iubesc 2 baieti

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

mesaj de bagare in seama

Mesajde ja sam pitbull » Mar Mar 04, 2003 2:41 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Io nu's fana South Park,dar am vazut mai multe secvente,poate chiar tot filmul,(da nu mai tin minte)shi am inteles chestia aia cu Stan.

dupa cum zicea si copiutzu, tu esti tare deshteapta :D
:a
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Re: iubesc 2 baieti

Mesajde Unregistered » Joi Mar 06, 2003 6:00 am

Initial trimis de Blondina1
Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?
sugele pula pe rand
Unregistered

Re: Re: iubesc 2 baieti

Mesajde Unregistered » Joi Mar 06, 2003 7:49 pm

Initial trimis de Unregistered
sugele pula pe rand

Decat sa arati a fi un baiat necult,ar fi mai bine sa vb. mai frumos.Probabil sfatul pe care il dai tu il practica de mult,insa nu e frumos sa ne amestecam in viata ei sexuala.
Eu i-am mai spus ca daca se considera tarfa sa ramana cu amandoi,daca nu sa aleaga unul dintre ei...
Unregistered

Mesajde basstard » Vin Mar 07, 2003 7:04 am

Vai ce urat vorbiti, ma duc sa ma spovedesc....

Ati speriat-o pe biata copilutza (vaka dreaq )
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: sheesh!

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 08, 2003 6:24 am

Trebuie sa avem mila pentru acea persoana...vrea si ea sa se bage in seama si o mai da in bara...sa nu ii spulberam visul...

Blondina1 here mai eu nu vreau sa ma bag in seama sau nimik eu tot ce am citit era brafe on line si am inceput si eu sa barfesc ceva de mine, cum ziceati Blondele is cam proaste sau stiu eu ce credeti voi. Dar toti baieti afara acolo stiu ca le plac blondele asa cum sunt ele. Vam pupat pe toti dar brafiti ca de aia se numeste barfe nu? o si cu punctuatia si cu scrisu ma scuzati am uitat sa scriu romaneste prefer englesh ok? love ya all.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Mar 08, 2003 7:43 am

Initial trimis de genicon
Hai ca tre sa fiu scurt... si imi zic si eu acum parerea. Nu stiu cine este fata, insa daca tot are ea deja doi prieteni si nu stie ce sa faca, ma gandesc ca nu ar mai strica unu in plus. Asa ca ma ofer voluntar... :) :) :)
Am zis

HEI tu ai pus punctul pe i... Se pare ca cei doi nu sunt atit de buni ca sa faca ce trebuie "unu si BUN". asa ca si eu cred ca un al treilea nu ar strica, ba chia poate rezolva problema.
Unregistered

Mesajde Blondina1 » Sâm Mar 08, 2003 10:53 pm

HEI tu ai pus punctul pe i... Se pare ca cei doi nu sunt atit de buni ca sa faca ce trebuie "unu si BUN". asa ca si eu cred ca un al treilea nu ar strica, b
a chia poate rezolva problema.

Hey stiti ceva poate am sa ma las de amndoi si am sami caut al treilea. SI daca sunteti in lineie trimitetimi informati despre voi si o sa tinem legatura.
Blondina1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sheesh!

Mesajde Unregistered » Lun Mar 10, 2003 9:45 am

Blondina1 here mai eu nu vreau sa ma bag in seama sau nimik eu tot ce am citit era brafe on line si am inceput si eu sa barfesc ceva de mine, cum ziceati Blondele is cam proaste sau stiu eu ce credeti voi. Dar toti baieti afara acolo stiu ca le plac blondele asa cum sunt ele. Vam pupat pe toti dar brafiti ca de aia se numeste barfe nu? o si cu punctuatia si cu scrisu ma scuzati am uitat sa scriu romaneste prefer englesh ok? love ya all.

Ma bucur ca nu sunt blonda...si...sper ca nu esti infuriat iubi...
Unregistered

Mesajde Nightmare » Joi Mar 13, 2003 12:31 am

Ma...eu cred ca cea mai buna solutie este sa te sinucizi (scapam si noi de o blonda).:silly:
Si mai treci si tu din cand in cand pe la orele de romana.Doar e limba ta materna, nu? Daca nici pe asta nu o stii, nici nu ma mai gandesc daca stii limbi straine...
Si nu stiu ce cauta acest subiect aici.
Stii ce se spune despre blonde...
;a ;f
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde copiutzu » Joi Mar 13, 2003 10:27 am

Initial trimis de DE3A
Ma...eu cred ca cea mai buna solutie este sa te sinucizi (scapam si noi de o blonda).:silly:
Si mai treci si tu din cand in cand pe la orele de romana.Doar e limba ta materna, nu? Daca nici pe asta nu o stii, nici nu ma mai gandesc daca stii limbi straine...
;a ;f

Crezi ca pentru blonde conteaza cate limbi stiu sau cum stiu cu limba.....:t
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde lory^ » Lun Mar 17, 2003 2:24 pm

Initial trimis de copiutzu

Crezi ca pentru blonde conteaza cate limbi stiu sau cum stiu cu limba.....:t

Mai,toata lumea e desteapta pe aici...M-ai bine ati fi atenti la subiect...ca ati derivat de la el!Pana la urma alti nu stiu sa scrie dar e mai bine asa decat sa nu fi in stare sa te adaptezi subiectului...Asta inseamna lipsa de exercitii la limba romana...macar de scris sa stiti!
lory^

Mesajde eyewitness » Lun Mar 17, 2003 4:24 pm

lory tata, ai 24 de ore sa-ti dai singur(a) palme vis-a-vis de lb romana:
hint :
derivat = deviat
alti = altii

mai ai una da' te las pe tine s-o descoperi.... telectualu' lu tata....
eyewitness

Mesajde lory^ » Joi Mar 20, 2003 2:17 pm

Initial trimis de eyewitness
lory tata, ai 24 de ore sa-ti dai singur(a) palme vis-a-vis de lb romana:
hint :
derivat = deviat
alti = altii

mai ai una da' te las pe tine s-o descoperi.... telectualu' lu tata....
.Scumpete,pe mine ma lasa rece faptul ca am gresit si am precizat in acel mesaj ca mai bine "nu sti sa scri"decat sa dai dovada de proasta capacitate de retinere a subiectului pe care ar trebui sa il comentam.
Iubi,daca nu erai tu ramaneam "nepleznita"insa...din greseli invatam.Si nu mai face Tataie pe desteptul ,ca pun pariu ca nici tu nu esti as!!!!!!!!!\
Pa Tataie si nu uita ca te iubesc ,un pupic dulce din partea lui mami!
lory^

Mesajde Unregistered » Joi Mar 20, 2003 2:28 pm

Si destepti apar ca ciupercile dupa ploaie.
Ma,dar voi sunteti niste geniiii.Nimeni nu v-a descoperit???
Ah,o sa infiintez o scoala pt. voi impartita in doua corpuri!
Un corp din aceea scoala se va ocupa cu persoanele carora le lipsesc exercitiile de lb. rom la gramatica si celalalt corp cu acele carora le lipsesc exercitiile de literatura,dupa care veti fi liberi sa barfiti!!!!!!Eu voi invata in amandoua corpuri!!!
Unregistered

Mesajde eyewitness » Joi Mar 20, 2003 2:35 pm

Initial trimis de lory^
ca pun pariu ca nici tu nu esti as!!!!!!!!!\

nu, sunt dama de trefla...
eyewitness

Poveste despre blonde...

Mesajde cubu » Sâm Mar 22, 2003 8:10 am

N-am citi toate posturile de aici, e dimineata, sunt obosit, n-am dormit toata noaptea, poate repet ceva din ce s-a zis pe aici...

Parerea mea ca thread-ul asta l-a facut vreun manelist la bascalie, sa vada si el ce iese. Si sa se gandeasca in sinea lui ce destept e... Sau tipa aia chair e blonda? :sperm: ;h ;m
indescifrabil
cubu

Mesajde genicon » Sâm Mar 22, 2003 12:42 pm

Oameni buni, subiectul asta capata clare conotatii sexuale. Asa ca propun sa fie mutat pe totul despre sex, nu de alta, dar e lipsa de blonde pe acolo.
In plus, cred ca ar trebui creat un subiect special de matirmoniale, pentru blonde - inculte da frumoase, proaste da curve, sarace da dornice. Eu ma ofer primul voluntar si promit ca, pentru a rezolva problema acestei blonde facuta sandwich probabil de cei doi prieteni ai ei, voi trimite SMS-uri la Atomic, dupa 12, cand baga ei manele, sa imi dea totzi inteligentii aia sfaturi. Ca sunt convins ca de la unii ca ei are ea nevoie de indrumari.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Mar 23, 2003 12:15 am

Initial trimis de DE3A
;a ;f

nu stiu cine esti si ce vrei dar eu romaneste nu stiu dar stiu engleza dar ma descurc destul de bine asa ca intindeo.
Unregistered

Mesajde cubu » Lun Mar 24, 2003 4:48 pm

nu stiu cine esti si ce vrei dar eu romaneste nu stiu dar stiu engleza dar ma descurc destul de bine asa ca intindeo.

Chiar nu stii sa "vorbeste romaneste"... Incearca in engleza, poate reusesti... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde Nightmare » Mar Mar 25, 2003 12:01 am

Cine esti tu sa imi spui mie ce sa fac? Si...cred ca locuiesti in Romania, asa ca invata si tu limba asta putin, ca nu e chiar asa de grea.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde 432wer » Mar Mar 25, 2003 3:00 pm

Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?

Sa inveti sa scrii! De fapt, daca esti blondina, esti scuzata...
432wer
Junior Member

Mesajde 432wer » Mar Mar 25, 2003 3:18 pm

Sa inveti sa scrii! De fapt, daca esti blondina, esti scuzata...
432wer
Junior Member

Mesajde Pain in the Arse » Mar Mar 25, 2003 10:11 pm

De ce trebuie neaparat sa invetze sa scrie? Important este sa intzelegem ce a vrut sa spuna. Nu-i asa?
Ia spune blondino?!:D
Doar suntem pe un forum, nu la scoala.:rolleyes:
Play the fool - axel groove - I love it!
Pain in the Arse
Junior Member

:)

Mesajde C^ine » Mar Mar 25, 2003 10:25 pm

heh
de acord
C^ine
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 12:29 am

Initial trimis de dEPECHEmODE
De ce trebuie neaparat sa invetze sa scrie? Important este sa intzelegem ce a vrut sa spuna. Nu-i asa?
Ia spune blondino?!:D
Doar suntem pe un forum, nu la scoala.:rolleyes:

Sper c-a fost o gluma... :confused:
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Mar 26, 2003 12:01 pm

Un corp din aceea scoala...
Eu voi invata in amandoua corpuri!!!

iar n-ai nimerit corpurile...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Mie Mar 26, 2003 12:09 pm

Nu ati mai terminat odata cu aberatia asta de thread?
Fiti seriosi oameni buni.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 1:16 pm

Initial trimis de copiutzu
Nu ati mai terminat odata cu aberatia asta de thread?
Fiti seriosi oameni buni.

De ce mah? Te mai relaxezi aici, mai faci misto de cate un prost... E distractiv... Uite, se pare ca "depeche..." aia e tipa cu "roacherii satanisti"... E ceva nou... :j
indescifrabil
cubu

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Mar 26, 2003 4:27 pm

E ceva expirat.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Mar 26, 2003 5:55 pm

Initial trimis de dEpEchEmIND
E ceva expirat.

E ceva expirat? Deci te-au convins popii aia de la scoala ca asa e... Metalistii sunt satanisti... Punct. Nu? Daca citeai toate posturile, iti dadeai seama ca m-am referit la faptul ca e ceva nou pe thread-ul asta... Creier de maimuta...

P.S. Hai pe la mine sa taiem gatul unei gaini si sa-i bem sangele... Dupa aia sa mancam boase de motan fripte cu garnitura de capsor de porumbel inmuiat in saliva de Ozzy. Sunt liber in fiecare zi cu luna plina de la 12 incolo. Adresa o stii...
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma