Coltzul microbistilor - discutzii "amicale"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde kacio » Sâm Sep 02, 2006 6:08 pm

ochiule tu esti cam chior sa nu zic altfel

am zis ca suntem mai buni ca voi daca castigam campionatul , nu ca suntem mai buni ca voi in momentul asta...da tu citesti cu anusu
ROCK AGAINST COMUNISM
kacio
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Sep 02, 2006 6:24 pm

Si dupe cum ziceam si lu Migu, pun pariu ca daca (reducere la marele absurd) Dinamo avea parcursul Stelei, acum voi scoteati ochii stelistilor ca pe carca voastra au fost extrasi dintr-o urna valorica superioara. N-aveti coloana vertebrala si nu stiti sa fiti fair-play... sa ziceti: da, nene, multumim, mai faceti d-astea.
indescifrabil
cubu

Mesajde Shaki » Sâm Sep 02, 2006 8:03 pm

asha'i, cum zicetzi voi...
hai romania !!! :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 02, 2006 11:47 pm

bre kacioss, deci matale inca n-ai inteles ca aiu nu tine nici cu noi, si nici cu cei din Ghencea? Si nici cu Rapidu:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde kacio » Dum Sep 03, 2006 12:16 am

am inteles ca nu tine nici cu steaua, cu rapid nu banuiam . Am vrut doar s-o continui pe aceeasi linie si sa zic in continuarea "voi" : adica el si steaua(ipotetic) . trecem peste
ROCK AGAINST COMUNISM
kacio
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Sep 03, 2006 8:29 am

Bai Leo, aiu stie ca dai citate de pe Locomania? =)) Stii bine in ce context am facut afirmatia aia, nu te excrementa pe tine aiurea ca n-are rost.

Nu-ti raspund ... prefer sa cred ca erai sub influentza si vorbea gura fara tine. Mi-esti prea simpatic sa-ti arunc niste rautacisme ;)

Bai hova, data viitoare cand te mai prind pe la vreun concert Carbon, iti rup dubla legatura si te bat cu ea peste cap :P
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde h0va » Dum Sep 03, 2006 11:28 am

bro, mai bine dai o bere shi promit sa nu fac mishto de tine cand o sa stabilitz un nou record de penibilitate in grupele CL :D

?!
h0va

Mesajde bhuttu » Dum Sep 03, 2006 11:43 am

cutuma© scrie:Mi-esti prea simpatic sa-ti arunc niste rautacisme

Ia arunca niste rautacisme. Si tu mi-esti simpatic, tocmai d-aia am simtit nevoia sa-ti atrag atentia c-o iei pe aratura. Contextul nu te scuza.

Stii vorba aia, sa nu te certi cu prostul ca ceilalti s-ar putea sa nu faca diferenta intre voi?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cutuma© » Dum Sep 03, 2006 12:06 pm

hova, nu te vad, nu existi. :D

Leo, renuntza te rog. Viata e prea frumoasa sa ma cert tocmai cu tine pe fanclub. Eu ma fac ca n-am vazut ineptiile pe care le-ai scris in postul precedent, tu esti multumit ca ti-ai facut rolul de indrumator ortografic ortoepic si de punctuatie si toata lumea e fericita.

cutuma©

Mesajde cubu » Dum Sep 03, 2006 4:14 pm

h0va, si daca Steaua iese pe locul trei si se duce mai departe in UEFA, sa scrii aicisa mare FORTZA STEAUA!!!, te bagi? :D Hai ca nu te pun sa strigi MUIE... stii tu cine. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde h0va » Dum Sep 03, 2006 4:30 pm

bre nene cubule, doar shtii cat respect am pentru matale..n'ash vrea sa te shtiu suparat de pe acum asha ca n'o sa'tzi curm tocma eo visele :D deci bre, daca stiaua iese pe 3 in grupe io'tz dau atatea beri cate puncte a strans stelutza ta..daca iese pe ultimu loc dau tot eo o bere de consolare :D

?!
h0va

Mesajde Daimon » Dum Sep 03, 2006 6:15 pm

vere stai linistit, nu sentampla sa faca steaua mare lucru. da' sa ne vedem noi de ai nostri ca ei se linistesc singuri. acu' observ ca preparatoru lor fizic isi face datoria si se accidenteaza astia in draci... :D

altfel, ce mai e nou prin Bucuresti, ce face Hana?
Daimon

Mesajde cutuma© » Lun Sep 04, 2006 2:41 pm

Am si eu o intrebare ca pentru coltzul microbistilor ... ar trebui sa ma simt jenat de faptul ca mi se falfaie de echipa nationala?

cutuma©

Mesajde cubu » Lun Sep 04, 2006 3:28 pm

Da .
indescifrabil
cubu

Mesajde Daimon » Lun Sep 04, 2006 5:26 pm

multora incepe sa li se falfaie de echipa nationala.. si cam au motive, ca prea is bat joc de noi toti gradinarii.

in definitiv e alegerea fiecaruia, oricum sunt convins ca daca vor fi rezultate iara nu o sa mai avem loc de suporteri (cum s-a intamplat dupa meciul cu cehia)

mie personal e mult spus ca mi se falfaie, ma uit la meciuri ca simplu spectator 70% obiectiv.
Daimon

Mesajde cutuma© » Lun Sep 04, 2006 7:22 pm

Eu nu sunt unul din cei care au sarit in sus de fericire dupa victoria cu Cehia. Mi s-a parut la fel de fada ca egalul asta. Termenii reprezentativa si echipa de fotbal a Romaniei mi se par doua multimi disjuncte.

Bai Daimon, ia zi si tu o parere legat de ce s-a luat Leo de mine. Ce parere ai de cele doua idei ale mele : de sustinerea echipei locale si de scandarea numelui lui Becali ... ca incep sa ma aprind :D

cutuma©

Mesajde h0va » Lun Sep 04, 2006 7:56 pm

vere nimic nou sub soarele capitalei, hana face bine multzam de intrebare..

bro, ia o bere sa te stingi :)

?!
h0va

Mesajde RajaF » Lun Sep 04, 2006 8:00 pm

ar trebui sa ma simt jenat de faptul ca mi se falfaie de echipa nationala?

Ar trebui sa intri in pamant... sau daca preferi sa te muti la sud sa sustii castraveti ca nu o sa iti duca nimeni lipsa.

scandarea numelui lui Becali

Si mai jenibil ca punctul 1.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Sep 04, 2006 8:09 pm

Bai imbecilule in devenire, citeste in pl, ce-am scris pe pagina cealalta si-apoi da-ti cu parerea. De unde apareti ma toti, sunt testoasele de galapagos in calduri de ies toate ciupercile astea?

Hova ... am nejte pb ... nu m-am mai atins de alcool de ceva vreme. Sunt pe suc :D

cutuma©

Mesajde Sică » Lun Sep 04, 2006 8:09 pm

ar trebui sa ma simt jenat de faptul ca mi se falfaie de echipa nationala?

totusi echipa nationala (nu conteaza ca e de footbal sau ca e de polo) odata ce joaca intr-o competitie evident ca nu se reprezinta doar pe ea, reprezinta toti romani, ar trebui sa fii jenat cand o selectionata a tarii noastre nu prea face nimic.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde RajaF » Lun Sep 04, 2006 8:40 pm

Se intinde IQ-ul scazut al lui gigi si la suporteri? De ce te ataci? Nu am zis ca tu scandezi numele lu berbecali. Ziceam numai ca e e jenibil... daca te simti, problema ta (grava, dar totusi a ta personala).

Cat despre Romania, da, poti sa te duci fix in plm daca vii cu texte de genul

Termenii reprezentativa si echipa de fotbal a Romaniei mi se par doua multimi disjuncte.

Tu ejti genul de suporter care a iesit in strada cand i-am batut pe englezi (ai grija ca am zis englezi, nu cehi, ca la cehi a fost doar asa o zvacnire de cadavru), dar cand e de greu se face ca ploua. Asa ca din nou te invit in plm si ciocu mic.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Sep 04, 2006 8:56 pm

Iar tu esti genul de suporter care nu calca pe stadion dar comenteaza tot timpul. Hai sictir!

Daimon, eu tot astept parerea ta :D

cutuma©

Mesajde RajaF » Lun Sep 04, 2006 9:00 pm

Eu spre deosebire de tine sunt genul care mergeam la meciuri in B ca sa imi vad echipa pe vremea cand puteam. Si m-as fi dus si la meciul cu Bulgaria la Cta. Nu suporter de televizor, care isi cumpara bilet la meciul cu Real si se crede ultras. Hai basti ca am mancat si mi se face greata.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Sep 05, 2006 12:14 am

ma mir si eu ca nu l-am taxat pe Leo pentru ce zicea :P De data asta sunt total de acord cu tine.
Legat de sustinerea echipei locale e o chestie pe care noi am incercat sa o "promovam" (desi e mult spus... am afisat la niste meciuri un mesaj cu chestia asta). Pai si pe cartiere sa o facem de ce nu?
Eh.. acuma e adevarat ca la cultura fotbalistica pe care o au romanii, mai greu sa apara chestii de genul celor din fotbalul de dincolo in care e o mare onoare sa iti sustii echipa aia nenorocita a oraselului chiar daca e in divizia eu stiu care si chiar daca niciodata nu o sa ajunga mai sus de divizia a III-a (n-are rost sa dau exemple) Dar eu cred ca asa ar fi normal.. nu sa tinem toti cu echipa care are cele mai bune rezultate si care ne e bagata pe gat de media.

Cat despre chestia cu Becali... repet.. ma mir si eu ca nu m-am sesizat mai devreme la ce a zis bhuttu... in ceea ce ma priveste poa sa ajunga echipa cu care tin eu sa castige 1935 de campionate si UCL de 5 ori la rand ca nu o sa incep sa strig numele patronului si sa consider ca a facut ceva nemaivazut si extrem de senzational.. in definitiv nu si-a facut decat datoria lui de patron.. a adus echipa cat de sus a stiut el. turnura pe care o ia situatia personajului becali in romania e din ce in ce mai grotesca si mai dezgustatoare. oameni buni ala e un semianalfabet care datorita atentiei care i s-a dat, ajunge sa se creada salvatorul romanilor si alte bazaconii... (ok a construit biserici, a ajutat oameni.. foarte frumos, asta e de apreciat.. dar in general fiecare ar trebui sa ramana in banca lui ca altfel devine cel putin caraghios)

deci.. in mod exceptional, pentru ca e cazul, sunt de acord cu ce zicea cutuma(c)
Daimon

Mesajde eyewitness » Mar Sep 05, 2006 1:35 am

cutuma© scrie:Am si eu o intrebare ca pentru coltzul microbistilor ... ar trebui sa ma simt jenat de faptul ca mi se falfaie de echipa nationala?

cutuma, faci tu ce faci si ma faci sa ma citez ~p :

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=484992&postcount=31
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde bhuttu » Mar Sep 05, 2006 3:29 am

decretule, daca-mi faci si-o felatie, al dracu' care te-o mai stresa :p

Pana atunci:

1. BECALI
Bun, deci omu' e prost si nu si-a facut decat datoria. Ei bine, tocmai asta aplaud eu. Datoria pe care si-a facut-o. Cam la fel ca atunci cand urlu "Iacob" daca Victoras isi face datoria de a da gol. Iar Becali si-a facut datoria - cel putin in ultima vreme - mult mai bine decat se astepta cineva. E prost? Nici Claudiu Raducanu nu stia ce-i ala bloc-notes, da' a fost la o mustata sa-i elimine pe Liverpool.

2. ECHIPA LOCALA
cu asta de fpt sunt de acord... pana la un punct. Din Alexandria fiind, de exemplu, ma duc la meciurile Rulmentului (actuala Florea Voicila :D) in divizia C, dar asta inseamna ca nu trebuie sa ma mai uit la Liga I? Sau ca e naspa daca tin cu Steaua? Doar un exemplu.
Cat despre cartiere... hehe. Ma intreb si eu, decretule, nu mai tin minte exact... tu parca stai in Ghencea, nu? In cartier de stelisti.
Pentru ca eu, de exemplu, am o dilema. Pana-n primavara stateam in Militari si, normal, tineam cu Steaua. Acum, insa, m-am mutat la cca 200 m de - sa-i spunem "stadionul" - Ghiulesti. Ar trebui sa tin cu rapizii, asadar?

3. ECHIPA NATIONALA
Aici, dragul meu Mihaita, suntem complect de acord. Gen ma fut in ea de nationala Romaniei cu toate rezultatele ei atata vreme cat , in pula mea, marea noastra vedeta a fost suspendata o vreme pentru consum de cocaina. Deci ori sa schimbe vedeta, ori ceva... Ori poate niste rezultate macar. Pentru ca ultimul meci al nationalei de care-mi amintesc e unul cu Slovenia, din 2001, un 1-1 chinuit care m-a facut sa urmaresc modialul coreean fara emotii. Meciurile cu Norvegia si Danemarca ma chinui sa le uit.

HOWGH!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde cubu » Mar Sep 05, 2006 10:23 am

Bre, nush cum sa zic da creca e prima oara cand sunt de acord cu Daimon. Ma refer la paragrafu doi.

In alta ordine de idei... HAI POIANA CAMPINA! :D
indescifrabil
cubu

Mesajde kacio » Mar Sep 05, 2006 10:26 am

si eu am o intrebare pentr bhuttu ...cu ce drept il tii pe eddie la avatar ?
ROCK AGAINST COMUNISM
kacio
Junior Member

Mesajde memetshot » Mar Sep 05, 2006 10:34 am

cu ce drept il tii pe eddie la avatar ?

creca cu clicku drept, da nus sigur.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde cutuma© » Mar Sep 05, 2006 10:53 am

Legat de Becali. Omul nu isi face "datoria". El n-are nici o datorie fata de club asa cum nici clubul nu are fatza de el. Becali e un om de afaceri mai abil si mai destept decat pare care s-a folosit de imaginea Stelei pentru a-si creea un capital de imagine cum foarte putine figuri politice au in acest moment. Simplul fapt ca 2 din 3 romani stiu cine este Gigi Becali spune multe despre investitia inspirata facuta de acesta.

Ultimele sondaje il plaseaza peste pragul electoral, ceea ce inseamna ca foarte probabil Gigi si partidul sau obscur vor intra in parlament in cazul unor alegeri anticipate. Asa ca vedeti voi dragilor, Jiji nu face nimic pentru club, pentru suporteri ci doar pentru el. Pentru imaginea sa si pentru propriile sale interese. Pentru ca in sinea lui, el chiar crede ca rolul sau la Steaua ii va asigura un loc fruntas in Romania. Si la catzi prosti sunt in tara asta, nu m-ar mira.

Legat de chestia cu orasele si cartierele. Daimon a punctat bine. O tara cu o cultura fotbalistica care se respecta isi pretuieste chiar si cele mai mici echipe. Exemplele Anglia si Italia sunt cele mai relevante. Echipe obscure precum Ascoli, Gateshead, Pisa, York City si altele se bucura de o sustinere deosebita din partea localnicilor, care nu gudura aiurea cand vine Juve sau Chelsea sa joace un amical populist.

Si da, am putea aplica regula si pe cartiere. S-a intamplat ca tata sa fie stelist si de la 6 ani sa fiu plimbat in mod regulat pe Ghencea. Altfel eram sigur dinamovist.

cutuma©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma