Initial trimis de X-Tina Aguilera
Io nu's fana South Park,dar am vazut mai multe secvente,poate chiar tot filmul,(da nu mai tin minte)shi am inteles chestia aia cu Stan.
dupa cum zicea si copiutzu, tu esti tare deshteapta

:a
Moderator: anjin-san
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Io nu's fana South Park,dar am vazut mai multe secvente,poate chiar tot filmul,(da nu mai tin minte)shi am inteles chestia aia cu Stan.
sugele pula pe randInitial trimis de Blondina1
Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?
Initial trimis de Unregistered
sugele pula pe rand
Trebuie sa avem mila pentru acea persoana...vrea si ea sa se bage in seama si o mai da in bara...sa nu ii spulberam visul...
Initial trimis de genicon
Hai ca tre sa fiu scurt... si imi zic si eu acum parerea. Nu stiu cine este fata, insa daca tot are ea deja doi prieteni si nu stie ce sa faca, ma gandesc ca nu ar mai strica unu in plus. Asa ca ma ofer voluntar...![]()
![]()
![]()
Am zis
HEI tu ai pus punctul pe i... Se pare ca cei doi nu sunt atit de buni ca sa faca ce trebuie "unu si BUN". asa ca si eu cred ca un al treilea nu ar strica, b
a chia poate rezolva problema.
Blondina1 here mai eu nu vreau sa ma bag in seama sau nimik eu tot ce am citit era brafe on line si am inceput si eu sa barfesc ceva de mine, cum ziceati Blondele is cam proaste sau stiu eu ce credeti voi. Dar toti baieti afara acolo stiu ca le plac blondele asa cum sunt ele. Vam pupat pe toti dar brafiti ca de aia se numeste barfe nu? o si cu punctuatia si cu scrisu ma scuzati am uitat sa scriu romaneste prefer englesh ok? love ya all.
Initial trimis de DE3A
Ma...eu cred ca cea mai buna solutie este sa te sinucizi (scapam si noi de o blonda).:silly:
Si mai treci si tu din cand in cand pe la orele de romana.Doar e limba ta materna, nu? Daca nici pe asta nu o stii, nici nu ma mai gandesc daca stii limbi straine...
Si nu stiu ce cauta acest subiect aici.
Stii ce se spune despre blonde...
;a ;f
Initial trimis de copiutzu
Crezi ca pentru blonde conteaza cate limbi stiu sau cum stiu cu limba.....:t
.Scumpete,pe mine ma lasa rece faptul ca am gresit si am precizat in acel mesaj ca mai bine "nu sti sa scri"decat sa dai dovada de proasta capacitate de retinere a subiectului pe care ar trebui sa il comentam.Initial trimis de eyewitness
lory tata, ai 24 de ore sa-ti dai singur(a) palme vis-a-vis de lb romana:
hint :
derivat = deviat
alti = altii
mai ai una da' te las pe tine s-o descoperi.... telectualu' lu tata....
Initial trimis de DE3A
Ma...eu cred ca cea mai buna solutie este sa te sinucizi (scapam si noi de o blonda).:silly:
Si mai treci si tu din cand in cand pe la orele de romana.Doar e limba ta materna, nu? Daca nici pe asta nu o stii, nici nu ma mai gandesc daca stii limbi straine...
Si nu stiu ce cauta acest subiect aici.
Stii ce se spune despre blonde...
;a ;f
nu stiu cine esti si ce vrei dar eu romaneste nu stiu dar stiu engleza dar ma descurc destul de bine asa ca intindeo.
nu stiu cine esti si ce vrei dar eu romaneste nu stiu dar stiu engleza dar ma descurc destul de bine asa ca intindeo.
Initial trimis de Blondina1
Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?
Initial trimis de Blondina1
Initial trimis de dEPECHEmODE
De ce trebuie neaparat sa invetze sa scrie? Important este sa intzelegem ce a vrut sa spuna. Nu-i asa?
Ia spune blondino?!:D
Doar suntem pe un forum, nu la scoala.:rolleyes:
Initial trimis de copiutzu
Nu ati mai terminat odata cu aberatia asta de thread?
Fiti seriosi oameni buni.
Initial trimis de dEpEchEmIND
E ceva expirat.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator