Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
Moderator: anjin-san
Eu as sterge de pe fata muzicii din romania, urmatoarele:
manelistii, ASIA, Candy, Andreea A si B, O-zone, Ana Lesko, 3 S-E, Animal x, Voltaj, Verso,......(si ar mai fi destui).
I-as lasa si promova (pana acum) pe urmatorii:IRIS, Cargo, Firma, Trooper, Acvila, Travka, Buricul Pamantului, M.S., Antract, Kumm, Luna Amara, Taxi,....
Asa as vedea din ochii mei o industrie muzicala puternica in romania.
manelistii, ASIA, Candy, Andreea A si B, O-zone, Ana Lesko, 3 S-E, Animal x, Voltaj, Verso,......(si ar mai fi destui).
I-as lasa si promova (pana acum) pe urmatorii:IRIS, Cargo, Firma, Trooper, Acvila, Travka, Buricul Pamantului, M.S., Antract, Kumm, Luna Amara, Taxi,....
Asa as vedea din ochii mei o industrie muzicala puternica in romania.
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Buricul Pamantului
Initial trimis de Floriris
...I-as lasa si promova (pana acum) pe urmatorii:IRIS, Cargo, Firma, Trooper, Acvila, Travka, Buricul Pamantului, M.S., Antract, Kumm, Luna Amara, Taxi,....
Asa as vedea din ochii mei o industrie muzicala puternica in
..S-ajute Doamne - Doamne

..Ideea e ca LOC este pentru toti... doar ca tre' se existe o BALANTA bine echilibrata ... muzica pentru toti , pentru toate sufletele / mintile .. dar in CANTITATI egale. De toate genurile...
..nu toti sunt inteligenti/scoliti/trecuti prin toate cacaturile vietii .. Nu suntem toti la fel si tre' sa invatam sa ii acceptam si pe cei de langa noi .. (mai prosti/destepti) .. Doar sa nu-i lasam sa ne domine .. cand obs. acest lucru tre' sa facem galagie (prietenii stiu de ce

..dar iubiti-va mai fratilor. o data ..de doua ori.. asta e calea.
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Ole!
hmmmm.... sa stii ca sunt de acord cu tine... mai nou vin toti pustii si toate pustoaicele si isi dau parerea despre muzica... intrebarea este: stiu ei ce este muzica? pai daca e sa incepem sa ne luam de trupe pe care le cunosc si parintii nostrii si pe care o sa le cunoasca, probabil si copii nostrii am ajuns rau de tot... asa ca, inainte de a sterge de pe lista formatii adevarate cum sunt cargo si asa mai departe, nu are rost sa reiau lista, desi e destul de scurta, comparativ cu ciupercile care apar si dispar, gen andre si blondy si 3se, si mai stiu eu care... akcent si... nici nu vreau sa ma mai gandesc, mai binemai bione ascultati muzica si mesajul pe care il transmit ei (adica: cargo, iris, pasarea colibri, semnal m, etc) si poate ca in felul asta o sa mai cresteti... eu as sterge andre, oricare din ele, blondy, cristiana raduta, ana lesko, akcent... cam tot ce mai e, si sa nu uitam manelistii sisi alti "artisti"
eu sunt corinna, in caz ca vreti sa stiti cum ma cheama, si poate ca o sa imi raspunda careva....
eu sunt corinna, in caz ca vreti sa stiti cum ma cheama, si poate ca o sa imi raspunda careva....
- Unregistered
Pe cine? hmmmm...
Probabil ca pe Cassa Locco, care au ajuns jalnici, shi pe Plus2, doar o copie ieftina la cassa locco. Ce rost au formatiile astea care se stramba ca sa isi promoveze muzica? Poate cand o sa fim totzi handicapatzi, acest tip de marketing o sa fie de folos, dar pana atuncea....
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Hmmmm.... Eu i-as sterge pe Firma... Sau, nu... Mai bine le-as sterge numai versuriile, ca orchestratia e O.K.... Dar. fara suparare, versurile lor sunt SUB ORICE CRITICA!
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
spicy
andreea balan
andreea antonesc
florin salam,adi minune si restul manelistiilor
ackent
si tot asa..
andreea balan
andreea antonesc
florin salam,adi minune si restul manelistiilor
ackent
si tot asa..
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
-
AnouCk - Mesaje: 86
As sterge toti manelistii si urm. aparitii: Cristiana Raduta, Demmo, Non Stop, Georgia, Cain, Fizz, Uni-k, @-mix, Varza, incep sa ma enerveze tot mai mult O-zone (desi prima melodie imi placuse), Elegance... si mai sunt destui...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Re: Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
Initial trimis de Kausteeq Soda
Sunt curios sa vad care este adevarata muzica romaneasca...daca ea mai exista...
pe andreea a;b;c;d;
parazitii,mafia;anna lesko;akcent si toti ceilalti din aceeasi categ
candy bamby
etc etc
si au ramas cateva formatii care canta muzica
- Unregistered
Re: Re: Re: Ole!
Initial trimis de Unregistered
hmmmm.... sa stii ca sunt de acord cu tine... mai nou vin toti pustii si toate pustoaicele si isi dau parerea despre muzica... intrebarea este: stiu ei ce este muzica? pai daca e sa incepem sa ne luam de trupe pe care le cunosc si parintii nostrii si pe care o sa le cunoasca, probabil si copii nostrii am ajuns rau de tot... asa ca, inainte de a sterge de pe lista formatii adevarate cum sunt cargo si asa mai departe, nu are rost sa reiau lista, desi e destul de scurta, comparativ cu ciupercile care apar si dispar, gen andre si blondy si 3se, si mai stiu eu care... akcent si... nici nu vreau sa ma mai gandesc, mai binemai bione ascultati muzica si mesajul pe care il transmit ei (adica: cargo, iris, pasarea colibri, semnal m, etc) si poate ca in felul asta o sa mai cresteti... eu as sterge andre, oricare din ele, blondy, cristiana raduta, ana lesko, akcent... cam tot ce mai e, si sa nu uitam manelistii sisi alti "artisti"
Asta am zis si eu (intr-un fel sau altul), ascult foarte mult IRIS, Cargo, Trooper, Taxi, Firma, etc (in principal rock)
Dar ma enerveaza ca este promovata muzica, care nu zica nimic.
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Initial trimis de Dreamy_Girl
Hmmmm.... Eu i-as sterge pe Firma... Sau, nu... Mai bine le-as sterge numai versuriile, ca orchestratia e O.K.... Dar. fara suparare, versurile lor sunt SUB ORICE CRITICA!
Versurile lor sunt sub orice critica???? Inseamna ca nu le-ai inteles.Mai bine ai ramane cu Directia 5, si cu versurile lor, pline de metafore (sau nu?)
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
Wau!
Asta am zis si eu (intr-un fel sau altul), ascult foarte mult IRIS, Cargo, Trooper, Taxi, Firma, etc (in principal rock)
Dar ma enerveaza ca este promovata muzica, care nu zica nimic.
Finalmente vad si eu pe cineva kre asculta Taxi! Incepusem sa cred k sunt singura!... :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
cam multi..........
manelistii & co, aia care canta :dance , pop,latino,etno, r& b
- mortisha_vdv
- Junior Member
A, da! Uitasem! Si toate tentativele de formatii kre canta etno... Hai, k Ro-mania a mai mers, dar restul sunt enervanti rau!
-
Versurile lor sunt sub orice critica???? Inseamna ca nu le-ai inteles.Mai bine ai ramane cu Directia 5, si cu versurile lor, pline de metafore (sau nu?)
Dreagul meu, eu habar n-am ce se poate intelege din versuri gen "Nimeni nu tine la nimeni" Hei, oameni buni, intreb si eu: astia pe ce lume ingrozitoare traiesc? N-au iubit niciodata? Sau de ce sunt atat de pesimisti? De ce nu pot vedea si ei minunile care ne inconjoara...
De fapt, pe mind\e de asta m-au deranjat versurile lor: din cauza mesajului total negativ si pesimist pe care il transmit...
Cat despre versurile de la DIRECTIA 5... unele, mai ales, sunt foarte reusite si foarte optimiste.
Check this:
Ai crezut vreodata/ Ca totul se intampla numai pt. tine /Ai vrea macar o data sa stii cum e/ Ai inteles vreodata/Ca fiecare are locul lui in lume /Si nimeni nu poate sa ajunga pe drumul tau/Crede in tine/Crede orice ar fi/Cum nimeni nu poate sti/Crede ca ai sa mergi pana la capat/Crede in tine/Fa din noapte o zi/Crede in ea si vei sti" (Crede in tine)
"Am inteles din tot ce am vazut/Ca ai ales un drum necunoscut/Ai asteptat o stea din cer sa apara/Ai incercat sa te ascunzi in cuvinte/Ai cautat un inteles inainte/Te-ai intrebat cum va fi prima oara/ Nu e greu sa vrei/Vei vedea nu e greu/ Sa incerci nu e greu, sa alegi un drum in viata ta nu e greu" (Nu e greu)
""Tot ce vrei poti sa ai/Sunt numai pt. tine, sunt de partea ta"(Toty ce vrei)
"Eu am invatat sa ascult si vreau tot mai mult sa imi spui cu adevarat ca norii au trecut/ Am invatat sa sper, am invatat sa sper/Fara dragoste ne indreptam spre nicaieri" (Am invatat s-ascult)
Si-acum spune-mi si mie, sincer: Ce simti cand asculti o melodia\e cu asemenea versuri, si ce simti cand auzi o aberatie gen "Nimeni nu tine la nimeni"??????!!!!!!!!
- Dreamy_Girl
Eu le-as sterge pe cele noi care apar asa peste noapte.Toti vor sa para ca sunt buni dar cei care apar si canta ca niste mate strangulate le detest!ex:Spicy,etc.Dar oricum vor mai aparea si altele care vor da peste cap muzica romaneasca!;P
-
happy_angel - Junior Member
de eliminat ar fi multe...in frunte cu fizz, sensi & Co.
p.s : Dreamy_Girl, mai bine ascult Firma decat Directia 5 din mai multe motive... ca sa nu ma'nshele memoria, zi'mi tu cea mai recenta mel directia 5 de cand dateaza? sau album. + ca sunt acelasi stil odd & boring cu texte siropoase...parerea mea, si mai sunt n motive, da' la ora asta numa' jtiu :con:
p.s : Dreamy_Girl, mai bine ascult Firma decat Directia 5 din mai multe motive... ca sa nu ma'nshele memoria, zi'mi tu cea mai recenta mel directia 5 de cand dateaza? sau album. + ca sunt acelasi stil odd & boring cu texte siropoase...parerea mea, si mai sunt n motive, da' la ora asta numa' jtiu :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Re: cam multi..........
Initial trimis de mortisha_vdv
manelistii & co, aia care canta :dance , pop,latino,etno, r& b
Intzeleg faza cu manelistii si chiar o aprob, dar cu ceilalti ce ai? Ca doar no-a sa-i elmini chiar pe toti, pentru mai sunt si unii buni printre ei. Fii mai explicita. :con:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
daca as avea o radiera, ar fi cam periculos pt. "industria muzicala romaneasca". as sterge toate falsurile, deci n-ar mai ramane aproape nimic. (am zis ApRoApE)
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Re: Re: cam multi..........
Initial trimis de Scorpiutza
Intzeleg faza cu manelistii si chiar o aprob, dar cu ceilalti ce ai? Ca doar no-a sa-i elmini chiar pe toti, pentru mai sunt si unii buni printre ei. Fii mai explicita. :con:
eu una sincer n-am descoperit pe nimeni care sa cante stilurile mentinate si sa-mi faca placere sa-i ascult.........................care-s buni poate ma insel??
by the way radiera aia ii mare si lata sa ajunga pt toti right?
- mortisha_vdv
Voi sunteti bolnavi reu de tot.
Oricum ma bucur ca ati ascultat si ascultati muzica "ADEVARATA"..
Faceti-va un control ..........
Ps. cred ca am ascultat Rock mai mult ca multi dintre voi si e foarte adevarat ca multi ar trebui scosi din muzica sau mai bine omorati
, din fericire dupa 10 ani de cantat reusesc si ei sa scoata ceva de calitate si unii mai sunt scosi pe tusa de verzele care apar in fiecare zi ... dar voi aveti o mare obsesie ....
Unora le plac formatii stupide tocmai pt ca nu canta muzica 'ADEVARATA" canta si ei ceva diferit si cand te plictisesti de toti adevaratii mai asculti si
loool
'azi te voi iubi mai mult decat maine ?????? parca dar ce a vrut sa zica ca nu prea m-am prins ...
Oricum ma bucur ca ati ascultat si ascultati muzica "ADEVARATA"..
Faceti-va un control ..........
Ps. cred ca am ascultat Rock mai mult ca multi dintre voi si e foarte adevarat ca multi ar trebui scosi din muzica sau mai bine omorati

Unora le plac formatii stupide tocmai pt ca nu canta muzica 'ADEVARATA" canta si ei ceva diferit si cand te plictisesti de toti adevaratii mai asculti si
loool
'azi te voi iubi mai mult decat maine ?????? parca dar ce a vrut sa zica ca nu prea m-am prins ...
- Unregistered
Re: Re: Re: Daca va dau o radiera...
Poate ca nu e chiar asa cum zici tu cu playback-ul. Adica nu e deloc. De ce ii tot judecati pe artistii care fak playback? Imaginati-va o chestie: ca sunteti niste artisti cunoscuti. Nu v-ar fi frica ca (scuzati cacofonia) v-ati putea incurca la cateca sau ca ati putea gresi o nota si astfel cantecul v-ar iesi de cacat si v-ati pierde fanii? Nu e mult mai usor sa cante banda in locul vostru, avand in vedere ca acolo tot voi ati cantat, iar vocea nu a fost schimbata pe calculator decat putin? Nu ar fi? Sau de ce nu va ganditi ca poate ei sunt bolnavi si nu pot canta ca s-ar face de ras.... Sau poate ca nu au curajul necesar. Sau au prea mari emotii.
In fine....imi pare rau ca unii gandesk asa! Bye!
Si apropo de subiect..... eu as sterge-o pe Antoneaska aia proasta, pe Andreea de la Blondy, pe Iris si toate formatiile astea vechi si idioate care isi dau aere de vedete.
Bye}{
--------------
Of maica, tu cati ani ai?.....invata sa te tii drept/dreapta in picioare si dupa aia deschide ochii sa vezi ce se intampla in juru tau...auzi la el/ea...sa-i lasam in pace pe playback-isti, saracii, or fi rusinati pe scena...haha!
io as sterge toatel fufele de-al de candy asia etc...sa nu uitam de andrele & company. astea le-am auzit chiar daca m-am ferit de ele....in rest, nu ascult dance, techno si alte tampenii deci nu ma bag (cu toate ca animalele pix, ackent si de-al de o-zone ar trebui spanzurati)...
ma duc sa ma inregistrez
bafta!
Si apropo de subiect..... eu as sterge-o pe Antoneaska aia proasta, pe Andreea de la Blondy, pe Iris si toate formatiile astea vechi si idioate care isi dau aere de vedete.
Bye}{
--------------
Of maica, tu cati ani ai?.....invata sa te tii drept/dreapta in picioare si dupa aia deschide ochii sa vezi ce se intampla in juru tau...auzi la el/ea...sa-i lasam in pace pe playback-isti, saracii, or fi rusinati pe scena...haha!
io as sterge toatel fufele de-al de candy asia etc...sa nu uitam de andrele & company. astea le-am auzit chiar daca m-am ferit de ele....in rest, nu ascult dance, techno si alte tampenii deci nu ma bag (cu toate ca animalele pix, ackent si de-al de o-zone ar trebui spanzurati)...
ma duc sa ma inregistrez
bafta!
- Unregistered
Poate ca nu e chiar asa cum zici tu cu playback-ul. Adica nu e deloc. De ce ii tot judecati pe artistii care fak playback? Imaginati-va o chestie: ca sunteti niste artisti cunoscuti. Nu v-ar fi frica ca (scuzati cacofonia) v-ati putea incurca la cateca sau ca ati putea gresi o nota si astfel cantecul v-ar iesi de cacat si v-ati pierde fanii? Nu e mult mai usor sa cante banda in locul vostru, avand in vedere ca acolo tot voi ati cantat, iar vocea nu a fost schimbata pe calculator decat putin? Nu ar fi? Sau de ce nu va ganditi ca poate ei sunt bolnavi si nu pot canta ca s-ar face de ras.... Sau poate ca nu au curajul necesar. Sau au prea mari emotii.
Bye}{
Ma, io zic sa hibernezi iarna asta poate in primavara te trezesti cu creierul mai odihnit. E clar ca esti fan(a) MTV Romania si Atomic TV, si asta ti-a afectat gandirea. Daca e un artist cunoscut sa repete pana ii iese pe nas, ca sa nu vina sa dea gherle pe scena! Oricum, la cat de cacat canta trupele noastre live ar trebui sa isi fi pierdut de mult fanii, numai ca, din fericire pentru ei, majoritatea sunt asa, ca tine. Si apropo de playback, n-ar fi mai ushor sa nu ne mai persecute cu aparitiile lor. Daca nu sunt in stare sa cante live sa stea dracu acasa. Daca sunt bolnavi, la fel....ce ii mananca in cur sa se urce pe scena cu ochii umflati de gripa? Au emotii, draga(ule), toti artistii au emotii pe scena...asta nu i-a impiedicat, de-a lungul timpului, sa cante live....cat despre curaj...ehehee...curaj mai putin pe la noi, dar TUPEU cat cuprinde!
P.S.: Aaa!!! Iris, ce sa iti spun eu tie, cand umpleau ei Polivalenta tu erai in stadiu de proiect!
Bye}{
Ma, io zic sa hibernezi iarna asta poate in primavara te trezesti cu creierul mai odihnit. E clar ca esti fan(a) MTV Romania si Atomic TV, si asta ti-a afectat gandirea. Daca e un artist cunoscut sa repete pana ii iese pe nas, ca sa nu vina sa dea gherle pe scena! Oricum, la cat de cacat canta trupele noastre live ar trebui sa isi fi pierdut de mult fanii, numai ca, din fericire pentru ei, majoritatea sunt asa, ca tine. Si apropo de playback, n-ar fi mai ushor sa nu ne mai persecute cu aparitiile lor. Daca nu sunt in stare sa cante live sa stea dracu acasa. Daca sunt bolnavi, la fel....ce ii mananca in cur sa se urce pe scena cu ochii umflati de gripa? Au emotii, draga(ule), toti artistii au emotii pe scena...asta nu i-a impiedicat, de-a lungul timpului, sa cante live....cat despre curaj...ehehee...curaj mai putin pe la noi, dar TUPEU cat cuprinde!
P.S.: Aaa!!! Iris, ce sa iti spun eu tie, cand umpleau ei Polivalenta tu erai in stadiu de proiect!
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Daca va dau o radiera...
Initial trimis de Unregistered
Bye}{
--------------
ma duc sa ma inregistrez
bafta!
io zic ca se numesc trupe cativa oameni care canta fiecare la ceva numai cand reusesc sa faca asta oricand>>>>adica LIVE anytime si daca in concerte nu le sunt create conditii pt a face asta (sunet & stuf) ar trebui sa renunte la concert
- mortisha_vdv
poi... stati asha ... in primul ash incepe cu fetele de Katts , apoi Oxygen (ashtia noi) si ... atat ca nu`mi mai vine nimeni in minte.a! Si pe Nicola ... Nu Ma injuratzi dar mie efectiv nu-mi place cum canta.Si mai inregistrati`va fratilor ca nu e greu !
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Mai poate exista o situatie (mi s-a intamplat mie chiar acum vreo 4 zile ):
sa fie o chestie televizata, sa canti live, sa iasa totul cool in sala ..
si a doua zi cand te uiti la TV ... sa intri in pamant de rusine ... DE CE? nu ptr. ca ai fi facut canto si instrument .. ani de zile degeaba ... CI pentru ca PROFESIONISTII (profesionisti dar nu de mult ) ...au tras pe camera doar sunetul de la un SINGUR microfon .. iar instrumentele si vocile de spate si tobele NU SE AUZEAU...
..penibil.. am aratat ca un tampit cu walkman-ul pe urechi, care canta de unul singur prin gara ...
..ma rog .. DECLAR ca mai bine FACEAM PLAYBACK .. 'utui!
..am cantat si sper sa cantam doar LIVE pana ne saturam de ceea ce credem noi ca e muzica ..dar uneori .. iei tzepe.
..ma rog ..bafta!
sa fie o chestie televizata, sa canti live, sa iasa totul cool in sala ..
si a doua zi cand te uiti la TV ... sa intri in pamant de rusine ... DE CE? nu ptr. ca ai fi facut canto si instrument .. ani de zile degeaba ... CI pentru ca PROFESIONISTII (profesionisti dar nu de mult ) ...au tras pe camera doar sunetul de la un SINGUR microfon .. iar instrumentele si vocile de spate si tobele NU SE AUZEAU...
..penibil.. am aratat ca un tampit cu walkman-ul pe urechi, care canta de unul singur prin gara ...
..ma rog .. DECLAR ca mai bine FACEAM PLAYBACK .. 'utui!
..am cantat si sper sa cantam doar LIVE pana ne saturam de ceea ce credem noi ca e muzica ..dar uneori .. iei tzepe.
..ma rog ..bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
he he he
pai ideea e ca dacat sa mergi la asemenea emisiuni mai bine stai acasa... sau mergi si faci playback... da' playback stil Partizan... adica sa dansezi pe piesele tale...sa schimbi instumentele intre membrii formatiei etc
PS: nu mai comenta... eu aratam mai stupid ca tine... sarind ca o maimutza turbata pe LINISTE.
Alpha TV SUCKS !!!
pai ideea e ca dacat sa mergi la asemenea emisiuni mai bine stai acasa... sau mergi si faci playback... da' playback stil Partizan... adica sa dansezi pe piesele tale...sa schimbi instumentele intre membrii formatiei etc
PS: nu mai comenta... eu aratam mai stupid ca tine... sarind ca o maimutza turbata pe LINISTE.
Alpha TV SUCKS !!!
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Jos cu manelistii!!!!!!!!
Daca ar fi dupa mine i-as sterge pe toti manelistii din Romania. Genul asta de muzica nu ar trebui sa existe! Este o rusine ca la noi se poate asculta asa ceva!
- Unregistered
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma