurul! 4 Nu a pomenit nimeni de ridicarea vreunei statui... si nici nu ti s-a bagat Voltaj pe gat cu forta ...
- noise
Initial trimis de Portnoy
1. Voltaj sunt o formatie de kkt, care canta pentru bani, nu din convingere... Sunt SIGUR ca nici lor nu le place muzica pe care o fac...
1. Esti SIGUR dar nu ai dovezi...
2. Cu stilurile astea mai ales in ziua de azi chiar este o mica problema... toti incearca sa combine stilurile intr-un mod cat mai comercial nu zic nu... dar e mare lucru sa si reusesti...
3. Tehnicii de pe la noi habar nu au de ei dar mite de scule pe care le vad ptr prima oara in viata si sa mira ca proastele alea: "Mama sa-mi bag **** ce dracu mai e si asta? Ce-or face??? Lasa-ma cu tehnicii lui papuc... dar ma rog sa vedem ce zic prietenii astia ai tai....
Ahhh nu te pricepi... mi-am dat seama de asta... lets see whats next.. hmmm...
"Vocea si bateria sunt live" ... asa este! Cat ptr "baterie" desi se numesc tobe check this out http://www.clavia.se si cauta DDrum4 (tobe si modulul) si mai vezi si lista de utilizatori de la Kreator la Pantera etc etc. Normal un astfel de set de tobe nu necesita microfoane care oricum sunt de kk caci nu pot capta o toba mai bine decat acest DDrum... de aceea toba la Voltaj este atat de dinamica si clara... microfoanele sucks mai ales daca si sunetistul sucks a lot too... Sunetele din acest modul pot fi facute de utilizator cu un sampler si "varsat" in creierul modulului... de asemenea acest modul este singurul care-ti permite sa tragi sunete in memoria lui... pe langa ce exista din fabrica.
Daca zici tu ca ritmul tobei de la Voltaj este atat de simplu incat si tu o poti face inseamna ca ai putea face fata chair si la AC/DC... ia, pune urechea la formatia asta si da-mi de stire... dpdv al tobei! Ti se pare tie ca e simplu dar te asigur ca este cel mai greu sa sti sa bati simplu si corect (constant) cu aceeasi intesitate ... dar ma rog...
"Bassul si chitara sunt de forma..." sunetele provin din efectul fiecaruia ci nu din memoria clapei... tema ptr acasa "tehnicilor" tai. Le propun sa caste ochii aia de kk mai bine a ceea ce se intampla in jurul lor pe scena aia daca tot se dau mari "tehnici" ma rog ptr mine nu exista acest termen... Un tehnic in primul rand trebuie sa stie sa cante la un instrument plus scoala cu diploma de absolvire... ceea ce la noi nu exista deci nici termenul de tehnic in Romania nu-si are rostul.
CONCLUZIE... nu stiti nimic in afara de vorbe aruncate in vant fara dovezi clare... you're hopeless guys... literalmente!
Ciaoles
- noise
126 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma