EUROVISIONul are vreun rost?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Gradina mea zoo

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 11:25 am

Initial trimis de Draga

Sunt de acord. Si-apoi ar fi crunt de plictisitor daca am fi toti de aceeasi parere si n-ar exista divergente de opinie... putina provocare nu strica :t ba chiar dimpotriva.

Cat despre poze cu matza in pozitii extreme, am si eu poze cu matza familiei agatata de lustra sau cu capu'n jos, da' totusi... cu pistolul n-am amenintat-o niciodata :p (desi poate mi-as fi dorit, dat fiind ca mi-a luat locul de fiica mai mica si rasfatata :mad: )

Ca v-ati intins la discutii despre mate (se mai relaxeaza omul ...si matele fac si ele parte din peisajul romanesc ..vezi cantarete cu A ... ) , hai sa ma sparg si eu in figuri:
Am 3 caini mari (schanutzer/lup/maidanez-primit-inclus-in-pretul-casei) si ..aveam si o pisica ..dar au gonit-o astia raii si dupa 2 zile de stat ca un cocos, in varful gardului ... s-a dus in podul casei, de unde n-a mai coborat nici azi ... Dar era o mata care facea flotari!!!!! (pe bune) , o innodam ca pe o batista ... planga langa vana sa o spal.... ma trezea dimineta la 7 fara 5 ... fix (asta e usor sa o inveti ..ii dai vreo cateva zile la rand , la ora stabilita-fix, cate o buca' de salam si ..apoi te trezeste ea..:) ...

Aaa ..(ca sa epuizez subiectul) : acasa mai am 3 acvarii de 200 litri (am avut si rechini de acvariu) si ... un hamster
(Gica)si 2 papagali..:)) ..Broscuta testoasa a murit saraca de revelion, la varsta de 3 ani..:(

Gata ...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Gradina mea zoo

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 11:40 am

LOL, parca esti frate-meu - si-asta avea pasiuni ciudate apropo de animale de companie: testoase, iguane, serpi, tot felul de chestii pe care le pui intr-un loc de dimineata si seara le gasesti tot acolo (mie-mi plac fiintele ceva mai vivace - papagali, soareci, matze) :p plus o colectie tepoasa de cactusi de toate formele si marimile, pentru care avea o afectiune... materna, daca pot sa zic asa :) In ultimii ani s-a multumit cu o pereche de broaste testoase de Mississippi care acum sunt cam de marimea unei carti si se alearga una pe alta prin acvariu... ca sa se bata cred, ca am vaga senzatie ca-s de acelasi sex...lol... a avut si salamandre da' pe una a scapat-o in chiuveta si dusa a fost iar a doua a murit de frig (probabil).

Anyway, sa nu uitam topicu': ca de obicei, mi-e lene sa caut informatii pe net asa ca intreb forumistii: cand e frate marea selectie pt. Eurovision?
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Re: Re: Gradina mea zoo

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 11:55 am

Initial trimis de Draga
LOL, parca esti frate-meu - si-asta avea pasiuni ciudate

:(( ..pai eu doar le hranesc ..si atat ...:(

... Eurovisionul ...pai ai fost pe site la TVR? ai fost ... stiu eu ... acolo scrie... eu nu am retinut.
Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Gradina mea zoo

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 1:45 pm

Initial trimis de Bortzianu'

:(( ..pai eu doar le hranesc ..si atat ...:

Aoleu Bortzianule tu vrei sa ne certam?! Nu te apuca sa sugerezi ca frate-meu face cine stie ce altceva decat sa hraneasca si ingrijeasca animalele respective :p ca you will wish you had never met me... lol

In alta ordine de idei, hai ca am lasat lenea de-o parte si am fost pe site-ul tvr. Postez programul aici si pentru alti potentiali lenesi :)

PROGRAM CONCURS

15 decembrie 2002 - 17 ianuarie 2003: primire propuneri
20 ianuarie 2003: Conferinta de presa
23 ianuarie 2003: Preselectia nationala (prima selectie a propunerilor primite)
10 - 14 februarie 2003: difuzarea pe Romania 1 si TVR 2 a pieselor participante la Selectia 1
15 februarie 2003: concurs Selectia 1 (modalitatea de jurizare este 50% televoting, 50% juriu de specialitate)
17 – 21 februarie 2003: difuzarea pe Romania 1 si TVR 2 a pieselor participante la Selectia 2
22 februarie 2003: concurs Selectia 2
24 – 28 februarie: difuzarea pe Romania 1 si TVR 2 a pieselor participante la Selectia finala
1 martie 2003: Selectia nationala – faza finala

20 martie 2003: data limita de trimitere la Riga a inregistrarilor pe caseta video sub forma de videoclip sau/si inregistrare din spectacolul-concurs de selectie nationala. De asemenea pana la data mentionata mai sus mai trebuiesc trimise inregistrarea audio a piesei romanesti, contractul semnat pentru compilatia audio realizata de EBU, cat si versurile piesei in franceza si engleza.
martie - aprilie 2003: campanie publicitara pentru promovarea concursului EUROVISION 2003 si a piesei muzicale ce va reprezenta Romania la Riga, Letonia.
24 mai 2003: finala internationala a concursului EUROVISION 2003, Riga - Letonia.
Draga
Junior Member

Re: Rezultatul meu :-)

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 4:31 pm

esti foarte informat despre productiile MOF records se vede treaba si vajnic sustinator ..... de ce nu spusesi asa de la inceput?

, esti cumva
Initial trimis de AnDrEi
Alexandra Ungureanu are cele mai mari sanse .. dupa parerea mea .. e cea mai buna voce feminina din Romania la ora actuala :-)
Unregistered

Re: EUROVISIONul are vreun rost?

Mesajde Unregistered » Mar Feb 04, 2003 5:11 pm

hai mai, nici chiar asa, ACM la Eurovision .... merge in schimb tata manelelor, Costi Costitza .... probabil cu o piesa care sa-i puna in valoare vocea de .... bariton .... he he he ....

Eurovisionul are un sens, sa mai aduca ceva audienta televiziunii romane, ca probabil va fi singura emisiune de divertisment mai de Doamne-ajuta produsa la ei. Bine, mai sunt emisiuni care aduc banu', dar nu stiu sigur unde sa incadrez "Stupizele" si "iarta-ma - ul" .

si lasa mai sa se zbata si ei sa organizeze ceva, ca tot le dam banu' ....

...Oare si anul asta vor asculta dinozaurii muzicii romanesti, aflati in juriul auto-ales, voci ca ale Monicai Anghel si ..nu-si vor da seama ca e ea? Sau tot laudandu-se unul pe altul, vor uita ca s-au strans sa ne reprezinte, nu sa se reprezinte??? ....
Oare cine castiga anul asta"???? dinozaurii sau muzica ceva mai noua???
Sau mai clar : ARE VREUN SENS EUROVISIONUL???

PS:... Adrian copilul minunii participa? Am auzit ca da.... cu ce piesa oare?

:sperm:
Unregistered

Re: Re: EUROVISIONul are vreun rost?

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 05, 2003 10:57 am

Initial trimis de Unregistered
hai mai, nici chiar asa, ACM la Eurovision .... merge in schimb tata manelelor, Costi Costitza .... probabil cu o piesa care sa-i puna in valoare vocea de .... bariton .... he he he ....

Eurovisionul are un sens, sa mai aduca ceva audienta televiziunii romane, ca probabil va fi singura emisiune de divertisment mai de Doamne-ajuta produsa la ei. Bine, mai sunt emisiuni care aduc banu', dar nu stiu sigur unde sa incadrez "Stupizele" si "iarta-ma - ul" .

si lasa mai sa se zbata si ei sa organizeze ceva, ca tot le dam banu' ....

Da ... oricum TVR-ul si-a revenit ..si chiar a inceput sa mearga pe un stil propriu ... ca o amprenta...

...oricum spuneau la "taverna" ca Pocorski e in juriu si are o singura calitate : ca e MITUIBIL ..:) ..
..eu la aspectele astea ma refeream....
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: EUROVISIONul are vreun rost?

Mesajde Draga » Joi Feb 06, 2003 3:47 pm

Da ... oricum TVR-ul si-a revenit ..si chiar a inceput sa mearga pe un stil propriu ... ca o amprenta...

...oricum spuneau la "taverna" ca Pocorski e in juriu si are o singura calitate : ca e MITUIBIL ..:) ..
..eu la aspectele astea ma refeream....

Cine spunea chestia asta? chiar pe postul pe care se da Eurovisionul?! Vreunul dintre invitati, banuiesc...
Draga
Junior Member

Re: Re: Re: Re: EUROVISIONul are vreun rost?

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 06, 2003 4:37 pm

Initial trimis de Draga

Cine spunea chestia asta? chiar pe postul pe care se da Eurovisionul?! Vreunul dintre invitati, banuiesc...

..Prezentatorul ala mai in varsta
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: EUROVISIONul are vreun rost?

Mesajde Draga » Joi Feb 06, 2003 4:40 pm

..Prezentatorul ala mai in varsta

Lol, pai stai asa: Pokorski n-a fost si el invitat in emisiune?
Draga
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: EUROVISIONul are vreun rost?

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 06, 2003 4:46 pm

Initial trimis de Draga

Lol, pai stai asa: Pokorski n-a fost si el invitat in emisiune?

Ba da ...off off off ... greu mi-e si mie la ora asta...

..BA da, dar isi faceau unul altuia complimente ...zambind cu dintii stransi..:))

..ei na si tu ! ... se cunosc dinainte de copilarie....isi permit
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Aliks_2003 » Dum Feb 09, 2003 12:23 am

Eurovizion-ul este o emisiune jalnica dupa parerea mea....noi dam cantareti gen Monica Anghel, iar trupele din strainatate sunt trupe nemaiauzite pentru ca pe cele populare nu le intereseaza o emisiune asa de mica.............macar sa trimitem cantareti nu numai dupa vocea pe care o au ci si pentru look-ul lor.........:(
Aliks_2003
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Dum Feb 09, 2003 1:18 am

Initial trimis de Aliks_2003
Eurovizion-ul este o emisiune jalnica dupa parerea mea....noi dam cantareti gen Monica Anghel, iar trupele din strainatate sunt trupe nemaiauzite pentru ca pe cele populare nu le intereseaza o emisiune asa de mica.............macar sa trimitem cantareti nu numai dupa vocea pe care o au ci si pentru look-ul lor.........:(

..pai trimite-o pe raduta c. ca arata bine ..si "dupe aie" lauda-te ca esti roman...

:(
Bortzianu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 10:33 pm

NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU SI DE 999999999999 DE ORI NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI TOTUSI UN DA. GHICITZI DE CE.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Feb 11, 2003 1:04 am

Initial trimis de Unregistered
NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU NU SI DE 999999999999 DE ORI NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI TOTUSI UN DA. GHICITZI DE CE.

NU ..inteleg de ce

DA ... pentru ca participi si tu ...? sau esti FANGUTA ( as e citi despartit astfel: FAN GUTA)?
Unregistered

imi dau si eu cu parerea!

Mesajde dadius » Mar Feb 11, 2003 8:51 am

nu inteleg si nici nu stiu ce rost are acest festival!

cine ar trebui sa mearga din Romania? hmm. greu de spus tinand cont ca cel mai mare hit al romanilor in ultimele luni este cantat de o trupa din Moldova (tara) si are un refren cu: la lu lei.
Muzica Romaneasaca s-a dus dracu' mai rau decat era acum un an 2 sau 3.
Pana acum se mai produceau "super hituri" si pe la noi dar in ultima vreme....NIMIC...NADA ....Nu pot sa consider o piesa ca "Sunt libera din nou", sau "Ani de liceu"(varianta Moga)
super hit.Imi pare rau. Or fii ele hituri pentru altii dar pentru mine sunt melodii care se pierd intre multe altele.
Am sa dau cateva exemple de piese care consider eu ca au fost "super hituri" in Romania la vremea lor:
R0-mania - Fost-am dus de acasa, BUG Mafia-Poveste fara sfarsit,
3SE-Amintirile, Minodora la Maxim-Intoarce-te in viata mea,Vita de Vie -Ozo seip (sau cum naiba s-o scrie), LA- Ochii Tai si ar mai fii multe.
stiu ca nu o sa va convina ce am scris dar e un lucru cert ca aceste piese erau stiute de aproape toata lumea la vremea lor.

Nu stiu exact regulile Eurovisionului dar, eu cred ca ar trebui sa se mearga cu o piesa verificata si cu care se stie ca va fii ceva succes. Daca trebuie neaparat prima auditie atunci e mai greu.

Eu pesonal ii trimiteam pe O-zone astia. (dar stiu nu sunt Romani)
Poate ii trimit Moldovenii daca participa si tara lor.

Asa ca sa nu-mi sariti in cap va spun ca nu-mi place nici o trupa amintita mai sus.Am scris aici doar niste lucruri care le-am constatat eu in ultimii ani.

Si asa in final.... Niciodata nu vom castiga cu piese ca cea de anul trecut pentru ca lumea nu mai are chef sa asculte muzica lenta.Trebuie o piesa cu "coaie" (scuzati expresia) si care sa poata aduce un zambet pe buze ascultatorului de rand.O piesa care sa-i placa atat spaniolului,neamtului,olandezului,englezului,rusului etc.

Oricum in alta ordine de idei: Phill Collins, George Michael, Sting,Marian Carey si multi ,multi altii nici nu stiu ce e asta Eurovision si uita-te la ei ca sunt bine merci.

Asa ca nu va mai stresati ca nu are rost.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

lui dadius

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 11:36 am

Initial trimis de dadius
nu inteleg si nici nu stiu ce rost are acest festival!

cine ar trebui sa mearga din Romania? hmm. greu de spus tinand cont ca cel mai mare hit al romanilor in ultimele luni este cantat de o trupa din Moldova (tara) si are un refren cu: la lu lei.
Muzica Romaneasaca s-a dus dracu' mai rau decat era acum un an 2 sau 3.
Si asa in final.... Niciodata nu vom castiga cu piese ca cea de anul trecut pentru ca lumea nu mai are chef sa asculte muzica lenta.Trebuie o piesa cu "coaie" (scuzati expresia) si care sa poata aduce un zambet pe buze ascultatorului de rand.O piesa care sa-i placa atat spaniolului,neamtului,olandezului,englezului,rusului etc.

Ca bine mai zici ... piesele cu " bools" (..:))))) ) sunt tot mai cerute .. sunt cateva pe pajistea muzicala romaneasca..
..dar tre' sa fie si macar 25% originale..:(

..Apropos: microfonul ala e SHURE??? ..:)

Bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: lui dadius

Mesajde dadius » Mar Feb 11, 2003 12:13 pm

Apropos: microfonul ala e SHURE??? ..:)

Da....SM 58
dadius

Re: Re: lui dadius

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 11, 2003 12:24 pm

Initial trimis de dadius

Da....SM 58

:) ..intrebam si eu ..:)
Bortzianu'
Junior Member

Paula Seling

Mesajde Draga » Joi Feb 13, 2003 10:37 am

Ati prins aseara piesa Paulei Seling pentru Eurovision? Ce parere aveti? Eu zic ca nu e rea, iar Paula are voce (nu va zic nimic nou, evident :) ) dar urechile mele au prins parca niste acorduri/accente pe care le-am mai auzit si altadata (sunt convinsa ca intr-o piesa straina), dar nu stiu inca unde - ar trebui sa mai ascult piesa de vreo tzashpe ori ca sa ma prind...
Ca sa previn avalansa de cataroaie de la alde MOF Records people catre persoana mea, fac precizarea ca in ultima vreme e destul de greu (dar nu imposibil) sa creezi ceva 100% original (in orice domeniu).

Mihai-MOF poate-mi satisfaci si mie curiozitatea: care a fost directia? Paula a venit la MM ca sa-i faca omu' piesa pentru Eurovision sau s-a dus MM la ea sa-i ceara sa cante piesa lui?

Astept sa vad / ascult si piesa Alexandrei Ungureanu.
Draga
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Feb 13, 2003 1:12 pm

am ascultat si eu piesa cantata de Paula Seling. hmm...Paula dragutza, talentata, in rest nimik. Slaba piesa da' in comparatie cu ce a urmat dupa ea, adica Supermarket (si credeam ca astia au disparut-no chance!) cu nustu' ce piesa, piesa cantata de Paula devenise chiar 'divina'. :) In orice caz am uitat-o complet dupa 3 minute: ritmul, cuvintele, numele piesei...retin doar ca era in engleza. era in engleza, nu?! :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Paula Seling

Mesajde aspyrin » Joi Feb 13, 2003 1:40 pm

Initial trimis de Draga

[b] Mihai-MOF
poate-mi satisfaci si mie curiozitatea: care a fost directia? Paula a venit la MM ca sa-i faca omu' piesa pentru Eurovision sau s-a dus MM la ea sa-i ceara sa cante piesa lui?

Astept sa vad / ascult si piesa Alexandrei Ungureanu. [/B]

Paula a fost cu initiativa... Alexandra va fi saptamana viitoare in concurs...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Draga » Joi Feb 13, 2003 1:47 pm

Nightwish - da, era in engleza... lol... nici io nu-mi mai amintesc acum amanunte, ca am prins doar 2/3 din ea si m-a sunat cineva in acelasi timp - asa ca n-am apucat s-o ascult cu 100% atentie. Dar fatza de ce am auzit pana acum la selectie... e buna.

MIhai-MOF - e doar a one-time deal sau are de gand sa-si schimbe stilul?
Draga
Junior Member

ceva pareri?

Mesajde aspyrin » Dum Feb 16, 2003 6:23 pm

aseara a fost prima faza a eurovisionului...

ceva pareri?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Dum Feb 16, 2003 6:26 pm

Initial trimis de Draga
[b] MIhai-MOF - e doar a one-time deal sau are de gand sa-si schimbe stilul? [/B]

e vorba de un album care va iesi peste cateva luni...
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Paula Seling-Precizari

Mesajde Valentin F. » Lun Feb 17, 2003 12:54 am

Initial trimis de Mihai-MOF

e vorba de un album care va iesi peste cateva luni...

Reprezint Fundatia Culturala Phoenix care , de sapte ani se ocupa de managementul si impresarierea Paulei Seling.Ma simt obligat sa fac unele precizari in ceea ce priveste relatia artistei noastre cu Mof Records, Marius Moga si Cat Music.

Recent, Paula Seling a incheiat un contract de productie si promovare a urmatoarelor albume cu Media Services/Cat Music.
La sugestia casei producatoare, Paula va lucra cateva piese de pe urmatorul album solo cu Marius Moga . Albumul nu va fi un album "de autor" decat in conditiile in care se va considera ca toate piesele o reprezinta, o avantajeaza si se integreaza strategiei de promovare, pe urmatoarea perioada , a imaginii artistei ; avem deja in vedere o serie de alti compozitori talentati care sa scrie pentru Paula . De altfel, ea isi compune si singura...

Paula a fost surprinsa de rezultatul aceastei prime colaborari si de munca propriu-zisa in studio mai ales ca asteptarile ei ,inainte de a lucra cu Moga nu erau cu mult deosebite de ale voastre...

Piesa " Let's go!" a fost lucrata sub pretextul concursului Eurovizion fiind un experiment menit sa stabileasca compatibilitatea artistica a celor doi precum si daca sugestia casei producatoare ar avea sanse de materializare .

Paula este un artist maleabil cu capacitatea de a se plia pe multe stiluri muzicale( a studiat canto clasic, jazz, jazz-rock, pop, rock, Rithm&Blues - preferintele ei muzicale fiind dintre cele mai diverse: de la Dream Theatre la Chaka Khan, Aretha Franklin , Ella Fitzgerald , de la Alicia Keys la En Vogue, Christina Aguilera sau Diana Ross la Bebel Gilberto , Tina Turner etc...Artista preferata este, totusi Diana Krall ) .

Paula a considerat ... o provocare sa lucreze cu Moga. Rezultatul i-a satisfacut pe amandoi drept pentru care piesa a fost depusa la Eurovizion.Un concurs de acest gen a fost prilejul optim de testare a rezultatului colaborarii . Atat casa producatoare care , probabil va promova aceasta piesa tradusa , evident, ca single ,precum si noi, cei din Fundatia Phoenix privim aceasta colaborare cu interes . Asteptam celelalte piese .
Nu poate fi vorba de o "schimbare a stilului" , cel putin Paulei nu i se va impune nimic in acest sens, ea fiind libera sa-si aleaga oamenii cu care sa lucreze si directia albumului . Oricum, cu siguranta ca nu va lucra nimic lipsit de valoare sau banal .
Valentin F.

Alexandra Ungureanu

Mesajde BriSTmuzik_maker » Lun Feb 17, 2003 2:33 am

Iertati-ma, dar observ ca Mof Records si reprezentantul sau de pe acest forum -Mihai Mof se bazeaza cu putere pe valoarea indiscutabila a Alexandrei Ungureanu , o voce dupa parerea mea exceptionala( m-a dat pe spate inca din piesele trupei Sistem, ca sa nu mai vorbesc de Taverna...wow) si vorbesc cu mandrie de colaborarea cu Paula Seling pentru ca sa-si ridice nivelul calitativ al productiilor Mof...

Ca TNT nu vor canta live in viata lor, am inteles...Ca Akcent sunt afoni, am simtit dupa tonele de antares din piese.Ca Moga canta demential live, ramane de vazut, ca daca nu ma insel Mamaia e shi ea o experienta...Dar atunci de ce o tineti pe Alexandra in dulap si o scoateti la inaintare doar cand aveti de spalat camasi si sosete?Pai fata asta ar trebui sa aiba deja un album si single in promovare, nu?Daca va dati pana si voi seama de valoarea ei...Ce pazeste Mof. huh?

Acum va dati mari ca Alexandra e artist Mof dar nici macar nu ati insistat sa apara si ea in clipurile cu Sistem...De ce nu a aparut in clipurile Sistem?????!!!!Cred ca o merita cu varf si indesat...

GO, ALEXANDRA, GOOOO!!!

Ps: Sper sa-i arati si lu' ingamfata aia de Andra cum se canta cu feeling, ca doar muzica nu e gimnastica vocala, nu?
BriSTmuzik_maker

Mesajde dadius » Lun Feb 17, 2003 8:31 am

Despre piese ce ar mai fii de zis? Nimic deosebit. Mi-au placut baieti aia 2 din ClujMa bucur ca au ramas in primii 6

in rest nu mai are rost sa comentez. Nici una din piese nu se ridica la nivel de HIT! Ar fii cateva intrebari de pus ! De ex: Ce a cautat selena aia acolo? sau marius dragomir?
Am impresia ca oamenii astia sunt complet surzi. domnule aici trebuie o piesa care sa te DUCA nu una care sa te chinui s-o'ntelegi.

Am zis mai sus intr-un thread.Trebuia o piesa ca a celor de la O-Zone.Simpla si la obiect.Sa-ti aduca zambetul pe buze.V-a adus vreuna din piesele astea zambetul pe buze.?Mie nu!

Hai ca va las! Nu vom face nimic la eurovision oricare din piese ar castiga!

Numai bine
dadius

Re: Paula Seling-Precizari

Mesajde aspyrin » Lun Feb 17, 2003 11:53 am

Initial trimis de Valentin F.

Reprezint Fundatia Culturala Phoenix

inteleg ce vreau sa spui dar discutia era despre Alexandra Ungureanu....
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Lun Feb 17, 2003 11:55 am

Initial trimis de dadius
Ce a cautat selena aia acolo? sau marius dragomir?

au fost 250 de piese la preselectie... daca astea au ramaas in finala............... dati seama.... :)
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma