dati un leu pentru jeleu
Moderator: anjin-san
no shit. eshti sigur?ZOROX scrie:shaki, cand am spus "umor anagramat" nu voiam sa spun "umor agramat".
intelegi?

shi chiar shi asha, de ce tzi se pare haios?...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
shi chiar shi asha, de ce tzi se pare haios?...
ie haios ca exista, ca transpira, ca pute, ca ejaculeaza, ca face partz, ca se trezeste cu urdori la ochi si cu ceara in urechi si cu pete galbene si maro in chilotz
cum sa nu fie haios?
si nici nui singur pe lume, ca are cu cine sa impartasheasca tuate bucuriile astea, nai vazut?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kantemir, excesul de frustrare duce la morbiditate.
speram sa se finalizeze cu un log out psihic definitiv.
Facts about kantemir:
Kantemir face sex cu femei confectionate de el, pe care adesea le acuza ca-s proaste si rupe bucati de plus din ele, le pune pe o hartie alba si spune:
"uite cum esti aici, proasto".
speram sa se finalizeze cu un log out psihic definitiv.
Facts about kantemir:
Kantemir face sex cu femei confectionate de el, pe care adesea le acuza ca-s proaste si rupe bucati de plus din ele, le pune pe o hartie alba si spune:
"uite cum esti aici, proasto".
- ZOROX
- Junior Member
kantemir, excesul de
io tzash spune ca excesu de prostie duce la convingeri (mai presus de orice dubiu!) de acest gen (sa ai tu impresia ca stii sigur ca imi lipseste mie ceva si ca io ma oftic ca-mi lipseste)
nu-s cu nimic mai prejos decat cele religioase, stii asta?
Facts about kantemir:
Kantemir face sex cu femei confectionate de el.
is kant emir God?
- kant emir
bah rau ati ajuns. stati aici in speranta ca va baga si pe voi doi cineva in seama.
acu' ca emiru nu mai e dincolo si nici pe mine n-avetz sanse sa ma enervati, cred ca e mare plictiseala si nu mai aveti unde si cu cine sa va incordati.
acu' ca emiru nu mai e dincolo si nici pe mine n-avetz sanse sa ma enervati, cred ca e mare plictiseala si nu mai aveti unde si cu cine sa va incordati.
-
Daimon - Mesaje: 5074
era poanta pe dracu
poi asta ("si oripilatz raman") nu era, ai dreptate
amu fara mijto: daca as avea de ales intre oribiloiu si zoroxu (ceva gen: la nunta lu pijke* - sau botez, sau taiere imprejur - tresa stai la masa ori cu oribilu, ori cu zoroxu), nush de care mash desgusta mai tare; adica destul de tare casa accept sa stau un ceas-doua la masa cu celalalt
* poate tensori cu tilica?
- kant emir
nimic (ce naiba ar fi putut sa-mi faca?)
nici iel, nici tu (casa vez, nu te asociez numa io, ci te asociezi si singurel! brafa, ai o bere, muahaha, behehehe)
numai ca e atata de vrednic de dispretz (serios, orice aparenta calitate dea lui este atat de inconsecventa si atat de labila si atat de usor asociabila cu abjectia si cu meschinaria, si cu interesul - oricare ar fi acesta - incat ma cutremur), in intimitatea fiintzei lui, incat nu pot sa numi amintesc de iel cand itz vad nicu
nah, am sio scara mea de valori: am varfurile, am oamenii deosebiti, am prietenii, am oamenii normali si obisnuiti, am pe prostanaci si pe nesuferitz si antipateci
(voi suntetz pe datorie p'acolo)
nici iel, nici tu (casa vez, nu te asociez numa io, ci te asociezi si singurel! brafa, ai o bere, muahaha, behehehe)
numai ca e atata de vrednic de dispretz (serios, orice aparenta calitate dea lui este atat de inconsecventa si atat de labila si atat de usor asociabila cu abjectia si cu meschinaria, si cu interesul - oricare ar fi acesta - incat ma cutremur), in intimitatea fiintzei lui, incat nu pot sa numi amintesc de iel cand itz vad nicu
nah, am sio scara mea de valori: am varfurile, am oamenii deosebiti, am prietenii, am oamenii normali si obisnuiti, am pe prostanaci si pe nesuferitz si antipateci
(voi suntetz pe datorie p'acolo)
- kant emir
vorbesti prea liber despre un individ pe care nu-l cunosti decat online. si tu prestezi de fapt in acelasi spectacol al calomniei pe care-l practicam zilnic intru relaxarea noastra.
doar ca la tine aura de sfantu duh e pregnanta si nu face decat sa te arate cu degetu.
doar ca la tine aura de sfantu duh e pregnanta si nu face decat sa te arate cu degetu.
- ZOROX
- Junior Member
vorbesti prea liber despre un individ pe care nu-l cunosti decat online
pai nu te supara, da la cele patrujdemii de posturi ale domniei sale, plus referirile celor care nau avut scapare, bajca restu detaliilor puse la dispozitie - crezi ca mai ramane ceva de ascuns?
iar in cazu tau (ma ierti ca-s sincer) lichelismu si meschinaria depasesc cu mult inteligentza (care nu ca tzar lipsi, da nici de folos nu tzeste; ca tu nu stii sa stii) si bruma de umor (care nici asta nu lipseste cu totu, numa ca esti prea crispat casa posa glumesti relaxat) or chiar capacitatea de a transmite stari si impresii (zic de un rudiment de talent literar)
si tu prestezi de fapt in acelasi spectacol al calomniei
de prestat - da, deacord; si de acord si cu spectacolul zilnic, si cu relaxarea (nu neaparat)
dar de ce calomnie? adica in cazul meu - pe cine si cand crezi tu ca am calomniat?
doar ca la tine aura de sfantu duh e pregnanta
(gravida?)
ete fas, asta ie repulsia ta fireasca, inteleg ca te-ai saturat de mine
nu face decat sa te arate cu degetu
fals: nu ma arata pe mine cu degetu, ci iti arata tie degetu
- kant emir
ZOROX scrie:
stiu ba pl ca-s frumos dar nu m-a ajutat la nimic pana acum. mereu am fost pe pula mea !
vreau si io o poza cu zorox.
frumusetea, contrar miturilor, nu te ajuta in viata, ci te incurca.
lumea te pizmuieste mai mult decat pe altii stersi, iar sefii au senzatia ca daca arati bine automat n-ai chef de munca.
frumusetea e folositoare rareori, cand i se pune pata pe tine vreunui doctor sau vreunui agent de turism si te trateaza mai cu atentie.
in rest, sucks. nu ca eu as fi vreo frumoasa, dar sunt interesanta si nu am defecte majore. am avut numai probleme pe tema asta.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
Ayala scrie:kant emir, pierzi vremea pe aici, du-te pe merluc si vezi sa mai verifici din cand in cand sa nu-mi dispara pozele de acolo, ca numa in tine am incredere
nu cu tine vorbea ayala aicea, ci cu mine. nu vezi ca ma roaga sa ma duc sa-i vad pozele?

ayalo, fa-ti blog mama!
despre mine, ce sa-ti spun? lumea m-a perceput dintotdeauna ca pe o tipa draguta. ceea ce zic unii pe aici pe net nu poate sa umbreasca viata reala unde sunt vazuta ca fiind o femeie futabila. iar aia care zice ce zice, ori e impotenti, ori invidiosi. sunt ok, atata pot sa spun, ceea ce NU pot sa spun despre aproximativ 80% din oameni, care au defecte majore: daca au fatza sunt cracanati si daca nu sunt cracanati, au ei ceva care sa le strice tot fasonul. io n-am d-astea, slava domnului. sunt un tot unitar.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
- jl_rona
- Junior Member
vezi ba? asta inseamna sa-ti pui pozele pe net.
asa, noi avem doar jumate din imaginea sfantului Roger Moore.
esti frumos zoroxe. ochi si buze frumoase, dar ai o figura dubioasa de aurolac, ceva.
Asta nu e nici o jignire, sa ne-ntelegem. Sexy e una si de incredere e alta.
Chiar daca as fi de varsta ta, cu unu d-asta ca tine n-as avea curaj nici sa merg la o cafea, cu toate ca in realitate s-ar putea sa fii mai pasnic decat psihopatu ala de piskeshu care recunosc ca m-a dat pe spate cu figura aia de intelectual cu scaun la cap.
d-aia zic io. pai nu e cinstit ma. unu cu poza, unu fara poza.
iar kantemir a dat in mintea copiilor daca poate sa se ia in gura cu un baietandru care are la jumate varsta lui.
asa, noi avem doar jumate din imaginea sfantului Roger Moore.
esti frumos zoroxe. ochi si buze frumoase, dar ai o figura dubioasa de aurolac, ceva.

Chiar daca as fi de varsta ta, cu unu d-asta ca tine n-as avea curaj nici sa merg la o cafea, cu toate ca in realitate s-ar putea sa fii mai pasnic decat psihopatu ala de piskeshu care recunosc ca m-a dat pe spate cu figura aia de intelectual cu scaun la cap.
d-aia zic io. pai nu e cinstit ma. unu cu poza, unu fara poza.
iar kantemir a dat in mintea copiilor daca poate sa se ia in gura cu un baietandru care are la jumate varsta lui.
- jl_rona
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma