Intalnirile forumiste de miercuri seara

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Oct 22, 2002 8:15 am

Jasmyna si Gabytzu - treceti numele voastre acolo, oricum raman secrete... dar trebuie sa facem o legatura intre persoana si nick ;)... de exemplu data trecuta putea sa vina oricine sa zica ca e dinu :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Oct 22, 2002 8:24 am

Sopra, dar nu poti sa anunti si tu: "Mai, miercurea asta vin x, y si z". Ca sa stiu si eu cu cine am de-a face. Nu de alta, dar poate am avut contre cu cineva si-acu vine omu' (sau, ma rog, oama) sa se razbune. Si ma pregatesc si eu, ca una este sa vin cu o carte (cum a fost randul trecut) si sa ma dau destept si alta este saa aduc cu mine AG-ul pe care l-am furat din armata. E?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Oct 22, 2002 9:31 am

loale... pai cei care vor sa isi anunte prezenta sa scrie pe subiect... cei care vor sa faca surprize... sa nu anunte ci doar sa se inscrie ;)... desi banuiesc ca majoritatea or sa anunte.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Oct 22, 2002 2:13 pm

Ma rog, atunci te anunt ca [SIZE=0,2]m-am inscris si o sa vin[/SIZE], dar sa nu mai spui nimanui, da? :) Te rog frumos! :o
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dinu » Mar Oct 22, 2002 3:23 pm

Sopra tata, de ce nu faci mata neste legitimatzii lucioase de membru activ (cu timbru si cotizatie, ofcors), ca mie mi-e scarba sa mai vorbesc cu badeagarzii aia. Si mai am si nume lung de 3 cuvinte.
dinu
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 22, 2002 3:46 pm

eyewitness m-a rugat sa va comunic ca ar veni cu draga inima dar dat fiind ca este banat inseamna ca nu este membru activ fanclub.

si m-a rugat sa ii comunica la sopra ca l-a privat de una din putinele bucurii pe care le avea si el ca tot omu', clasa muncitoare de birou, vai mama lui (si a noastra)
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Oct 22, 2002 4:47 pm

dinu - platesti legitimatiile alea?

dana - whatever
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde dinu » Mar Oct 22, 2002 5:30 pm

Da ma da le platesc. Cat ceri pe 100 cmp de hartie ?
dinu
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Oct 22, 2002 7:31 pm

cred ca o saaa vin si eu.99,091635% vin.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 22, 2002 7:37 pm

Si speri sa gasesti vin d'ala la 0.33 ...daca tot vii ,nu ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mar Oct 22, 2002 8:46 pm

Cate s-au schimbat pe aici de cand nu am mai intrat! ;P De altfel nici nu cred sa-si aminteasca cineva de mine asa ca nu-mi permit sa mai vorbesc offtopic. ;P
Bagheera
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 22, 2002 8:57 pm

Oaaaaaaaa ! Bagheera ! Ce mai faci,mai ?
Cum sa nu ne amintim de tine ? Ai ramas pt. totdeuna in inimile noastre !
Eu mai am chiar si telefonul tau ! :D

Vii maine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mar Oct 22, 2002 9:26 pm

Chiar ma bucur ca iti mai aduci aminte de mine Moshule! As fi venit cu cea mai mare placere dar plec in provincie. Nu am stiut de ce se mai intampla pe aici ca nu am mai intrat de o gramada de timp. Oricum daca sunt binevenit voi veni cu cea mai mare placere la intalnirea urmatoare. Iar numarul ala poti daca vrei doar sa-mi dai sms-uri ca acum sunt utilizator de Zapp si Connex-ul il folosesc doar in week-end.
Bagheera
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mie Oct 23, 2002 12:04 am

M-am inscris si eu. ne vedem acolo
JaJa Beens

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Oct 23, 2002 5:31 am

miercurea viitoare o sa fie concert Vama Veche in Backstage.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Oct 23, 2002 10:53 am

[quote]Initial trimis de Oribilul Mosh
"Si speri sa gasesti vin d'ala la 0.33 ...daca tot vii ,nu ?"

vinu ala e la 0.187 ml.dar nu cred ca gasesc.ar fi o mare bucurie pt mine sa aiba!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde K-gula » Mie Oct 23, 2002 10:55 am

in princiupiu vin si eu, dar de data asta o sa vin chiar mai devreme si voi pleca tot devreme. oboseala de peste zi, a inceput sa isi spuna cuvantul :(

sper sa gasesc lume si la ora la care voi aparea. 18.30

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde gabuba » Mie Oct 23, 2002 11:10 am

Ne vedem in seara asta... d-abia ashtept :D.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

post aniversar 5200

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 23, 2002 10:41 pm

Da..acum am venit si eu acasa !

Sa fitzi de kko..ca n-atzi vrut sa mancatzi o pizza cu mine !
Jaja si Sopra ca au ciorba de burta , Oana ca are sarmale si clatite , Zgubilici ca nu mai ajunge acasa , popalin ca e student si n-are bani , K-gula ca isi strica pofta de mancare , SOD ca e bulangiu !
:cry:

Am fost singur si am papat pizza . Si am baut si o cola la jumate ! Asa sa stitzi ! :p

In rest a fost tare marfa la intalnire. Incomparabil mai marfa decat la prima intalnire. Eu asa zic !
Si asta datorita prezentei inegalabilei...crazy_felina ! :yD

E ? Acum sper ca s-a convins toata lumea cat de tare e fata asta !
SOD...astept scuzele tale , ca acum ceva vreme ma faceai pedofil...ca ma intalnesc cu fetitzi de 15 ani ! :D Oricum..nu te grabi cu scuzele..asteapta cuminte sa itzi fie ridicat banul ! :p

O alta prezentza incantatoare a fost Gabytzu ! Baiat simpatic ! Pacat ca nu acorda o mai mare atentzie orelor de religie.

Restu mai povestitzi si voi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Joi Oct 24, 2002 1:57 am

k...cu ce sa incep?:con:

m-am distrat super...si am mai cunoscut cateva persoane...
gabytzu,popalin,jaja,crazy_felina ---nice meeting you! :sal:

k-gula ne-a promis ceva pt. data viitoare...:S

sod a fost o gazda extraordinara ; a mentinut atmosfera intr-un mod original--(take care;e -----she's still a minor :no: )

voi veni cu aceeasi placere si data viitoare pt ca i-am promis cuiva....pe care momentan sunt suparata:eat:

m-au binedispus discutiile cu sopra...se pare ca gandim la fel (we are bad ! ...:t )
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde vali » Joi Oct 24, 2002 5:49 am

imi cer scuze ca nu am putut veni, dar birocratia asta imi da dureri de cap. sper ca la urmatoarea.
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Joi Oct 24, 2002 8:43 am

Ciocolata calda a fost buna, chiar si in conditiile in care tanti aceea a pus frisca si scortisoara. Jaja - baiat de gasca. Despre crazy_felina si cruella (sau cum le-o chema) nu pot spune prea multe, deoarece nu am avut posibilitatea sa ale cunosc in conditiile in care au stat prea departe de mine. Despre Gabytzu nu vreau sa comentez, deoarece am avut mai demult niste clinciuri cu el.
PS: Timp de 4-5 saptamani nu o sa mai vin. De ce sa nu fiu si eu al dracu'?
ANTI

baixinho©

Re: post aniversar 5200

Mesajde Amaterasu » Joi Oct 24, 2002 12:09 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..acum am venit si eu acasa !

Sa fitzi de kko..ca n-atzi vrut sa mancatzi o pizza cu mine !

In rest a fost tare marfa la intalnire. Incomparabil mai marfa decat la prima intalnire. Eu asa zic !
Si asta datorita prezentei inegalabilei...[B]crazy_felina
! :yD

E ? Acum sper ca s-a convins toata lumea cat de tare e fata asta !
SOD...astept scuzele tale , ca acum ceva vreme ma faceai pedofil...ca ma intalnesc cu fetitzi de 15 ani ! :D Oricum..nu te grabi cu scuzele..asteapta cuminte sa itzi fie ridicat banul ! :p
Restu mai povestitzi si voi ! [/B]

Moshule,m-ai facut sa rosesc!Merci pt propaganda!
Amaterasu

Mesajde Amaterasu » Joi Oct 24, 2002 12:15 pm

Felicitarile mele!Sunt incantata!Mi-au placut foarte mult membrii fan-clubului...Regret ca nu am dicutat mai mult cu Sopra si cu Alin dar...mai e timp...Oricum,sper ca am fost o prezenta placuta....
Amaterasu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 24, 2002 12:19 pm

Initial trimis de Superba Oana
sod a fost o gazda extraordinara ; a mentinut atmosfera intr-un mod original

Chiar ca a mentinut atmosfera intr-un mod original ! :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Joi Oct 24, 2002 1:00 pm

ce sa spun? afara de oboseala in care eram afundat, a fost dragut aseara. am cunoscut 3 persoane noi de pe fanclub (bine pe una o stiam din vara insa am uitat Ja Ja Beens). au mai fost Gabytzu si crazy_felina. Gabytzu este un pusti extraordinar de nebunatic pt. varsta lui. multumim pt. scoaterea din kk ;), iar felina, intradevar este o felina si pe deasupra chiar foarte desteapta. prea putine fete de varsta ta sunt ca tine. cine nu a fost aseara a ratat un moment foarte speciala, la care toti am ramas interzisi, insa a fost rezolvat cu brio de gabytzu.

vreau sa revin asupra unei persoane ce am cunoscut-o saptamana trecuta. Hera, este mama tuturor felinelor, o adevarata zeitate ;). atat am de spus fiindca nu vreau sa se interpreteze gresit.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: Intalnirile forumiste de miercuri seara

Mesajde fanclubetnic » Joi Oct 24, 2002 1:40 pm

Imi pare rau,pentru ca am venit pe data de 23.Octombrie.2002,dar n-am avut nici o postare pe forum. Am creat un nou subiect in forumul "Muzica",intitulat "Despre muzicz Etno-dance".
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
fanclubetnic

A fost super mishto...

Mesajde gabuba » Joi Oct 24, 2002 2:04 pm

Eu personal m-am simtit f bine.
Sa imi spun si eu parerea despre userii pe care i-am intalnit:
Moshu'- la aceeasi inaltime ca si pe forum!
K-gula - Initial, cand am auzit ca vine imi cazuse falca-n pamant, dar a revenit la normal cand l-am cunoscut. M-a uimit prin modestia sa, si lipsa de "fumuri si aere". Eu un tip de nota 11.
Sopra - de gashka si nu numai.
Ja'Ja- cred ca l-am cam speriat. Stateam de vb. cu SOD, moshu', sopra si cine mai era prin zona, si la un moment dat a zis unu' dintre ei "hai mah jaja sa vb. cu gabytzu", se aseaza asta langa mine pe un alt scaun. Eu zambeam ("satanic") si restul lumii tace, jaja peste vreo 20 de sec. se ridica si pleaca. Eu le zic "cand v-am zis eu ca ii e frica, nu m-ati crezut..." da el "aaah... da...acum esti multumit?" eu "da!", si pleca. Anyway, ochii(i) aia mari si bulbucati, parul ala cretz si stilul firav de a vorbi nu a putut decat sa ma impresioneze.
Zgubilici- Aveam impresia ca voi vorbi cu figuranta aia de pe forum, caci aia era impresia pe care ea mi-o crease, dar am ramas profund impresionat cand am vazut ce fata simpla e. Am discutat cel mai NORMAL cu ea. E cool.
Superba Oana- Superba din toate puntele de vedere (doar ti-am mai zis-o...) :D.
SOD- nu am cuvinte. A fost nemaipomenit. A facut show. E un tip supeeeeeeeer. (cand termin a 8a , am vb. cu niste colegi si mergem sa batem toti profii care ne-au enervat, pt. doua beri si'un Kent ne ajuti?).
popalin-bey tu esti baxihmo? ca sa shtiu ce zic nu de alta. Oricum cam tacut tipu'... daca baxihmo nu e popalin, tu cine erai de pe acolo? :con:...
crezy-felyna - o super fata pacat ca nu am stat cu ea decat 5 min. Si a crezut ca io-s baiatu' lu' SOD. :hehe:
Cruella- Simpatica si ea.

Acum sa va zic cine era tipul de care eu am fost nevoit sa ma decotorisesc. Era un retardat (la propriu) care avea 34 dar arat de 70 (vb. serios!). Sa va redau intamplare...
El : "fffaaanclub?"
Eu: "dape"
El: "aaaah-si se aseza-aaaah am citttitt pi forium ca ashi ie loc de intalniere"
Eu: "sunteti user al siteului fanclub.ro?"
El: "da, da am fan club etnic..."
eu: "huh?! ce-i aia etnic?"
el: "e o fata... si unii zice de ia ca aaah.. aaahhh...."
eu: "vorbeasc urat despre ea..."
el: "da, si io nu pot a raspunde cu a aceeasi monieda... da dnu sopra este? gabyzzu nu asa iti zice? pot sa stau langa tine??"
Eu: "ah, nu, ca-i ocupat..." :D...
el:" no binie..."
Intre timp il chem pe sopra. Vine asta "da, da, da... pai nu va putem servi cu nimic ca nu aveti 50 de posturi... dape dape..." si pleca la loc.
Retardul, nu avea nici un ban la el.... GOOOOD.
El" Gabitzu pa' cre' ca eu pleaca' ca asa o zis dnu sopr'. nu ashe'? ia cheama tu pe dnu sopr' "
eu" sopra, te cheama datoria..."
sopra"da... mie imi e sa nu te simti tu prost.. ca aici e chestie privata..."
eu"da aici e o intalnire intre cei care se cunosc deja, si pt. a asista la aceste intalniri trebuie sa ai peste 50 de posturi. Noi oricum va multumim pentru prezentza si va asteptam cu proxima ocazie cand veti strange cele 50 de posturi necesare!"
el"da, deci tre' sa plec??"
imi venea sa-l strang de gat si sa*mi dau pumni in cap.
eu "va multumim pentru prezentza, si poate ne mai vedem"
el "aaaah..."
eu: 'multumim pt. prezentza, la revedere"
el: 'papa"

Eu ma adresam lui pe un ton f politicos si primitor. :D... sincer m-a terminat acest eveniment....
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Joi Oct 24, 2002 2:09 pm

Ce gafa!
sa shtiti ca postul meu de mai sus nu se referea la intalnirea de pe 23 octombrie... si asta ca sa nu ma inteleaga minoru' mental. Sper ca am explicat destul de bine prin acest post...:rolleyes: . Nu am vrut sa fiu nesimtit.

fanclubetnic ce mai faceti? dvs. ati fost pe 23 oct. in discoteca? eui nu vorbeam despre ziua aia ci despre altceva....

P.S. sper ca am fost inteles...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Oct 24, 2002 3:47 pm

saptamana viitoare o sa fie concert Vama Veche. Am vorbit cu SOD si ramane sa stabilim daca ne intalnim tot de la 18 si facem intalnirea tot in cafenea, sau daca mergem mai tarziu (sa zicem ora 21:00) si coboram jos. Cum vreti?

fanclubetnic - se pare ca nu ai inteles, desi esti inscris de peste un an, pana ieri aveai 2 posturi :(. Asteptam sa te cunoastem mai bine pe site.
Sopra Tutt1
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma