Fotbal intre forumisti
Moderator: anjin-san
1863
Initial trimis de Catelu lu Alin
sa joace si alin fotbal,sa va arate ca e cel mai bun portar din lume. :p
in mod sigur ie mai bun ca portaru asta pe care il avem la intrarea in sediu redactiei, ca nu cere legitimatia nimanui, desi ie un afis cat capu lui de mare ca celor care nu lucreaza in cladirea cu pricina tre sa le ceara un docoment, ceva.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
e ok duminica?18.05 ?prin tei cica se intereseaza neamtzu.o sa punem cam 75-100.000 de fiecare.anuntati-va prezenta.saracu de baixu 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
1967
(anul in care echipa RAPID a castigat primul titlu de campioana a Romaniei)
asta este cu premeditare. stii ce te asteapta si ai facut in asa hal incat sa nu am cum sa ajung. dar nu te bucura ca exista riscul sa imi iau liber, numa asa, de-al dreac. si la fiercare boaba pe care o incasezi de la mine bagi zece flotari (ca tot te lauzi tu ca ai facut cariera de peatra in asta meserie).
asta este cu premeditare. stii ce te asteapta si ai facut in asa hal incat sa nu am cum sa ajung. dar nu te bucura ca exista riscul sa imi iau liber, numa asa, de-al dreac. si la fiercare boaba pe care o incasezi de la mine bagi zece flotari (ca tot te lauzi tu ca ai facut cariera de peatra in asta meserie).
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vin si eu. dar sa nu avetzi pretentzia sa alerg...ca nu pot. o sa joc precum Donato de la Depor. dat pase din prima...cand minjea ajunge la mine. fara alergare,fara nimic.
si va anuntz de pe acum...chiar daca nu am conditie fizica...stiu cu mingea .
gata...nu mai lungesc vorba. vin !
si va anuntz de pe acum...chiar daca nu am conditie fizica...stiu cu mingea .
gata...nu mai lungesc vorba. vin !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
tzucurel , moshu am inteles ca sta in mijlocu terenului cu o shaorma si un ursus si intre inghitituri mai distribuie si el pase,avertismente si banari da tu zarzarica? tu n-ai inteles ca baietii merg la fotbal si nu la curve ?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
joi o sa anunt daca se joaca duminica asta.ca cica in tei e pe sistemul " daca cunoastem pe cineva".eu o sa ma duc cu neamtzu sa vedem daca cunoastem(intelegeti voi).o sa punem noi doi cunostiinte si dup-aia voi aduceti berea.sod,tu esti in bucuresti duminica?sa nu vii cu masina,ca bem si noi o bere:D
bravo baixule!
-
bah cata io propun altceva...lasam curvele pe trotuare colosha unde le sta lor bine si avand in vedere ca vine si baicsu si seringa cu tine si cu mine si bineinteles cu nelipsitu mosh, dupa meci o punem de-o ruleta suedeza...e bine asa?
-
din cauza ca nu poate jaja,nu poate baixu,aiu il fute pe mosh(deci nu poate nici moshu),sod se plimba cu masina,neamtzu nu e de gasit la ora asta,se amana pe duminica viitoare.
bravo baixule!
-
sa fitzi de kko ! niciodata nu putetzi ! eu vorbisem ieri cu hyde...ca jucam sambata asta pe la orele 18.
nu o sa ajungem sa jucam niciodata ! sunt sigur de asta !
Nu ma mai intereseaza de nici un fotbal. La terase sa va indopatzi cu beri avetzi timp...de fotbal n-avetzi !
nu o sa ajungem sa jucam niciodata ! sunt sigur de asta !
Nu ma mai intereseaza de nici un fotbal. La terase sa va indopatzi cu beri avetzi timp...de fotbal n-avetzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
domnule cac*t in c*r!domnule sug_p*la_pe_unde_apuc.ai gasit teren?iti misti cumvva curu' ala mare din casa?domnule jeg uman,nu mai vin la tine acasa sa iti dau m*ie,o sa vii tu sa o s*gi.cauta teren si dup-aia sa vorbesti,da?si oricum,daca nu veneai nu era nici o pierdere.
bravo baixule!
-
marsh ma ! mergem in 23...si facem 2 portzi din tricouri...si jucam..daca avem vointza !
la bere esti primu !...si vii sa imi faci mie observatie !
la bere esti primu !...si vii sa imi faci mie observatie !
-
macar nu sunt primul la mu*e!
hai,pe 23,2 porti din tricouri,anunta,strange oameni.sa te vad!da' sterge-te la bot inainte.
hai,pe 23,2 porti din tricouri,anunta,strange oameni.sa te vad!da' sterge-te la bot inainte.
bravo baixule!
-
la glume de prost gust....esti laureat al premiului Nobel !
eu,hyde,decret,marian,neamtzu,dinu .....venim sigur. deci suntem 6 oameni. stabilitzi voi ora...sambata sau duminica.
punem fiecare 20 000 ...si luam o minge.
neamtzu...o sa mai vorbeasca si cu tovarasii lui..aia care au inceput sa vina la intalniri...si o sa ne strangem noi 10.
poate vine si baixo. important e sa avem vointza !
eu,hyde,decret,marian,neamtzu,dinu .....venim sigur. deci suntem 6 oameni. stabilitzi voi ora...sambata sau duminica.
punem fiecare 20 000 ...si luam o minge.
neamtzu...o sa mai vorbeasca si cu tovarasii lui..aia care au inceput sa vina la intalniri...si o sa ne strangem noi 10.
poate vine si baixo. important e sa avem vointza !
-
bah va certati, va organizati , va dezorganizati si pana la urma tot la propunerea mea ajungeti ...adica ruleta suedeza... o sa vedeti
tzucurash : da, trei trageri...
tzucurash : da, trei trageri...
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
la glume de prost gust....esti laureat al premiului Nobel !
de fapt suntetzi 5. Itzi dai seama k numai de jucat fotbal nu-mi arde mie acum.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
DECI
Terenul din studentesc am inteles ca fara pile nu se poate inchiria.
Am gasit insa, in parcul de langa mine, parca Plumbuita se numeste, un teren de fotbal proaspat deschis... foarte misto, gazon artificial, vestiare, toate cele... am inteles ca tariful este de 400 mii / ora ziua si 600 mii seara/noaptea (nocturna).
Stabilim o data, punem pe foaie cine vine, facem cheta, rezervam terenu o ora-doua-trei
... apoi ne rupem picioarele.
Am gasit insa, in parcul de langa mine, parca Plumbuita se numeste, un teren de fotbal proaspat deschis... foarte misto, gazon artificial, vestiare, toate cele... am inteles ca tariful este de 400 mii / ora ziua si 600 mii seara/noaptea (nocturna).
Stabilim o data, punem pe foaie cine vine, facem cheta, rezervam terenu o ora-doua-trei

- ckride
- Junior Member
-
pe mine iar ma incearca raceala. nu stiu de ce racesc atat de des. sunt ca Samuel L. Jackson in Unbrackable. :p
In sfarsit.....pana in week end ma fac eu bine. Si vin la fotbal..si dau 110 %. In schimb..stiu eu ca Decret nu vine....ca mi-a zis mie ca pleaca din Bucuresti in acest week-end.
Deci : alin , sod , om ...suntem doar 3. va rog sa va anuntati aici...si sa facem ceva....cat mai grabnic....ca m-am saturat de promisiuni. minge cine are ?
vedetzi ca sambata e meciul cu Bosnia !
In sfarsit.....pana in week end ma fac eu bine. Si vin la fotbal..si dau 110 %. In schimb..stiu eu ca Decret nu vine....ca mi-a zis mie ca pleaca din Bucuresti in acest week-end.
Deci : alin , sod , om ...suntem doar 3. va rog sa va anuntati aici...si sa facem ceva....cat mai grabnic....ca m-am saturat de promisiuni. minge cine are ?
vedetzi ca sambata e meciul cu Bosnia !
-
asteaptati sa aveti totul pe tava.am facut rost de teren,acu' ziceti ba ca sunteti in sesiune,ba ca sunteti constipati,ba ca sugeti pula.asa ca eu nu mai mai bag.cand imi zicea aiu asta,nu-l credeam.
-
Ash fi venit cu mare placere dar dupa cum ii spunem shi bunului meu prieten Oribilus, vineri,sambata shi duminica sunt la Poiana Brasov la faza finala a Cupei Siveco, un concurs natzional de software. Sunt in primii 15, premiile sunt extrem de considerabile asha ca imi este imbosibil sa ratez un asemenea eveniment. Daca totushi va ducetzi spor la dat goluri shi la dat la gioale
Mosh, pazea, k am auzit k lu' Baicsu i se mai zice shi Alexa 2 :o

Mosh, pazea, k am auzit k lu' Baicsu i se mai zice shi Alexa 2 :o
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma