Initial trimis de Draga
Sunt de acord. Si-apoi ar fi crunt de plictisitor daca am fi toti de aceeasi parere si n-ar exista divergente de opinie... putina provocare nu strica :t ba chiar dimpotriva.
Cat despre poze cu matza in pozitii extreme, am si eu poze cu matza familiei agatata de lustra sau cu capu'n jos, da' totusi... cu pistolul n-am amenintat-o niciodata :p (desi poate mi-as fi dorit, dat fiind ca mi-a luat locul de fiica mai mica si rasfatata :mad: )
Ca v-ati intins la discutii despre mate (se mai relaxeaza omul ...si matele fac si ele parte din peisajul romanesc ..vezi cantarete cu A ... ) , hai sa ma sparg si eu in figuri:
Am 3 caini mari (schanutzer/lup/maidanez-primit-inclus-in-pretul-casei) si ..aveam si o pisica ..dar au gonit-o astia raii si dupa 2 zile de stat ca un cocos, in varful gardului ... s-a dus in podul casei, de unde n-a mai coborat nici azi ... Dar era o mata care facea flotari!!!!! (pe bune) , o innodam ca pe o batista ... planga langa vana sa o spal.... ma trezea dimineta la 7 fara 5 ... fix (asta e usor sa o inveti ..ii dai vreo cateva zile la rand , la ora stabilita-fix, cate o buca' de salam si ..apoi te trezeste ea..

Aaa ..(ca sa epuizez subiectul) : acasa mai am 3 acvarii de 200 litri (am avut si rechini de acvariu) si ... un hamster
(Gica)si 2 papagali..

Gata ...