K-gula.
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Lara0275
Din pacate cred ca o sa te contrazic ... o sa scoata ceva relativ curand.. shi asta pt ca din cate am inteles au multzi bani .. mai ales bruneta ... shi pana la urma la asta se rezuma totu` ... ma rog .. mie nu`mi plac shi nici nu o sa`mi placa vreodata .. Sa iti incepi cariera cu o preluare dupa o super melodie ... asta nu mi se pare cine stie ce .. o bila neagra de la mine ... go do somethin` else ... maybe learn to cookhaha ... good one ... (:|
Initial trimis de Unregistered
daca o sa binevoiesti sa asculti albumul ai sa vezi ca o sa mai scoata ceva in curand... mai au macar cel putin 3 piese bune, care nici macar nu-s preluari...
Initial trimis de Unregistered
Eu cand chiuleam la liceu nu le ziceam profilor ca sunt plecat in turneu? sau sa inteleg ca parapantele astea se adreseaza numai altor parasute din muzica romaneasca?
Initial trimis de dadius
oare se fut fetele astea??? sunt curios!
K-gula ai jucat intr-un film? am auzit la tv .e vorba despre tine?
Initial trimis de K-gula
da, insa nu este ceva important. mai mult figuratie. cam 2-3 min. in tot filmul. k-terinca
K-gula.
Initial trimis de Noraxata
Mi se pare ca fetele de la TNT seamana mult cu cele de la t.A.T.u..
Initial trimis de K-gula
ai cumva o problema de afonitate? simfonia mirifica creata de senzatile liber exprimate in inferioritatea confuza inafectabila si idiot raportata in cretinatatea liniara si cu vederi ample in neant, te-au determinat sa gandesti atat de profund? mai asculta piesa de 1000 de ori si poate atunci ai sa auzi cele 20 de pasaje in care falseaza aceste domnisoare.
[B]....de ce nu va duceti prostilor sa va luati gatul.....
am o intrebare. in ce parte este situata a ta dreapta cerebrala si ce reprezinta ea? :lol:
dormi linistit. nimeni nu vrea sa te scoata din prosti sau sa te destepte.
K-gula. [/B]
Initial trimis de panamea
din ce am vazut prin licee, fetele astea au ajuns deja niste reprezentante a noii generatii de liceeni
Initial trimis de Lara0275
Unde ai vazut tu asta? Eu nu prea cred ... nu prea am vazut multa lume prin licee care sa le aprecieze ... bine mai putzin in liceele alea care au bagat shi clase de a 5 a ... ca aia sunt adevaratii fanii TNT, AndreEA shi Andreea Balan .. copiii de 10 - 14 ani
Initial trimis de sly
sa va luminez putin:
tnt este o trupa produsa de mof records -studiu al lu' marius moga&florin(hi-q)&mihai(hi-q) precum shi a celor de la trupa unu!
deocamdata nu pot sa ma pronunt dupa o piesa care nu suna rau ci astept un album ca sa imi dau cu parerea! dar cred ca sunt akcent in varianta feminina!
au avut cam multa publicitate pe atomic pana le-a aparut clipu!
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Sa va spun ca Ani de liceu e singura melodie cool de pe album.Poate mai e shi ''Mi-e greu '' sau ''Fa ce vrei'',dar...sa fim serioshi.La inceput mi-a placut melodia,dar...m-am cam saturat.Eram obsedata(doar10 minute a durat obsesia),iar acum sunt obsedata dupa JAY-Z FEAT. BEYONCE-BONNIE & CLYDE!!!!
sunt cam trist si ascult pe winamp "mi-e greu" (downtempo remix), imi place starea pe care o degaja, si cuvintele mi se potrivesc... cred ca nu as putea asculta acum o piesa d-aia penibila-dance-sudest cu "te-am iubit si ai plecat, m-ai parasit" sunt jenibile! dar "mi-e greu" are niste cuvinte super frumoase, deosebite...
sunt indragostit., poate d-aia gandesc asa,,
Initial trimis de packardb
Eu ma bucur foarte mult pentru tine, dar din nou...ce legatura are asta cu ouale de pasi?
Initial trimis de TIM
Pe dracu'!!!! :bleah: T.A.T.U. sunt superioare.
E o comparatia cretina...
Plus ca e un videoclip si un remix idiot care strica farmecul melodiei originale...
Alta trupa, alte fite, alt playback, alta indobitocire nationala!;P
Initial trimis de K-gula
mai mult figuratie. cam 2-3 min. in tot filmul.
Initial trimis de baixinho
K-gula, daca o sa fii cuminte, in viitorul film o sa ai si replici.![]()
Initial trimis de ballooba
!
Mi-e imi place de roscata, Dee cred:-)
sunt cam trist si ascult pe winamp "mi-e greu" (downtempo remix), imi place starea pe care o degaja, si cuvintele mi se potrivesc... cred ca nu as putea asculta acum o piesa d-aia penibila-dance-sudest cu "te-am iubit si ai plecat, m-ai parasit" sunt jenibile! dar "mi-e greu" are niste cuvinte super frumoase, deosebite...
sunt indragostit., poate d-aia gandesc asa,,
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator