Rockeru'Shomer-intr-o zi am postat in cartea de oaspeti a site-ului Iris si m-am pomenit cu un mesaj de la Rocker.baiat de treaba,m-a mai tinut la curent cu ce se mai intampla pe acasa...apreciez de asemenea ca "mi-a tinut companie" si m-a incurajat cand dadeam bacul si tot ce vroiam era sa fiu acasa.tot de la el am preluat(fara copyright

DANA-a fost prima persoana pe care am cunoscut-o pe forum.ea mi-a explicat ce si cum pe aici si mi-a luat apararea pe forumul rock de cateva ori.am un mare respect pentru ea si parerile sale,desi uneori posturile ei ma "oripileaza"(cam dur cuvantul,dar din lipsa de altul mai bun...)
Oribilul Mosh-prima data cunoscut sub nickul Blink 182.asa cum bine a zis......mi-a trimis un mesaj si am devenit buni prieteni.(atat cat se poate prin internet...) imi place ca e optimist mai tot timpul(atentie e molipsitor!!cel putin mie mi-a insuflat ceva din aerul ala--hai sa vad ce mi se mai intampla frumos azi) si caterincos cat cuprinde,iar posturile lui sunt inteligente si pline de haz totodata.gusturi bune in cinema si fotbal(!)si,bineinteles,muzica(moshule,faptul ca iti place Demis te-a ridicat cu alti cativa centimetri in ochii mei). si sa nu uit....moshul nu poate fi scos din tabieturile sale!cand are o fixatie nu i-o scoti din cap pana nu zici ca el(a se vedea propriul sau exemplu cu aliosha

Aliosha-pe Aliosha l-am cunoscut prin intermediul Moshului.pana atunci admiram posturile sale totdeauna pertinente.calitate si bun gust e tot ce-mi vine acum in minte(fara teama ca o sa fiu acuzata de periaj).imi place ca stie ce e aia caterinca si pe forum m-a binedispus de multe ori cu posturile sale.in schimb...uneori nu reusesc sa-l inteleg,si anume atunci cand schimba brusc de la o seriozitate infricosatoare la mistocareala pura...mai ales pe messenger cand vorbim foarte serios devine "ingrijorator".
Darky-mi-e pur si simplu sa fiu serioasa cu ea.ii pun o intrebare serioasa si imediat discutia capata un fagas copilaresc si amuzant...imi place ca e desteapta si mult mai matura decat varsta-i o arata...ma amuza de asemenea lupta ei cu gabytu...atunci cand ii da cate o replica si saracu'nu stie ce sa spuna si repeta ca nu merita sa-i raspunda(*maybe i'm just sadical...dar e o dovada superba de istetime)
si daca tot veni vorba...Gabytu ma calca pe nervi atunci cand sare in sus fara motiv si atunci ma iau de el.in rest,n-am nimic impotriva lui.e baiat de treaba,desi cam inconsistent(imi place andre,nu-mi place,ba-mi place...)si uneori chiar amuzant.despre gusturile lui in materie de muzica nu zic nimic....parerea mea e ca sunt sub orice critica dar nu ma amestec in gusturile omului.
The Radical-asa cum moshul bine a zis...mi se pare o fiinta "finuta" si cu bun gust.e intotdeaua o placere sa-i citesc posturile.pacat ca nu scrie mai des pe fanclub....cam aici se limiteaza cunostintele mele despre acest user.
Zgubilici-nu o cunosc prea bine dar pare o anarhista convinsa.posturi inteligente si pline de umor,o placere sa le citesc.
b0nechina-un alt user de treaba,cu bun gust in materie de muzica si de oameni

Sopra Tutt1-trebuie sa recunosc ca e un bun administrator.aduce mereu voie buna pe forum.mi-a dat impresia ca nu e niciodata serios atunci cand posteaza.chiar daca e sa admonesteze pe cineva...intotdeauna are un dram de umor.unul dintre posturile care m-au amuzat(dar m-au si lasat sa ma intreb daca vorbeste serios sau nu),a fost pe undeva pe la muzica...ce muzica ascultati sau ceva de genul asta...cand vine sopra si spune ce asculta si la urma adauga..."a,si manele la greu"

ar mai fi de mentionat...."utilizatorul" Andrei Oltean.ma rog...vorba vine utilizator....ca intra pe forum doar ca sa-si citeasca pemeurile.l-am cunoscut pe topicul de karate(una din pasiunile mele)...E una din cele mai pesimiste persoane pe care le cunosc(incluzandu-ma si pe mine!so it's really bad!!).de asemenea si foarte ghinionist,pentru ca atunci cand ceva ii merge rau are efect de domino.bun exemplu de perseverenta.ma bucur ca pana la urma m-a ascultat!!
oy...cum era sa-l uit tocmai pe Rolf-baiat de treaba si saritor,intotdeauna cu o stire sau o informatie utila/interesanta.din nou gusturi bune in cinema si muzica.un punct in plus e faptul ca ii place sa joace table(mama ce mi-e dor de-o tabla-n fata blocului...)o ultima mentiune...mi-a placut cu cata convingere a "aparat" spotrul lui favorit,schiul,in fata unei persoane asa necunoscatoare ca mine...
si in sfarsit...eu(:a),Mirela-am ajuns pe fanclub printr-o intamplare,intr-o zi cand puricam acelasi site Iris in cautare de informatii noi.de atunci,am incercat sa fiu daca se poate utila.forumul a fost cu adevarat o super-descoperire,gasindu-l atunci cand eram pur si simplu singura de tot si mi-era un dor sa am cu cine vorbi romaneste(suna sirops,dar asha e).....gusturile mele nu sunt prea bine definite,sa zic asa.despre muzica,cel putin,am(spre rusinea mea) cunostinte foarte limitate.dar imi place sa citesc posturile celorlalti,sa vad cam ce muzica asculta si eventual sa vad daca se potriveste sau nu cu gusturile mele.(de regula,definitia mea de muzica buna e:imi place,pot s-o ascult)in rest....imi place sa scriu la cinema,fotbal si sport,(desi nu m-as considera tare in materie) si sa va mai impartasesc din cand in cand din "cunostintele" mele.
la capitolul multumiri(se putea sa lipseasca si asa ceva??)...nu ma asteptam la pareri asa bune despre mine si sincer mi-a facut mare placere,mai ales in ceea ce priveste useri precum Aliosha(a carui parere ma maguleste),Moshu,Rolf si nu in ultimul rand b0nechina(care a venit ca un fel de soc

ete ca ar mai fi o mentiune....DEATHANGEL-persoana pe care nu am descifrat-o inca....dar am o de facut o multumire,pentru superbul mail cu apusul pe varfu'Omu in care mi-am clatit privirile atunci cand eram absolut "tired of life"