Primul FAN CLUB O-ZONE recunoscut de baieti!
Moderator: anjin-san
Profanule! Tu nu poti sa pricepi adevarata sensibilitate si adancime pe care o cuprinde versul pe care ai indraznit sa-l citez! "La la la lei" reprezinta pentru initiati o geografie sacra, cu profunde implicatii sociale. "La la la lei" este exact locul unde i-as arunca eu pe cei ce hulesc impotriva trupei mele de suflet, O-zone. Blasfemitorule! Indraznesti sa spui ca ai auzit ceva mai misto ca O-zone? Bey, muzica trece, O-zone ramane!
O-zone forever!
O-zone forever!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
1368
bhuttu, probabil ca ai fost foarte emotionat cand ai scris postul de mai sus referitor la exceptionalii baieti de la O-Zone si, probabil, astfel se explica eroarea pe care ai facut-o. In refren, Dan, Artenie si Radu nu spun "La la la lei", ci "La lu la la lei". Insa acest lucru nu schimba absolut cu nimic ceea ce ai scris tu.
PS: Cum dracu' o fi sa nu hulesti impotriva a ceva?
PS: Cum dracu' o fi sa nu hulesti impotriva a ceva?

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dragii mai fani O-ZONE!
imi pare rau ca am fost retinut atat amar de vreme cu treburi si nu am mai scris nimic pe acest minunat thread!dar nu conteaza asta!important este ca baietii au scos o noua piesa de succes cu care au rupt gura targului si in sfarsit lumea ii cunoaste, dar mai ales ii apreciaza la adevarata lor valoare!
ati vazut ce show au facut la ProRevelion?m-am udat tot!ce sa mai zic?sunt mega fericit!
O-Zone forever!
imi pare rau ca am fost retinut atat amar de vreme cu treburi si nu am mai scris nimic pe acest minunat thread!dar nu conteaza asta!important este ca baietii au scos o noua piesa de succes cu care au rupt gura targului si in sfarsit lumea ii cunoaste, dar mai ales ii apreciaza la adevarata lor valoare!
ati vazut ce show au facut la ProRevelion?m-am udat tot!ce sa mai zic?sunt mega fericit!
O-Zone forever!
-
SOD - Mesaje: 6035
Initial trimis de Oribilul Mosh
Daca il facem pentru inceput am sa-l moderez eu . Asa ca visatzi ! :p
Cred ca visezi tu OM. Cum iti permiti asa lucru? Eu sa nu moderez? Ti-e cald cu dinti in gura? Ai prea mult sange si vrei sa donezi? Vezi ca iti iei nasul la purtare si ne suparam. Si daca mai comentezi mult, te arunc din avion in fata trenului!!!
BTW: Ce mai faci moshule? te-ai distrat bine in vacanta? cand mergem la dedulesti?
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Jaja eu am crezut ca te-ai retras de pe forum...d'aia am zis ca moderez eu . Dar acum cand vad ca m-am inselat..normal ca itzi dau tie moderarea. Si asa nu esti nucaieri moderator...si meritzi sa fi ! Plus ca tie chiar itzi plac O-Zone si stiu ca ai avea grija de acest minunat forum .
In rest..am petrecut frumos. Am mancat , am baut , m-am pupat cu Oana la miez de noapte ! :p
La Dedulesti...poate la primavara. Daca nu...la vara sigur !
O-Zone 4 ever !
In rest..am petrecut frumos. Am mancat , am baut , m-am pupat cu Oana la miez de noapte ! :p
O-Zone 4 ever !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de SOD
numai tu? eu am fost in piata revolutiei special pentru ei!!!
plus ca i-am vazut si la protv de 2-3 ori. imi pare rau ca nu i-am putut inregistra

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
1379
Aragorn, cum iti permiti sa gandesti in acest mod? Nu pot sa cred asa ceva, este incredibil! Adica toti cei care postam aici ne trimitem piemuri (de esemesuri nu maia vorbesc - cate 10-15 pe zi) si incercam sa facem ceva pentru a pune bazele unui fanclub la nivel mondial si tu gandesti ca acest forum (care, de fapt, a plecat de la thread-ul pe care tocmai ama postat) este facut la caterinca!
Rusine, rusine, rusine, de patru ori rusine!
PS1: Jaja, te-ai impacat, mai, cu ai tai dupa scandalul ala cand te-ai dus la concertul dat de Dan, Arsenie si Radu?
PS2: O-Zone foreví£r!
Rusine, rusine, rusine, de patru ori rusine!
PS1: Jaja, te-ai impacat, mai, cu ai tai dupa scandalul ala cand te-ai dus la concertul dat de Dan, Arsenie si Radu?
PS2: O-Zone foreví£r!
ANTI
-
Re: 1379
eu vreau sa fiu sefa fanclubului .. dar daca se poate de la anu .. ka akuma am bac`ul si nu am timp . . si ka sa va arat ca merit sa fiu sefa va pun si o poza:P
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Jaja eu am crezut ca te-ai retras de pe forum...d'aia am zis ca moderez eu . Dar acum cand vad ca m-am inselat..normal ca itzi dau tie moderarea. Si asa nu esti nucaieri moderator...si meritzi sa fi ! Plus ca tie chiar itzi plac O-Zone si stiu ca ai avea grija de acest minunat forum .
O-Zone 4 ever !
Moshule, tocmai eu sa ma retrag? si moderarea pe fanclub o-zone o sa fie un vis devenit realitate.
Gone 4 good
-
uau!
vai tu PreferatA ce fericit sunt pentru tine! ti-ai facut poza cu Arsenie! ce cool! era sa ma ud (nu stiu pe cine), dar noroc ca era atat de mica! bravo tu fato! meriti sa fii moderatoare, sefa si ce mai vrei. pentru ca esti chiar mai cool decat í£u-zí£un!
í£u-zí£un fo' eví£!!!!!!!!
í£u-zí£un fo' eví£!!!!!!!!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
Chiar daca merita sa fie moderatoare...sa isi puna pofta in cui !
Eu sunt cel mai mare fan al baietzilor...si mie mi se cuvine dreptul de a modera forumul O-ZONE !
Eu sunt cel mai mare fan al baietzilor...si mie mi se cuvine dreptul de a modera forumul O-ZONE !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
tot respectul!
tot respectul OM, nu neg ca nu ai fi cel mai potrivit pentru aceasta functie, dar avand in vedere ca tu esti la carma super-fanclubului Floarea Calota, forum care numara atatia si atatia membri, ma gandeam ca nu ai face fata inca unui super-fanclub.
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
bau
Chiar daca merita sa fie moderatoare...sa isi puna pofta in cui !
draga eu am poza ku ei tu nu ai !! sic asha ka eu sunt cea mai mare fana .. tu poate esti cel mai mare fan la inaltzime si greutate ... insa eu sunt cea mai mare fana la figurat !
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
1407
PreferatO, 'ai sa-ti spun nejte chestii.
Articolu' 1: Sefu' are dreptate.
Articolu' 2: Sefu' are intotdeauna dreptate.
Articolu' 3: Cand sefu' nu are dreptate, se aplica articolele 1 si 2.
Tu chiar vrei saa fii moderatoare pe O-Zone foreví£r?
Articolu' 1: Sefu' are dreptate.
Articolu' 2: Sefu' are intotdeauna dreptate.
Articolu' 3: Cand sefu' nu are dreptate, se aplica articolele 1 si 2.
Tu chiar vrei saa fii moderatoare pe O-Zone foreví£r?
ANTI
-
nota 10 baixinho!
da PreferatA! baixinho are dreptate!
o-zone forever!
si nu uitati! ei sunt chiar cei mai tari!
o-zone forever!
si nu uitati! ei sunt chiar cei mai tari!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
NU este adevarat!!!!!!!! eu sunt cea mai mare fana a baietilor (care sunt niste super scumpi!!!) vorbesc cu ei la telefonul meu celular nokia 99999910 in fiecare zi! asa sa stiti!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
1414
Initial trimis de intoxic8
(...)o-zone forever!(...)
Io cre' ca mai bine se potriveste asa: "O-Zone si modu' de pe O-Zone - foreví£r". E, ce ziceti?
ANTI
-
salutare baieti si fete!
vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine in acest fanclub!cred ca merit.sunt un mare fan al baietilor si am fost la toate concertele lor,am autografe...vorbesc cu ei la telefon(am acelasi telefon ca darkshines).mai nou mi-am achizitionat si un tricou cu OZONE.ei sunt cei mai cool,e asa fun la concerte.si voi sunteti cool,va iubesc!
vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine in acest fanclub!cred ca merit.sunt un mare fan al baietilor si am fost la toate concertele lor,am autografe...vorbesc cu ei la telefon(am acelasi telefon ca darkshines).mai nou mi-am achizitionat si un tricou cu OZONE.ei sunt cei mai cool,e asa fun la concerte.si voi sunteti cool,va iubesc!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
da ce e anarhia asta pentru sefie? a murit cumva regele fanclubului o-zone care a prevestit venirea lor pe plaiurile astea? sau careshcumva se face preselectia pe tzara a sefului fanclubului si noi n-am aflat? ai sa va spun ceva: ca fanclub o-zone nu-i al vostru si nici al urmashilor voshtrii, este nici mai mult nici mai putzin... e, dar asta, dragii moshului, este o alta poveste....
-
onk - Mesaje: 1841
salvati ozoneul ...
:Salutare la toti fanii O-ZONE!! Suntem 2 fete simpatice si dorim sa anuntam infiintarea primului fan club O-ZONE recunoscut de baieti!
fara O Zone viata pe terra s'ar prapadi ... de acceea as dori sa infiintez fan-clubul nerecunoscut (inca) de baietii ozone numit "Salvati patura de ozone"
deasemenea as dori sa aplic la ... primul club nerecunoscut de baietii O Zone dar recunoscut de primul club recunoscut de baietii O Zone
-
nederlande - Junior Member
trimis de FanClub O-ZONE
baietii au fost aseara la Mamaia, dar astazi nu vor mai fi ...
crezi ca vor reveni maine?
ca reprezentant al celui de'al doilea fan-club O Zone din diaspora atasat ambasadei romanesti care a primit cd'urile trimise de 'primul fan-club recunoscut de baieti' ... va multumesc ca ne tineti informati la zi
O Zone 4eví£r
-
nederlande - Junior Member
Ar fi de kko fara O-zone.Norocul nostru ca au aparut.Dak nu eram pierdutzi.NU putem trai fara ozon(e).Vorba americanului:"Tineti-o sus!"
Ouzon for eví¤r!
Ouzon for eví¤r!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
ANUNT DE IMPORTANTA CAPITALA
Fundatia Clone Aid a anuntat ca urmatoarele clone vor fi ale celor 3 baieti. Va dati seama ca peste vreo 2o si ceva de ani o sa avem un 0-Zone proaspat dar cu experienta veteranilor actualilor?
COOL
Fundatia Clone Aid a anuntat ca urmatoarele clone vor fi ale celor 3 baieti. Va dati seama ca peste vreo 2o si ceva de ani o sa avem un 0-Zone proaspat dar cu experienta veteranilor actualilor?
COOL
Gone 4 good
-
Initial trimis de JaJa Beens
[B]ANUNT DE IMPORTANTA CAPITALA
COOL [/B]
Vorba aia......O-zone for ever!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de JaJa Beens
...dar cu experienta veteranilor actualilor?
Imi cer scuze pt exprimarea de inainte dar eram atat de emotionat de veste...
Sunt foarte fericit ca O-Zone o sa lumineze viata si copiilor mei cum mi-a luminat-o si mie.
BTW: In clipa asta O-Zone e la radio ..... la la lei....
Gone 4 good
-
O-Zone foreví£r!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
FAN CLUB CENTRAL O-ZONE
deci cine vrea sa se inscrie in fan-clubul central o-zone imi poate scrie pe adresa ozon_club@yahoo.com.au sau aleea poienitei nr 7 sc.a , ap.12, et.2 timisoara ,1900 , timis iar primii 100 vor primi autografe cu dedicatie speciala pentru ei.....va astept
- ozonista
- Junior Member
Re: FAN CLUB CENTRAL O-ZONE
Initial trimis de ozonista
...iar primii 100 vor primi autografe cu dedicatie speciala pentru ei.....va astept
autograf?!! cool de tot! vreau si io! pot sa iau unu' si pentru bunica mea?! :con: are 80 de ani si e mare fan O-Zone, da' saraca nu prea mai vede sa scrie, da' tare i-ar placea un autograf de la baieti. (daca se poate sa fie scris cu caractere de 48?! :con: )
in rest...O-Zone foreví£r and eví£r!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma