Intalnirile forumiste in ianuarie

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

piranha piranha piranha

Mesajde ckride » Mie Ian 22, 2003 11:01 am

nu de alta da am treaba in regie :D deci eu acolo ma duc... daca nu e nimeni, asta e :)
ckride
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Ian 22, 2003 1:00 pm

oribilul mosh si superba oana sunt cei mai de kkt useri de pe forum! la multi ani voua!

edit 2(by alin) la multi ani v-a spus vali,eu va sousesem cuvantul ala care incepe cu m si continua cu uie!

(alin, ce mai faci tu?) by vali sunt ok,ma! :D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Mie Ian 22, 2003 1:25 pm

nu vin nici de data asta, asha ca sa ii fac in ciuda lu neamtzu ca nu ii aduc the wash si LOTR - TTT
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 22, 2003 10:25 pm

Atzi fost neste fraieri ca nu atzi venit la intalnirea din Backstage. Probabil a fost cea mai restransa ever..dar a fost f. marfa.
Superba Oana , Oribilul Mosh...si SOD care ni s-a alaturat dupa o vreme.
Dupa vreo 90 minute petrecute in Backstage...intalnirea a continuat doar cu SO si OM la McDonald's. :p
Chesseburgeri la doar 17 k ;d
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Am vrut dar....

Mesajde Love2Fly » Mie Ian 22, 2003 10:37 pm

Am vrut sa vin si eu pe la 18:30 in BS dar am picat in p@#$ mea la R.M asha ca am fost doborat psihic si nu mai aveam chef de nimic...poate in vreo cateva luni ajung si eu la vreo intalnire!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 22, 2003 10:53 pm

Ba..tzie mereu tzi se intampla ceva cand e vorba de intalniri. Ba ramai blocat in trafic , va te incuie var'tu in casa , ba se blocheaza metroul . :)
La RM am luat 6. Am facut si eu in anul I . O materie super-imputzita. :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Ian 22, 2003 10:59 pm

So... la ce ora se "va" savarsi viitoarea int. forumista? Cre' mai mult ca sigur vin si io. Nu am mai fost de multicel, e bine sa-mi mai aerisesc capul. Uh!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ckride » Mie Ian 22, 2003 11:12 pm

piranha rulz. :). am plecat mai devreme, da au ramas acolo: alin si gagica, baixinho, bhuttu, dinu. si inc`o fata. Cam dulce vinu ala.
ckride
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Ian 23, 2003 1:01 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Atzi fost neste fraieri ca nu atzi venit la intalnirea din Backstage. Probabil a fost cea mai restransa ever..dar a fost f. marfa.
Superba Oana , Oribilul Mosh...si SOD care ni s-a alaturat dupa o vreme.
Dupa vreo 90 minute petrecute in Backstage...intalnirea a continuat doar cu SO si OM la McDonald's. :p
Chesseburgeri la doar 17 k ;d

mananci cacat ,desigur!ca de obicei,desigur!
nu a fost nici o intalnire,nu m-am intalnit cu tine,nu mai vreau sa ma intalnesc cu nimeni!esti capabil sa pricepi asta?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 1:10 pm

Nici n-am sustinut ca m-am intalnit cu tine ,porcule. Am zis doar ca te-ai alaturat la masa unde stateam je cu SO.
Daca ma intalnesc cu un om..nu se cheama intalnire ? Cum se cheama ? Meci de fotbal sau cum ?
Asa ca nu mai manca cacat degeaba !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Ian 23, 2003 1:14 pm

moshule, din ce am auzit eu, la intalnirea asta tu ai stat afara :D
some people deserve to die
vali

1484

Mesajde baixinho© » Joi Ian 23, 2003 3:09 pm

dupa ce neamtzu si al lui amic au plecat, cei ramasi ne-am gandit ca nu ar fi rau sa si papam, nu numai sa bem, asa ca am trecut la fapte. stangasemnatu' a dat gat una bucata portie de pastrama + mamaliguta si trebuie sa recunosc ca am fost efectiv socat de faptu' ca bhuttu a reusit sa devoreze (ce a facut el nu se poate numi "manca") o portie de cartofi pai plus pulpe si aripi de pui, la care s-a adaugat o imensa salata. cand domnul mai sus mentionat a fost servit, eu tocmai imi aprinsesem o tigare. ei bine, oameni buni, nu am apucat sa termin tigareacand bhuttu deja faacuse curatenie in farfurie. cred ca la capitolul asta ne-a dovedit si pe alin si pe mine. felicitari, bhuttu
PS: SOD, daca nu vrei sa te intalnesti tu cu nimeni, trec eu prin Backstage sa te vad.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 3:33 pm

Daca ma intalnesc cu un om..nu se cheama intalnire ? Cum se cheama ? Meci de fotbal sau cum ?

pt tine poa sa se cheme intalnire pt celalat ghinion/pisica neagra/calcat de tranvai etc...
eyewitness

Mesajde bhuttu » Joi Ian 23, 2003 3:33 pm

Fu frumos aseara in Piranha. Mult mai bine decat ma asteptam.
Trecerea in revista s-a facut, da' nu strica inca o data:
- Alin cu Dora(il asteptam si pe Catelu' lu' Alin la o intalnire forumista)
- Bauxinho :p
- dinu(or should I say "domnu' dinu"?)
- neamtzu cu un prieten
- ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra...

Ce mi-a placut in mod deosebit aseara a fost atmosfera deosebit de destinsa, ca mancarea a fost la locul ei si ca vinul a fost mai bun ca de obicei(cu toate ca dinu si neamtzu s-ar putea sa obiecteze).
Cat despre urmatoarele intalniri forumiste...vom trai si vom vedea.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 3:36 pm

Initial trimis de eyewitness

pt tine poa sa se cheme intalnire pt celalat ghinion/pisica neagra/calcat de tranvai etc...

De ce crezi asta ? Astept argumente....daca nu consider ca mananci muuuult cacat !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 3:39 pm

De ce crezi asta ?

nu cred sunt convins. mai intreaba si tu in stanga si-n dreapta .
pai cine e mancaul forumului io sau tu ? vezi?....atunci serveste-te !
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 23, 2003 3:47 pm

Eh..fiecare cu convingerile sale.....mai mult sau mai putin pertinente. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Ian 23, 2003 3:48 pm

Dane, lasa-l pe mosh ca am impresia ca i-a venit ciclu'. Nu vezi ce artagos e azi?
bhuttu

Mesajde eyewitness » Joi Ian 23, 2003 3:50 pm

Initial trimis de bhuttu
Dane, lasa-l pe mosh ca am impresia ca i-a venit ciclu'. Nu vezi ce artagos e azi?

il las mah, il las . ca zau n-am nici o placere sa glumez cu iel cand il vaz asa constipat. poate maine....
eyewitness

1486

Mesajde baixinho© » Joi Ian 23, 2003 4:44 pm

Initial trimis de bhuttu
(...)ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra...(...)

"insotit de o amica" zic eu ca trebea sa specifici. Parerea mea!
Ma, ca tot m-ai intrebat, am plecat ca nu mai aveam tigari si nici bani sa-m' eau bere! Asa sa stii!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde bhuttu » Joi Ian 23, 2003 10:57 pm

Pai si nu puteai sa zici? Se facea rost. Unde e bunavointa, se gaseste tot restu'..."Better is a dinner of herb where love is, than a stalled ox and hatred therewith"
bhuttu

Opa....fight!!!

Mesajde Love2Fly » Vin Ian 24, 2003 12:23 am

Bai...mie mi se pare ca s-au cam incins spiritele pe aci si ca urmatoarele intalniri sunt compromise....hmmm...tocmai cand vroiam sa vin si eu.:)
Love2Fly
Junior Member

1488

Mesajde baixinho© » Vin Ian 24, 2003 9:44 am

Initial trimis de bhuttu
(...) am impresia ca i-a venit ciclu'. (...)

o fi mancat pepene cu iaurt. ma rog, nu e treaba mea.

Love2Fly, eo cre' aia tras o concluzie pripita si gresita cand ai afirmat ca s-au incins spiritele, iar urmatoarele intalaniri sunt compromise. daca intentionezi sa treci miercurea prin Piranha o sa constati ca sunt mai multe mese ocupate. e, la masa unde sunt cei mai nesanatosi oameni (iar concluzia asta o sa o tragi imediat cum o sa intri in local) stau cei de pe fanclub. evident, in cazul in care nu ne vom gandi sa mergem in Becsteigi. apropo, SOD, vezi ca miercuri pe la sase jum'ate trec pe la tine pe la birou.
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Vin Ian 24, 2003 1:38 pm

stimabile love2fly!m-am abtinut sa mai comentez la ale tale posturi din motiv ca nu imi place scandalul.dar esti atat de ______ , incat nu am cum sa ma abtin.de cand tot dracu anunti ca vii,ca nu vii,ca ai examen,ca l-ai picat....crezi ca asta te face mai interesant?crezi ca te lasi asteptat?

on topic : fu misto miercuri in piranha,mancarica,bauturica:atentie:tequila e douaj'de mii.muzica excelenta,chiar excelenta.eu propun sa ramana piranha.cei care au fost miercuri sigur o sa fie de acord cu mine.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde bhuttu » Vin Ian 24, 2003 1:51 pm

Da' bulangiu de Cata o sa fie de acord? Stii ca el nu joaca in deplasare! Macar numai pentru asta sustin in continuare BS. Chit ca si mie imi place Piranha mai mult.:p
bhuttu

1490

Mesajde baixinho© » Vin Ian 24, 2003 2:08 pm

Io zic asa
a) fie il luam pe sus pe SOD si-l transportam in Piranha fie
be) luam beutura si mancarea din Piranha si-o ducem in Backstage (daca ne lasa patronu' sa facem consumatie din exterior, sa zic asa).
E? Ce ziceti de asta?

PS: Ma, da buna rau de tot pastrama aia cu mamaliguta! Si-nca ceva: Alin, in scurt timp sa te prezinti nu numai cu Dora, ci si cu Catelu' lu' Alin, da?
ANTI

baixinho©

Mesajde SOD » Vin Ian 24, 2003 2:15 pm

Initial trimis de bhuttu
Da' bulangiu de Cata o sa fie de acord? Stii ca el nu joaca in deplasare! Macar numai pentru asta sustin in continuare BS. Chit ca si mie imi place Piranha mai mult.:p

da ce sunt eu ma?mama voastra?trebuie sa fiu eu de acord?oricum tot ca voi faceti!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Vin Ian 24, 2003 4:40 pm

Initial trimis de Alin
:tequila e douaj'de mii.

bah aline aia mexicana sau aia romaneasca surogat facut la baia mare?
ca daca ie 20 mii aia mexicana shotu ia-mi si mie un container nenica...:D
eyewitness

Mesajde marian jan » Vin Ian 24, 2003 9:54 pm

hehehe,eye-ule,cand am scris de tequila sa mor de nu m-am gandit la tine ca o sa-mi zici ca e contrafacuta.chiar asteptam :D nu mai stiu cum ii zice.

si ouzo e 25.000!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Sâm Ian 25, 2003 2:25 pm

Azteca o cheama si e o porcarie romaneasca!
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma