Who you love most on fanclub.ro ?
Moderator: anjin-san
149 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Eu o iubesc foarte mult pe mama da' n-am gasit-o in lista aia de mai sus s-o votez si pe ea!Poate o adaugati pe-acolo sa-i acord si eu un vot ca poate o sa se simta si ea putin Iliescu!
Sarpele se spala pe dinti!
Sarpele se spala pe dinti!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
frosine, apoi sa facem un sandaj de genul:
Pe cine iubesti mai mult?
Pe mama lui portnoy
Pe mama lui oribilul mosh
Pe mama lui aliosha
Pe mama lui sod
Pe mama lui gabyzzu
Pe mama lui nightwish
Pe mama lui neatza
damn, nu au incaput toti! acu sa nu va simtiti exclusi
!
Pe cine iubesti mai mult?
Pe mama lui portnoy
Pe mama lui oribilul mosh
Pe mama lui aliosha
Pe mama lui sod
Pe mama lui gabyzzu
Pe mama lui nightwish
Pe mama lui neatza
damn, nu au incaput toti! acu sa nu va simtiti exclusi

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
si ultima optiune: pe toate 7 seara, dar pe rand, in fiecare zi a saptamanii, cu excese duminica si in sarbatorile legale...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
zise catharsis cu invidia si ciuda pe el cat casa poporului ca-l vota doar d'soara la care a avut neste bucurii.
generatia PRO m-o propulsat in fruntea tinerilor nazisti. bine ca nu pomenisi si de colaborarile stranse cu inchizitia.
thor, si 'ailanti' ofensati, ce sa va zic? luati si voi de buna semnatura.

generatia PRO m-o propulsat in fruntea tinerilor nazisti. bine ca nu pomenisi si de colaborarile stranse cu inchizitia.
thor, si 'ailanti' ofensati, ce sa va zic? luati si voi de buna semnatura.

-
nocturna - Mesaje: 8725
gabitzule, uite cum facem: indiferent despre ce ar fi vorba, despre mine po sa zici orce, ca shtiu sa ma descurc. in aceiash ordine de idei, despre orce ar fi vorba, despre maica-mea nu pomeneshti nimica (indiferent ca ie gluma sau vorbesht serios). lumea ie mica shi nu po sa shtii cand ne intalnim. cred ca nu ie o rugaminte deplasata.
-
neatza - Mesaje: 5820
mai scumpa noastra naiti, daca vorbesti despre mine cu 'ailanti' ofensati adica la plural, mersi..
din pacate nu prea sunt ofensat si nu cred ca intru nici in generatia Pro (stii si castigi).
oricum felicitari pentru locul detinut, Hitler ar fii foarte mandru de tine. io creid ca Moshu s-a autovotat de 7 ori, ca altfel nu vad cum poate el sa fie in fata ta...
pese: neatza si tie si la toti !
din pacate nu prea sunt ofensat si nu cred ca intru nici in generatia Pro (stii si castigi).
oricum felicitari pentru locul detinut, Hitler ar fii foarte mandru de tine. io creid ca Moshu s-a autovotat de 7 ori, ca altfel nu vad cum poate el sa fie in fata ta...
pese: neatza si tie si la toti !
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
-
bah mie nu-mi iese la socoteala o chestie si daca baicsu nu-i online ca el are abacu pregatit intotdeauna as vrea s-o deslusesc...
pai io ieri asa mai spre dimineata o votai pe nocturna si verificai si avea 3 voturi mari si frumoase de mai mare dragu sa le privesti,...ptiu,ptiu sa nu le deochi, micutu thor ne informa de la fata locului ca vota si el tot nocturna deci normal dupa aritmetica studiata la post liceala ar fi trebuit sa fie 4 voturi grasunele si voioase in dreptu preaiubitei noastre userite. si se intreaba aiu de ce nocturna are doar 3 ?
pai io ieri asa mai spre dimineata o votai pe nocturna si verificai si avea 3 voturi mari si frumoase de mai mare dragu sa le privesti,...ptiu,ptiu sa nu le deochi, micutu thor ne informa de la fata locului ca vota si el tot nocturna deci normal dupa aritmetica studiata la post liceala ar fi trebuit sa fie 4 voturi grasunele si voioase in dreptu preaiubitei noastre userite. si se intreaba aiu de ce nocturna are doar 3 ?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vai neata, nu imi ranii sufletelul mic si hain inca odata :cry: .
eu incercai sa fac o fapta buna, ca sa nu te superi mine. scuze daca am facut iar o prostie. #-o
acushica o scot din sondaj si o bag pe mama lui catharsis, ca sa nu-i mai fie fiul suparat si sa nu mai tina inima aia asa , neagra.
eu incercai sa fac o fapta buna, ca sa nu te superi mine. scuze daca am facut iar o prostie. #-o
acushica o scot din sondaj si o bag pe mama lui catharsis, ca sa nu-i mai fie fiul suparat si sa nu mai tina inima aia asa , neagra.

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
mda, si pe mine a uitat sa ma anuntze ca , candidat pt podium . :mad:
trebuie depusa in mod cert o plangere impotriva dezgustatorului la sediul Controlului National al Forumurilor din Romania. sau cum dracu l-am denumit. :o
trebuie depusa in mod cert o plangere impotriva dezgustatorului la sediul Controlului National al Forumurilor din Romania. sau cum dracu l-am denumit. :o
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Iti multumesc f mult naito ca ai reusit sa ma faci sa imi gasesc locul.... URA!!!! apartin si eu generatiei ascultatoare de Andre si privitoare la Teo!!!!
Singura problema e ca nu ascult Andre si nu ma uit deloc la televizor... dar nu pot sa imi neg adevarata natura....
in ceea ce priveste Inchizitia... nu-ti face complimente singura... mai ai pana sa ajungi la rafinamentul acesteia... get it?
Hai te pupic mult.... esti foate cool !!! cea mai adevarata sa mor io!!!
Ce zici, a sunat bine? ma integrez???
Iti multumesc f mult naito ca ai reusit sa ma faci sa imi gasesc locul.... URA!!!! apartin si eu generatiei ascultatoare de Andre si privitoare la Teo!!!!
Singura problema e ca nu ascult Andre si nu ma uit deloc la televizor... dar nu pot sa imi neg adevarata natura....
in ceea ce priveste Inchizitia... nu-ti face complimente singura... mai ai pana sa ajungi la rafinamentul acesteia... get it?
Hai te pupic mult.... esti foate cool !!! cea mai adevarata sa mor io!!!
Ce zici, a sunat bine? ma integrez???
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
The ceremony is about to begin.
-
thor - Junior Member
gabitzule, de data asta te iert pentru ca sunt sigur ca n-a fost cu intentzie rea. eo am sarit mai rau din cauza ca asha reactzionez la asemenea sujet delicat. scuzele ie aceptate.
-
negarea e primu semn al inodctrionarii, respectiv indobitocirii. esti pe calea cea buna.
sa inteleg ca tu deja ai trecut de partea asta? acu esti o membra activa a generatiei Pro (stii si castigi) ?
sa inteleg ca tu deja ai trecut de partea asta? acu esti o membra activa a generatiei Pro (stii si castigi) ?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
alo, ia terminatzi cu oftopicurile, ca va spun la mod shi va ia la bani maruntzi una doo!
iata ca in sfarshit aparu votu ala del pierdu nocturna shil cauta cu lumanarea shi cu cainii politzishti! ie la aiu, care astfel crescu intro noapte cat altzii intrun an shio prinse din urma shi de pe la spate pe nocturna, ashea ca momental medalia de argint se face juma juma, ce sa mai spun despre cea de bronz, ca ie deja bucatzi bucatzele. brazare, geaba te votai ca daca lumea nu vrea, nu vrea.
iata ca in sfarshit aparu votu ala del pierdu nocturna shil cauta cu lumanarea shi cu cainii politzishti! ie la aiu, care astfel crescu intro noapte cat altzii intrun an shio prinse din urma shi de pe la spate pe nocturna, ashea ca momental medalia de argint se face juma juma, ce sa mai spun despre cea de bronz, ca ie deja bucatzi bucatzele. brazare, geaba te votai ca daca lumea nu vrea, nu vrea.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
iote-te , imi mai crescu si mie un vot ca ieri facui inventaru si numarai numa doo. cine ma votarati bre? sa fie oare muzicutza ?...:con:
-
bine mah, apoi daca-i conspiratie impotriva nocturnei sa fie pan' la capat, zic. ma scotocii prin buzunare si aruncai si io pretiosu-mi vot in curte la aiu, daca tot vazui ca catzelu lu alin n-are priza la public, si de cand tin votu asta mai ca se si imputinase oarecum si-si cam pierdu din vlaga.
aiule sa fii sanatos si sa-ti prinda bine votu' meu.
aiule sa fii sanatos si sa-ti prinda bine votu' meu.

-
nocturna - Mesaje: 8725
vaz ca nu prea sanghiesuit niminea sa oferteze pentru votul din posesia-mi. ce ie de facut? cat sa-l mai tzin asha ca ma doare mainili?
-
bre matinale vezi ca daca nu scapi de el repede vine moshu si ti-l ia cu japca cu putina sare si piper ti-l inghite precum inghite....da sa lasam amanuntele astea....
-
Gabyzzule mama, e cazu serios de oichelari la tine acolea. iote cal vazu pe vot shi aiu shi nocturna insashi ishi recunoscu personal fapta. el traejte shi ie bine maersi, nu disparu in neant cum crezura nejte oameni, conform principiului ca nica nuse pierde, totu se transforma. pa.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
nu dau nimic! n-am! de unde sa dau daca n-am? uite [...] ia mai bine mia asta de lei shi mai amana-ma pana la toamna.
-
imi explicati si mie cum are cel mai de kkt administrator [ca doar asa l-ati votat
] 8 voturi?!
asta nu e corect.
p.s. neatzo, daca iti dau o bere la prima intalnire imi acorzi mie votu'? ;D
later edit: anguse, apoi eu de unde sa vad asta?! io credeam ca iubitoarea si dragastoasa de naituish o sa-si urunce singura votu in propria curte, cu grija sa nu sparga geamu de la casa. da ietete ca m-oi inselat. asa fata, asa inima mare. :-X

asta nu e corect.
p.s. neatzo, daca iti dau o bere la prima intalnire imi acorzi mie votu'? ;D
later edit: anguse, apoi eu de unde sa vad asta?! io credeam ca iubitoarea si dragastoasa de naituish o sa-si urunce singura votu in propria curte, cu grija sa nu sparga geamu de la casa. da ietete ca m-oi inselat. asa fata, asa inima mare. :-X

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
149 mesaje
• Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma