Eu personal m-am simtit f bine.
Sa imi spun si eu parerea despre userii pe care i-am intalnit:
Moshu'- la aceeasi inaltime ca si pe forum!
K-gula - Initial, cand am auzit ca vine imi cazuse falca-n pamant, dar a revenit la normal cand l-am cunoscut. M-a uimit prin modestia sa, si lipsa de "fumuri si aere". Eu un tip de nota 11.
Sopra - de gashka si nu numai.
Ja'Ja- cred ca l-am cam speriat. Stateam de vb. cu SOD, moshu', sopra si cine mai era prin zona, si la un moment dat a zis unu' dintre ei "hai mah jaja sa vb. cu gabytzu", se aseaza asta langa mine pe un alt scaun. Eu zambeam ("satanic") si restul lumii tace, jaja peste vreo 20 de sec. se ridica si pleaca. Eu le zic "cand v-am zis eu ca ii e frica, nu m-ati crezut..." da el "aaah... da...acum esti multumit?" eu "da!", si pleca. Anyway, ochii(i) aia mari si bulbucati, parul ala cretz si stilul firav de a vorbi nu a putut decat sa ma impresioneze.
Zgubilici- Aveam impresia ca voi vorbi cu figuranta aia de pe forum, caci aia era impresia pe care ea mi-o crease, dar am ramas profund impresionat cand am vazut ce fata simpla e. Am discutat cel mai NORMAL cu ea. E cool.
Superba Oana- Superba din toate puntele de vedere (doar ti-am mai zis-o...)

.
SOD- nu am cuvinte. A fost nemaipomenit. A facut show. E un tip supeeeeeeeer. (cand termin a 8a , am vb. cu niste colegi si mergem sa batem toti profii care ne-au enervat, pt. doua beri si'un Kent ne ajuti?).
popalin-bey tu esti baxihmo? ca sa shtiu ce zic nu de alta. Oricum cam tacut tipu'... daca baxihmo nu e popalin, tu cine erai de pe acolo? :con:...
crezy-felyna - o super fata pacat ca nu am stat cu ea decat 5 min. Si a crezut ca io-s baiatu' lu' SOD. :hehe:
Cruella- Simpatica si ea.
Acum sa va zic cine era tipul de care eu am fost nevoit sa ma decotorisesc. Era un retardat (la propriu) care avea 34 dar arat de 70 (vb. serios!). Sa va redau intamplare...
El : "fffaaanclub?"
Eu: "dape"
El: "aaaah-si se aseza-aaaah am citttitt pi forium ca ashi ie loc de intalniere"
Eu: "sunteti user al siteului fanclub.ro?"
El: "da, da am fan club etnic..."
eu: "huh?! ce-i aia etnic?"
el: "e o fata... si unii zice de ia ca aaah.. aaahhh...."
eu: "vorbeasc urat despre ea..."
el: "da, si io nu pot a raspunde cu a aceeasi monieda... da dnu sopra este? gabyzzu nu asa iti zice? pot sa stau langa tine??"
Eu: "ah, nu, ca-i ocupat..."

...
el:" no binie..."
Intre timp il chem pe sopra. Vine asta "da, da, da... pai nu va putem servi cu nimic ca nu aveti 50 de posturi... dape dape..." si pleca la loc.
Retardul, nu avea nici un ban la el.... GOOOOD.
El" Gabitzu pa' cre' ca eu pleaca' ca asa o zis dnu sopr'. nu ashe'? ia cheama tu pe dnu sopr' "
eu" sopra, te cheama datoria..."
sopra"da... mie imi e sa nu te simti tu prost.. ca aici e chestie privata..."
eu"da aici e o intalnire intre cei care se cunosc deja, si pt. a asista la aceste intalniri trebuie sa ai peste 50 de posturi. Noi oricum va multumim pentru prezentza si va asteptam cu proxima ocazie cand veti strange cele 50 de posturi necesare!"
el"da, deci tre' sa plec??"
imi venea sa-l strang de gat si sa*mi dau pumni in cap.
eu "va multumim pentru prezentza, si poate ne mai vedem"
el "aaaah..."
eu: 'multumim pt. prezentza, la revedere"
el: 'papa"
Eu ma adresam lui pe un ton f politicos si primitor.

... sincer m-a terminat acest eveniment....