Top Useri

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Mirela » Joi Apr 11, 2002 6:03 pm

avand un pic mai mult timp la dispozitie....hai sa va fac o caracterizare mai amanuntita...

Rockeru'Shomer-intr-o zi am postat in cartea de oaspeti a site-ului Iris si m-am pomenit cu un mesaj de la Rocker.baiat de treaba,m-a mai tinut la curent cu ce se mai intampla pe acasa...apreciez de asemenea ca "mi-a tinut companie" si m-a incurajat cand dadeam bacul si tot ce vroiam era sa fiu acasa.tot de la el am preluat(fara copyright :))expresia "pui de dac".m-am bucurat mult regasindu-l pe fanclub.

DANA-a fost prima persoana pe care am cunoscut-o pe forum.ea mi-a explicat ce si cum pe aici si mi-a luat apararea pe forumul rock de cateva ori.am un mare respect pentru ea si parerile sale,desi uneori posturile ei ma "oripileaza"(cam dur cuvantul,dar din lipsa de altul mai bun...)

Oribilul Mosh-prima data cunoscut sub nickul Blink 182.asa cum bine a zis......mi-a trimis un mesaj si am devenit buni prieteni.(atat cat se poate prin internet...) imi place ca e optimist mai tot timpul(atentie e molipsitor!!cel putin mie mi-a insuflat ceva din aerul ala--hai sa vad ce mi se mai intampla frumos azi) si caterincos cat cuprinde,iar posturile lui sunt inteligente si pline de haz totodata.gusturi bune in cinema si fotbal(!)si,bineinteles,muzica(moshule,faptul ca iti place Demis te-a ridicat cu alti cativa centimetri in ochii mei). si sa nu uit....moshul nu poate fi scos din tabieturile sale!cand are o fixatie nu i-o scoti din cap pana nu zici ca el(a se vedea propriul sau exemplu cu aliosha :))....iar daca ceva nu-i place,nu-i place si pace!:)

Aliosha-pe Aliosha l-am cunoscut prin intermediul Moshului.pana atunci admiram posturile sale totdeauna pertinente.calitate si bun gust e tot ce-mi vine acum in minte(fara teama ca o sa fiu acuzata de periaj).imi place ca stie ce e aia caterinca si pe forum m-a binedispus de multe ori cu posturile sale.in schimb...uneori nu reusesc sa-l inteleg,si anume atunci cand schimba brusc de la o seriozitate infricosatoare la mistocareala pura...mai ales pe messenger cand vorbim foarte serios devine "ingrijorator".

Darky-mi-e pur si simplu sa fiu serioasa cu ea.ii pun o intrebare serioasa si imediat discutia capata un fagas copilaresc si amuzant...imi place ca e desteapta si mult mai matura decat varsta-i o arata...ma amuza de asemenea lupta ei cu gabytu...atunci cand ii da cate o replica si saracu'nu stie ce sa spuna si repeta ca nu merita sa-i raspunda(*maybe i'm just sadical...dar e o dovada superba de istetime)

si daca tot veni vorba...Gabytu ma calca pe nervi atunci cand sare in sus fara motiv si atunci ma iau de el.in rest,n-am nimic impotriva lui.e baiat de treaba,desi cam inconsistent(imi place andre,nu-mi place,ba-mi place...)si uneori chiar amuzant.despre gusturile lui in materie de muzica nu zic nimic....parerea mea e ca sunt sub orice critica dar nu ma amestec in gusturile omului.

The Radical-asa cum moshul bine a zis...mi se pare o fiinta "finuta" si cu bun gust.e intotdeaua o placere sa-i citesc posturile.pacat ca nu scrie mai des pe fanclub....cam aici se limiteaza cunostintele mele despre acest user.

Zgubilici-nu o cunosc prea bine dar pare o anarhista convinsa.posturi inteligente si pline de umor,o placere sa le citesc.

b0nechina-un alt user de treaba,cu bun gust in materie de muzica si de oameni :)(joking,of course).cea mai amuzanta/interesanta faza...cand b0nechina mentionase o melodie pe care eu tocmai o ascultam cu mare placere la walkman(b0nechino,do you believe in coincidences??)din pacate mai mult nu o cunosc...

Sopra Tutt1-trebuie sa recunosc ca e un bun administrator.aduce mereu voie buna pe forum.mi-a dat impresia ca nu e niciodata serios atunci cand posteaza.chiar daca e sa admonesteze pe cineva...intotdeauna are un dram de umor.unul dintre posturile care m-au amuzat(dar m-au si lasat sa ma intreb daca vorbeste serios sau nu),a fost pe undeva pe la muzica...ce muzica ascultati sau ceva de genul asta...cand vine sopra si spune ce asculta si la urma adauga..."a,si manele la greu" :)(Sopra,just for the record of my troubled mind.....vorbeai serios sau nu?)

ar mai fi de mentionat...."utilizatorul" Andrei Oltean.ma rog...vorba vine utilizator....ca intra pe forum doar ca sa-si citeasca pemeurile.l-am cunoscut pe topicul de karate(una din pasiunile mele)...E una din cele mai pesimiste persoane pe care le cunosc(incluzandu-ma si pe mine!so it's really bad!!).de asemenea si foarte ghinionist,pentru ca atunci cand ceva ii merge rau are efect de domino.bun exemplu de perseverenta.ma bucur ca pana la urma m-a ascultat!!

oy...cum era sa-l uit tocmai pe Rolf-baiat de treaba si saritor,intotdeauna cu o stire sau o informatie utila/interesanta.din nou gusturi bune in cinema si muzica.un punct in plus e faptul ca ii place sa joace table(mama ce mi-e dor de-o tabla-n fata blocului...)o ultima mentiune...mi-a placut cu cata convingere a "aparat" spotrul lui favorit,schiul,in fata unei persoane asa necunoscatoare ca mine...

si in sfarsit...eu(:a),Mirela-am ajuns pe fanclub printr-o intamplare,intr-o zi cand puricam acelasi site Iris in cautare de informatii noi.de atunci,am incercat sa fiu daca se poate utila.forumul a fost cu adevarat o super-descoperire,gasindu-l atunci cand eram pur si simplu singura de tot si mi-era un dor sa am cu cine vorbi romaneste(suna sirops,dar asha e).....gusturile mele nu sunt prea bine definite,sa zic asa.despre muzica,cel putin,am(spre rusinea mea) cunostinte foarte limitate.dar imi place sa citesc posturile celorlalti,sa vad cam ce muzica asculta si eventual sa vad daca se potriveste sau nu cu gusturile mele.(de regula,definitia mea de muzica buna e:imi place,pot s-o ascult)in rest....imi place sa scriu la cinema,fotbal si sport,(desi nu m-as considera tare in materie) si sa va mai impartasesc din cand in cand din "cunostintele" mele.
la capitolul multumiri(se putea sa lipseasca si asa ceva??)...nu ma asteptam la pareri asa bune despre mine si sincer mi-a facut mare placere,mai ales in ceea ce priveste useri precum Aliosha(a carui parere ma maguleste),Moshu,Rolf si nu in ultimul rand b0nechina(care a venit ca un fel de soc :))

ete ca ar mai fi o mentiune....DEATHANGEL-persoana pe care nu am descifrat-o inca....dar am o de facut o multumire,pentru superbul mail cu apusul pe varfu'Omu in care mi-am clatit privirile atunci cand eram absolut "tired of life"
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Joi Apr 11, 2002 9:39 pm

ziceam in primul meu post de pe acest subiect ca nu voi vb. despre persoanele cu care nu ma am bine [75% din forum de altfel..]

pai... vali in adancul, dar adancul sufletului sau este un baiat bun. nimic mai mult...
darky la inceput ma intelegeam bine cu ea...si era o fire care imi placea, pana cand a inceput cu nishte mishto-uri cam rasuflate, de atunci a inceput razboiul... asa zisele replici pe care mi le da ea, si unde se zice mai sus ca nu am fost in stare sa dau o replica. puteti fi sigur ca ash fi putut duce acest joc pana la capat... dar shti la inceput e distractiv... da' la un moment dat devine plictisitor. nu am avut ocazia sa vorbesc prea mult cu ea, asa ca nu o pot categorisi drept 'desteapta' sau 'proasta', dar in mesajele de pe forum imi demonstreaza "rapida" apropriere de cea de-a doua varianta.
Aliosha pt. el intotdeauna am fost si voi ramane [banuiesc] un copil cu mentalitate de 10 ani, care tocmai a descoperit net-ul.
el nue baiat rau, dar am cateva retzineri referitoare la modul sau de gandire...
neamtzu i-am dovedit de nenumarate ori cat e de prost si saracu' nu se potoleshte. "asa e cu baietzii de baietzi... care merge prin caritier" gie!
krystzi sa ma scuze dak nu am scris corect. dupa parerea mea o vizita la psihiatru nu i-ar strica deloc! nu mai stau sa dau detalii... ca i le-am spus... si deh... sa-l lasam in gradina lui.

me sunt un tip in clasa a 9a, la unul dintre cele mai tari licee din bucuresti : ghe. lazar. in ceea ce priveshte muzica inca nu ma pot pronuntza ferm... dar acum ascultand negative mai vechi ale formatiei mele preferate imi dau seama ca nu am acordat destula atentie detaliilor. dar pot spune cu certitudine ca ultimul albun andre este cel mai bun, in aceasta "etapa" inscriu si piesa "flori de tei" care este absolut superba. oricum gusturile nu se discuta, cum de altfel nu poti sa te caci in el. nu imi plac oamni care gandesc in felul urmator "andre?! bleah.. cum poti ascultata asa ceva esti un prost" asta a fost reactia unei amice.. a andradei, care si-a dat seama ca nu toti fanii sunt plecati cu pluta [desi majoritatea au parasit acel port nu pot sa nu recunosc..]. din cauza unor probleme avute... am fost din ce in ce mai reticent mai... hmm... schimbator. nu imi plac oamenii fatzarnici, cretini, si nespalatzi [la propriu]. de aceea pot parea un tip caruia ii sare ushor tzandara. imi place fff mult sa compun, ador literatura. defectel meu cel mai mare este ca nu sunt prea atent.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Joi Apr 11, 2002 10:03 pm

N-am sa scriu prea multe (no inspiration)....

Oribilul Mosh - mi-a trimis un msg pe yahoo si de atunci tot vb.e un tip f de treaba si amuzant :)
Mirela - She's funny!darky loves mirela and one day we're gonna get married so :p
Aliosha - he's a great guy.just like moshu!
Gabytu - cred ca stiti deja ca nu prea ne impacam.
1.e distrus
2.e ridicol
me - ce pot sa zic aici.hmmm...cred ca nu sunt prea stralucita la auto-analiza.in fine sa zicem ca nu prea sunt o fata normala de 13-14 ani.sau poate sunt?i dunno.m-au caracterizat destui alti useri si nu mai are sens sa mai scriu si eu despre mine.

the end :)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Joi Apr 11, 2002 10:45 pm

tocmai am primit confirmarea : darky e nebuna! :hehe: nu trebuie sa ma luatzi in serios... sau poate o fi.... nebuna la figurat, nu trebuie decat sa va folositzi imaginatzia [daca o avetzi] :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Vizitator » Vin Apr 12, 2002 7:04 am

Initial trimis de Sopra Tutt1

deci sa intzeleg ca tu ai legatura cu alea.... exact cum banuiam.

da mah, normal ca eu, cine altcineva?
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 12, 2002 9:36 am

Initial trimis de Mirela
Sopra,just for the record of my troubled mind.....vorbeai serios sau nu?...

Daca aparea :D, nu cred ca vorbeam serios (asa se inmpla de cele mai multe ori)... acum nu pot sa imi aduc aminte ce ascultam atunci :D

vali - te cred.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Apr 12, 2002 12:54 pm

Sopra...aparea ;n(uite,asta am uitat s-o precizez...se poate ghici ca un mesaj e al lui Sopra(daca nu-i cititi numele....)pt.ca admin.nostru are si el un trademark....si anume smiley-face-ul ;n,pe care-l foloseste,observ eu,destul de des...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

o sa vin si eu cu descrieri ceva mai detaliate cand va fi momentul

Mesajde Zgubilici » Vin Apr 12, 2002 1:11 pm

deocamdata trebuie sa mentionez doi oameni foarte speciali pentur mine:
- sorin vdv din cauza caruia am ajuns in primul rand pe acest forum, nu stiu daca ati citit mesajele lui dar sunt foarte foarte interesante plus ca stie de fiecare data cum sa lamureasca lucrurile
- K-gula pe care eu l-am adus aici, el e ceva mai pus pe s(h)otii si azi am fost cu el in excursie pe mai toate forum-urile sa inchidem gura alora care sunt degeaba.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Apr 12, 2002 1:47 pm

Poate offtopic, dar fiti atenti cine apare la useri azi, vineri pe la trei fara un sfert... wow! Toata floarea, unde esti sopra sa ne vezi? ;D

Aliosha, B-O-B-O, b0nechina, DANA, DarKKiller, DEATHANGEL, dinu, djdiu, GIO, K-gula, kris, Kryszti, LEXIC, manelesux, onk, Oribilul Mosh, Rolf, VASILICA, Zgubilici

edit: asta in afara de 12 - 13 musafiri neanregistrati
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Apr 12, 2002 11:00 pm

da, nu suntem foarte multi... cei care scriem pe forum... dar se pare ca cei serios raman... si numarul lor este in crestere ;n
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde vali » Lun Apr 15, 2002 1:09 pm

korekt
vali

Mesajde Andrada The Dev » Mar Apr 16, 2002 1:27 am

toata floarea??? wow, la ora asta tarzie din noapte s-ar credea ca lumea doarme:D nu si cei cu un scop:)

hmmm... top useri:
Mada, Darkshines(amuzanta), Mirela(never getzs tired of life), Gabytzu (cateodata nu avem aceleasi pareri dar merge), Aliosha (finutz:))
eu Andrada The Dev(il)- ma caractrerizeaza porecla, sunt un mic dracusor care ironizeaza destul de intepator lumea inconjuratoare. Locuiesc la Toronto deocamdata :p
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Apr 16, 2002 9:29 am

da' unde-o sa pleci draga? zi mai multe, decat apare in descriere...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Einstein » Mar Apr 16, 2002 2:35 pm

Interesant
Trebuie si eu sa scriu mai mult
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Mar Apr 16, 2002 11:09 pm

Initial trimis de Gabytu
tocmai am primit confirmarea : darky e nebuna! :hehe: nu trebuie sa ma luatzi in serios... sau poate o fi.... nebuna la figurat, nu trebuie decat sa va folositzi imaginatzia [daca o avetzi] :D

k mr. Dumbledore fan (nu ca eu n-as fi) daca am fi perfect normali acest forum ar fi o porcarie !!!!! S-apai acu ti-ai dat tu seama ca darky e sarita putzin (si ce dak??)
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 16, 2002 11:42 pm

Atzi reusit sa stricatzi si acest frumos subiect...baga-vash pu** ! E plin forumul de copii de 15 ani care se cearta intre ei..pe toate subiectele ! Era nevoie..sa va certatzi si aici ??
Ia...mai intra ,bai Sopra ,in ei..si sterge-le din posturile astea fara rost !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Apr 17, 2002 2:01 am

pe care sa le sterg?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 17, 2002 11:35 am

Pai eu zic sa stergi toate posturile..unde se cearta darkshines cu gabytzu ! Au umplut forumul de generalitatzi ! Nu le ajunge un singur subiect pt. certuri ?
Adica....eu,Aliosha,Mirela,Zgubi..si ceilalti..scriem din inima....iar ei ne strica subiectele !
Vreau sa am si eu macar 2-3 subiecte pe generalitatzi...unde sa nu fiu nevoit sa citesc ineptzii de genul : "gabuba" !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 17, 2002 12:28 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

Vreau sa am si eu macar 2-3 subiecte pe generalitatzi...unde sa nu fiu nevoit sa citesc ineptzii de genul : "gabuba" !

Pentru prima oara, de acord cu superbul; are dreptate mah sopra, pana si pe literatura au subiectul lor si cu toate astea se arunca peste tot offtopic. No offence kids
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Apr 17, 2002 5:06 pm

ok, la prima cearta aiurea, Gabytu si darkshines - out.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Mie Apr 17, 2002 5:29 pm

Sopra, Dana! Imi pare rau:( eu stiu ca darkshines nu se impaca dar Gabytzu are subiect pe Literatura Harry Potter care nu e chiar offtopic (nu???) si apoi nu se cearta intre ei pe Literatura (cel putin de curand?) nu ne intelegem cu unu AcidJazz. Si fara injuraturi:)
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Apr 17, 2002 7:14 pm

si ce?e vine mea? nu cred. dak o las, in plata Domnului, nu e bine. vezi Doamne, nu sunt in stare sa-i dau o replica lu' dark. dak e sarita de pe fix, de ce o mai lasa sopra sa posteze pe generalitati? dupa ce imi dedica subiecte peste subiecte pt. a-mi demonstra cat de superioara e, prin posturile ei cretine in engleza, tot eu sunt de vina, nu? nu cred.

Asa ca ... pe mine nu ma implicati. eu nu am fost niciodata de vina pt. certurile dintre mine si caprioara. [pt. ca ea le-a inceput]

Bine inteleg... o las sa vorbeasca ca proasta, dar cand vad ca shi unii dintre voi imi spun ca nu sunt in stare sa duc la bun sfarshit o discutie in contradictoriu, turbez. de multe ori am incercat sa sfarshesc aceasta porcarie.. dar ea....

in fine merg pe principiul : "Nu te pune cu mintea prostului ca e odihnita!" [a mai spus-o cineva...]
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Mie Apr 17, 2002 7:36 pm

ce am postat eu offtopic pe literatura sau in acest subiect?
pe generalitati EU am facut subiectele "the longest thread" si "say what's on your mind" special ca sa pot abera in voie. :p

fine , nu mai comentez pe seama posturilor lui gabuba oricat de imbecile or fi.

p.s. me and mirela are not gettin married after all :(

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 25, 2002 9:01 pm

A mai aparut de curand un personaj foarte interesant cu niste mesaje pe masura. Nu stiu cine e, a venit de doua zile, dar in asta foarte scurt timp m-a convins ca se pricepe si ca as putea invata multe de la el, ladies and gentlemen, I give you SOD
Zgubilici
Junior Member

Joao

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 30, 2002 11:41 pm

In aceasta seara..voi inmana un premiu..pentru cel mai bun debutant de pe forum !
The Most Valuble Rookie este Joao . Cu toate ca este user inregistrat de circa 1 luna....a ajuns destul de popular pe acest forum.....prin posturile sale pline de coerentza si sens.
Unde mai pui...ca este abonat legal HBO ??? :p

Inca de la primele sale posturi.....pe cinema..i-am zis lui Aliosha : "Atentie mare la baiatu' asta.....ca e bun ! "

Joao...acum ca ai peste 300 de posturi.....punetzi si tu avatar !

La mai mare,cumetre !
Oribilul Mosh
Junior Member

Incorect

Mesajde Bagheera » Mar Apr 30, 2002 11:58 pm

Intr-un fel mi se pare un pic incorect sa se ia valoarea unui utilizator dupa numarul de posturi. Asa ar putea oricine sa se bage in seama si sa trimita un mesaj gen :' asa e.., da.., nu..., nu cred. Si eu sunt inregistrat de 3 zile dar am incercat sa ma obosesc un pic si sa bat in tastele astea si sa vb doar atunci cand am ceva de spus. Si mai am o singura obiectie : am facut 2 sondaje si mi-au fost modificate amandoua. Le-a mai fost adaugata cate o optiune. Poate in mintea mea dobitoaca asa le-am gandit, nu e nimeni obligat sa voteze. Si am mai observat ceva pe aici: e o adevarata practica sa-i pupi in cur pe moderatori poate poate primesti ceva... ce? nu stiu? :D
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 01, 2002 12:03 am

Frate...Joao chair posteaza frumos ! Useri care posteaza mult si anapoda sunt cu duiumul...si nu i-am mentionat !
Dar Joao..chair a avut ceva de zis !
Peste 1 luna.....daca vei continua in maniera in care ai inceput..am sa itzi dau tzie premiul Most Valuble Rookie !
.............
Da....normal ca tre' sa pupatzi in cur moderatorii ! Dar....cel mai mult...pe Sopra sa-l pupatzi..ca el are puterea ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mie Mai 01, 2002 12:06 am

In nici un caz nu m-am indoit de calitatile de "orator in scris" ale lui Joao. Pur si simplu am vrut sa fac si eu niste observatii. La categoria pupat in cur imi cer scuze daca am deranjat pe cineva. Iar daca tu consideri ca am inceput bine iti multumesc.
Bagheera
Junior Member

mai adaug pe lista personala

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 01, 2002 8:28 am

gazela prima data am vazut ca scrie mult si mi-era cam lene sa citesc, dar cand am mutat un ochi mai aproape am vazut niste idei intersante pe acolo, plus ca in ultima vreme a scris vorbe foarte destepte pe o gramada de subiecte care a intereseaza.
Zgubilici
Junior Member

Re: Joao

Mesajde Joao » Mie Mai 01, 2002 9:07 pm

In aceasta seara..voi inmana un premiu..pentru cel mai bun debutant de pe forum !
The Most Valuble Rookie este [B]Joao
. Cu toate ca este user inregistrat de circa 1 luna....a ajuns destul de popular pe acest forum.....prin posturile sale pline de coerentza si sens.
Unde mai pui...ca este abonat legal HBO ??? :p

Inca de la primele sale posturi.....pe cinema..i-am zis lui Aliosha : "Atentie mare la baiatu' asta.....ca e bun ! "

Joao...acum ca ai peste 300 de posturi.....punetzi si tu avatar !

La mai mare,cumetre ! [/B]

vai ce surpriza!;)
merci moshule(acu te pup in .....--asa ar zice colonelu')

o sa va fac si eu niste descrieri,dar sa ma mai dumiresc de voi.
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma