Eterna problema - femeia egala cu barbatul?
Moderator: anjin-san
67 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Eu sunt de parere ca esti subiectiva. Nu poti generalizezi. Nu toate femeile sunt dupa cum le-ai descris si nici barbatii.Pe ce te bazezi cand avansezi procentul de 0,001%. Hai sa fim seriosi care e sursa-probabil nu una de incredere.Adevarul e ca barbatii-barbati nu vor recunoaste NICIODATA ca pot fi egali cu femeile. Voi (femeile) sunteti prea orgolioase si noi poate prea mandrii.Cand se va ajunge la Intelegere intre sexe....am fi poate mai fericiti cu totii.
- Pedros
- Junior Member
Initial trimis de Pedros
Adevarul e ca barbatii-barbati nu vor recunoaste NICIODATA ca pot fi egali cu femeile.
Si care zici tu ca sunt barbatii-barbati ? Cei care isi bat nevestele , care isi violeaza copii , care vin beti si aduc alte femei in casa ? Aia sunt barbati ? Da-mi si mie definitia unui barbat-barbat , sa stiu la ce te referi :rolleyes:
Voi (femeile) sunteti prea orgolioase si noi poate prea mandrii.Cand se va ajunge la Intelegere intre sexe....am fi poate
mai fericiti cu totii. [/B][/QUOTE]
Ce spui tu , e cam aceeasi chestie ... Si nu toate femeile sunt orgolioase cum nici toti barbatii sunnt mandri .
Hah ! intelegere intre sexe , zici tu .. Pffffffffffff sa vad si eu ziua aia ! Adica inteleger intre sexe , nu o sa fie niciodata ! O sa se limiteze la relatii de prietenie , iubire , dar niciodata femeile/barbatii nu o sa spuna despre barbati/femei ca le sunt superiori/ superioare ! Never !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Discursul Prostiei din „Elogiul Nebuniei"– Erasmus din Rotterdam (fragment):
<< Daca o femeie isi pune in cap sa para cuminte, face doar o prostie mai mult pe langa cele dinainte. Cand natura te-a potcovit cu un narav pacatos, a incerca sa i te pui de-a curmezisul ori sa-l ascunzi sub masca virtutii inseamna sa-i faci pe plac. Spune doar proverbul grec ca "Maimuta ramane maimuta si imbracata in purpura". La fel si femeia e tot femeie, orice ar face, adica tot proasta, oricat a-ar stradui sa se prefaca. Inca nu-mi vine a crede sa fie femeile asa de proaste incat sa le supere cele ce am spus aici. Sunt doar de acelasi sex cu ele, sunt Prostia. (...) De unde vine oare slutenia barbatilor, cu pielea lor plina de par, cu barba aceea ca o padure, de par batrani si in floarea varstei?
De la cel mai mare dintre vicii, intelepciunea, Dimpotriva, femeile au obrajii catifelati, vorba cristalina, piele neteda, tot atatea semne ale unei tinereti vesnice. Au ele vreo alta dorinta in viata decat sa placa barbatilor? >> (1508)
Eu ma retrag, ca o umila naiva biata minuscula femeie ce sunt... :gay: :-; =
:no:

<< Daca o femeie isi pune in cap sa para cuminte, face doar o prostie mai mult pe langa cele dinainte. Cand natura te-a potcovit cu un narav pacatos, a incerca sa i te pui de-a curmezisul ori sa-l ascunzi sub masca virtutii inseamna sa-i faci pe plac. Spune doar proverbul grec ca "Maimuta ramane maimuta si imbracata in purpura". La fel si femeia e tot femeie, orice ar face, adica tot proasta, oricat a-ar stradui sa se prefaca. Inca nu-mi vine a crede sa fie femeile asa de proaste incat sa le supere cele ce am spus aici. Sunt doar de acelasi sex cu ele, sunt Prostia. (...) De unde vine oare slutenia barbatilor, cu pielea lor plina de par, cu barba aceea ca o padure, de par batrani si in floarea varstei?
De la cel mai mare dintre vicii, intelepciunea, Dimpotriva, femeile au obrajii catifelati, vorba cristalina, piele neteda, tot atatea semne ale unei tinereti vesnice. Au ele vreo alta dorinta in viata decat sa placa barbatilor? >> (1508)
Eu ma retrag, ca o umila naiva biata minuscula femeie ce sunt... :gay: :-; =

- usualflow
- Junior Member
Intr-un fel e egala cu barbatul....
Numai ca multe femei nu se pot apara singure, dar sunt mai desptete.....asta e avantajul lor....
Si in alt fel nu e egala cu barbatul....
Ce-a care a fost cu ideea ca femeile sa fie egale cu barbatii a fost nebuna...
Numai ca multe femei nu se pot apara singure, dar sunt mai desptete.....asta e avantajul lor....
Si in alt fel nu e egala cu barbatul....
Ce-a care a fost cu ideea ca femeile sa fie egale cu barbatii a fost nebuna...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Initial trimis de BaD-WoLF
Ce-a care a fost cu ideea
Auz, am descoperit inca o diferenta majora:
Unii barbatzi nu e prieteni cu gramatica!
Am mai descoperit o chestie:
In discutiile (serioase) despre egalitatea femeie-barbat rareori se implica exemplarele foarte reusite ale partilor beligerante (si cand spun reusit nu ma refer la aspect)
human being/being human
-
basstard - Junior Member
67 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma