Initial trimis de the Zephyr
si ce formatii romanesti ai vazut la Sziget? sunt si eu curioasa....
asa ca fapt divers zdob&zdub nu este o formatie din romania ei vin din republica moldova
Moderator: anjin-san
Initial trimis de neatza
asa ca fapt divers zdob&zdub nu este o formatie din romania ei vin din republica moldova
Initial trimis de neatza
[pai shi ce fel de om sa fie ala care iese puternic cu o treaba beton, ca pe urma sa se suceasca pe faza ca "am canta noi, da' nu ne mai dau uni voie". nu-i asta definitzia prostitutziei? shi atunci cam care ar fi diferentza intre Z&Z shi Andre sau Costi Ionitza?
Initial trimis de copiutzu
Chiar nu vezi nici o diferenta? :eek: Asta e foarte grav!!!!:con:
Initial trimis de ja sam pitbull
pai stateam eu asa inocent si citeam topicul asta si deodata m-a izbit raspunsul pe care il cautati cu totii. Iata-l:
ASIA:
"I-am spus mereu nu vreau camila / Intai de toate fa-mi o vila"
"Printul meu are titei / Pot sa fac ce vreau cu EI"
Sexxy:
"As vrea sa sun la tine / Dar tu esti langa mine"
"Colega mea a plecat de mult / Nu mai am rabdare s-o mai ascult"
"Ma simt indragostita / Dar stiu ca sunt iubita"
Cat despre melodiile care mai suna cum suna, alea sunt "imprumutate" sau cum zice Costi dinte de fier au aceleasi surse de inspiratie, normal ca seamana. What a piece of crap.
I rest my case!
Initial trimis de Bortzianu'
Sau , cum spunea contemporanul Mulder: "ADEVARAciunea e dincolo de noi"..Adica dincolo de romania. in vest. ca aia au avut timp sa compuna/sa testeze/sa aprofundeze/sa se bucure de viata...
Go west ...?
GO WEST WHERE THE CHICKS ARE BEST!!!
Initial trimis de ja sam pitbull
Ave, Maria, gratia plena,
Dominus Tecum,
benedicta Tu in mulieribus
et benedictus fructus ventris Tui, Jesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc et in hora mortis nostrae.
AMEN
Initial trimis de Draga
Na c-am inteles aproape tot (surprise, dat fiind ca io si latina ne-am despartit de multisor)... cu exceptia cuvantului "ora" si a faptului ca nu gasesc predicatul propozitiei aleia.
Si ce-ai vrut sa exprimi?... ceva de genul "mare ti-e gradina"?! :p
Initial trimis de Draga
Na c-am inteles aproape tot (surprise, dat fiind ca io si latina ne-am despartit de multisor)... cu exceptia cuvantului "ora" si a faptului ca nu gasesc predicatul propozitiei aleia.
Si ce-ai vrut sa exprimi?... ceva de genul "mare ti-e gradina"?! :p
UNDEVAAAAA DEPARTE e ideea ta)
Initial trimis de neatza
Uite ca tocma m-am intors de la Amsterdam. Am intrat intr-un magazin de muzica. Ia intrebatzi-ma daca am vazut vreo trupa romaneasca prin rafturile cu CD-uri.
Nu te intreb .Insa sunt interesat de altceva: ai fost cumva in districtul rosu? ..si daca da, cat mai face o thailandeza?
cea mai obosita ie 30 de euro. nu face banu. la 3.50 iei un "mixed weed" shi te duci in audientza la Dumnezeu.
...pai hai : ai vazut muzica romaneasca? eu cred ca da .. populara/balcanica
Nu te intreb .Insa sunt interesat de altceva: ai fost cumva in districtul rosu? ..si daca da, cat mai face o thailandeza?
...pai hai : ai vazut muzica romaneasca? eu cred ca da .. populara/balcanica
Initial trimis de neatza
cea mai obosita ie 30 de euro. nu face banu. la 3.50 iei un "mixed weed" shi te duci in audientza la Dumnezeu.
ei bine, nu!
Initial trimis de neatzaInitial trimis de Bortzianu'
[B]
Pai ..stiam ca Amsterdam-ul e plin de romani care canta prin cluburi ...baruri..pe strazi ...la ce sa le mai trebuiasca si CD-uri????...
io unu', n-am vazut romani pe strazi cantand. in schimb am vazut unu' exact in momentul in care era trantit de politzie pe jos shi arestat pentru furt. o fi fost compozitor.
..o fi fost compozitor roman, arestat pentru furt / plagiat ...se mai intampla ..dar nu stiam ca pe astia ii aresteaza ..eu credeam ca doar li se dau premii si bani... i-auzi dom'le sa ii aresteze! s-a intors lumea cu fundu'-n sus...
Initial trimis de neatza
sa fure romanii de la straini! ce-o fi fost in capu' lor?
pai decat sa fure strainii de la noi, mai bine invers, nu?
..DRT: chitara solo de la noi din trupa a stat noiembrie si decembrie anul trecut in danemarca, cu contract ( fara misto) , si a cantat in multe cluburi ... cate 4-6 ore pe noapte... a castigat bien , a fost bine primit ... eu cred ca daca , in general , le oferi oamenilor ceva care ..sa ii faca atenti si sa ... ii ajute cu ceva ...atunci ... reusesti...
..important e sa faci tot ce faci din suflet, pentru oameni . nu sunt idealist ..dar nu cred ca cineva refuza ceva primit din tot sufletul.....
Bafta!
Initial trimis de neatza
uite o faza super mishto special pentru topicul asta: exista [posibilitatea ca Aurelian Temisan sa reprezinte muzica romaneasca la Riga.
daca ne gandim ca ar trebui sa-i dam veshnicei "vedete in devenire" o shansa, plecarea lui nici nu ar fi atat de condamnabila. dar ce te faci daca se duce acolo cu piesa "Let's Have a Hollyday"? nu ca ar fi foarte proasta, dar este copiata in intregime. tema principala este luata de la Modjo "Lady (Hear Me Tonight)", iar chitara care se aude pe fundal este de la Doobie Brothers "Love Train".
amandoua originalele sunt piese beton, dar Temisan ramane temisan. Ce ie de facut?
Initial trimis de Unregistered
am ascultat shi io piesele alea (originalele). ai dreptate! curat plagiat!
...pai veti mai vedea un roman arestat pentru furt... si asta televizat!!!!
..mai, si cand furi tre' sa o faci cu cap...asa, cateva cifre de dupa virgula...nu se prea prinde lumea ... o tema... o masura-doua..
dar cand furi tot si te mai si mandresti cu asta ...si te mai si miri de ce te scuipa lumea ... inseamana ca esti tampit.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator