Care e cel mai traznit lucru pe care l-ati facut?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde kant emir » Lun Sep 12, 2005 1:21 pm

cate au vazut urechile mele - cate bah? ca nu prea lasi sa se vada (fumat nushce tigara, beut o br si trii sferturi?)
de zici c-ar fi c-un picior in groapa deja - sezi blanda, nu-s cu nican gruapa, numa ca s-a cam dus vremea trasnailor; eheheheiu e pt vremi, nu pt trasnai - d'astea posa fac shamu (ca m-ar duce capu, nu te gandi ca nu; ba chiar se mai si intampla!), numa ca nu ma mai atrag ca atunci.
Si cand m-ai prins tu la virjine? (m-ai facut sa rasfoesc treadu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Lun Sep 12, 2005 7:53 pm

cate au vazut urechile mele = try me

ce te lasi atata imbiat? spune-ne ce trasnai ai facut nu ne tot fierbe, ca dupa cum ai crescut suspansul ai zice ca ce ai povestit pana acum era doar preludiul la ce urmeaza :zambet:

io vad tot, degeaba te ascunzi. uite, pot sa-ti spun ce thread de pe sex vizionezi acum :P
............................
sin ella

Mesajde kant emir » Mar Sep 13, 2005 6:03 am

pot sa-ti spun ce thread de pe sex vizionezi acum - iaca pozna! nu ma ascund mah (ca nici n-ar fi greu!), numa ca la ora cand postai tu asta io eram departe de internet; porma, io tot am "descarcat" niscai trasnai p'aci - tu: bere, tutun, laudarosenii (daca ai ceva si e rusinos, da pe prv). Vrei d'astea, d'ale tale? uite, eram la shcuala, vine profu si se aseaza in spate, langa mine si-mi vede tzigarile-n buzunar; le ia, le rupe marunt si le pune tot in buzunar, dupa care pleaca spre catedra. S-atunci sa vezi vitejia mea: m-am ridicat in piciuare sh-am scos limba dupa iel! Itzi dai tu seama ce tare mi-a batut inima atunci? moam' ce adrenalina!
e, merje cu d'astea? presupun ca tza crescut tensiunea citind aventura, nu?
kant emir

Mesajde v1n3ri » Mar Sep 13, 2005 8:39 am

Poa cel mai traznit lucru mi s'a intamplat fara voia mea.
Acu ceva vreme, la banchetu; de'a-12-a, la Cantina studenteasca din Complex... Drak l'a pus pe digeiu ala sa puna manele... Asa ca am iesit in fatza cladirii cu cativa colegi, neamatori ai genului. Si... dupa manele, pe cand eram deja afara, lovit de inspiratie, digeiu pune ceva ce parca stia ca'm place... Si asa, eu, iute-iute sa fung inauntru... trec printr-un geam termopan cat usa :D:D:D. Deh, alergam, din intoarcere... Cat ca mai un pic si intram pe usa :). Asa, pe la 23 ale serii poate, eram in vizita la Spitalul Judetean :D, dupa care m'am intors la chef :D.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Arthemis » Mar Sep 13, 2005 6:54 pm

traznit... nu stiu.... dar imi mod sigur amuzant....
ieri vorbeam cu iubitul meu pe ym, el fiind plecat peste mari si tari, si cum imi spunea el mie ce dor ii este de mine si o gramada de alte chestii care nu-si au locul in acest post, m-am gandit sa-i fac o surpriza si sa-mi pun la avatar o poza de-a mea foarte deocheata, facuta de el inainte sa plece, zic surpriza pentru ca el nu a apucat sa le vada, toate bune si frumoase numai ca eu am uitat de acel minunat botonash ce trebe debifat "use this for everyone... or somthing..." si acea minunata poza a aparut tuturor cu care vorbeam :n: .... si acum stau si ma gandesc oare seful meu de ce se poarta asa de frumos cu mine... tzinand cont de faptul ca la noi o dimineatza normala incepe cu niste injuraturi delicioase... oare nu isi inchisese fereastra de ym in care eu ii spuneam ca plec mai devreme???
anyway asta este minunata mea povestioara.... a da' si pe langa seful meu mai vb si cu varul meu de 9 ani.... sper sa nu-i marcheze acea poza copilaria.... sper...
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde jeorj » Mar Sep 13, 2005 7:41 pm

Chestii trasnite n-am avut in viata mea parte, dar anumite ciudatenii tot so intamplat pealocuri.
De ezeplu, sa adorm in timp ce povesteam cuiva ceva, dupa ce facuseram altceva. No fo problema, ca am vorbit coerent, dar a dooa zi mo intrebat persoana ca ce am vrut sa zic cu chestia aia de aseara ca no inteles egzact.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Sep 14, 2005 5:05 pm

DDD scrie:traznit... nu stiu......... varul meu de 9 ani.... sper sa nu-i marcheze acea poza copilaria.... sper...

poi unde-i poza, sa ne dam si noi cu parerea (ca avem p'aci si fotografi, si psiholuage care abuzeaza, ba chiar si pretenu gheorghe consiliaza din gros)?
si cu ocazia asta mai treci o trasnaie la palmares, merje?
kant emir

Mesajde Arthemis » Mie Sep 14, 2005 6:16 pm

haahhahahaha.... n-am pus poze cu mine imbracata pe forum si pun acum cu mine dezbracata???? neaaahhhh nu merge.... si cred ca as oripilao pe ramuna si nu are rost! :n:
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde old lord » Mie Sep 14, 2005 10:51 pm

am spart geamurile la un politist
aveam ciuda pe el ca a vrut sa-mi dea amenda si ca sa ni-mi dea amenda m-a dus la parinti...........

am fugit o zi intreaga de acasa sa ma uit la fotbal
nu incercati sa va imaginati ce am patit cand m-am intors
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Irinu-k » Dum Sep 18, 2005 3:00 pm

am dat sms-uri la numere encunoscute shi am primit inapoi un mess care suna cam asha: irina.....mai termina cu prostiile....lol....de unde stia asta cum ma cheama....? shi ii raspund: cene ejti? shi el imi spune: daca nus cene sunt de ce imi dai mesaje????ma rog....nu i-am mai rasp....shi asta a ramas pt mene un mister
Fericirea este singurul lucru care imartzit la 2 se dubleaza :)
Irinu-k
Junior Member

Mesajde Ramuna » Lun Sep 19, 2005 3:11 pm

pai exceptand faptul ca aruncam cu pahare dupa copiii de varsta mea, de la balcon, si ca am adormit odata in timp ce vb la telefon... sa ma gandesc.... am sarit din tren :D
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Ramuna
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Sep 19, 2005 3:14 pm

si ca am adormit odata in timp ce vb la telefon

si ce e asha traznit in asta??
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde Ramuna » Lun Sep 19, 2005 3:16 pm

poi s-ar presupune ca la telefon vb si eshti cat de cat atent in timp ce vb, zic eu nu? totusi sa adorm... mi s-a parut un pic cam exagerat
Ramuna
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Sep 19, 2005 3:18 pm

fato, io stiu pe unii care or adormit in tinp ce faceau secs.
dar nu mi se pare deloc traznit, puate duar penibil sau umilitor...
nbm

Mesajde Ramuna » Lun Sep 19, 2005 3:32 pm

calm down, bro nu tre sa te manifeshti asha... vad ca tu nici macar nu ai postat cea mai mare traznaie a ta, din cand in cand mai intervii si tu cu cate oobservatzie care nu isi are rostu...
Ramuna
Junior Member

Mesajde nbm » Lun Sep 19, 2005 3:34 pm

ramuna, fa-ne te rog o favoare:
intra tu in forumu asta: http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?f=161 si fa-ti acolo un thread in care poti sa spui ce ineptii vrei tu, nu mai strica aiurea diverse threaduri
nbm

Mesajde Sică » Lun Sep 19, 2005 5:07 pm

pai daca stau sa ma gandesc ce trasnai am mai facut nu prea sunt dar am facut un lucru destul de prostesc :) sambata asta am fost cu varul meu si un preten la un neam de al nostru la brasov in fine ajungem acolo si acestia trebuiau sa plece de acasa asa ca pt cateva ore noi am ramas acasa si ce ne da noua prin minte ne era dor de niste fumat la bidon :n: dar nu aveam iarba la noi :( si punem tutun, in timp ce faceam cupa la gura bidonului se rupe si hartia asa ca punem hartie de ziar :n: si incepem tampenia pana la urma era plin bidonul de fum de la tutun si de fum negru de la ziar, nu cred ca am tras ceva mai rau in viata mea :n:
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde wednesday » Lun Sep 19, 2005 5:34 pm

:blush: mi-am cotonogit un fost prieten cu o umbrela, in plina strada, pentru ca m-a dus la un film prost
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde pacha » Mar Sep 20, 2005 8:56 am

Eu am scris o scrisoare unei fete.
pacha

Mesajde maxx1nsane » Joi Oct 20, 2005 12:26 am

M-am ridicat sa il bat pe patronu unui club...de fatza cu totzi clientzii shi cu ceilaltzi asociatzi ai lui.....prost eu..... :ban:
shi de fapt asta nu e trasnaie...ci prostie....
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde Arkenhope » Joi Oct 20, 2005 8:45 am

Trasnit? Rebelismele cu profesorii de liceu nu intra aici nu? Hmm, pai, odata am mers cu bicicleta din Bucuresti pana-n Giurgiu si-napoi in aceasi zi.
WoW, I'm so "hardcore".
I got the idea by smocking a lot of pot.
Arkenhope
Junior Member

Mesajde pacha » Vin Oct 21, 2005 12:00 pm

Eu am mers pe jos.Si am un frate mai mare (HI)
pacha

Mesajde Sică » Vin Oct 21, 2005 3:13 pm

m-am imbatat ca un porc dupa asta am fumat cel mai tare joint fumat de mine vreodata, era adus din italia :n: dupa asta am petrecut 3 ore si juma cu capul in wc :(
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Sică
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Oct 21, 2005 11:16 pm

Sica_wine scrie:am petrecut 3 ore si juma cu capul in wc :(

asta explica multe. sigur n-au fost zile ?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma