Videoclipurile din muzica romaneasca

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: iete un moldovian cari gandieste,mai!

Mesajde Raven » Vin Apr 12, 2002 10:27 am

Initial trimis de Joao
Ba vere,ce spui tu,cam asa e,dar tre' sa recunoastem ca tenta lui animal x comerciala ,in ultimul timp a depasit bunul simt,si deja au intrat ,dupa parerea mea , in categoria andrelelor si 3se!:A

Nah.... Nu stiu cate de nou/vechi este Animal X - Sa pot ierta, dar voi l-ati vazut macar ? Acolo se vede scenariu (daca n-ar fi fetele lor, versurile in romana si scrisul cu Politia romana pe ARO-uri, mai ca as zice ca e facut de cineva din afara...)

Si acolo nu vezi fofoloance agitandu-se prin fata camerei de luat vederea ca sa-ti dea prilej de dus la buda ... Ce dreaq, macar atata recunoasteti ... :D

Adaugire: si te rog nu ma jigni numindu-ma moldovean, pentru ca de fel sunt din Buzau (nu, nu e in Moldova), la studiu doar in rahatu' asta de colt de tara ... So.. please...
Welcome... to the desert... of the real
Raven
Junior Member

Re: Sunt de acord cu Raven...

Mesajde Raven » Vin Apr 12, 2002 10:34 am

Initial trimis de Aurolacul
Simplu cu adevarat au videoclipuri faine, asta e. Din pacate tre sa il contrazicpe Rave si sa zic ca nu Animal x au fost primii din Romania sa deschida scena de breakdance. Inainte "Mesaj Nou"(pentru cine nu a auzit, continand fosti memberii de la Simplu: Edy, Piticu, amygo Francezu, si Omu Negru) dansa de mai bine de cativa ani buni inaintea animalelor X. Ca sa nu zic de Tazman si Bebico ("cei doi bunici, printre primii breakeri pe atunci prin 85").

Maaaa, io me refeream (si am si precizat) la cei care au facut ceva pe langa a dansa (a practica) breakdance... Animal X au deschis (primii) colaborarea asta intre break si comercial.. Si eu zic ca au imbinat-o cel mai bine... Asta e... Astept totusi pe cei de la Simplu, in mai noua lor componenta, sa vedem ce mai scot din ei...
Raven
Junior Member

articol in Capital

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 12, 2002 11:53 am

Intrati la http://www.capital.ro la sectunea Bussines si o sa vedeti de ce nu avem asa multe videoclipuri cu muzica buna.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Apr 12, 2002 12:06 pm

Rolf
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 12, 2002 12:13 pm

Exact de ala e vorba, nu mi se incarca site-ul din cauza asta n-am dat linkul exact.
Articolul e extraordinar!!! Nu numai ca e lung dar chiar are un continut bun...poate o sa inteleaga mai multa lume cu ocazia asta diferenta dintre muzica si imitatii.
Zgubilici
Junior Member

articol in capital

Mesajde Joao » Vin Apr 12, 2002 10:34 pm

nu-mi mrg siteul,daca ati da un paste la el aici as aprecia!
Joao
Junior Member

Site?...

Mesajde Aurolacul » Sâm Apr 13, 2002 12:06 am

Care e adresa site-ului tau?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Apr 13, 2002 8:19 am

Pai a scris Rolf linkul mai sus, intrati la http://www.capital.ro la sectiunea Bussines, se incarca greu, e adevarat dar merita!
Zgubilici
Junior Member

am citit articolul!

Mesajde Joao » Sâm Apr 13, 2002 10:58 am

Au dreptatea astia sa se vaiete,vorbesc de rockeri,ce dreacu,dupa ce spun asti din capital,sunt muritori de foame!
nici nu ma mira ca asia a cantat la o nunta in Predeal ,unde betivii le-au bagat la fete dolari in sutien!
Asta e,pana nu incep sa vina banii si sa se mai termine cu pirateria,va fi greu sa manance,noroc ca SUNT CONCERTE............:z
Joao
Junior Member

Re: am citit articolul!

Mesajde Raven » Lun Apr 15, 2002 2:29 am

Initial trimis de Joao
Au dreptatea astia sa se vaiete,vorbesc de rockeri,ce dreacu,dupa ce spun asti din capital,sunt muritori de foame!
nici nu ma mira ca asia a cantat la o nunta in Predeal ,unde betivii le-au bagat la fete dolari in sutien!
Asta e,pana nu incep sa vina banii si sa se mai termine cu pirateria,va fi greu sa manance,noroc ca SUNT CONCERTE............:z

Si cat crezi tu ca li se da pentru 1 ora de concert ?
Raven
Junior Member

cred cam

Mesajde Joao » Lun Apr 15, 2002 9:09 pm

10-15,poate mai mult daca-s buni sau populari!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Re: cred cam

Mesajde Raven » Lun Apr 15, 2002 10:47 pm

Initial trimis de Joao
10-15,poate mai mult daca-s buni sau populari!

10-15 dolari ? :D
Raven
Junior Member

ha ha ha !

Mesajde Joao » Mar Apr 16, 2002 9:32 pm

milioane fiule!
Joao
Junior Member

Re: ha ha ha !

Mesajde Raven » Mie Apr 17, 2002 12:03 am

Initial trimis de Joao
milioane fiule!

Hehehe, io deja gandeam io USD... :D
Raven
Junior Member

astept

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:26 pm

Sa vad ce dreacu de videoclipuri mai apar anul asta de la/dupa/si cu marea!Sunt curios cine pe cine mai dezbraca si cine se mai lauda cu puicutele si ciumegii lui............;M
Joao
Junior Member

Re: astept

Mesajde Mirela » Joi Apr 18, 2002 11:37 pm

mda....pai o sa fie "la mare,la soare,fetitele sunt goale" in versiune "moderna"...

sigur le vom vedea pe Andrele(care nu mai au nevoie sa fie lasate de tatici...Doamne iarta-ma dar e adevarat...)...pe Diavolite(ca deh,tre'sa-si scoata cornitele la bronzat...) si toata satra de formatii de o zi(care vor incerca sa fie hituri de o vara...)...plus nenumarate aparitii noi care vor si ele un ban....si care-ti vor face pur si simplu greata(daca esti de genul feminin)...sau in cazul sexului opus ii vor face sa saliveze din abundenta....si atat!!

in plus....videoclipuri cat se poate de originale....ele goale si falfaitoare...ei cu teancul de bancnote in mana....nimic surprinzator.Dumnezeu sa aiba mila de sufletele(si eventual urechile)noastre deoarece din nou(sau poate mai abitir ca pana acum...) vom avea parte de o superba vara incarcata cu poluare fonica cat cuprinde!! Traiasca industria muzicala romaneasca!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

te inseli intr-o privinta.....

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:43 pm

Deci cauzeaza greata si la masculin prezente feminine gen Andrle si sexy(a se citi sacsii),si multe altele,pt pedofili coarne de diavolitute!etc,
sper sa apara si femei,macar ochii sa mi-i clatesc,caci urechile-putin probabil!
Joao
Junior Member

Re: te inseli intr-o privinta.....

Mesajde Mirela » Joi Apr 18, 2002 11:47 pm

mwahaha....felishitarile mele Joao!!

da'mai sunt si din tagma masculina care saliveaza la vederea acestor fatuci dezbracate....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

mai e de adaugat.

Mesajde Joao » Joi Apr 18, 2002 11:57 pm

sa vedem si ce masini o sa mai apara,ca m-am cam saturat de z3 si mertzane!
Sper sa fie ceva prospaturi si aici.........
Joao
Junior Member

Re: mai e de adaugat.

Mesajde Mirela » Vin Apr 19, 2002 12:02 am

daaaaa....de mertanuri uitasem.....bravo,ma,Joao!!

da' parca,parca...imi vine sa cred ca nici o prospatura n-o sa fie in domeniu...macar cu asta de ne-am clati privirile...da' la dovada de kitch si lipsa de gust de pana acuma...fitilul sperantei abia mai palpaie...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

ha!

Mesajde Joao » Vin Apr 19, 2002 12:08 am

Pai daca nu-s in stare sa bage prospaturi,macar sa bage dacii si oltcituri,asa la shto!Dar asta nu se va intampla,pt ca de,ei s-au nascut in mertzan!
Asta e problema,ca uita de unde vin majoritatea!
Joao
Junior Member

Re: Re: astept

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 12:28 am

Initial trimis de Mirela
mda....pai o sa fie "la mare,la soare,fetitele sunt goale" in versiune "moderna"...

sigur le vom vedea pe Andrele(care nu mai au nevoie sa fie lasate de tatici...Doamne iarta-ma dar e adevarat...)...pe Diavolite(ca deh,tre'sa-si scoata cornitele la bronzat...) si toata satra de formatii de o zi(care vor incerca sa fie hituri de o vara...)...plus nenumarate aparitii noi care vor si ele un ban....si care-ti vor face pur si simplu greata(daca esti de genul feminin)...sau in cazul sexului opus ii vor face sa saliveze din abundenta....si atat!!

in plus....videoclipuri cat se poate de originale....ele goale si falfaitoare...ei cu teancul de bancnote in mana....nimic surprinzator.Dumnezeu sa aiba mila de sufletele(si eventual urechile)noastre deoarece din nou(sau poate mai abitir ca pana acum...) vom avea parte de o superba vara incarcata cu [B]poluare fonica
cat cuprinde!! Traiasca industria muzicala romaneasca! [/B]

Foarte bune si la obiect aprecierile, insa ma vad sa te completez: este vorba si de poluare vizuala, ca p-asta-i uitat s-o tei la catastif... si nu mergea ne-bagata in seama... Ce vrei, vazul este cel mai important simtz al omului... ;)
Raven
Junior Member

Re: Re: mai e de adaugat.

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 12:32 am

Initial trimis de Mirela
daaaaa....de mertanuri uitasem.....bravo,ma,Joao!!

da' parca,parca...imi vine sa cred ca nici o prospatura n-o sa fie in domeniu...macar cu asta de ne-am clati privirile...da' la dovada de kitch si lipsa de gust de pana acuma...fitilul sperantei abia mai palpaie...

Cum se face ca toata lumea asteapta, cu adevarat, si are sperante, doar din zona house/trance/rave/etc. a industriei (vai ce pompos suna) muzicii romanesti ? Poate fiindca acolo inca mai exista bun simtz neatins ? Da Doamne sa nu dea vreunul tonul si sa nu se ia toti, ca turma dupa "leader" (sa nu-i zic altfel), ca atunci chiar ca Romania s-a dus pe copca, la capitolul calitate muzica, cel putin...
Raven
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 19, 2002 4:08 pm

[quote]Initial trimis de Raven
Foarte bune si la obiect aprecierile, insa ma vad sa te completez: este vorba si de [b]poluare vizuala

Poluarea vizuala zic eu se intelege de la sine(din descrierile facute de mine mai sus)...but fairplay to you for giving it a name.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 5:59 pm

Initial trimis de Mirela
Initial trimis de Raven
[B]Foarte bune si la obiect aprecierile, insa ma vad sa te completez: este vorba si de [b]poluare vizuala

Poluarea vizuala zic eu se intelege de la sine(din descrierile facute de mine mai sus)...but fairplay to you for giving it a name. [/B]

Da, dar asa si cea fonica este de la sine inteleasa... ca auzul este al doilea simtz al omului... :D Tot nu scapi... :p;):cool:
Raven
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 19, 2002 6:28 pm

bine,taica!fie ca tine!!deci vom avea parte de poluare si fonica,si vizuala.multamit??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Ma Gandeam...

Mesajde Aurolacul » Vin Apr 19, 2002 8:04 pm

Initial trimis de Joao
Pai daca nu-s in stare sa bage prospaturi,macar sa bage dacii si oltcituri,asa la shto!Dar asta nu se va intampla,pt ca de,ei s-au nascut in mertzan!
Asta e problema,ca uita de unde vin majoritatea!

Asta imi aduce aminte de videoclipul Simplu - Hei Ho, unde Piticu, fizeaza o Dacie alba. Cand am vazut prima data, ma gandeam , de ce naiba au pus rabla aia in videoclip?
Dar dupa aia mi-am dat seama caci conta ca sa arate de unde vin, din Romania. Dar un videoclip, trebuie sa fie si totodata realistic, shi cateodata simplu, nu numai bani, femei, masini...
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

hmmmm

Mesajde Joao » Vin Apr 19, 2002 10:42 pm

eu am vazut si un bmw,chiar in forja prin videoclipurile lui simplu,nu?:con:
Joao
Junior Member

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 10:54 pm

Initial trimis de Mirela
bine,taica!fie ca tine!!deci vom avea parte de poluare si fonica,si vizuala.multamit??

Da, gata, numai ca-mi exprimam si eu punctul de vedere, nu fi asa intepata... :cool:
Raven
Junior Member

Masini in videoclipe

Mesajde Raven » Vin Apr 19, 2002 11:06 pm

Mah, asa am vazut o limuzina faina (nu stiu marca) intr-un videoclip al Animal X, din primul lor album, dar nu mi-a batut asa tare la ochi, nu era asa strident iesita in fata...
Raven
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma