Cele mai varza(belite) trupe din muzica romaneasca!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: huuuuuuaaaaa!

Mesajde Mirela » Sâm Apr 20, 2002 3:28 pm

in Snatch??eu stiu de Devil's Own ce accent fara accent ii trage....
dar eu am luat oleaca de accent de Dublin de s-a speriat profa'mea de engleza din liceu asta toamna...mweahaha!!

offtopic all the way,dar nu m-am putut abtine!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

huaaaaaaaa!

Mesajde Joao » Sâm Apr 20, 2002 7:45 pm

ideea era ca ar trebui sa vorbiti in romaneste aici!
Lasati-o dreacu de engleza!Ce sunteti pustii de pe site?
Asta voiam sa zic,iar ca sa fiu si pe topic,
mare ratat e elgi ala!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Re: huaaaaaaaa!

Mesajde Mirela » Dum Apr 21, 2002 3:14 pm

Initial trimis de Joao
Asta voiam sa zic,iar ca sa fiu si pe topic,
mare ratat e elgi ala!

cine e mare ratat??
gata,frate,o dau pe romaneste:)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

E destul de ratat...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 21, 2002 7:42 pm

Ce a-i faci, alt manelist. Macar cateva din melodiile lui sunt putin mai acceotabile decat majoritatea melodiilor ACM(Adrian Copilul Minune).
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

da, mare ratat!

Mesajde Joao » Dum Apr 21, 2002 8:22 pm

ba vere,dar uratul ala de e cu el in videoclip are fata de retardat,mai!ce dreacu,de ce nu aduc baieti de baieti,ca altii fete de fete(a se citii femei)?
Ce dreacu,tre' sa apara toti in videoclipuri? nu inteleg.........:con:
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde RUXy » Joi Mai 09, 2002 5:25 pm

Bai Alianule. Te contrazic pentru tot ce ai spus despre ANIMALE si pentru ca te-am vazut asa de nervos iti urez numai de bine ca poate te mai linistesti. CITEZ : "aurolac de l*** trista, nici nu stie pe ce lume traieste pt ca mananca kkt in toate felurile." Pofta buna!

MAIMUTZIKA

P.S. Despre ceilalti ai spus foarte bine. IN SPECIAL DE PAMPALAII DE LA AKCENT. Ai atins un punct sensibil. Tine-o tot asa.
RUXy

Who's Alieanu?

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 09, 2002 9:01 pm

Observ o tendinta a fanilor Animal X de a arunca cu noroi in Akcent si invers.
COOOOL! Fight! Fight! Fight!
Stiti voi vorba aia cu "dintre doua dobitoace..." esti chiar TU - RUXy
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mai 09, 2002 11:55 pm

Initial trimis de Zgubilici
Observ o tendinta a fanilor Animal X de a arunca cu noroi in Akcent si invers.
COOOOL! Fight! Fight! Fight!
Stiti voi vorba aia cu "dintre doua dobitoace..." esti chiar TU - RUXy

E intre absurd si ridocol... Dar cineva chiar vede o deosebire intre animalx si accent... Ce-or avea in cap copiii astia?

Mie mi se pare ca e MULT prea usor sa faci o trupa dance in ziua de azi.... Azi am vazut (nu spun unde) un demo multimedia al unei trupe gen zoofil x, accent etc din Chisinau. Dar...
Au un clip care e leit BSB, Westlife sau tot ce vrei de afara (super realizat: imagine, concept, machiaj, corgrafie etc.), iar in muzica lor de 2 bani mai baga niste faze a la zdob si zdub ceea ce ii face (desi sunt slabi) mai buni decat tot ce e trupa de baieti frumosi si prosti la noi.

Apropos de R.Moldova, am mai spus cred. Prima piesa a lu' Destin Balcanic, refuzata la difuzare pe radiourile comerciale in Romania pe motiv "nu cere lumea", a avut 3 difuzari/zi la Chisinau in ideea ca postul de radio de acolo sa vada ce parere are publicul despre ea.

Ce vroiam sa spun cu povestea asta: Ca, inclusiv in muzica de 2 lei, agricultura muzicala romaneasca isi asuma rolul de judecator al gusturilorpiublicului si promoveaza cele mai mari rebuturi pe care le gaseste. Si desi am mai spus-o lista eu o vad asa: accent, hiq, animal x, andre, simplu, hora (si mai sunt, dar nu imi vin in minte; dar revin).
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 10, 2002 5:56 am

La Chisinau publicul e altfel, concertele au alta atmosfera, oamenii aia dau bani grei pe bilet ca sa vada o formatie buna, si nu pleaca urechile la toate porcariile cum fac romanii get-beget cica!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mai 10, 2002 5:24 pm

La Chisinau publicul e altfel, concertele au alta atmosfera, oamenii aia dau bani grei pe bilet ca sa vada o formatie buna, si nu pleaca urechile la toate porcariile cum fac romanii get-beget cica!

zgubi,fi originala ca asta a zis-o un domn pe alt forum.acelasi domn banuiesc ca ti-a povestit si cum e cu organizarile pe la chisinau si nu e chiar asa de bine cum spui tu.
oricum,vazui azi o pesa la atomic cu lalele,lalele si house d'asta autohton.bre,ti se scoala paru dupa spate de nervi.si mai vazui si pesa lu valahia.mare pacat de vocea lu ala subtirelu ca e de mare exceptie.
SOD

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 10, 2002 11:57 pm

SOD, fii mai atent si uite-te la datele mesajelor daca ti se pare ca nu am gandire proprie!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mai 11, 2002 12:11 am

SOD, fii mai atent si uite-te la datele mesajelor daca ti se pare ca nu am gandire proprie!

daca te superi,esti rea.ala de zic io de el e de ieri si asta a tau e de azi.si stii foarte bine la cine ma refer.
cat despre gandirea matale,categoric e proprie si personala,eu unul necontestand acest lucru.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 12:40 am

nu stiu de ce apare asa...mesajul de la sorin l-am citit dupa ce am scris asta, ma rog, de bilet stiam ca trebuia sa fie destul de scump fata de concertele de la noi cu vreo saptamana inainte de la cineva care spunea asta, iar despre salile pline am auzit istorisiri de la artisti cantareti pe acolo.
pare stupid, dar chiar am scris mesajul asta inainte sa citesc pe Vita de Vie!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde J.A.Tiranu » Vin Mai 17, 2002 9:42 am

Voltaj cred ca e cea mai belita trupa,cel putin cand ii vad fata lu chelu ala ,"belit" belit e primu cuvant care imi vine in cap(urmeaza o droaie dar cred ca voi fi expulzat daca ma apuc sa le zic)
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
J.A.Tiranu
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mai 17, 2002 2:27 pm

Mie Extra si Country boys.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Mai 17, 2002 7:12 pm

cei mai nasoli si beliti trupeti mi se par a fi directia 5. numai cat te uiti la ei si iti dai seama ca beau numai apa plata ca sa nu se ingrase si alte d'astea. si dupa aia,pe locul doi ,dar care vine tare din urma e body&soul.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Am si aici ceva de zis...

Mesajde blondina^ » Sâm Mai 25, 2002 10:19 pm

Ce parere aveti despre Dl. Problema?? M-ar interesa cati gandesc ca mine.. :) Mie mi se pare tipul un afon cu clasa. Cred ca daca as sta o luna si as urmari incontinuu videoclipurile lui, nu as observa altceva decat lipsa de inspiratie, caracterul oripilant al scenariului si vocabularul acela "dezvoltat" sub media clasei 1 de la scoala ajutatoare. Omul ala nu mai stie altceva in afara de "seniorita" si gestul acela cu gura care il face (stiti voi...) da dovada de dezgust. Nici nu vreau sa imi aduc aminte...e deja noapte si nu vreau sa visez nimic de genul: "Bomba bomba dinamita dinamita". Exact ca acei copilasi de gradinita care au dat de nisip. Jalnic...! :bleah:
blondina^

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 25, 2002 11:49 pm

Pai blondina,ala saracu atata il duce capu(ala sec:D)atata face...da ma intreb cine draq o fii realizat porcaria aia de videoclip?Oricum tipu nu e demn nici macar de comentariile noastre...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 26, 2002 1:12 am

faza aia cu "la patrat" si ridica patru degete spune tot despre Dl. Problema (de matematica sa fie numai sau in general?;i )
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 2:00 am

:fuck: apropo de muzica romaneasca...in fine... am 3 liste: formatiile care-au schimbat genul (din ceva bun in ceva prost) dand-o pe 'prostitutie muzicala', cele proaste dintotdeauna si cele bune/acceptabile... e mai mult pt statistica...

*nota: formatiile trecut sunt cele aparute in ultimii 2-3 ani sau care inca mai canta.

bune/acceptabile:
sport sangeros iii, zob, e.m.i.l., coma, hara, taxi, activ, kpital, partizan, ionescu, ten, omul cu soboani, comact, ab4, iris, h8, adriana (cel putin e originala), zdob si zdub, parazitii, suspect, 90-95% din sindicatul rans, paranoia (desi au avut doar o melodie..cred).

au schimbat genul:
voltaj, directia 5, parlament, pro-consul, ro-mania, vita de vie, sarmalele reci,

naspa:
bug mafia - (atitudine jalnica)
la familia, villy, marijuana & ganja (coorvele lor) - (bug wannabes)
boysonic, akcent, hi-q, elixir, candy (britney spears la a 3a), animal x, asia, body&soul, 3se, blue jeans, plus 2, andra, marcel pavel,uni-k, axxa, alina, atac, dl problema, boombastic, fuego, bosquito, don baxter, catalina, chic, jojo, korect, labirint, no comment, ovidiu komornik, replik, rustic, etno, hora, sweet kiss, verdikt, tonic - (naspa in general)
angel, blondy, sexxy, andre, simplu, cristiana raduta, nadine, alina, pepe, sisu - (s-au impartit s-au impacat s-au desparit da tot de rahat au ramas)
dj project - (ala-i haus?)
bere gratis, demmo, camioane-n multime, k-risma, ana-maria, cassa loco,vank, stigma, crize, iedera, - (nu stiu unde sa-i incadrez)
amicii, indigo, ramtamtam, alpha, bambi, extra, giglio - (copii oligofreni)
toate formatiile de manele - (mi se scoala paru de pe picioare numai cand aud 2-3 'acorduri' de d-dastea)

daca mai sunt formatii (sigur ca mai sunt) sau am gresit ccevadati-mi cu ele-n cap.

e ingrijorator cum arata listele nu?
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Mai 26, 2002 3:33 am

ca sa m-apuc acu sa inshir ce nu-mi place, ma aresteaza ashtia pt monolog. nu cred ca tre' sa ascult de 2 ori aceeashi trupa sa-mi dau seama ca n-au nici o treaba.
tre cool, cum a ajuns ionescu in categoria ok? n-au scos decit o piesa pe piatza
qeru
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:43 am

Initial trimis de qeru
ca sa m-apuc acu sa inshir ce nu-mi place, ma aresteaza ashtia pt monolog. nu cred ca tre' sa ascult de 2 ori aceeashi trupa sa-mi dau seama ca n-au nici o treaba.
tre cool, cum a ajuns ionescu in categoria ok? n-au scos decit o piesa pe piatza

...la fel si paranoia. voiam sa fac mai mare lista cu trupe ok ca sa nu ma sperii prea tare cand compar listele ;).
tre
Junior Member

Mesajde qeru » Dum Mai 26, 2002 3:51 am

Initial trimis de tre cool

...la fel si paranoia. voiam sa fac mai mare lista cu trupe ok ca sa nu ma sperii prea tare cand compar listele ;).

cam greu sa ajug cit de cit la un echilibru;P
paranoia care sint, cumva au un clip cu unii mascatzi imbracatzi bizar shi alearga in urma unui vagon de tren? piesa n-o mai tzin minte, da' clipu' era marfa.
qeru
Junior Member

Mesajde tre » Dum Mai 26, 2002 3:57 am

Initial trimis de qeru

cam greu sa ajug cit de cit la un echilibru;P
paranoia care sint, cumva au un clip cu unii mascatzi imbracatzi bizar shi alearga in urma unui vagon de tren? piesa n-o mai tzin minte, da' clipu' era marfa.

da aia erau. si melodia e faina. e tragic ma. nu mai am la ce sa ma uit la tv... in afara de private blue ;).... in masina mi-e si frica sa dau pe radio......
tre
Junior Member

Mesajde FightClub » Mie Mai 29, 2002 4:17 pm

A.S.I.A. are tot respectul meu pentru ca are formatie in spate, ca mai au de invatat recunosc, dar nu poti sa zici ca era mai bine play!

Esti sigur ca le-ai ascultat pe alea de la A.S.I.A.? Mai asculta-le o data si poate nu le mai respecti atat. Ce muzica fac sclifositele alea? Zi-mi ceva bun la muzica lor...:) "in garsoniera ta..."...astea-s versuri? Pot sa aiba formatie in spate ca degeaba...
FightClub

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 29, 2002 6:22 pm

Eu spuneam ca e o dovada de bun simt, chiar daca muzica e cum e, prin faptul ca au o trupa in spate au intrat in partea de jos a muzicii, pana acum erau alaturi de restu sub zero.
Zgubilici
Junior Member

dinu olarasu & A.S.I.A.

Mesajde stefan » Mie Mai 29, 2002 11:14 pm

Initial trimis de FightClub

"in garsoniera ta..."...astea-s versuri?

Wow! Olarasu loveste din nou! Pe-alea cu "la Salonic sunt numai masline/Si toate cheile sunt la tine" o stii?

Tipul scrie de obicei versuri misto, dar se pare ca atunci cand e "Ochiul dracului" (e un cantec de-al lui ;) ) in joc, merge orice... Prostitutia muzicala, deh.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

crize

Mesajde Lightsoul » Joi Mai 30, 2002 5:39 pm

ne naiba aveti bah cu crize.....macar ati ascultat ce canta? sunteti niste verze!...............sa vedeti acuma un concert cu ei si apoi sa mai vb.........
Lightsoul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 30, 2002 5:44 pm

Scuza-ma ca spun asta dar Crize sunt de rahat, numai versuri fara sens, imprumutate de la altii care puse cap la cap nu inseamna absolut nimic. Stiu cine sunt Crize, foarte bine chiar dar parerea mea despre ei nu e prea buna.
Zgubilici
Junior Member

Re: crize

Mesajde tre » Joi Mai 30, 2002 6:05 pm

sd
Initial trimis de Lightsoul
ne naiba aveti bah cu crize.....macar ati ascultat ce canta? sunteti niste verze!...............sa vedeti acuma un concert cu ei si apoi sa mai vb.........

:( ... semeni cu fanii 3se, animal x etc. 'crize' e o copie eftina dupa ... deftones, sau... nu-mi dau seama. in orice caz suna asa fad, fara personalitate.... astept cu interes sporit s-aud cum canta concetatenii 'do#'.
tre
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma