Intrebari!!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 4:45 pm

Initial trimis de vali
x-tina, acum o dai la intors? si eu care sperasem la un gang-bang in toata regula. pai am inchiriat deja camera video, am cumparat afrodiziace

Deja cred c-am intrat in kkt!!Acuma incep unii sa-mi foloseasca shi porecla.Ce vad ei atat de interesant la porecla aia...nu-nteleg.Cred c-o sa observi c-a mai aparut un nou ''sondaj''(cica sondaj)''cea mai cool bla bla...''.Nu mai shtiu cum era.Nu eu l-am facut.Au inceput sa-shi bata joc ashtia...nici macar nu e complet sondajul...sa intri,ca mori de ras...
X-Tina Aguilera

Mesajde vali » Dum Dec 22, 2002 4:54 pm

Initial trimis de Aliosha

Ne bucuram ca ai facut primul pas, si anume ca te-ai inregistrat.

;y ;y

x-tina, eu ti-am inregistrat nickul. acums a te prind intr-o noapte pe chat sa iti dau parola.
some people deserve to die
vali

Mesajde Unregistered » Dum Dec 22, 2002 4:58 pm

Initial trimis de vali

;y ;y

x-tina, eu ti-am inregistrat nickul. acums a te prind intr-o noapte pe chat sa iti dau parola.

Fa-te mai explicit...nu shtiu despre ce vorbeshti,shtiu doar ca Aliosha facuse o porcarie cu...nu mai shtiu cum era.
Unregistered

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 4:59 pm

Initial trimis de Unregistered

Fa-te mai explicit...nu shtiu despre ce vorbeshti,shtiu doar ca Aliosha facuse o porcarie cu...nu mai shtiu cum era.

Stai c-am uitat sa-mi pun porecla,ca-s cretina...
X-Tina Aguilera

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Dec 22, 2002 5:08 pm

*lol*...ce va legati bre, de fata mea? :)

Vedeti ca-l cheama pe verishorasu de 14 ani, sa va bata!! Cica-i baiat de cartier!...ati pus-o!
X-Tina..adresa mea de mail este foarte adevarat! Mi-a luat tata domain cind am implinit 15 ani...a fost cadoul lui, cu toate ca eu am cerut sa-mi cumpere toate episoadele cu "Stargate" pe casete audio...ca vreau sa dovedesc ceva in legatura cu invazia goaulilor pe pamint...

Anyway...ma iubesti cit de putin?...eu am inceput sa tin mult la tine, si simt niste cutite in inima cind vad cum te trateaza forumishti...nu cu respectul cu care ar trebui..avind in vedere cum arati..:kiss:

Eu intru pentru putin timp aici, ca sint la tata la netcafe, si trebuie sa fac curatienie (spal scrumierele, wc-ul, vind tigari pe sub tejghea, etc), iar daca tata ma prinde la computer, ma bate! :(

Sper sa-mi scrii...de abia astept...:)
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 5:11 pm

Initial trimis de Aliosha

Vezi ca suntem mai multi... insa xkran tre sa fie primu, ca asa se cade. :D

Ne bucuram ca ai facut primul pas, si anume ca te-ai inregistrat.

Tu ai citit cumva ce scrisesem eu legat de :
1.de ce mi-am dat porecla de X-Tina
2.cum de eu NU sunt o curva,etc..
Te rog sa le citeshti!Sunt scrise tot pe-aici...
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 5:16 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
*lol*...ce va legati bre, de fata mea? :)

Vedeti ca-l cheama pe verishorasu de 14 ani, sa va bata!! Cica-i baiat de cartier!...ati pus-o!
X-Tina..adresa mea de mail este foarte adevarat! Mi-a luat tata domain cind am implinit 15 ani...a fost cadoul lui, cu toate ca eu am cerut sa-mi cumpere toate episoadele cu "Stargate" pe casete audio...ca vreau sa dovedesc ceva in legatura cu invazia goaulilor pe pamint...

Anyway...ma iubesti cit de putin?...eu am inceput sa tin mult la tine, si simt niste cutite in inima cind vad cum te trateaza forumishti...nu cu respectul cu care ar trebui..avind in vedere cum arati..:kiss:

Eu intru pentru putin timp aici, ca sint la tata la netcafe, si trebuie sa fac curatienie (spal scrumierele, wc-ul, vind tigari pe sub tejghea, etc), iar daca tata ma prinde la computer, ma bate! :(

Sper sa-mi scrii...de abia astept...:)

Bine,te-nteleg ci Internetul shi de ce nu stai mai mult pe e,dar...daca vrei raspunsuri la toate intrebarile tale...shi vroiam sa te mai intreb ceva:unele lucruri poate-s de bine,altele de rau...daca vrei,intra shi tu pe chatul asta de-aici.Dar daca nu merge si nu apuc sa vorbesc cu tine pe chat,in ...10 minute,o sa-ti transmit la ''sondajul'' asta.Deci sa te mai uiti shi aici,dar sa incerci sa intri shi pe chatul de pe site-ul asta.Incearca in 10 min.,daca poti.
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 5:26 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Bine,te-nteleg ci Internetul shi de ce nu stai mai mult pe e,dar...daca vrei raspunsuri la toate intrebarile tale...shi vroiam sa te mai intreb ceva:unele lucruri poate-s de bine,altele de rau...daca vrei,intra shi tu pe chatul asta de-aici.Dar daca nu merge si nu apuc sa vorbesc cu tine pe chat,in ...10 minute,o sa-ti transmit la ''sondajul'' asta.Deci sa te mai uiti shi aici,dar sa incerci sa intri shi pe chatul de pe site-ul asta.Incearca in 10 min.,daca poti.

...mai sunt vreo 3 min.!Daca eu nu-ti raspund la chat,inseamna ca la mine nu merge.atunci vorbim aici...
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 5:31 pm

...mai sunt vreo 3 min.!Daca eu nu-ti raspund la chat,inseamna ca la mine nu merge.atunci vorbim aici...

...mai e un min.......10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...eee...lasa.Cred ca e stricat la mine sau...pe unde eshti de nu-mi mai raspunzi?Ca...incep sa intru la banuieli...shi mai am o dovada de a intra la banuieli...
Vezi ca la ce-am scris atunci cu Internetul,cu chatu',etc...am greshit de mai multe ori:in loc de ''cu'' am scris ''ci'',etc.
X-Tina Aguilera

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Dec 22, 2002 5:34 pm

Mai, eu sint acolo...pacat ca nu-ti merge tie..:(....as fii vrut sa te cunosc mai bine..:)

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 5:42 pm

Mai, eu sint acolo...pacat ca nu-ti merge tie..:(....as fii vrut sa te cunosc mai bine..:)

Am mai multe lucruri sa te-ntreb:
1.in realitate tu de unde esti?!(intr-un loc parca ziceai ca eshti din Iashi,dar...dintr-alt loc am aflat ca eshti din Constantza)
2.cred ca prin ce-o sa spun acum o sa dovedesc ca-s proasta...:
la ce se referea ''vali'' ca mi-a inregistrat nick-ul shi toata chestia cu parola,etc.?
3.nu shtiu de ce la mine nu merge chatul...
4.cred ca tu atunci ti-ai cam batut joc de varu'mio(cu chestia cu 14 ani,etc.),dar...altii vor intelege ca ti-ai batut joc shi de mine...eu
am 13 ani shi...sunt mai mica decat el...intelegi!!??(nu prea shtiu eu sa ma exprim asha de bine...)
5.de unde shti tu cum arat????!!!!!!??????N-ai de unde sa shtii!
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 6:43 pm

Initial trimis de vali

;y ;y

...oricum n-aveam chef sa ma-nregistrez.Eu intru pe site-ul asta numai asa ca n-am ce face,ca altfel...cand o sa-mi fac adresa de e-mail,n-o sa mai intru io aici...o sa intru pe chat-uri adevarate...n-aveai cum sa ma inregistrezi,ca n-am adresa de e-mail...oi fi pus tu alta adresa...nu ma intereseaza...tu ma crezi chiar atat de proasta?!Mai trebuia sa mai pui shi numele adevarat al meu...care nu-l shti,etc.

Nu shtiu,nu inteleg ce ai cu mine!!!???!!Nu poti sa te legi de altcineva?De ce te legi de mine??!!Ca vezi ca abia am intrat shi io in lumea Internetului,shi ca la capitolul asta sunt mai proasta decat tine?!(eshti multumit de ce-am zis???!!!)De ce??Ca vezi ca nu m-am inregistrat???!!!Sa ma lashi in pace!!!!Ia-te de altcineva!!!!!! :(
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 6:49 pm

Initial trimis de xkran
Mai .. totzi suntem admini .. deci meritam totzi sa fim primii .. asta e ... :D ... se descurca cum poate ... :o

Iar tu!!!!Multumesc ca i te-ai alaturat(sti tu cui).Uite chiar iti''multumesc'' din tot sufletul!!!!!!!Continua tot asha!
PS:Chiar nu-nteleg ce v-am facut!!! (inteleg ca va inecati in rautate,dar totushi...)
X-Tina Aguilera

Mesajde vali » Dum Dec 22, 2002 7:10 pm

deja ma doare capul de ce ii trece fetei asteia prin minte sa scrie aici

sharkana, vezi mah ca alexandria nu mai e in romania, s-a mutat undeva prin egipt.
some people deserve to die
vali

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 7:14 pm

Iar tu!!!!Multumesc ca i te-ai alaturat(sti tu cui).Uite chiar iti''multumesc'' din tot sufletul!!!!!!!Continua tot asha!
PS:Chiar nu-nteleg ce v-am facut!!! (inteleg ca va inecati in rautate,dar totushi...)

Postu asta e de ieri ... :) .. credeam ca am clarificat problema azi ... acu cateva posturi ... check out ordinea mesajelor plz ... :o
RooT

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 7:17 pm

Initial trimis de vali
[b]deja ma doare capul de ce ii trece fetei asteia prin minte sa scrie aici

sharkana, vezi mah ca alexandria nu mai e in romania, s-a mutat undeva prin egipt. [/B]

Eram foarte nervoasa!!!!!!Acuma mi-a mai trecut,dar...iti mai repet:tu ai ceva cu mine!!!!!!Nu ma voi mai inregistra!Sau ce,pot si cu alt nume!!!!
Deci inca mai am draci!!!!!!!!!!!!!!
(oricum nu ma puteam inregistra:am injurat prea mult pe-aici si...)
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 7:20 pm

Initial trimis de xkran

Postu asta e de ieri ... :) .. credeam ca am clarificat problema azi ... acu cateva posturi ... check out ordinea mesajelor plz ... :o

Eeee...aveam draci!Stiu,dar...nici nu se mai pune problema sa ma inregistrez:
1.cine stie ce parola o fi pus vali(sti la ce ma refer)
2.am injurat prea mult.Si n-ai voie...(injuram,...ca pe-atunci eu nu stiam ca nici asta nu-i voie)
X-Tina Aguilera

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 8:36 pm

Asta e mai mult un chat decat un ''sondaj''...
X-Tina Aguilera

Mesajde X-tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 8:43 pm

Da nu mai''converseaza'' nimeni pe-aici?Dupa ''conversarile''de mai sus,mai bine inlocuiesc ''converseaza'' cu ''nu se mai injura shi nu se mai cearta''...
X-tina Aguilera

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 8:45 pm

Eeee...aveam draci!Stiu,dar...nici nu se mai pune problema sa ma inregistrez:
1.cine stie ce parola o fi pus vali(sti la ce ma refer)
2.am injurat prea mult.Si n-ai voie...(injuram,...ca pe-atunci eu nu stiam ca nici asta nu-i voie)

Daca vrei sa te inregistrezi shi e luat numele ... tell me .. il eliberez io ... pt. tine ... ;e
RooT

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 8:48 pm

Initial trimis de xkran

Daca vrei sa te inregistrezi shi e luat numele ... tell me .. il eliberez io ... pt. tine ... ;e

eee...lasa.Nu mor eu daca nu-s inregistrata,dar...n-am inteles(am inteles io ceva,dar...)ce-a facut vali...ce-a vrut sa spuna,etc.(eu am inteles ca se ineaca in rautate...asta am observat de la inceput).
X-Tina Aguilera

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 9:01 pm

A inregistrat useru X-Tina Aguilera ... adica exista shi un user inregistrat acuma cu numele asta ...
RooT

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 9:07 pm

Initial trimis de xkran
A inregistrat useru X-Tina Aguilera ... adica exista shi un user inregistrat acuma cu numele asta ...

Da,asta am inleles,dar...doar atat,nu???!!!Adica sper ca n-are de gand sa-mi atace calculatorul sau chestii de genul asta!!(nu-i da ''ideea'',PLS!)
X-Tina Aguilera

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Dec 22, 2002 9:09 pm

X-Tina, dupa cum ti-am zis, fi atenta la Vali...sa nu-ti faca vreun DOS-Atack pe IP...le are cu din astea...cel mai bine ar fii sa scoti modemul din priza cind esti aici...ca nu se stie nici odata...:)

Dupa cite am auzit, el a facut scriptul vector "Ziggy666"...in underground umbla cu numele de "l33tw4r3zh4X0r"..este tare!

Anyway..mi-a facut placere sa vorbesc cu tine pe chat..pacat ca a venit tata (mi-a tras o palma :( ) dar a meritat pentru citeva minute cu tine..:)

Acum m-am apucat sa fac pagina pe web pentru biserica nostra (sintem Jehova)..am pus deja luminite verzi si roz, si un text care se plimba de la stinga la dreapta..cred ca o sa pun si un midi cu
Blue Oyster Cult sa atraga lumea...

Mie dor de tine..:(

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Hera » Dum Dec 22, 2002 9:12 pm

eu cred ca deja a inceput sa il atace. :( Pai, think...de ce nu iti merge tie cateodata chatul?huh? Cred ca se uita,vede ca esti pe chat, si iti ataca the computer :(
Hera
Junior Member

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 9:15 pm

X-Tina, dupa cum ti-am zis, fi atenta la Vali...sa nu-ti faca vreun DOS-Atack pe IP...le are cu din astea...cel mai bine ar fii sa scoti modemul din priza cind esti aici...ca nu se stie nici odata...:)

Dupa cite am auzit, el a facut scriptul vector "Ziggy666"...in underground umbla cu numele de "l33tw4r3zh4X0r"..este tare!

Anyway..mi-a facut placere sa vorbesc cu tine pe chat..pacat ca a venit tata (mi-a tras o palma :( ) dar a meritat pentru citeva minute cu tine..:)

Acum m-am apucat sa fac pagina pe web pentru biserica nostra (sintem Jehova)..am pus deja luminite verzi si roz, si un text care se plimba de la stinga la dreapta..cred ca o sa pun si un midi cu
Blue Oyster Cult sa atraga lumea...

Mie dor de tine..:(

...nu prea ma pricep eu la din-astea,dar...ee,lasa,sper sa nu fie chiar atat de sadic...
Pe chat nu prea cred ca mai pot intra acum,ca are probleme la mine aproape tot site-ul.Uite,iti dau un ex.de...fraza care mi-o zice:''Warning: MySQL: A link to the server could not be established in /clients/drslam/admin/config.php on line 65''.
Asha ca ''conversam'' aici,nu pe chat. ;v
X-Tina Aguilera

Mesajde RooT » Dum Dec 22, 2002 9:15 pm

Nicholas ? ... te :eat: ... mai bine hai la o ;M ... decat sa sperii fata ...

X-Tina Aguilera
Nu .. nu poate sa-ti faca absolut nimic ... iar daca nu itzi faci mailu ala odata ... tzi-l fac io .... :) ... Shi nu ma lua ca nu mai intrii .. ca e clar ca-tzi place forumu asta .. ;h
RooT

Mesajde X-Tina » Dum Dec 22, 2002 9:17 pm

Initial trimis de Hera
eu cred ca deja a inceput sa il atace. :( Pai, think...de ce nu iti merge tie cateodata chatul?huh? Cred ca se uita,vede ca esti pe chat, si iti ataca the computer :(

PAI,ATUNCI!!!!!!!!VA ROG!!!!AJUTATI-MA SHI PE MINE!!!!(DA CREZI CA-I CHIAR ATAT DE SADIC?)
X-Tina

Mesajde Hera » Dum Dec 22, 2002 9:19 pm

''Warning: MySQL: A link to the server could not be established in /clients/drslam/admin/config.php on line 65''.
Asha ca ''conversam'' aici,nu pe chat. ;v

iata dovada! iti zice ca ai eroare de la admin config, deci numa el vali, adminul nu te lasa sa intrii [-X
Hera
Junior Member

Mesajde X-Tina Aguilera » Dum Dec 22, 2002 9:19 pm

Initial trimis de xkran
Nicholas ? ... te :eat: ... mai bine hai la o ;M ... decat sa sperii fata ...

X-Tina Aguilera
Nu .. nu poate sa-ti faca absolut nimic ... iar daca nu itzi faci mailu ala odata ... tzi-l fac io .... :) ... Shi nu ma lua ca nu mai intrii .. ca e clar ca-tzi place forumu asta .. ;h

Se vede ca eshti prieten cu vali...amandoi sunteti la fel de sadici...
:cry:
X-Tina Aguilera

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma