Ce ati mai face daca ati stii ca astazi veti muri?
Moderator: anjin-san
147 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Intrebarea se pune astfel : Ce ati face peste doua zile daca maine ati muri ....
Oricum ... io unu m-as omori acu ca sa fiu sigur ca nu o sa fac ceva gresit in alea doua zile si apoi sa regret ... :p
Oricum ... io unu m-as omori acu ca sa fiu sigur ca nu o sa fac ceva gresit in alea doua zile si apoi sa regret ... :p
-
monk - Mesaje: 2747
M-ash bucura,serios de nu...Ash pleca in cel mai drag loc mie si asha astepta "binecuvantarea" impacata cu mine insami!:U
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
genocid;h
Ar fi o idee foarte nasoala sa ma imi spui ca peste 2 zile o sa mor ... si sa ma convingi ... (shtii cum e cu mesageru) ... nevinovatia e irelevanta
Ar fi o idee foarte nasoala sa ma imi spui ca peste 2 zile o sa mor ... si sa ma convingi ... (shtii cum e cu mesageru) ... nevinovatia e irelevanta

I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
vali vin si io cu tine ... la omorat daca am muri amandoi peste doua zile ... da io mi-as lua o mitraliera ca pistolu e prea mic 

-
YO, pe langa casa, mi-as vinde si un rinichi,
, ca sa am bani deajuns sa-mi cumpar un lansator de rachete/grenade, si sa fim 3. Macar asa am sti ca in 2 zile am lasa o lume mai frumoasa si aproape perfecta....
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Hera...ai sarcina sa cautzi subiectul asemanator astuia...si sa il unesti pe asta cu ala. Vezi ca e facut de Bobo daca nu ma insel. Cauta-l..prin ce pagina o fi.
Subiect tipic lutzesc !
Va zic eu ce atzi face..daca atzi afla : v-atzi caca pe voi de frica. Asa sa stitzi !

Subiect tipic lutzesc !

Va zic eu ce atzi face..daca atzi afla : v-atzi caca pe voi de frica. Asa sa stitzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
m-as f**e-n draci!!! :yD
Sa ma chemi pe mine primu ca nu vreau sa stau la rand

-
-
ciudat
Initial trimis de DeathQueen
M-ash bucura,serios de nu...Ash pleca in cel mai drag loc mie si asha astepta "binecuvantarea" impacata cu mine insami!:U
Ce depresiva e lumea in ziua de azi? de ca mai sa te bucuri ca mori cand viata e asha frumoasa?:D
p.s:Nu va luati dupa toti "Sburatorii"
-
Love2Fly - Junior Member
Re: ciudat
Initial trimis de Love2Fly
Ce depresiva e lumea in ziua de azi? de ca mai sa te bucuri ca mori cand viata e asha frumoasa?:D
Si nickul o zice...asta astept de cand am realizat ce si cum e cu lumea asta!
Nu e frumoasa dar inca nu te-ai prins tu!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
:)
Nu e frumoasa dar inca nu te-ai prins tu!
Al dreaq sa fiu dar uite ca m-am prins.....prea devreme zic eu....daca as fi vrut sa mor insa, as fi fost mort zic eu de vreo 6 ani....ce sa-i faci? asta e! viata nu e ceva misto dar trebuie traita!
p.s: Daca ai probleme cu tristetzea sau cu "supararea pe viata" suna la 89.89-Love2Fly sau 89.89-Tot el sau pur si simplu scrie-mi!:)
de ce?
"prietenii stiu de ce!"
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Ce ati mai face ,dak ati shti ca peste 2 zile muriti?
...m-ar apuca dracii
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Ce ati face daca ati stii ca azi este ultima zi din viata vostra?
Initial trimis de Nicholas_Alex
Am auzit azi la radio intrebarea asta. Ma pus pe ginduri...multi au sunat la radio si ziceau ca v-or sa petreaca ultima zi cu familia, cu cei dragi,blah,blah..eu as face ceva, sa-mi ramina numele in istorie! Dar ce?? Ce ar putea face un om "de rind"?? Aveti ceva idei?
m-ash imprumuta de o groaza de bani shi ash face cinste de totzi, oricui.
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de Oribilul Mosh
subiectul asemanator astuia...
Off-topic:Sorry,nu mi-am dat seama ca mai era facut unu' in genul astuia...cer mii de scuze dak s-a suparat careva... :a
On-topic: shi-ash mai face inac un lucru: ash incerca toate lucrurile care nu le-am incercat pana atunci.

- Titina
- Junior Member
Hmmm...probabil mi-as petrece ziua respectiva in Biserica,cat ma mai pot bucura inntr-o zi de tot felul de distractii si alte nebuneli ?....nu prea mult cred,mai ales ca te macina gandul ca vei murii...asa macar imi gasesc pacea 

-
SatyR - Junior Member
Re: Re: Ce ati face daca ati stii ca azi este ultima zi din viata vostra?
Initial trimis de neatza
m-ash imprumuta de o groaza de bani shi ash face cinste de totzi, oricui.
Cu alte cuvinte vrei sa dai tzepe...
-
Deci
In genere cam atat...da' ma mai gandesc
- L-ash rade in cap pe bhuttu
- I-ash face o liposuctziune lui mosh
- L-ash rapi pe aliosha shi l-ash inchide intr-o camera cu Copilu' Minue
- Shterge contul de pe fanclub a lui Mosh
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Re: Re: Ce ati face daca ati stii ca azi este ultima zi din viata vostra?
Initial trimis de Aliosha
Cu alte cuvinte vrei sa dai tzepe...
parerile vor fi impartzite juma-juma (deshi io ash face cinste shi celor care m-au imprumutat, ca doar au fost baietzi buni)
-
neatza - Mesaje: 5820
Initial trimis de D€CR€T
Deci
- L-ash rapi pe aliosha shi l-ash inchide intr-o camera cu Copilu' Minue
- Shterge contul de pe fanclub a lui Mosh
Bai decret, eu nu am nimic cu manelele si manelistii. Ii ascult atat de rar incat imi sunt simpatici.
Treaba cu contu lu mosh se poate rezolva dar mi-e ca face atac de cord si moare odata cu tine. Iti dai seama cum ar fi ca in dreptul tuturor mesajelor lui sa apara "Unregistered" ?
-
147 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma