Initial trimis de Sendy
Habar nu aveti despre ce trancaniti! Indienii au teritorii foarte intinse aici (ma refer in sperial la CA unde locuim) si cu toate ca legile sint foarte drastice in acest stat, indienii fac exceptie! Exemplu: cazinourile sint ilegale in CA, totusi la 20 min de aici se afla un imens Cazinou indian , numit Cash Creek sau Cazinoul Indian, care s-a extins in ultimii 4 ani enorm si fac indienii miliarde acolo, asa ca inainte sa mincati ceva mai bine ati tine pliscul inchis. Habar nu aveti nimic despre viata de aici si aveti o mentalitate complet incompatibila societatii americane.
Dar o intrebare la mine este: cu atitea capete destepte si superdocumentate si vizionare, cum de s-a duc tara aia de ripa si nimeni nu a gasit solutii!!! N-am nevoie de raspunsurile voastre, le stie toata lume, doar voi nu!
Sendy
Fato iti pregatisem un text lung de tot despre cate lucruri bune ati adus voi indienilor , vezi boli , furt de pamant , generoasa donare a max 15% din propriul lor pamant , inchiderea in rezervatii , pentru mai mult de 350 de ani , invazia toturor , hotilor , violatorilor , dezertorilor , incultilor ( tu ) , si tot ce in europa ar fii ajuns la spanzurat , exterminarea a numeroase triburi totul in numele civilizatiei ,etc etc ...
Dar stii ce , n-are sens , iesti proasta , inculta , inganfata , ignoranta , si pe deasupra mai ai si aliuri de mare cunascator ,te rog sa ma crezi ca foarte rar sunt asa de enervat in cat sa injur pe cineva , dar futute in gura mati de handicapata cine p-u-l-a mea te crezi zapacito , nu poti sa concepi o fraza fara sa zici god bless america si bush ie cel mai tare , oare iesti chiar ata de idioata in cat sa crezi ca nu exista propaganda ? Oare chiar nu iti dai seama ca tot rahatul cu talibanul to voi la-ti provocat , fact ieste ca pana in 98 sua sustinea talibanul cu bani si arme , fact ieste ca sua la facut pe mr lada eroul international care ieste azi , fact ieste ca va durea in cur de ce arunca iel in aier sau de cati oameni omoara talibanul atata timp cat nu va lovea pe voi , fact ieste ca sunteti niste grandomani idioti , care aveti impresia ca toata lumea va place , sunteti atat de orbiti de propria voastra propaganda , incat daca auziti alta parere decat a voastra sariti in sus imediat fara sa verificati macar argumentele date , fact ieste ca tu crezi ca cei care gandesc ca noi despre ce face statul american in lume sunt o minoritate , fata mea uitate si tu la canalele franceze spaniole etc ... ca sa vezi ca toata lumea gandeste ca pana la urma tot vina voastra ieste , voi iati inarmat , voi iati scolit , voi iati facut iubiti la public , si acuma se dau contra voastra , fact ieste ca nu ganditi nici pana miine in viitor , faceti tot felul de actiuni zapacite fara sa calculati urmarile , daca nu duceti voi lumea asta de ripa apai nu mai stiu .
Fututi mortii mati sa nu te mai vad , zau m-am saturat de tine , fuck off you bitch , iesti anti romana bine , n-oi fii tu prima , nu iti plac opinile noastre bine , ai gasit inca doua imbecile care sunt tot lafel de destepte ca tine ? IARASI BINE
dar bagamiasi picioarele in gatul tau de nefututa daca nu iti place de noi ( te asigur ie reciproc ) , atunci de ce in numele lui dumnezeu ne tot calci pe creieri retardato , ai zis ca pleci dracu , dar vaz ca te mananca sub unghie sa te tot intorci inapoi si sa ne bagi in casa de nebuni cu prostia ta , nu mai are absolut nimic de aface cu thema forumului , a devenit pur si simplu locul unde tu vi si injuri pe toata lumea fara sa iti raspunda nimeni cum se cuvine pentru persoane de calibrul tau , adica 0 .
Nulardo ce naiba te-a scapat maicata pe jos cand iereai bebelus sau ce ????
Ie asa de greu sa iti intre in cap ca nu te vrea nimeni pe aici ?
GO AWAY ca ma bagi dracului la spitalul noua !!!!!!!!!!!!!!!!!
Fratilor cum a iesit votul ? ati blocato ?
Daca nu inca aruncti in urna un biletel cu numele meu pe care scrie , ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut you slut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------
Mai bine abandonez dracu internetul ca mai mult imi chieltuiest bani pe futangi ca sandy decat sa imi faca si mie vreo placere .
Va rog frumos sa iertati limbajul , dar prea ma pisa pe creieri .