Ce parere aveti despre HIP-HOP-ul romanesc?
Moderator: anjin-san
111 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
ba pe voi ar trebui sa va bata cineva
6) chiar daca exista o categorie de hiphop-eri carora le place sa se disocieze de gangsta rap, tin sa le aduc aminte ca si gangsta rap-ul este o parte a hiphop-ului, indiferent ca le convine lor sau nu. vad ca multora le place sa creada ca "arta" reprezinta numai ceea ce le place lor.
- gigigie gie
ba pe voi ar trebui sa va bata cineva
8) eu sunt constient ca nu o sa va schimbati cu nimc, de aia sper sa am ocazia sa ma intalnesc cu vreunul din voi, si sa aud comentarii, pentru a putea reactiona intr-un mod mai convingator. a, si inca ceva, va spun de pe acum ca nu sunt un smecher, am multi prieteni care sunt smecheri, pe langa prieteni care sunt fraieri, pe langa prieteni care sunt rockeri, casutzari, manelisti si toate astea, si sunt prieten cu ei pentru ca nu m-am grabit sa asociez imediat o persoana unei anumite tipologii pe care mi-a soptit-o la ureche un necunoscut, prin difuzorul de la TV, si pentru ca, spre deosebire de voi, am stiut sa fiu un tip placut. dar asta numai cu cine a stiut sa fie placut cu mine.
You Suck + Traducerea
deflate, 'cause i was gassed
head over heels in love with electric drums and spoken vocals
wich was the joke of locals
and laughing stock of my rock and roll ass town
but the rythmatic acupuncture pearced my skin
pinning the butterflies to my stomach wich would flooder
every time i heard the *beatbox
more than the dv dv dv dvvvvvvvvvm
i was no devil worshiper
higher level interpreter
i refused to lose focus and recite satanic verses
with men in churches, drug induced, worst was
i knew they was saying "kill your mother"
cause it payed them well
yet in my flashback i see the foreshadow
ironnically my first purchase was a hiphop record called "raisin' hell"
i should've RUN when i had the chance
but DMC's made me wanna breakdance
made me wanna spin vinyl made wanna graff write
made me not want to act white
not to stereotype
but...i was not about the mullet ice hockey haircut
you know the mullet? <<short on top for the fellas
log in the back for the ladies>>
i was not about the ripped jean jacket with the Megadeth, Metallica and Slayer patch
i had an internal itch for the *scratch
and never could i get with the boing boing guitar riff
the boooooooing
but before i even knew
about the 1982
PBS hiphop documentary called Style Wars
or the everclassic Wild Style
i rented Beat Street every week 'cause i Rocked Steady
wearing out the player rewinding slow buttons on my vcr
i did the pause play all day
forced my way into comprehension
of inner city invention
for me it was in the expression
wich wil eventually bring me acception
one exception
those around me couldn't give me affection
but i played and payed that video attention until i completely bit the *beatbox
and found my new religion
born again b boy
born to destroy decoys and be the real mc coy
yeeeah boy
I WORE THE CLOCK SO YOU CAN KNOW THE TIME
Chuck D told me to keep a sober mind
and even though his sidekick liked the flavour of BASE
i swear to god hiphop was about being drug free
i swear to god hiphop was about the uplifting of humanity
i swear to god hiphop was what rock was not was what rock was not was what rock was not POP
psssssssss
guess i was gassed
i remember when dr dre used to express himself about not using the chronic
a few years later he's endorsing it while drinking gin and tonic
suburbanites that blast mace learned their mad face from onyx
it was a rat race to who will be the first to properly use ebonics
dynomite like jay jay but it was a fad like supersonic
hiphop flipped from being artistic to a pop hit
mainstream took control and we cannot stop it
it's a black art being manipulated by white controllers
JUST LIKE ROCK N ROLL IS.
"Mullet" - Sage Francis (care, apropo, e alb, si daca ce ati inteles din versurile astea e ca el se crede Ice Cube, atunci dati-mi adresa si o sa trimit 2 flori pentru creierele voastre. original, sa nu crezi ca am copiat, frate, te rog io frumos, adica i-am dat copy si dupa aia paste, da sa mor io, nu ma da in vileaaaaag, nuuuuu, indurareeeeee. hai ca sa vede de la o posta ca ai ciuda pe underground si mai faci si pe pacifistul)
un post lung, stiu, dar nu am mai scris niciodata aici pe forum si nici nu am de gand sa mai scriu curand pentru ca...welll...vorbiti prostii, si la mine o opinie corespunde unui post si atat. In caz ca puneti un post cu injurii la adresa mea, la injuraturi n-o sa raspund, pentru ca sunt dealtfel un om ocupat. ca raspuns anticipat ganditi-va la toate injuraturile pe care le stiti, mai adaugati inca pe atatea ca sigur stiu mai multe, si inchipuiti-va ca vi le transmit din inima. Kgula, ne vedem la studio, mai salveaza si tu niste vocalize de-alea de la dancerii aia de mai vin sa mai traga pe acolo, ca sa ne cacam pe noi de ras. si ca sa mai generalizam un pic, pentru toti raperii ne vedem diseara ca sa ucidem un gabor si sa jefuim o batranica, pentru toti rockerii ne vedem la ritualul satanist de spalat tricouri, si pentru toti casutzarii ne vedem la o pastila da cand va futeti in cur io o sa ma tirez. va place, nu, sa fiti bagati in aceeasi oala cu...cat ai zis, catharsis, ca reprezinta standardul de generalizare intr-un grup de oameni, 90% ?
You Suck + Traducerea
deflate, 'cause i was gassed
head over heels in love with electric drums and spoken vocals
wich was the joke of locals
and laughing stock of my rock and roll ass town
but the rythmatic acupuncture pearced my skin
pinning the butterflies to my stomach wich would flooder
every time i heard the *beatbox
more than the dv dv dv dvvvvvvvvvm
i was no devil worshiper
higher level interpreter
i refused to lose focus and recite satanic verses
with men in churches, drug induced, worst was
i knew they was saying "kill your mother"
cause it payed them well
yet in my flashback i see the foreshadow
ironnically my first purchase was a hiphop record called "raisin' hell"
i should've RUN when i had the chance
but DMC's made me wanna breakdance
made me wanna spin vinyl made wanna graff write
made me not want to act white
not to stereotype
but...i was not about the mullet ice hockey haircut
you know the mullet? <<short on top for the fellas
log in the back for the ladies>>
i was not about the ripped jean jacket with the Megadeth, Metallica and Slayer patch
i had an internal itch for the *scratch
and never could i get with the boing boing guitar riff
the boooooooing
but before i even knew
about the 1982
PBS hiphop documentary called Style Wars
or the everclassic Wild Style
i rented Beat Street every week 'cause i Rocked Steady
wearing out the player rewinding slow buttons on my vcr
i did the pause play all day
forced my way into comprehension
of inner city invention
for me it was in the expression
wich wil eventually bring me acception
one exception
those around me couldn't give me affection
but i played and payed that video attention until i completely bit the *beatbox
and found my new religion
born again b boy
born to destroy decoys and be the real mc coy
yeeeah boy
I WORE THE CLOCK SO YOU CAN KNOW THE TIME
Chuck D told me to keep a sober mind
and even though his sidekick liked the flavour of BASE
i swear to god hiphop was about being drug free
i swear to god hiphop was about the uplifting of humanity
i swear to god hiphop was what rock was not was what rock was not was what rock was not POP
psssssssss
guess i was gassed
i remember when dr dre used to express himself about not using the chronic
a few years later he's endorsing it while drinking gin and tonic
suburbanites that blast mace learned their mad face from onyx
it was a rat race to who will be the first to properly use ebonics
dynomite like jay jay but it was a fad like supersonic
hiphop flipped from being artistic to a pop hit
mainstream took control and we cannot stop it
it's a black art being manipulated by white controllers
JUST LIKE ROCK N ROLL IS.
"Mullet" - Sage Francis (care, apropo, e alb, si daca ce ati inteles din versurile astea e ca el se crede Ice Cube, atunci dati-mi adresa si o sa trimit 2 flori pentru creierele voastre. original, sa nu crezi ca am copiat, frate, te rog io frumos, adica i-am dat copy si dupa aia paste, da sa mor io, nu ma da in vileaaaaag, nuuuuu, indurareeeeee. hai ca sa vede de la o posta ca ai ciuda pe underground si mai faci si pe pacifistul)
un post lung, stiu, dar nu am mai scris niciodata aici pe forum si nici nu am de gand sa mai scriu curand pentru ca...welll...vorbiti prostii, si la mine o opinie corespunde unui post si atat. In caz ca puneti un post cu injurii la adresa mea, la injuraturi n-o sa raspund, pentru ca sunt dealtfel un om ocupat. ca raspuns anticipat ganditi-va la toate injuraturile pe care le stiti, mai adaugati inca pe atatea ca sigur stiu mai multe, si inchipuiti-va ca vi le transmit din inima. Kgula, ne vedem la studio, mai salveaza si tu niste vocalize de-alea de la dancerii aia de mai vin sa mai traga pe acolo, ca sa ne cacam pe noi de ras. si ca sa mai generalizam un pic, pentru toti raperii ne vedem diseara ca sa ucidem un gabor si sa jefuim o batranica, pentru toti rockerii ne vedem la ritualul satanist de spalat tricouri, si pentru toti casutzarii ne vedem la o pastila da cand va futeti in cur io o sa ma tirez. va place, nu, sa fiti bagati in aceeasi oala cu...cat ai zis, catharsis, ca reprezinta standardul de generalizare intr-un grup de oameni, 90% ?
- gigigie gie
Re: ba pe voi ar trebui sa va bata cineva
D-le "gigigie gie", chiar zici ca ma cunosti? Oare? Daca da, de unde? Oricand sunt bucuros sa-mi intalnesc cunostintele, amicii & prietenii pe net!!!
"ma indoiesc ca MADxMAD sau un rocker care nu si-a mai cumparat un album nou din anii 70 incoace a auzit de Non Phixion, Evidence, 7L & Esoteric"....
Ai dreptate, si inca multa, d-le! Nu am cumparat asa ceva si probabil ca nici nu am ascultat ceva din ce ai enumerat. Eu am ascultat din hip-hop cam ce aparea pe la TV, sau la radio. Nu sunt un fan al genului (cu toate ca-mi place), dar daca nu ai observat, eu nu m-am legat de STILUL hip-hop ci de ceea ce inseamna la noi "VIATA DE CARTIER" si implicit termenul de "BAIETZASH DE CARTIER"...si am afirmat asta pentru ca nu am crescut in Malibu, Beverly Hills, Primaverii sau alte din astea. Am crescut intr-un cartier absolut normal, aveam si noi o "gashka", am avut si noi "razboaiele" noastre, dar nu e asa cum le place unora sa se creada...
Deci, ma repet: NU AM NIMIC CU HIP-HOP-ul! Nu ma dau cunoscator intr-ale muzicii, am mai zis-o si intr-un alt post ca sunt un ignorant, ascult cam ce pica pe moment. Dar de cate ori imi sare in ochi expresia "viata de cartier" ma pufneste rasul (si nu de haz...)
Ok, inchei pledoaria mea...am si altceva de facut...totusi, daca zici ca ma cunosti, macar printr-un mesaj privat dezvaluie-ti, te rog, identitatea, ca as fi bucuros sa mai vb pe net cu prietenii.
Numai bine!
"ma indoiesc ca MADxMAD sau un rocker care nu si-a mai cumparat un album nou din anii 70 incoace a auzit de Non Phixion, Evidence, 7L & Esoteric"....
Ai dreptate, si inca multa, d-le! Nu am cumparat asa ceva si probabil ca nici nu am ascultat ceva din ce ai enumerat. Eu am ascultat din hip-hop cam ce aparea pe la TV, sau la radio. Nu sunt un fan al genului (cu toate ca-mi place), dar daca nu ai observat, eu nu m-am legat de STILUL hip-hop ci de ceea ce inseamna la noi "VIATA DE CARTIER" si implicit termenul de "BAIETZASH DE CARTIER"...si am afirmat asta pentru ca nu am crescut in Malibu, Beverly Hills, Primaverii sau alte din astea. Am crescut intr-un cartier absolut normal, aveam si noi o "gashka", am avut si noi "razboaiele" noastre, dar nu e asa cum le place unora sa se creada...
Deci, ma repet: NU AM NIMIC CU HIP-HOP-ul! Nu ma dau cunoscator intr-ale muzicii, am mai zis-o si intr-un alt post ca sunt un ignorant, ascult cam ce pica pe moment. Dar de cate ori imi sare in ochi expresia "viata de cartier" ma pufneste rasul (si nu de haz...)
Ok, inchei pledoaria mea...am si altceva de facut...totusi, daca zici ca ma cunosti, macar printr-un mesaj privat dezvaluie-ti, te rog, identitatea, ca as fi bucuros sa mai vb pe net cu prietenii.
Numai bine!
-
MadMax - Junior Member
Re: ba pe voi ar trebui sa va bata cineva
[si ca sa mai generalizam un pic, pentru toti raperii ne vedem diseara ca sa ucidem un gabor si sa jefuim o batranica, pentru toti rockerii ne vedem la ritualul satanist de spalat tricouri, si pentru toti casutzarii ne vedem la o pastila da cand va futeti in cur io o sa ma tirez. va place, nu, sa fiti bagati in aceeasi oala cu...cat ai zis, catharsis, ca reprezinta standardul de generalizare intr-un grup de oameni, 90% ? [/B][/QUOTE]
imi dau seama cat stii tu despre rockeri.imi dau seama ca pt tine rockul e o fictiune.imi dau seama ca daca stii ceva despre hh crezi ca stii totul.
imi dau seama cat stii tu despre rockeri.imi dau seama ca pt tine rockul e o fictiune.imi dau seama ca daca stii ceva despre hh crezi ca stii totul.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Re: Re: Re: Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...
Initial trimis de K-gula
sa ma obosesc, sau nu? sa te deschid, sau nu? sa ne coboram, sau nu?
sorine!!!!!!!! ai citit ceva jignitor in mesajul meu? sa iti raspund in aceesi maniera, sau nu? ce nu ai inteles? ce nu iti explici? nu poti accepta ca mai exista si altceva decat nimic? ce troneaza in lumea muzicala? rock&HH? sau pt. tine ceva spre nimic?
hmm............ o rima? cumva teribilistii sau trezit, iar la viata? am mai spus, dar repet si pt. tine. cand vei mai avea impresia ca detii chieia, gandeste-te de miliarde de ori inainte de a o folosii, fiindca este foarte posibil sa ramai pe afara si nimeni nu iti va plange de mila. este bine totusi ca incerci sa porti o discutie, insa arunca argumente, de ce nu iti place HH (vezi titlul topicului)
tu nu esti decat o alta interfata la prefata cu fata de jalnic, fatarnic. pacat. credeam ca se mai pot destepta timpurii, purii. si mai credeam ca esti unul ce asculta rock, dar m-am inselat. daca erai asa ai fi gandit. inca o data, mare pacat.
K-gula.
Dom'le, ceva jignitor este. Nu numai in mesajul tau. In tot ceea ce inseamna hip-hop. La noi in tara hip-hop-ul nu este un gen muzical, ci o lada de gunoi care doreste sa murdareasca pe toata lumea, de la fanii muzicii dance la autoritatile statului. Si eu sunt un mic rebel de felul meu, iar prin natura mea nu accept disciplina mipusa sub nici o forma. Daca voi, cei care vreti sa faceti hip-hop in continuare, nu renuntati la cuvintele pe care le folositi, faceti o mare greseala si veti fi tot timpul neintelesi si marginalizati. Problemele strazii se pot exprima si civilizat. Iar daca pretindeti ca sunteti cineva, ca sunteti uniti, mai uniti decat noi, oamenii de rand care nu acceptam hip-hop-ul ca forma de existenta, de ce nu dovediti acest lucru si sa ne scapati de criminalii care bantuie ziua-n amiaza mare pe toate strazile. Daca sunteti mai tari decat Politia, careia-i dati :M cu orice prilej, de ce nu treceti voi la eliminarea criminalilor care ne violeaza fetele si ne ucid copiii? La vorbe toti suntem mesteri... Fratilor, luati atitudine, faceti ceva-n sensul asta, nu numai mesaje orale si puneti osu' la treaba. Daca tot o frecati pe strada toata ziua, macar faceti ce spuneti in "piesele" voastre. Nu mai lasati impresia de lada de gunoi a muzicii - hip-hop si treceti la actiune. Ati auzit de angro-ul Europa? Evident! Cred ca stiti cum a devenit proprietar actualul. Acolo sunt concentrati toti criminalii. Distrugeti acel focar de infectie si veti avea tot respectul meu. Alungati-i pe tigani din Bucuresti si veti da dovada ca sunteti barbati. Pana atunci, insa, voi crede despre voi ca acel accesoriu pe care il invocati in "piesele" voastre, ala din 4 litere, nu exista decat in realitatea voastra virtuala. Veti da dovada ca il aveti abia atunci cand o sa mergem linistiti la 1 noaptea prin Gherghitei si prin Rahova cu prietena de mana si cu telefonul mobil, fara teama ca am ramane fara ele.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
....
Pentru GIE GIE GIE MUIE:
Bai ratatule? 1) DAca in 95 era considerat cumva r&b-ul de comunitatea hip hop, acum in 2002 este cu totul altceva intelegi?
2) DA faptul ca sunt in state ma ajutat f mult, ptr ca una e sa fii aici si sa ai acces la tot ce e hip hop si sa fii la curent, si alta e sa fii in europa si sa traiesti mai mult pe banuite si pareri personale. I see thinks that u don't....and i take it as a privilege...daca intelegi. Eu nu m-am dat mare cu nimic, daca ma credeam mai sus numai imi pierdeam vremea aici pe forum ptr pizdele ca tine. Numai faceam rap-arena ptr trupele ro de hip hop, nu ma mai implicam....oricum implicarea mea (asa naspa cum o vezi tu) este apreciat de mai multe nume ale hh ro care au ceva de spus, si nu de orice pizda care o gasesti online cunoscatoare de hh sau de ce pula mea crede ea ca stie in la la land. Si acum te rog frumos domnul expert care ai postat 10 post-uri plin de rahat sa imi dai un PM si sa imi spui cine pula mea esti ca sa imi vb asa....
Bai ratatule? 1) DAca in 95 era considerat cumva r&b-ul de comunitatea hip hop, acum in 2002 este cu totul altceva intelegi?
2) DA faptul ca sunt in state ma ajutat f mult, ptr ca una e sa fii aici si sa ai acces la tot ce e hip hop si sa fii la curent, si alta e sa fii in europa si sa traiesti mai mult pe banuite si pareri personale. I see thinks that u don't....and i take it as a privilege...daca intelegi. Eu nu m-am dat mare cu nimic, daca ma credeam mai sus numai imi pierdeam vremea aici pe forum ptr pizdele ca tine. Numai faceam rap-arena ptr trupele ro de hip hop, nu ma mai implicam....oricum implicarea mea (asa naspa cum o vezi tu) este apreciat de mai multe nume ale hh ro care au ceva de spus, si nu de orice pizda care o gasesti online cunoscatoare de hh sau de ce pula mea crede ea ca stie in la la land. Si acum te rog frumos domnul expert care ai postat 10 post-uri plin de rahat sa imi dai un PM si sa imi spui cine pula mea esti ca sa imi vb asa....
-
n3aGabitz - Junior Member
q e d
MADxMAD, iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa-mi demonstrez punctul de vedere. Deci n-ai prea ascultat hiphop, dar te-ai considerat destul de avizat ca sa-ti dai cu parerea. popalin, la fel, multumesc. probabil stiu despre rock cam atat cat stii si tu despre hiphop, iar fraza pe care ai citat-o tu nu reprezenta punctul meu de vedere, ci niste afirmatii care aveau rolul sa arate cat de aiurea poate sa pice un comentariu superficial. scuze daca te-am jignit, repet, aia nu reprezenta parerea mea despre rockeri, pentru care am cea mai mare admiratie. original, nu iti pot da PM, deoarece nu sunt logat, si oricum nu ai nevoie, pentru ca dupa cate vad din postul tau ai deja PMS. imi pare rau ca locuiesti in acelasi oras cu Molemen si n-ai apucat sa ajungi pana acum la nici un concert, e drept, poate n-au organizat nici unul in parcarea de rulote, de unde poti vedea si simti cu adevarat cultura hiphop, si ca sa te citez, "i see THINKS" (eu vad, crede). nici n-am zis ca te-ai dat mare, eu chiar te apreciez, ba chiar credeam ca o sa iti dai seama cine sunt pentru ca ne cunoastem destul de bine. oricum stai tu linistit, ca hiphop-ul a depasit de mult timp granita statelor unite, poate chiar inainte sa o penetrezi tu. iar asocierea cu r&b-ul demonstreaza exact ca in 2002 americanii nu prea mai stiu ce sa faca cu el. o sa-ti zic si cine sunt, ca sigur ne vedem pe irc. nu ma supar, normal, pentru ca nu aveai de unde sa stii pe cine injuri, da, totusi nu te mai hazarda la atacuri de-astea daca nu stii cu cine ai de-a face. in numele tuturor romanilor, iti multumim pentru ca ne-ai luminat mintile in legatrua cu hiphop-ul romanesc. despre care, daca e sa o luam din punctul tau de vedere, tu nefiind din romania, n-ai avea cum sa stii nimc. pa.
- replying with pleasure
gigigie gie eu is punk. punk-ul sufera si mai mult de pe urma prejudecatilor si e si mai putin popular decat hh-ul. stiu ce simti si ce vrei sa zici.
am mai zis-o dar repet: nu am nimic cu hh-ul si nu cataloghez un om exclusiv dupa muzica pe care-o asculta.
nu suport insa gangsta rap-ul si pe cei care iau prea in serios mesajul, dar asta e doar parerea mea la care presupun ca am dreptul.
am mai zis-o dar repet: nu am nimic cu hh-ul si nu cataloghez un om exclusiv dupa muzica pe care-o asculta.
nu suport insa gangsta rap-ul si pe cei care iau prea in serios mesajul, dar asta e doar parerea mea la care presupun ca am dreptul.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Re: ba pe voi trebuie sa va bata cineva
Initial trimis de gigigie gie
1) sunt membru al unei trupe, nu are importanta care, nu vreau sa zic cine sunt, pentru ca automat unii ar fi de acord cu tot ce as zice si unii ar privi din start opiniile mele ca fiind gresite. kgula stie cine sunt si il rog sa nu spuna nimanui.
bai sper ca nu esti Dr. Dre :o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Re: q e d
Initial trimis de replying with pleasure
MADxMAD, iti multumesc pentru ca m-ai ajutat sa-mi demonstrez punctul de vedere. Deci n-ai prea ascultat hiphop, dar te-ai considerat destul de avizat ca sa-ti dai cu parerea.
GieGieGie iti multumesc pentru ca ai citit mesajul meu. Deci nu l-ai prea citit dar te consideri destul de avizat ca sa ma ataci pentru niste chestii in care nu m-am bagat (parerea despre hh).
EU VORBEAM DE TERMENII "VIATA DE CARTIER" SI "BAIETZASH DE CARTIER"!!! NICIDECUM DE HH (scuze caps!)
Capisci?
Inainte de a te avanta in retorica filozofica, incearca, vorba aia, sa-ti deschizi mintea, si sa nu mai citesti printre randuri...Nu de alta, dar ti-ar fi mai usor cu trasul concluziilor!
Ok, I'm outta here...ma depaseste subiectul (hip-hop-ul). In schimb imi mentin FERM parerea despre ceea ce inseamna la noi "viata de cartier" si "baietzashii de cartier"...
Sper sa va mearga cat mai bine, tie si tuturor care incercati sa faceti hip hop adevarat!
-
MadMax - Junior Member
Partea, sau spritea?
esti mai prost ca noapte mai PARTEA draga. acum, da, te-am jignit. de fapt ai fost jignit de anumite persoane din a ta familie atunci cand te-au scapat in cap la spital de cele 100x. dupa ce scri ce scri, mai si citesti? nu imi raspunde ca stiu raspunsul. imi spui ca nu am curaj sa merg seara pe strade prin rahova? bai baiete am impresia ca nu sti unde stau? toti gaozarii aia ce se dau smechieri prin acele cartiere sunt plecati de unde stau eu. ne iei de prosti? pai asa suntem daca un dancer este cel ce ne vorbeste. nu esti dancer? ... La noi in tara hip-hop-ul nu este un gen muzical, ci o lada de gunoi care doreste sa murdareasca pe toata lumea, de la fanii muzicii dance la autoritatile statului... ma f** pe toata autoritatea statului , ce ne ingroapa in saracie pe naoi ca si pe tine. tu ai tupeu sa vorbesti de curajul nostru? tu bai ce reprezinti lasitatea? tu care stai in spatele unui calculator si te dai atat de grozab si a tot cunoscator? cand vei avea tupeul ca atunci cand ai necaz cu o "floricica albastra" sa ii f*** 2 pumni in gura pt. nedreptate, iar acesta sa lase capul jos si sa pleca mai departe nederanjandu-l alta data, atunci sa ne vorbesti de autoritatea statului. cand vei avea ocazia sa te iei in gura cu nastase, iar acesta sa nu aiba curaj sa iti faca ceva, atunci sa te consideri ceea ce visezi a fi. pana atunci pana atunci, taca-ti fleanca de matracuca ce esti. ne spui noua ca nu scapam tara de criminali? pai tu daca me vezi ca ii iau gatul unuia si ma uit si la tine, ce ai sa faci? ai sa te kci pe tine de frica, boule. ne spui sa nu mai injuram? tu bai sorine care esti chiar o usa de biserica? cum ai impresia ca am de unde sa stiu de angro-u` europa? pai tu chiar ai impresia ca imi, sau ne facem cuparaturile ca tine din acel, ce draq este ala? bai pustiule, cand iti vei permite sa dai cum dam noi HH-eri 100$ doar pe o perechie de pantaloni (acei pantaloni in care parem ca ne-am kkt pe noi) atunci ca vi sa ne explici despre viata si cum sta treaba in jurul nostru. pana atunci mai mergi putin la scoala, mai ia niste notite, mai spune-i mamicii tale sa-ti mai impleteasca codite in fata la fetite si cand te vei simti in stare si copt la minte, te voi astepta sa mai vorbim si pe alte teme. pana atunci iti urez sa ai tot mai mult spor in prostie.
K-gula.
K-gula.
- Unregistered
Partea, sau Spritea?
esti mai prost ca noapte mai PARTEA draga. acum, da, te-am jignit. de fapt ai fost jignit de anumite persoane din a ta familie atunci cand te-au scapat in cap la spital de cele 100x. dupa ce scri ce scri, mai si citesti? nu imi raspunde ca stiu raspunsul. imi spui ca nu am curaj sa merg seara pe strade prin rahova? bai baiete am impresia ca nu sti unde stau? toti gaozarii aia ce se dau smechieri prin acele cartiere sunt plecati de unde stau eu. ne iei de prosti? pai asa suntem daca un dancer este cel ce ne vorbeste. nu esti dancer? ... La noi in tara hip-hop-ul nu este un gen muzical, ci o lada de gunoi care doreste sa murdareasca pe toata lumea, de la fanii muzicii dance la autoritatile statului... ma f** pe toata autoritatea statului , ce ne ingroapa in saracie pe naoi ca si pe tine. tu ai tupeu sa vorbesti de curajul nostru? tu bai ce reprezinti lasitatea? tu care stai in spatele unui calculator si te dai atat de grozab si a tot cunoscator? cand vei avea tupeul ca atunci cand ai necaz cu o "floricica albastra" sa ii f*** 2 pumni in gura pt. nedreptate, iar acesta sa lase capul jos si sa pleca mai departe nederanjandu-l alta data, atunci sa ne vorbesti de autoritatea statului. cand vei avea ocazia sa te iei in gura cu nastase, iar acesta sa nu aiba curaj sa iti faca ceva, atunci sa te consideri ceea ce visezi a fi. pana atunci pana atunci, taca-ti fleanca de matracuca ce esti. ne spui noua ca nu scapam tara de criminali? pai tu daca me vezi ca ii iau gatul unuia si ma uit si la tine, ce ai sa faci? ai sa te kci pe tine de frica, boule. ne spui sa nu mai injuram? tu bai sorine care esti chiar o usa de biserica? cum ai impresia ca am de unde sa stiu de angro-u` europa? pai tu chiar ai impresia ca imi, sau ne facem cuparaturile ca tine din acel, ce draq este ala? bai pustiule, cand iti vei permite sa dai cum dam noi HH-eri 100$ doar pe o perechie de pantaloni (acei pantaloni in care parem ca ne-am kkt pe noi) atunci ca vi sa ne explici despre viata si cum sta treaba in jurul nostru. pana atunci mai mergi putin la scoala, mai ia niste notite, mai spune-i mamicii tale sa-ti mai impleteasca codite in fata la fetite si cand te vei simti in stare si copt la minte, te voi astepta sa mai vorbim si pe alte teme. pana atunci iti urez sa ai tot mai mult spor in prostie.
scuze. si primul mesaj a fost scrie tot de mine, dar sa delog-at calculatorul si a aparut ca fiind trimis de un user neinregistrat.
K-gula.
scuze. si primul mesaj a fost scrie tot de mine, dar sa delog-at calculatorul si a aparut ca fiind trimis de un user neinregistrat.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
frate,freate,branza e pe bani!
1.trimis de Kgula:
"100$ doar pe o perechie de pantaloni "- vreau si io.
:o
2.gigigig gi(sau cum te cheama).sa stii ca mi-au placut posturile tale.toate 5-6-7 sau cate au fost.m-a calcat pe nervi partea cu rockerii si cu ritualuri satanice.stii,ideile astea preconcepute despre rockeri=satanisti ma dispera(cand te gandesti ca imi fac o rugaciune in fiecare seara!).nu stiu multe despre hh,nici despre rock.n'am spus asta niciodata.dar stiu mult mai multe decat multi useri de pe aici.de ce te ascunzi dupa o eticheta?de ce nu spui cine esti?stii prea bine ca ai dreptate!
ps:kgula,dupa ce terminati cu,criminalii din europa,poate faceti un program de relansare a invatamantului din romania,ce zici?:D
si io mi-am luat un tricou din europa,ce??????!!!!!!
"100$ doar pe o perechie de pantaloni "- vreau si io.
:o
2.gigigig gi(sau cum te cheama).sa stii ca mi-au placut posturile tale.toate 5-6-7 sau cate au fost.m-a calcat pe nervi partea cu rockerii si cu ritualuri satanice.stii,ideile astea preconcepute despre rockeri=satanisti ma dispera(cand te gandesti ca imi fac o rugaciune in fiecare seara!).nu stiu multe despre hh,nici despre rock.n'am spus asta niciodata.dar stiu mult mai multe decat multi useri de pe aici.de ce te ascunzi dupa o eticheta?de ce nu spui cine esti?stii prea bine ca ai dreptate!
ps:kgula,dupa ce terminati cu,criminalii din europa,poate faceti un program de relansare a invatamantului din romania,ce zici?:D
si io mi-am luat un tricou din europa,ce??????!!!!!!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
K-gula? Nu, K-pula!
Poti sa scrii tu orice-ai scrie, mintea-ti este o fasie... Da, sunt dancer, si care-i problema? Hip-hopul va reprezenta pentru mine, de-acum inainte, nu o lada de gunoi, ci tomberonul cartierului in care locuiesti. Iar tu nu esti altceva decat capacul. Cunosc niste baieti, tot hip-hopisti si ei, care nu fac altceva decat sa dea foc la tomberoanele pe care le vad in cale. Cu voia mea, esti ultimul pe lista lor,
K-pula!:sperm:

- Pirtea Sorin
- Junior Member
de data asta un pic mai lent
popalin, salut. incerc inca o data sa-ti explic ca prin expresiile care te-au deranjat pe tine voiam sa arat ca un ascultator al unui anumit gen de muzica nu poate fi catalogat ca fiind la fel cu o anumita categorie care canta genul respectiv de muzica. de exemplu daca tu asculti o piesa care sa zicem ca are mesaj satanist asta nu inseamna ca si tu automat bei gaini sau ca-ti doresti sa ajungi sa-ti comanzi una. si eu ascult hiphop satanist dar asta numai pentru ca-mi place cum suna, ascult si gangsta din aceleasi motive, desi nu ma regasesc in versurile niciuneia din astea 2, si nu-mi doresc sa fiu cel care canta. imi place cum suna muzica, si atat. lucrul asta nu-l poate intelege fireste un consumator de muzica de duzina cum ar fi oagaru asta de tot posteaza aici incercand sa-l invete pe KGula educatie civica. Singurul lucru care il atrage este moda, impresia ca apartine unui grup de oameni carora le preia automat toata ideologia. oameni ca EL daca ar "asculta" hiphop s-ar vedea nevoiti sa "dea in cap la oameni pe strada", daca ar "asculta" rock ar ucide cornute, si daca ar "asculta" muzica electronica s-ar pastila si s-ar fute-n cur. cu alte cuvinte, e un biet "consumator". oameni ca el folosesc legendara "muzicalitate" a dance-ului (care la ora actuala cel putin este la nivel de "melc melc codobelc" sau "un elefant se legana") ca atu in detrimentul muzicii cu un sunet mai complex, cu o muzicalitate mai complicata si mai greu de inteles. KGula, nu-ti mai pierde vremea cu toti obositii, mai bine hai cu mine prin oras sa-ti arat io unde gasesti si toale mai ieftine, ca la faza cu 100$ ai fost pe post de victima, clar. MADxMAD, eu am inteles de la inceput ce ai vrut tu sa zici, stai linistit, dar tot nu-s de acord.
emoticons are for fags.
pee south.
emoticons are for fags.
pee south.
- I'm Not Rappin Too Fast You Listen Too Slow
partea la k-pula
Initial trimis de Pirtea Sorin
Poti sa scrii tu orice-ai scrie, mintea-ti este o fasie... Da, sunt dancer, si care-i problema? Hip-hopul va reprezenta pentru mine, de-acum inainte, nu o lada de gunoi, ci tomberonul cartierului in care locuiesti. Iar tu nu esti altceva decat capacul. Cunosc niste baieti, tot hip-hopisti si ei, care nu fac altceva decat sa dea foc la tomberoanele pe care le vad in cale. Cu voia mea, esti ultimul pe lista lor,K-pula!:sperm:
:lol: :lol: :lol: se da urmatoarea problema. partea = cur. k-pula = p***. sa se gaseasca rezultatul final si corect

p.s.: daca ramai fara bani de internet, te ajut cu cea mai mare placere. mai avem si noi nevoie sa facem misto de cate un fraier.
K-gula. :J
- Unregistered
Propun sa se inchida acest thread, si sa nu se mai deschida altele de genul acesta, pe viitor...Pentru ca sunt adevarate bombe incarcate cu injuraturi, sudalmi si trimiteri directe spre zonele erogene ale mamicilor sau taticilor unor participanti la asemenea discutii....
NICIODATA nu s-ar putea discuta "civilizat" (= calm, fara injuraturi, etc) pe subiecte de genul caracterizarii(sau a datului cu parerea) unui stil, gen de muzica!!! Se vor gasi in mod sigur oameni care sa arunce cu kk in ceea ce le place altora...
Din nou, just my 2 cents...

NICIODATA nu s-ar putea discuta "civilizat" (= calm, fara injuraturi, etc) pe subiecte de genul caracterizarii(sau a datului cu parerea) unui stil, gen de muzica!!! Se vor gasi in mod sigur oameni care sa arunce cu kk in ceea ce le place altora...
Din nou, just my 2 cents...
-
MadMax - Junior Member
Ia te uita cum imi calc eu pe suflet shi pe conshtiintza shi deshi promisesem k nu mai scriu pe fanclub nu ma pot abtzine sa nu-i zic doua cuvinte (i-ash zice shi mai multe dar nu cred k ar pricepe) acestui individ dubios shi debil pirtzea.
De fapt nu ii raspund lui, dak se va simtzi vizat asta e alta treaba, ma adresez majoritatzii.
Atata timp cat vom fi o tzara libera probabil k totzi imbecilii, retardatzii, daltonishtii muzicali etc., vor avea dreptul shi posibilitatea de a ne prezenta parerile lor care pt mine conteaza doar daca sunt imprimate pe hartia igienica cu care ma shterg la cur pt k m-ar jena in momentul utilizarii.
Nu cred k vom scapa vreodata de prejudecatzi, nici noi, nici rockerii, nici punkeri shi nici un alt adept al unui alt stil neacceptat de marea masa de "cunoscatori" in ale muzicii.
Ma deranjeaza felul in care ma privesc oamenii pe strada, ma deranjeaza faptul k dak mergi intr-un grup mai mare de oameni, ceilaltzi tind sa se fereasca, ma deranjeaza ca atunci cand cand ma urc in troleu o baba mai speriata simte nevoia sa-shi traga geanta spre ea de parca eu altceva mai bun de facut n-ash avea. Io ma cac pe o astfel de atitudine...doar pt k ma imbrac un pic altfel, pt k ma tund un pic altfel, asta inseamna k sunt neaparat un delicvent? Un om pus pe comis ilegalitatzi? Catzi din cei care ma privesc altfel shi-ar putea imagina k invatz in al 3-lea liceu din bucureshti k prestigiu shi performantze? Catzi dintre ei shi-ar putea imagina k am participat cu brio la olimpiade de mate shi informatica, catzi dintre ei shi-ar putea imagina k am o educatzie aleasa shi o conduita nu perfecta, dar normala? nici unul, pt k e mult mai ushor sa judeci dupa aparentze, e mult mai ushor sa te ascunzi in spatele unui alias pe un forum, pitit in spatele unui calculator pt k atunci cand te saturi sa inchizi fereastra...Dar odata ajuns in strada ce vei face? Alt-F4 nu va mai avea nici un folos. F1 nu va mai fi acolo pt ajutor...Vei fi tu shi restul shi atunci ce vei face?
Threadul nu trebuie inchis, e bine dak mai sunt oameni nelamuritzi sa vina sa li se explice cum stau lucrurile, poate din 10 macar unul ar intzelege shi asta ar insemna un mare cashtig.
Pace!
De fapt nu ii raspund lui, dak se va simtzi vizat asta e alta treaba, ma adresez majoritatzii.
Atata timp cat vom fi o tzara libera probabil k totzi imbecilii, retardatzii, daltonishtii muzicali etc., vor avea dreptul shi posibilitatea de a ne prezenta parerile lor care pt mine conteaza doar daca sunt imprimate pe hartia igienica cu care ma shterg la cur pt k m-ar jena in momentul utilizarii.
Nu cred k vom scapa vreodata de prejudecatzi, nici noi, nici rockerii, nici punkeri shi nici un alt adept al unui alt stil neacceptat de marea masa de "cunoscatori" in ale muzicii.
Ma deranjeaza felul in care ma privesc oamenii pe strada, ma deranjeaza faptul k dak mergi intr-un grup mai mare de oameni, ceilaltzi tind sa se fereasca, ma deranjeaza ca atunci cand cand ma urc in troleu o baba mai speriata simte nevoia sa-shi traga geanta spre ea de parca eu altceva mai bun de facut n-ash avea. Io ma cac pe o astfel de atitudine...doar pt k ma imbrac un pic altfel, pt k ma tund un pic altfel, asta inseamna k sunt neaparat un delicvent? Un om pus pe comis ilegalitatzi? Catzi din cei care ma privesc altfel shi-ar putea imagina k invatz in al 3-lea liceu din bucureshti k prestigiu shi performantze? Catzi dintre ei shi-ar putea imagina k am participat cu brio la olimpiade de mate shi informatica, catzi dintre ei shi-ar putea imagina k am o educatzie aleasa shi o conduita nu perfecta, dar normala? nici unul, pt k e mult mai ushor sa judeci dupa aparentze, e mult mai ushor sa te ascunzi in spatele unui alias pe un forum, pitit in spatele unui calculator pt k atunci cand te saturi sa inchizi fereastra...Dar odata ajuns in strada ce vei face? Alt-F4 nu va mai avea nici un folos. F1 nu va mai fi acolo pt ajutor...Vei fi tu shi restul shi atunci ce vei face?
Threadul nu trebuie inchis, e bine dak mai sunt oameni nelamuritzi sa vina sa li se explice cum stau lucrurile, poate din 10 macar unul ar intzelege shi asta ar insemna un mare cashtig.
Pace!
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de D€CR€T
Ma deranjeaza felul in care ma privesc oamenii pe strada, ma deranjeaza faptul k dak mergi intr-un grup mai mare de oameni, ceilaltzi tind sa se fereasca, ma deranjeaza ca atunci cand cand ma urc in troleu o baba mai speriata simte nevoia sa-shi traga geanta spre ea de parca eu altceva mai bun de facut n-ash avea. Io ma cac pe o astfel de atitudine...
Hehehe...Te inteleg perfect! E un defect al omului sa judece dupa aparente; sau o dovada de superficialitate, depinde de gradul de manifestare.
Acuma te imbraci cum iti place, te tunzi dupa cum te taie capul, etc, iesind din "tiparele" intiparite in mintea babelor speriate din autobuz. Ok...Atata timp cat in afara de privirile piezise sau remarcile rautacioase nu intampini alte "greutati" in viata, pare totul ok. Dar cand nu-ti poti gasi un loc de munca pe placul tau (deh, patronul gandeste superficial si te judeca dupa aparente), sau parintii fetei iubite nu te accepta, pe aceleasi considerente, sau...si lista ar putea continua, atunci sa te vad daca mai afirmi ca te caci pe aceasta atitudine.
Daca totusi treci peste ele si ramai la stilul tau, inseamna ca cel putin in privinta asta, stii ce vrei! Daca nu .... intri si tu in lumea "superficialilor", incet-incet...
Nu-mi lua in nume de rau ce am scris mai sus, te rog! Eu iti doresc sa nu te "doara" mai tarziu atitudinea majoritatii, in asa fel incat sa renunti la ceea ce esti acum, si daca te avanti in asemenea afirmatii, macar sa stii exact ce vrei de la viata.
Numai bine!
-
MadMax - Junior Member
pt gigigie gie
gigigie gie, trebuie sa te completez.
Noi, metalistii ne vom intalni la ritualul de spalat tricouri,
dar le vom spala doar cu dero BLACK.
Noi, metalistii ne vom intalni la ritualul de spalat tricouri,
dar le vom spala doar cu dero BLACK.
- motor
Initial trimis de catharsis
D€CR€T> am ascultat CTC si chiar imi plac...
si putzin Pirats Klan
problema e ca nu baga nimeni in fatza trupe gen CTC, Pirats sau Da Hood si hip-hopul ramane cu imaginea unui gen de muzica pentru inculti care isi pierd vremea in fatza blocului
Poti sa spui ca se adreseaza altcuiva?
Cine ar putea sa fie fanul unor trupe care incita la violenta gratuita si au un limbaj pe care nu-l suporta nici hartia? Ca sa nu mai vorbim de atitudine si look. Parca tocmai ar fi scapat de la "mititica" sau si mai rau sunt asteptati pe acolo

Pa. V-am pupat pe chelie
- Unregistered
Initial trimis de MadMax
Acuma te imbraci cum iti place, te tunzi dupa cum te taie capul, etc, iesind din "tiparele" intiparite in mintea babelor speriate din autobuz. Ok...Atata timp cat in afara de privirile piezise sau remarcile rautacioase nu intampini alte "greutati" in viata, pare totul ok. Dar cand nu-ti poti gasi un loc de munca pe placul tau (deh, patronul gandeste superficial si te judeca dupa aparente), sau parintii fetei iubite nu te accepta, pe aceleasi considerente, sau...si lista ar putea continua, atunci sa te vad daca mai afirmi ca te caci pe aceasta atitudine.
Daca totusi treci peste ele si ramai la stilul tau, inseamna ca cel putin in privinta asta, stii ce vrei! Daca nu .... intri si tu in lumea "superficialilor", incet-incet...
Mi-ash dori sa pot spune ca voi ramane mereu la fel, dar la cei 16 ani ai mei e prea devreme sa apreciez acest lucru. Ash vrea ca dificultatzile vietzii sa nu ma puna in situatzia in care va trebui sa fac un compromis caci voi ajunge sa fac din ce in ce mai multe compromisuri, pierzandu-mi identitatea intr-o mare de oameni al caror singur scop e sa nu deranjeze pe nimeni.
Sper totushi ca atunci cand va sosi momentul sa ma angajez undeva sa fiu apreciat pt ceea ce shtiu (shi cred k shtiu destule) shi nu pt aspect, pt k acest stil ma reprezinta shi ma regasesc in el, shi nu ash renuntza atat de ushor la el pt un lucru atat de materialistic cum este o slujba...dar repet, e opinia unui pushti de clasa a X-a care inca nu shtie cat de dura poate fi viatza...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
decret nu-ti vei pierde niciodata identitatea atata timp cat ceea ce crezi te reprezinta. poti sa porti costum si cravata, daca stii intr-adevar cine esti nu va putea nimeni sa te schimbe.
eu de exemplu la opshpe ani am jurat ca nu mai port costum in viata mea (nu mai stiu cu ce ocazie) dar la ziua de nastere a nevesti-mi m-am imbracat la coishpe ace, cu pantofi de lac cu tot si totusi is acelasi 'neadaptat' ca inainte...
ce vreau sa spun: nu-i nimic rau in a face un compromis din cand in cand, daca chiar stii ca ai pt ce/cine sa-l faci...
eu de exemplu la opshpe ani am jurat ca nu mai port costum in viata mea (nu mai stiu cu ce ocazie) dar la ziua de nastere a nevesti-mi m-am imbracat la coishpe ace, cu pantofi de lac cu tot si totusi is acelasi 'neadaptat' ca inainte...
ce vreau sa spun: nu-i nimic rau in a face un compromis din cand in cand, daca chiar stii ca ai pt ce/cine sa-l faci...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
111 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma