Initial trimis de original
asha sa va iau pe rind!
manelux: iar tu mah? damn, tiam mai zis ca nu m-i se falfaie de ce scoti din gura aia de "manelux"!
vortex: it's all good baby...nu am de cand sa iti raspund naspa, ca e naspa...cu toate ca si tu ma regulezi la melodie....
gabone: nici n-am timp sa citesc ce scrii.....IGNORED!
gabytu: mwuahahaha, frate da ce te ambalezi asa mancatziah? tu ai citit macar post-ul "mama" de la topicul asta? spune frate ce vrei desre cine vrei, dar atata timp cat nu ai habar despre ce se intampla cu persona aia, inafara de parerea ta nu prea poti sa spui fiindca habar n-ai si automat de faci de caca! Poti sa ai 68 de ani ca sa fii sandy, daca ai 14 multi inainte iti doresc sa ajungi la varsta mea in locul meu, in pozitia mea, si sa ai la fel de multa rabdare cat am eu pe forumul asta cu anumite specimene frate!
daca vrei sa faci si tu alianta cu anumiti ciumeci impotriva go ahead fa ce vrei frate, esti inca junior pe forum si nu prea stii istoria lui.....adik conflicte mai vechi cu anumiti spiridusi de aici.....in sfarsit...eu iti urez sarbatori fericite frate!
pace!
sa va iau pe rand:
original:ce inseamna "manelux"????
original:ce e aia "gura de manelux"???
original:ce inseamna "m-i se falfaie"????mancamiai!!!
original:care loc shi care pozitzie fiul meu???Mai ai de facut multa laba pana sa pricepi pentru tine insutzi pana unde se intinde ceatza din capshoru tau.
original:care istorie a forumului,fratele meu negru shi mic?Pana una alta io sunt pe aici de pe vremea in care itzi ciupeai tuleiele mustatzii cu penseta ca tac-tu nu te lasa sa te joci cu lama de ras.Shi mai shtii ceva?Nu conteaza catushi de putzin cine cat e de junior pe forumu asta.
Boboteaza fericita,nea gabitz!poietu poporului......