Adrian C. Minune

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Re: mare dreptate mai ai Gabytzule!

Mesajde Vortex » Mar Dec 18, 2001 11:43 am

Initial trimis de original

p.s.: cu toata analfabetia lui e cea mai mare vedeta din tara....se da in bmw-uri...RESPECTAT! dar voi Desteptzii...stati pe forum si criticati pe alti........eu unul nu ma pot abtine cand vad atata tampenie...la unii dintre voi! (doua exemple ar fii marionetele de mai sus)

Io daca ma dau in bemve am parte de admiratia dvs. mr gabriel?
multzam de respectul dvs...
Vortex
Junior Member

Re: curiozitate

Mesajde manelesux » Mar Dec 18, 2001 1:48 pm

Initial trimis de Andrada The Dev
ce gen de muzik face? vreau sa stiu din curiozitate ca io am plecat din tara acum 9 luni. Thx

muzica de kkt,de aia care se canta la balurile bobocilor din chicago cu unicu scop de a oftica pe parintzii target audience-ului.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: asha mey Gabone

Mesajde gabuba » Mar Dec 18, 2001 6:55 pm

Initial trimis de Andrada The Dev
Mey Original tu faci cumva muzica? Sau filme? Sau oricare alta arta????????????????? Io macar am termeni de comparatie si in lumea manelelor!:D Minodora la Maxxim e mult mai buna shi e foarte respectata! Daca Copilul e parvenit si ii place sa epateze.... treaba lui! Asha shi in legatura cu conjunctiile sa shtii ca n-ai decat sa mi le scoti de unde mi le-am bagat shi sa le mananci la micul dejun! Fratele Gabitzu are 15 ani nu 14. Adik kum, n-avem voie sa ne zicem parerea ca nu e aceeashi cu a inaltzimii tale??? Pentru ce stai mata pa forum dak nu-ti place ca noi ne spunem aici cu totii opiniile? Trebuie sa fim diferiti ca astia suntem noi oamenii.... A, shi muzeul Antipa e destul de interesant... Da, shi io ma intrebam cum de a fugit de-acolo: cred ca ashtia nu stau prea bine cu securitatea, Gabone. :D :D

Shi eu sunt de aceeashi parere, Andra....hai ma xeroxatule tu sa ma scuteshti pe mine vorba Andradei ce nu am voie sa-MI SPUN parerea ca eshti aici shefu' ia sa ma scuteshti!!ca nu conteaza care este varsta daaaaaaaaaaaa???? ca daca aflu ca ai zece ani ce sa-tzi fac?macar am tupeul sa-mi recunosc varsta, nu ca altzii!!

Iata parerea mea shi punct:Adrian manelistu' face gresheli din punct de vedere gramatical....iar tu la fel asha CA v-am comparat shi am spus(pe buna dreptate ca eshti verishoru' lui) e vreo problema???sper ca nu!Shi fara sa 'injunghi' de la spate cu fraze idioate fara nici un sens, shi neargumentata, nu potzi sa traishti? CRED ca numai sa mushti de cur shti(scuza-tzi expresia, retzinetzi contzinutul)!!!!

AAAA!!Shi in legatura cu conjunctziile Andrei, ba ia spune-mi shi mie unde a greshit...(sper ca shti ce e aia o conjunctzie...sau ai auzit ceva pe la shcoala shi ai zis sa faci pe deshteptu'), vreau daca intradevar eshti un iscusit al gramatici sa-mi spui ce a greshit(argumentat!)

GATA CU TAMPENILE, FIECARE ARE VOIE SA-SHI EXPRIME OPINIA... NU VIN CEI CA ORIGINAL SA FACA ORDINE!!!CUM AU MAI SPUS SHI ALTZII ALTORA, TE-AI FACUT DE KKT CU LOGICA TA !!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

lalalala

Mesajde n3aGabitz » Mar Dec 18, 2001 7:40 pm

asha sa va iau pe rind!

manelux: iar tu mah? damn, tiam mai zis ca nu m-i se falfaie de ce scoti din gura aia de "manelux"!

vortex: it's all good baby...nu am de cand sa iti raspund naspa, ca e naspa...cu toate ca si tu ma regulezi la melodie....

gabone: nici n-am timp sa citesc ce scrii.....IGNORED!

gabytu: mwuahahaha, frate da ce te ambalezi asa mancatziah? tu ai citit macar post-ul "mama" de la topicul asta? spune frate ce vrei desre cine vrei, dar atata timp cat nu ai habar despre ce se intampla cu persona aia, inafara de parerea ta nu prea poti sa spui fiindca habar n-ai si automat de faci de caca! Poti sa ai 68 de ani ca sa fii sandy, daca ai 14 multi inainte iti doresc sa ajungi la varsta mea in locul meu, in pozitia mea, si sa ai la fel de multa rabdare cat am eu pe forumul asta cu anumite specimene frate!
daca vrei sa faci si tu alianta cu anumiti ciumeci impotriva go ahead fa ce vrei frate, esti inca junior pe forum si nu prea stii istoria lui.....adik conflicte mai vechi cu anumiti spiridusi de aici.....in sfarsit...eu iti urez sarbatori fericite frate!

pace!
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 18, 2001 7:51 pm

Shi tzie la fel Sarbatori Fericite!!
- Toţi in păr!
gabuba

Re: lalalala

Mesajde manelesux » Mie Dec 19, 2001 10:48 am

Initial trimis de original
asha sa va iau pe rind!

manelux: iar tu mah? damn, tiam mai zis ca nu m-i se falfaie de ce scoti din gura aia de "manelux"!

vortex: it's all good baby...nu am de cand sa iti raspund naspa, ca e naspa...cu toate ca si tu ma regulezi la melodie....

gabone: nici n-am timp sa citesc ce scrii.....IGNORED!

gabytu: mwuahahaha, frate da ce te ambalezi asa mancatziah? tu ai citit macar post-ul "mama" de la topicul asta? spune frate ce vrei desre cine vrei, dar atata timp cat nu ai habar despre ce se intampla cu persona aia, inafara de parerea ta nu prea poti sa spui fiindca habar n-ai si automat de faci de caca! Poti sa ai 68 de ani ca sa fii sandy, daca ai 14 multi inainte iti doresc sa ajungi la varsta mea in locul meu, in pozitia mea, si sa ai la fel de multa rabdare cat am eu pe forumul asta cu anumite specimene frate!
daca vrei sa faci si tu alianta cu anumiti ciumeci impotriva go ahead fa ce vrei frate, esti inca junior pe forum si nu prea stii istoria lui.....adik conflicte mai vechi cu anumiti spiridusi de aici.....in sfarsit...eu iti urez sarbatori fericite frate!

pace!

sa va iau pe rand:
original:ce inseamna "manelux"????
original:ce e aia "gura de manelux"???
original:ce inseamna "m-i se falfaie"????mancamiai!!!
original:care loc shi care pozitzie fiul meu???Mai ai de facut multa laba pana sa pricepi pentru tine insutzi pana unde se intinde ceatza din capshoru tau.
original:care istorie a forumului,fratele meu negru shi mic?Pana una alta io sunt pe aici de pe vremea in care itzi ciupeai tuleiele mustatzii cu penseta ca tac-tu nu te lasa sa te joci cu lama de ras.Shi mai shtii ceva?Nu conteaza catushi de putzin cine cat e de junior pe forumu asta.
Boboteaza fericita,nea gabitz!poietu poporului......
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: lalalala

Mesajde n3aGabitz » Mie Dec 19, 2001 2:54 pm

coaie in curand o sa ai un mare cosmar.....o sa te mesagez pe private....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Dec 19, 2001 8:03 pm

Ba da' ai dracu' suntetzi amndoi....are dreptate manelusux cu teoria lui despre forum shi este diferentza intre noi original de o luna...iar tu eshti mai junior ca mine dupa nr. de mesaje....
- Toţi in păr!
gabuba

haha

Mesajde Andrada The Dev » Joi Dec 20, 2001 12:51 am

Sarbatori fericite lu gabitzu manelesux shi original shi tuturor celor de pa forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bai chiar ca sunteti ai dracului.... fratilor!:D io ce sa mai zik raman de aceeashi parere da original totushi nu mi-ai zis ce fel de muzica faci! io sunt kurioasa.... :D
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Re: haha

Mesajde n3aGabitz » Joi Dec 20, 2001 1:47 am

gabytu: frate bine daca tu zici ca esti mai vechi de cat mine....eu unul sunt deja cu al 3 lea nick pe forum, celalate 2 fiind banate......eu scriu aici de prin aprilie-mai....tu de o luna!
fa si tu calculul......

andrada: Hip-Hop!
n3aGabitz
Junior Member

Re: Re: haha

Mesajde Andrada The Dev » Vin Dec 21, 2001 12:27 am

tre sa recunosc: bravo tie! Imi place hip-hop-ul shi am sa ma duc pe site-ul ala ca am mai shi auzit de la cineva ca-i bun. Am primit mesajul tau. Pace! Era oricum cea mai buna solutie, nu? Sarbatori fericite inca o data!
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

yay!

Mesajde n3aGabitz » Vin Dec 21, 2001 1:59 am

merci mult, apreciez, si tie la fel......multe cadouri de la mosul!

pupici
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Dec 22, 2001 9:20 am

bine, bine ma faceam referire la nick-ukl asta....oricum

SARBATORI FERICITE, SHI BRAD FRUMOS NU CHEEEEEL!!! (EXPERIENTZA NEPLACUTA)
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma