convertire la islam

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Mie Aug 16, 2006 10:36 pm

cubule, n-apuca fata tandretzurile alea.

Ioana, realmente apreciez ca nu eshti feminista fanatica. serios zic. dar, ca spuseshi ca ai citit Coranul (sigur l-ai citit cu atentzie), shi din perspectiva aderarii la Islamism, tu ca femeie, care nu este feminista, care am apreciat asta mai sus, tzi-ar placea sa duci asha o existentza care seamana destul de mult cu cea a borcanelor cu muraturi in beci, adica in bezna shi ignorantza ? e o intrebare foarte serioasa.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cr3tz » Mie Aug 16, 2006 10:57 pm

IoanaA scrie:crestinii respecta regulile??? ooooh doamne.

eu da A-)

esti/ai fost crestina?

[quote]1. Eu sunt Domnul Dumnezeul tau]
cr3tz

Mesajde IoanaA » Mie Aug 16, 2006 11:21 pm

nocturna ... vai da` ce parere urata ai... cine ti`a bagat asta`n cap ?!? oh doamne`s oripilata

cr3tz da, sunt crestina.... da da stiu alea
you think you know me but you really don`t
IoanaA
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mie Aug 16, 2006 11:32 pm

si inca ceva,atunci cand deschizi un subiect,tu ar trebui sa sa iti zici prima parerea.asta in cazul in care suferi din diverse motive si ceri sfaturi pt problema ta.

mai bine treci la secta lu bivolaru,imi scapa numele lor acum,decat la islamism.parerea mea :D

EDIT

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
cr3tz*, IoanaA, MiG29

migule la astia (islam) nu e voie cu :bere ,nu?
cr3tz

Mesajde MiG29 » Mie Aug 16, 2006 11:37 pm

teoretic.nu bre. ie pacat zice iei. si io zic ca ie si mai mare pacatu. nici nu jtie ce pierde. oricum islamu ie o religie uarecum dubiuasa, (ca tuate religiile de altfel), pe mine maamuza faza cum ca n-au voe porc, si cand ie pajte si craciun (ramadan, bairam, uatevar) n-au voie sa pape de dimineatza pana seara. in rest, am prieteni musulmani, si n-am brobleme cu iei. si bea si :bere. da porc nu:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde IoanaA » Mie Aug 16, 2006 11:38 pm

acolo sa treci tu desteptule. ia ui aici ha. ce stii tu despre islam !?
IoanaA
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Aug 16, 2006 11:41 pm

ioana, tu mai ai fratzi acasa? si daca da, si ie la fel de dejtepti ca tine?
da camile avetzi? si nu vrei sa cunperi? ca am io un dromader de vanzare, il chiama Rashid.
MiG29

Mesajde IoanaA » Mie Aug 16, 2006 11:44 pm

ce idioti doamne nu`mi revin!
buey ia mai lasati voi stourile k numa` aia stiti sa faceti ! sfintilor ! hahahah nu stiti decat sa judecati si sa criticati! ia uitati`va la voi maaaaaa perfectilor !
voi probabil va credeti trendy ca postati de astea pe aici , si va chiar amuzati sau se amuza idioti care citesc, dar sincer...eu de fiecare data uit sa rad, simt doar .... repulsie.
aaaaha
IoanaA
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mie Aug 16, 2006 11:45 pm

ia ui aici ha

memet pls help

avand in vedere ca habar nu am cum ii zice la secta,uite acum ma grabesc sa trec :D oricum suna interesant cu orgii si alte alea :n: (o sa fiu catalogat opsedat sexual pt ca vorbesc de sex? )

ce stii tu despre islam !?

care ce faceeeeeeee?

mai ioana , eu incerc sa vb frumos cu tine.dar te aprinzi cam repede.

migule prietenii mei musulmani si porc,dar maxim de 2 ori in viatza sau cand le este foame si nu au ce manca :n: ca doar ce e interzis e mai frumos,nu?
cr3tz

Mesajde MiG29 » Mie Aug 16, 2006 11:49 pm

ce idioti doamne nu`mi revin!

io te aj sfatui ca pe viitor sa zici in loc de doame , alah. ca altfel te iecscomunica ajtia, si te trimite sincura cu camila in dejert.

cretzule, de fabt ce jtii tu despre islam?:D
MiG29

Mesajde IoanaA » Mie Aug 16, 2006 11:49 pm

nu draga nu esti catalogat "obsedat sexual" da` numa` la chestii d`astea va puteti gandi ..uuhu
ce care ce face?! pai vad ca vorbesti aici aiurea, sau tu stii doar partile intunecate, cu tot felul de fabule de astea negative :) unde`ai vorbit frumos?! si eu am incercat sa vorbesc serios da` toti ati inceput cu caterinca. si`apai ca mi`a fost mutat topicu`.... shame on u .
las k is alea mai bune cu "unde m`am ftt aseara" "cu cine" "unde" "cele mai fanteziste fantezii" sau ce hit a mai scos guta&co ;)
super tare
IoanaA
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mie Aug 16, 2006 11:54 pm

unde e subiectul cu guta and co? de cand il caut ;k

ioana eu am inceput sa postez in urma cu vreo juma de ora(hai o ora) pe subiectul asta

migule eu is nu stiu nimic.da nu merge si cu maimutze la islam acolo?musai camile? A-)
cr3tz

Mesajde MiG29 » Mie Aug 16, 2006 11:59 pm

guta? unde? unde? unde?
bre, nici io nu jtiu nimic despre islam, da daca imi da o naveta de :bere, io ma convertesc si maine.
deja me-am gasit si nume : Jaber Al Sabah:P
MiG29

Mesajde gaga » Joi Aug 17, 2006 9:07 am

aaa railor saritzi totzi la lutze proaspete. habarnishtilor.
va zic io vreti? pai stii cate cunosc trecatoare la islam care au citit coranul? (biensure ca nu pot citi nici un ambalaj de detergent da' fiti ingaduitori ca buni crestini ce sunteti).

sa va povestesc. cand mi-am luat io primu' loc de munca aveam fo 18 ani. se chema ca sunt decorator. intr-un centru comercial cu standuri alta insemna ca le zugravesc firmele. la beduinu' piratat sau rashid lacuri si vopsele. dupa cum voia omu era si spaga.

unii voiau sa le pictez cai pe pereti ca cica aduce noroc. ba un cuveitian mi-a zis ca lu' frati-su i-a adus enorm noroc ca si-a gasit vocatia, joaca toti banii la curse.

eh si in aceasta minunata oaza de cultura islamica (era si un stand de jidani da' aia se dadeau arabi ca sa nu fie linsati) care s-a pierdut acum. adica nu mai exista, in apropierea gropii de gunoi glina, fiecare stand avea arabu' si o vanzatoare.

respectiv cate o pipitza romanca cu limbaj de salajeanul anilor 90 ca ioanamare.
si intotdeauna vanzatoarele erau indragostite brusc de patroni si treceau la islam.

o sa radeti de cata cultura se aduna in capul unei pustoaice cand se vede brusc luata din autobuzul de glina si adusa la munca cu golful seria unu al arabetelui.

unora li se nazare, desi nu au terminat liceul, ca au citit si coranul.
eu stiu. stiu dar iert caci asa este crestineste, astora le convine ochi pentru ochi pentru ca majoritatea aderentelor erau de culoare mai bronzata si aveau o dexteritate uimitoare in a scuipa seminte.

dar sa revenim la subiect: uooo bah opsedatzilor, abar navetz. lasa ioanamare ca io cand ma intorc de la beri si cafele iti gasesc un site de unde poti sa iti cumperi online broboade care sa te faca sa treci usor peste cele 45 de grade celsius dinapoia camilei si precis acolo o sa gasesti fete cu care sa iti imparti destinul atat de dorit de orice femeie normala de pe lumea asta!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Joi Aug 17, 2006 9:07 am

migule: cetz mai face ma dromaderu? bine? sanatos? s-a apucat si el de berici?

ioanA: io unu is curios cum sta treaba cu tzualele alea trendi, care cand tre sa stai sub 10 kile jumate de material si sa se vaza numa cu ochii. cum faci atuncea plaja?
am incercat sa vorbesc serios da` toti ati inceput cu caterinca.

nu fata. daca atat poti tu sa vb serios imi pare rau despre tine. ai inceput sa te ataci ca o gasculita si la toate intrebarile serioase ai dat numa raspunsuri evazive.
tzam zis parerea me despre nivelul tau de inteligenta si sincer sa fiu, ai noroc ca e migurila aici, ca poate til lasa pe rashid sa te mediteze in treburile cu deshertul si arabetz.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde IoanaA » Joi Aug 17, 2006 9:54 am

memeshol care au fost "intrebarile serioase" am raspuns la toate,mai putin la alea ce mi s`au parut ridicole.
ce stii tu despre mine?!?

si pentru informatia voastra : EXISTA SI FEMEI CARE SUNT EXACT CUM VEDEM NOI PE AICI , IMBRACATE !!!!! vai doamne .
eu va abandonez acum ca ma plictisiti .. hai pa
IoanaA
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Aug 17, 2006 9:56 am

IoanaA scrie: EXISTA SI FEMEI CARE SUNT EXACT CUM VEDEM NOI PE AICI , IMBRACATE !!!!!
shi cand sunt dezbracate cum sunt? :D
ioana, speram sa-tz fi fost nuaptea sfetnic bun, da vadk persishti adanc in lutzenie... :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde memetshot » Joi Aug 17, 2006 10:00 am

poi madmuazel: nu stiu niica.
team intrebat de la inceput dece vrei sa treci la islamism. raspunsuri de genul "casa vreau io" is la nivelul clasei a doua primare, scuala speciala.

nuuuuuuu
shaki, ceretz scuze!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde Pinguinu » Joi Aug 17, 2006 10:00 am

IoanaA scrie:nocturna ... vai da` ce parere urata ai... cine ti`a bagat asta`n cap ?!? oh doamne`s oripilata

Poti sa expilci aceasta afirmatie? Care este in opinia TA statutul femeii in islam? Pe larg. Si de ce ti se pare tie o viatza atragatoare ca femeie in islam?

PS: intrebarea Nocturnei era f serioasa, raspunsul...aproape inexistent.
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
Pinguinu
Junior Member

Mesajde sin ella » Joi Aug 17, 2006 10:10 am

EXISTA SI FEMEI CARE SUNT EXACT CUM VEDEM NOI PE AICI , IMBRACATE !!!!!

si tu o sa fii una dintre ele? cat poti sa fii de naiva! poate sotii lor sunt crestini. o sa te miri cati crestini traiesc in tari musulmane. si daca sunt IMBRACATE !!!!! nu inseamna ca au toate libertatile care li se cuvin pentru simplul fapt ca sunt si ele FIINTE UMANE !!!!!. sambata am fost la sauna si a venit un domn (musulman care traieste de 17 ani in Europa, deschis la minte) care s-a oripilat si era cat pe ce sa faca infarct cand a auzit ca sora lui (maritata cu un european, tot de 17 ani in Europa) a fost la sauna intr-o zi in care era sauna mixta. edit pentru amanunt foarte important: si cand vin la sauna, nu se dezbraca, au un fel de costume de baie lungi care acopera mai tot si se infofolesc in halate de baie cu gluga, deci sansa ca cineva sa vada ceva e minuscula. nu vreau sa ma gandesc ce i-a facut surorii (pentru ca a iesit ca din pusca). asta este oricum un caz fericit, nu-ti povestesc despre crimele intru spalarea onoarei si despre multe altele, care nu-s cazuri izolate, ci mai degraba realitatea de zi cu zi. cunosc musulmani si barbati si femei (majoritatea urasc forma in care este practicata si inteleasa religia) din mai toate tarile musulmane si nu vrei sa auzi cate povestesc. dar, daca tii neaparat si am chef, iti povestesc una-doua intamplari. ca aperitiv: o prietena palestinianca imi zicea ca tatal ei avea cateva bidoane cu vitriol pentru cazul in care uneia dintre fete i se vede mana mai mult decat e permis sau doamne feri se indragosteste de alt barbat decat cel ales de el. fata a reusit sa scape de tirani, dar prietena ei nu a fost la fel de norocoasa. o femeie din cartier a rasturnat vitriol pe ea pentru ca a indraznit in seara de revelion sa se imbrace dupa moda vestica. societatea a aclamat-o. pe femeia respectiva. oricine are dreptul sa te "pedepseasca". no, gata, ca-mi indoi unghiutele de pomana.
............................
sin ella

Mesajde Djinn » Joi Aug 17, 2006 10:44 am

io am vazut romance imbracate (infofolite) dupa moda islamica aci, la noi in tzara. Nemachiate, supuse, tot tacamu. Si vrei sa cred ca arabu te lasa sa faci tot ce vrei la el in tzara, cand nici aici n-ai voie daca ai ales drumul asta?

Si, pe de alta parte, stiu copii amestecati (roman+musulman), nascuti si crescuti in Romania, care atunci cand se duc in vizita la bunicii din islam (in tzara respectiva), trebuie sa respecte canoanele locului si asta o afecteaza in special pe fata, nu poate sa poarte sau sa faca tot ce ii se permite aici ca om liber, fetele si baietii au zile separate de mers la strand etc. (precizare: e vorba de capitala tzarii respective, mai cosmopolita si permisiva decat restul tarii sau decat alte tari)

Unii-s musulmanii turci reformati (de exemplu, gratie lui Ataturk) si altii sunt islamistii, care se tin de traditie. Si chiar si la turcii reformati de care zic eu, din Romania, nu se mananca porc, femeile sunt considerate impure, pagane si, de exemplu, n-au voie sa mearga la cimitir (stiu un caz in care fata s-a deghizat in baiat ca sa poata merge la inmormantare tatalui ei si daca o aflau babele, era nashpa).
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde h0va » Joi Aug 17, 2006 11:20 am

o femeie din cartier a rasturnat vitriol pe ea pentru ca a indraznit in seara de revelion sa se imbrace dupa moda vestica. societatea a aclamat-o. pe femeia respectiva. oricine are dreptul sa te "pedepseasca".

bre ashtea cand te aclama arunca vitriol pe tine? ma'ntreb cum ie can te huiduie :blink:

bre, eo sunt de parere ca orice convertire religiuasa ie de prisos, nu faci altceva decat sa schimbi setul de dogme shi printzipii de veatza expus de una dintre relijii cu cel propus de cealalta. cat despre ce se'ntampla dupe deces mi se rupe sincer cocoshelu daca o sa beau bere cu sfantu petru, sau o sa fut cinzeci de mii de femei virgine in bordelu lu alah sau ma reincarnez intr'un castravete vorba hindushilor. deci din acest punct de vedere indiferentza mea n'are limite..daca tu ioana, ai nishte motive pragmatice pentru schimbarea relijiei, dupa cum au sujerat opzeshase la suta dintre antepostatorii mei (pe scurt: vrei sa te maritz cu un musulman shi sa il urmezi in tzara lui de bashtina) apoi atunci draga mea, io zic sa nu stai pe ganduri: baga material shi informeaza'te c'alfel o sa te beleasca aia de vie can te'or gasi mancand friptane la pranz in zioa de ramadan dupa ce ai baut doo kile de vin shi i'ai supt pl vecinului de la doi..

daca egzista un alt motiv decat cel expus mai sus tre sa fi cel putzin nebuna sa schimbi raia pe ciuma..serios, adica tu nu esht in stare sa respecti cateva reguli de bun simtz presupuse de conversatia intre neshte inshi pe un forum, d'apai sa trebuiasca sa respecti cu sfintenie neshte precepte pe care nici nu le intzelegi si nici foarte avantajoase nu'tzi sunt tzie ca femeie..

ca sa inchei cumva, apai daca esht pasionata de subect shi tzi se pare cool aceasta idee, mai bine folosesht acest entuziasm shi citeshti cat mai multe pe aceasta tema shi adaugi informatiile dobandite la bagajul tau de cunoshtiinte generale carte e destul de sumar la prima vedere..

?!
h0va

Mesajde sin ella » Joi Aug 17, 2006 11:25 am

memetShol, ii explici tu lui h0va ce am zis io acolo, te rooooog [-o ?! multumesc :)
sin ella

Mesajde shiona » Joi Aug 17, 2006 11:34 am

hova sa stii ca unii poate chiar au niste principii si sunt de acord cu niste dogme care nu se potrivesc religiei lor ci alteia si atunci se convertesc[de obicei la o religie/secta mai permisiva...cred eu]
in leg cu IoanaA ar trebui sa mergi la o moschee sa ceri mai multe detalii daca vrei sa te convertesti...sau poate gasesti si o scoala religioasa or sth...nush ce sa-ti zic...mie oricum mi se pare aiurea avand in vedere modul in care sunt privite si tratate femeile acolo, eu cred ca n-as rezista nici 1 ora...te-as sfatui sa te gandesti bine de tot daca tu esti aia care vrea sa se converteasca[sa nu regreti mai tarziu]
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde memetshot » Joi Aug 17, 2006 11:40 am

taica hova. Lumea a ovationato pe muierea proasta care a aruncat cu vitriol. Acolo esti bine vazut cand iei decizii bune cu privire la eretici. ce pl lor
memetshot

Mesajde sin ella » Joi Aug 17, 2006 11:45 am

dancheşeon :)!
sin ella

Mesajde gaga » Joi Aug 17, 2006 12:48 pm

iete ce facuratz ies si io la o cafia si imi goniti tuanta, o lasati asa fara argumente.
iote acu' stau io acilea cu o bruneta care a muncit la niste musulmani d'astia.

si nu o lasau sa aduca pateu de ficat in firma ca cica "pacat la tine, nu e voie, arunca"
da' cum brunetele-s focoase nu s-a lasat nici ea mai prejos si i-a zis: "da' la tine nu pacat ca te speli pe picioare in chiuveta la bucatarie?"

acum e somera ... deh.

ah si inca o ciudatenie, nici un turcafletz din firma nu lua nimic direct din mana femeii (ceai, cafea, apa) ca nu e conform cu religia.

EXISTA SI FEMEI CARE SUNT EXACT CUM VEDEM NOI PE AICI , IMBRACATE !!!!!

asta e traducere din limba turca? ~p~p sau araba de balta ridicata la rang de limba romana?
hai cacaolu kremali biscuvli daca e pe asha ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde MiG29 » Joi Aug 17, 2006 1:10 pm

migule: cetz mai face ma dromaderu? bine? sanatos? s-a apucat si el de berici?

bine face bre. al dracu bia mai multa :bere ca mine, ca d-aia si vriau casa-l vand. ieventualii doritori sa-mi deie un pemeu.
MiG29

Mesajde cr3tz » Joi Aug 17, 2006 7:38 pm

uitati ce zice expertul .

ioana go go go :D:
cr3tz

Mesajde MiG29 » Joi Aug 17, 2006 10:21 pm

ala ie un fel de teoctist de al lor?
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma