Care e cea/cel mai urat/a vedeta de la noi??
Moderator: anjin-san
95 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Ce ratati sunt unii....
Mey fratilor , da ce conteaza care si cum arata ?? Ce daca e urat ca dracu, ca doar e muzica, nu film. Cand asculti un cd, caseta, la radio o melodie, il vezi pe cristi minculescu, pe georgia. Aia care sunt sexy, care ajung unde ajung ca stiu sa dea din posterior destul cat sa ii excite pe unii producatori, le recomand sa faca un film care sa se numeasca ,, Asta a fost kmuzica romaneasca candva" si sa faca loc celor care au o frumusete interioara si niste aptitudini artistice demne de invidiat;)
- Unregistered
Initial trimis de X-Tina Aguilera
"dak" ash fi pe invers,ash incerca sa fiu cu ea![]()
incep sa imi fac probleme titino ... Gabizzule ... ai grija ce faci ... ca nu prea e bine cum a inceput sa faca ...
-
monk - Mesaje: 2747
:eek:
delia, urata?
denisa e aia roscata, si raluca aia blonda... cum sa fie ma urata?
loredana groza? femeia asta la 40 de ani cat are arata super bine.
======
cred ca asta e theardul unde toti invidiosii vorbesc. Adica, ne spun cam ca cine ar vrea ei sa arate.
delia, urata?
denisa e aia roscata, si raluca aia blonda... cum sa fie ma urata?
loredana groza? femeia asta la 40 de ani cat are arata super bine.
======
cred ca asta e theardul unde toti invidiosii vorbesc. Adica, ne spun cam ca cine ar vrea ei sa arate.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de monk
incep sa imi fac probleme titino
Sa nu-ti faci probleme,k nu sunt pe invers....dak mi-au placut 120 de baieti,inseamna ca nu-s pe invers.....chiar acum sunt indragostita de unul :-X lol.......adik de doi.....shi ma dau la amandoi......dar críªd k am ajuns shi pedofila ...lol.....unul dintre ei de mai mic cu un an decat mine......

So,monk......nu-ti fa probleme,k......macar bine k nu-s una din aia care imediat cum aude (aoleu!!kktul ala de "chiwuawua" la radio.....fuck... :mad: )de "fete cu fete",incepe : "bai,io nici moarta n-ash fi lesbi,e desgustator,etc......"
Eu sunt de-acord cu lesbianismul,dar asta nu inseamna k sunt

Nu e nici un on-topic,nu?lol........
- Titina
- Junior Member
Re: Re Multi le faceti urate
Eu cred ca voi nu stiti ce inseamna un om frumos!!!
Vegas nu numai ca arata de mori dar e si simpatica;
Miki e si ea simpatica;
Intr-adevar Delia e urata cu spume dar se crede super femeie;
Nu mai stiu exact care a zis ca Lala e urata...tu ai vazut-o in realitate?
Si apropo...ghost Angelina Jolie nu e frumoasa e extraordinar de sexy.Si dak vreti o femeie frumoasa uitati-va la Zeta Jones
ANDRADA
Vegas nu numai ca arata de mori dar e si simpatica;
Miki e si ea simpatica;
Intr-adevar Delia e urata cu spume dar se crede super femeie;
Nu mai stiu exact care a zis ca Lala e urata...tu ai vazut-o in realitate?
Si apropo...ghost Angelina Jolie nu e frumoasa e extraordinar de sexy.Si dak vreti o femeie frumoasa uitati-va la Zeta Jones
ANDRADA
- Unregistered
Re: Care e cea/cel mai urat/a vedeta de la noi??
Initial trimis de R-Girl
Zile astea se intreba un moderator TV care e cea /cel mai urat/a vedeta de la noi?
A primit o multime de raspunsuri interesante............
Care e raspunsul vostru??
~~~~
Parerea mea sincera si obiectiva catusi de putin e ca Bodo de la Proconsul canta dumnezeieste insa arata grotesc de-a dreptul...multi au spus-o si inaintea mea si au s-o spuna in continuare.
~~~~~~
Numai de bine si de artisti aratosi !!!!
- broos
gyofi intra in categoria tipelor de pe "soseaua de centura"
Initial trimis de matzu
loredana groza ;S , arata ca draku , dar trebuie sa recunoastem ca are o voce foarte buna.
o alta urata - daniela gyorfi , asta nici voce macar nu are
Pe bune, este fara voce, fara pic de inteligenta si deloc frumoasa in sensul cel mai cinstit cu putinta. Este o prezenta pe o scena dintr-o Romanie din nu mai stiu ce continent, nimic de remarcat din partea celor din occident....., poate cei din Ungaria ar fi, insa poate pt. numele ei...

llooooolzzzzzzz
- broos
- Junior Member
Mai, fratilor, stati asa!
Daca e sa ma iau dupa voi, inseamna ca toate vedetele din Romania sunt urate. Sunt curioasa daca voi aratati mai bine decat ele!
- Muzicutza
Re: Mai, fratilor, stati asa!
Cea mai urata: aia cu implant la buze/ de cica a fost prietena lui Cozma - minerul ...GRETOASA!!!!
-
Bortzianu' - Junior Member
:
Initial trimis de Bortzianu'
Cea mai urata: aia cu implant la buze/ de cica a fost prietena lui Cozma - minerul ...GRETOASA!!!!
Marinela Nitu, si ai dreptate, arata ca un cur de maimuta botul ei... Si s-a mai facut si blonada mai nou... hidoasa e!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
cea mai urata vedeta de la noi.......GIULIA!!!
cel mai urat vedet (lol)....CAIN!
Ce se mai potrivesc ashtia doi...mama!
cel mai urat vedet (lol)....CAIN!
Ce se mai potrivesc ashtia doi...mama!
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Initial trimis de Unregistered
costi e cel mai sexi tip din romania,iar adrian minune cel mai bun amant
ahaaa! cel mai bun amant..hm`... da` tare informata esti :con:.. anyway...o fi bun pt inaltimea lui.. ;m.. ca altfel... ;D
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Hmmm....
Mda.....cum se spune ... "gusturile nu se discuta". In orice caz am shi eu parerea mea... Nu cred ca eu sunt frumusetzea intruchipata...da` "tipa" aia.. Georgia... e .... uratzica...nu`mi place deloc de ea. Nu stiu daca se machiaza sau nu....in caz ca nu..ar cam trebui ( macar putzin acol`) .Si....hainele..culoarea lor..lasa de dorit.. Din primul videoclip in care a aparut poarta haine de culoare verde inchisss...nush daca are o alta denumire...in fine.... nu e deloc frumoasaa...cel putzin mie nu-mi place, ar trebui sa poarte culori ceva mai deschise , mai "vesele" .
Si..apropo de Dinu Maxer..mie chiar imi place de tipu` asta... e dragutz...si ca multi altzii care sustzin alte vedete....eu il sustzin pt ca este din acelashi orash cu mine ( nu numa` de`asta) ...si l-am vazut de multe ori ( nu`l cunosc personal) . And..that`s it..for the next time.. Z`bye all.
Si..apropo de Dinu Maxer..mie chiar imi place de tipu` asta... e dragutz...si ca multi altzii care sustzin alte vedete....eu il sustzin pt ca este din acelashi orash cu mine ( nu numa` de`asta) ...si l-am vazut de multe ori ( nu`l cunosc personal) . And..that`s it..for the next time.. Z`bye all.

- Rimeea
Cea mai nashpa e Georgia aia. Ar avea nevoie de o operatie estetica . Parerea mea.....apoi mai e Gia aia....da aia s-o facut mai draguta in ultimu videoclip...da orium nu arata cine stie....
Acuma am auzit ca ala Cain e un nou sex-simbol....Are fatza de poponar....arata nashpa de tot.....si altceva....Costi Ionita arata super nashpa....e gras ......horror.....
My oppinion
Acuma am auzit ca ala Cain e un nou sex-simbol....Are fatza de poponar....arata nashpa de tot.....si altceva....Costi Ionita arata super nashpa....e gras ......horror.....
My oppinion
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
-
Deea_Em - Junior Member
Initial trimis de Wild Rose
Din nou sunt nevoita sa spun ca depinde de gusuri... poate mie imi place de X dar altcineva il considera urat si prost... and vice versa...
nu exista "cea mai urata vedeta"... decat daca specifici ca TU consideri ca Y e cel mai urat....![]()
dupa ce k ai nick-ul pe kre mi l-am dorit eu, mai ai si aceleasi principii k mine! :p
Asa e fratilor! Nu suntem aici k sa impunem gusturi, ci k sa exprimam opinii PERSONALE, nu generale/obligatorii/unice/et.
Personal, am impresia k Georgia, Bambi, Cain, Parazitzii lasa mult de dorit... ;P
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
:a
-
Sweet-one - Junior Member
95 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma