tnt - ani de liceu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce parere aveti despre tnt - ani de liceu?

videoclip bun - piesa buna
115
47%
videoclip bun - piesa nu prea reusita
18
7%
videoclip nu prea reusit - piesa buna
28
11%
videoclip nu prea reusit - piesa nu prea reusita
85
35%

Voturi totale : 246

Mesajde K-gula » Sâm Dec 14, 2002 5:33 am

ideea era sa va mai aducem si pe voi pe aici fiindca nu prea sunteti vazuti prin preajma si nu ar strica sa va mai bucurati de ce se mai scrie pe forumul vostru. treaba cu drumul la libera vorbire este de apreciat. poate mai puneti si voi umarul la o caterinca din cand in cand. ;)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

o intrebare.....

Mesajde dadius » Sâm Dec 14, 2002 1:36 pm

oare se fut fetele astea??? sunt curios!

K-gula ai jucat intr-un film? am auzit la tv .e vorba despre tine?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 14, 2002 7:59 pm

Initial trimis de Lara0275

Din pacate cred ca o sa te contrazic ... o sa scoata ceva relativ curand.. shi asta pt ca din cate am inteles au multzi bani .. mai ales bruneta ... shi pana la urma la asta se rezuma totu` ... ma rog .. mie nu`mi plac shi nici nu o sa`mi placa vreodata .. Sa iti incepi cariera cu o preluare dupa o super melodie ... asta nu mi se pare cine stie ce .. o bila neagra de la mine ... go do somethin` else ... maybe learn to cook :P haha ... good one ... (:|

Chiar te rog sa ma contrazici, ca eu sa iti pot spune...vom vedea noi cum stau lucrurile. Chiar daca au bani su inseamna ca vor si face ceva...mai trebuie sa si aibe auditoriu...if u know what I mean...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 14, 2002 8:01 pm

Initial trimis de Unregistered

daca o sa binevoiesti sa asculti albumul ai sa vezi ca o sa mai scoata ceva in curand... mai au macar cel putin 3 piese bune, care nici macar nu-s preluari...

Pai...nu prea m-a incantat melodia careia i s-a facut reclama, care se si presupune ca e...cea mai buna, daramite celelalte...sa fim seriosi...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Dec 14, 2002 8:19 pm

Initial trimis de tre cool
dragi moderatori,

inchideti va rog acest thread. nu era destinat parerilor fanilor (isterici) tnt ci celor ale oamenilor cu scaun la cap.

va multumesc,
eu.

:)

Adica n-am voie sa-mi spun parerea? hmmm...u sound like a comunista :))))
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Dec 15, 2002 12:04 am

Eu cand chiuleam la liceu nu le ziceam profilor ca sunt plecat in turneu? sau sa inteleg ca parapantele astea se adreseaza numai altor parasute din muzica romaneasca?
Unregistered

Mesajde packardb » Dum Dec 15, 2002 12:16 pm

Initial trimis de Unregistered
Eu cand chiuleam la liceu nu le ziceam profilor ca sunt plecat in turneu? sau sa inteleg ca parapantele astea se adreseaza numai altor parasute din muzica romaneasca?

Pai...daca nu stii, hai sa-ti explic cum stau lucrurile, ok?
Muzica dance din Romania = 0, ma intelegi? Nu este luata ca un mediu de transmitere a unor informatii...ci doar k sursa de scos bani. BTW, cele 3 re-uri de mai sus, tot ale mele sunt (pentru cei care vor sa-mi dea in cap :P)
packardb

Re: o intrebare.....

Mesajde K-gula » Dum Dec 15, 2002 6:08 pm

Initial trimis de dadius
oare se fut fetele astea??? sunt curios!

K-gula ai jucat intr-un film? am auzit la tv .e vorba despre tine?

da, insa nu este ceva important. mai mult figuratie. cam 2-3 min. in tot filmul. k-terinca :)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Re: Re: o intrebare.....

Mesajde dadius » Lun Dec 16, 2002 7:58 am

Initial trimis de K-gula

da, insa nu este ceva important. mai mult figuratie. cam 2-3 min. in tot filmul. k-terinca :)

K-gula.

lasa mai ca e bun si atat. cine stie poate la urmatorul vei juca mai mult.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde panamea » Mie Dec 18, 2002 2:21 pm

din ce am vazut prin licee, fetele astea au ajuns deja niste reprezentante a noii generatii de liceeni
panamea

Mesajde TIM » Mie Dec 18, 2002 3:38 pm

Initial trimis de Noraxata
Mi se pare ca fetele de la TNT seamana mult cu cele de la t.A.T.u..

Pe dracu'!!!! :bleah: T.A.T.U. sunt superioare.
E o comparatia cretina...
Plus ca e un videoclip si un remix idiot care strica farmecul melodiei originale...
Alta trupa, alte fite, alt playback, alta indobitocire nationala!;P
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Re: Re: Re: Re: bau

Mesajde TIM » Mie Dec 18, 2002 3:44 pm

Initial trimis de K-gula

ai cumva o problema de afonitate? simfonia mirifica creata de senzatile liber exprimate in inferioritatea confuza inafectabila si idiot raportata in cretinatatea liniara si cu vederi ample in neant, te-au determinat sa gandesti atat de profund? mai asculta piesa de 1000 de ori si poate atunci ai sa auzi cele 20 de pasaje in care falseaza aceste domnisoare.

[B]....de ce nu va duceti prostilor sa va luati gatul.....

am o intrebare. in ce parte este situata a ta dreapta cerebrala si ce reprezinta ea? :lol:

dormi linistit. nimeni nu vrea sa te scoata din prosti sau sa te destepte.
K-gula. [/B]

SENZATIONAL!INCEPE OMENIREA SA PERCEAPA CORECT....
STII CA IMI PLACI ?SI NU NUMAI DE ACUM....
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mie Dec 18, 2002 4:35 pm

Initial trimis de panamea
din ce am vazut prin licee, fetele astea au ajuns deja niste reprezentante a noii generatii de liceeni

Unde ai vazut tu asta? Eu nu prea cred ... nu prea am vazut multa lume prin licee care sa le aprecieze ... bine mai putzin in liceele alea care au bagat shi clase de a 5 a ... ca aia sunt adevaratii fanii TNT, AndreEA shi Andreea Balan .. copiii de 10 - 14 ani
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde panamea » Mie Dec 18, 2002 8:01 pm

Initial trimis de Lara0275

Unde ai vazut tu asta? Eu nu prea cred ... nu prea am vazut multa lume prin licee care sa le aprecieze ... bine mai putzin in liceele alea care au bagat shi clase de a 5 a ... ca aia sunt adevaratii fanii TNT, AndreEA shi Andreea Balan .. copiii de 10 - 14 ani

trebuia sa mergi la Romexpo sa vezi cum a fost
panamea

Mesajde KoRn_bitch » Mie Dec 18, 2002 9:01 pm

Aici ai dreptate nu am fost la Romexpo ...
:confused: Daca stau sa ma gandesc :-? bine ura mea fatza de formatzia asta nu are nimik legat de muzica lor sau de faptul cum arata .... Am greshit cand mi`am exprimat parerile pentru ca problema mea cu formatzia asta (cu blonda numai) e una personala care trebuia rezolvata ca atare ... ;j
Asha ca ma retrag din threadu` asta and ull never see me again here :sal:
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde irina » Joi Dec 19, 2002 6:34 pm

Initial trimis de sly
sa va luminez putin:
tnt este o trupa produsa de mof records -studiu al lu' marius moga&florin(hi-q)&mihai(hi-q) precum shi a celor de la trupa unu!
deocamdata nu pot sa ma pronunt dupa o piesa care nu suna rau ci astept un album ca sa imi dau cu parerea! dar cred ca sunt akcent in varianta feminina!
au avut cam multa publicitate pe atomic pana le-a aparut clipu!

Daca va intereseaza TnT au scos deja un album.E mishto.
irina

Mesajde X-Tina Aguilera » Joi Dec 19, 2002 6:39 pm

Sa va spun ca Ani de liceu e singura melodie cool de pe album.Poate mai e shi ''Mi-e greu '' sau ''Fa ce vrei'',dar...sa fim serioshi.La inceput mi-a placut melodia,dar...m-am cam saturat.Eram obsedata(doar10 minute a durat obsesia),iar acum sunt obsedata dupa JAY-Z FEAT. BEYONCE-BONNIE & CLYDE!!!!
X-Tina Aguilera

Mesajde panamea » Vin Dec 20, 2002 2:51 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Sa va spun ca Ani de liceu e singura melodie cool de pe album.Poate mai e shi ''Mi-e greu '' sau ''Fa ce vrei'',dar...sa fim serioshi.La inceput mi-a placut melodia,dar...m-am cam saturat.Eram obsedata(doar10 minute a durat obsesia),iar acum sunt obsedata dupa JAY-Z FEAT. BEYONCE-BONNIE & CLYDE!!!!

mi-e "Asta e..." mi se pare buna..
panamea

8.9

Mesajde omnem » Vin Dec 20, 2002 3:00 pm

Dap, canta super bine, o melodie dansabila
omnem
Junior Member

Acum sunt indragostit...

Mesajde panamea » Vin Dec 20, 2002 9:31 pm

sunt cam trist si ascult pe winamp "mi-e greu" (downtempo remix), imi place starea pe care o degaja, si cuvintele mi se potrivesc... cred ca nu as putea asculta acum o piesa d-aia penibila-dance-sudest cu "te-am iubit si ai plecat, m-ai parasit" sunt jenibile! dar "mi-e greu" are niste cuvinte super frumoase, deosebite...

sunt indragostit., poate d-aia gandesc asa,,
panamea

Re: Acum sunt indragostit...

Mesajde packardb » Sâm Dec 21, 2002 10:44 am

sunt cam trist si ascult pe winamp "mi-e greu" (downtempo remix), imi place starea pe care o degaja, si cuvintele mi se potrivesc... cred ca nu as putea asculta acum o piesa d-aia penibila-dance-sudest cu "te-am iubit si ai plecat, m-ai parasit" sunt jenibile! dar "mi-e greu" are niste cuvinte super frumoase, deosebite...

Eu ma bucur foarte mult pentru tine, dar din nou...ce legatura are asta cu ouale de pasi?
packardb
Junior Member

Re: Re: Acum sunt indragostit...

Mesajde panamea » Dum Dec 22, 2002 4:45 pm

Initial trimis de packardb
Eu ma bucur foarte mult pentru tine, dar din nou...ce legatura are asta cu ouale de pasi?

ce oua de pasi, ce-s alea?
panamea

Una rece si una calda

Mesajde ballooba » Mar Dec 24, 2002 12:34 am

Aveti dreptate fratilor, ani de liceu 2002 nu e extraordinara (desi am vazut filmul original pe pro acum cateva zile si... originalul suna din fundul curtii) dar sunt cateva piese pe album frumushele... si fara te iubesc, te doresc, cat vrea sa te pleznesc...

pe bune, incercati sa downloadati de pe net alte piese tnt si mai vorbim.

zic!
ballooba
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 25, 2002 12:04 am

Initial trimis de TIM

Pe dracu'!!!! :bleah: T.A.T.U. sunt superioare.
E o comparatia cretina...
Plus ca e un videoclip si un remix idiot care strica farmecul melodiei originale...
Alta trupa, alte fite, alt playback, alta indobitocire nationala!;P

Cand ai ascultat ultima data melodia originala, daca nu te superi?
Care e farmecul ala de cazi pe spate?
Eu zic ca trebuie sa ai un usor handicap mental sau sa stai cau prost cu psihicul, dak-ti pare mai mishto in 2002 varianta de acum 17 ani .
Unregistered

Bah

Mesajde ballooba » Mie Dec 25, 2002 12:52 pm

Nu va injurati, bah, ca suntem in plin Craciun!
Fiecaruia ii place ceva, si gusturile nu se discuta! Mi-e imi place de roscata, Dee cred:-) Craciun fericit... Aaaa si am vazut si eu http://www.tntonline.ro , mda
ballooba
Junior Member

Mesajde sly » Mie Dec 25, 2002 6:09 pm

sa imi dau shi eu cu parerea despre tnt...prima data am zis ca sunt akcent in varianta feminina deoarece au cam acelasi stil ca shi baietii aia dar dupa ce mi-am cumparat albumul (asta am facut-o nu neaparat ca imi place tnt dar am vrut sa imi fac o parere despre ele deoarece dupa piesa prelucrata nu era cine stie...au piese destul de bune pe album cum ar Mi-e greu - o piesa lenta care suna misto, Fa ce vrei , Fara gheata nu e viata piese care suna altfel shi au un sound mai aparte!
Oricum fetele sunt dragutze!!
:p :p
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Re: Re: o intrebare.....

Mesajde baixinho© » Mie Dec 25, 2002 6:13 pm

Initial trimis de K-gula
mai mult figuratie. cam 2-3 min. in tot filmul.

K-gula, daca o sa fii cuminte, in viitorul film o sa ai si replici. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: Re: Re: o intrebare.....

Mesajde ballooba » Joi Dec 26, 2002 1:00 am

Initial trimis de baixinho

K-gula, daca o sa fii cuminte, in viitorul film o sa ai si replici. :D

Multumim de post-uri dar... ce legatura au cu subiectul acestui sondaj?:-(
ballooba
Junior Member

Re: Bah

Mesajde Dee Dee » Joi Dec 26, 2002 5:21 am

Initial trimis de ballooba
!
Mi-e imi place de roscata, Dee cred:-)

Bahhh !
i`m Dee
roshcata e Dea ....!!!!!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Joi Dec 26, 2002 10:48 pm

tu cred ca le incurci .. versurile nu le=-au facut ele .. pentru asta tre sa lauzi echipa MOF RECORDS
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma