69 - Deasupra ei
Moderator: anjin-san
PArerea mea e ca toate fetele care asculta 69, nu ar face-o dak nu are fi vocalul asa de frumushel! adevarul de ca nici nu prea mai conteaza! mie imi place melodia lor si imi pare rau ca nu am putut ajunge la lansare din cauza unui seminar care a durat pana la ora 9 seara! Of! dar asta e!
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
Forum 69 la ei "acasa" ...
Daca va place 69 (si nu vb despre pozitie) va astept pe noul forum De pe : http://www.ROTON.ro
Forum - Noutatzi - Barfe ..astept sugestii
Forum - Noutatzi - Barfe ..astept sugestii

- 69Killah
Initial trimis de Unregistered
eu cred ca uitati ce conteaza aici ....
Nu ne intereseaza cine-i fiul cui sau care-i mai frumos
Ci cum se canta, ce vrea sa transmita trupa respectiva, si cel mai important ce efect, pozitiv sau negativ, va avea trupa in "industria" muzicala romaneasca.
Eu unu consider ca cel mai important lucru e faptul ca se poate canta live si la varsta de 19 ani, si se poate compune fiecare nota de pe album, de noi...bun sau rau (irelevant in momentul asta)
Din pacate in muzica romaneasca e mai important cine-i fiul cui sau cine-i curva cui decat intrebarea: "omul asta canta ceva sau nu?"
Th, Think about it!
io "cantam live" la serbarile de la gradinitza ... e important lucrul asta? :-)
hm, sunt si altii care "cinta live", nu numai 69 .... ia mai vezi pe la licee de muzica ... si aia o fac din scoala primara ... :-)
a, si inca o questie: si tobarul e baiatul cuiva (instrumentist, inginer de sunet), vlad Gorcinski parca se numeste.
si solistu' imi seamana cu Mick Jagger. he he he ... ashea, un pic ...
- piper1996
Aici tobarul formatiei.In atentia lui DRUM PLAYER,betele le-am cumparat din Londra dar sunt dupa parerea mea o teapa in raport calitate pret asa ca nu te sfatuiesc sa-ti iei.In alta ordine de idei
A sunt baiatul lui tata ,dar la tobe bat eu nu el(meseria lui este inginer de sunet).Multumesc pt.mesajele voastre in special pt. criticile voastre .Ar trebui totusi sa veniti la un concert ,si mai vorbim... dupa.Pana atunci ..........................................................ROCK ON.

- Unregistered
69 ... intratzi si pe Forumul Roton baietzi ...
...Avetzi invitatzie speciala....
...Doar e al vostru
http://www.roton.ro/index1.htm
...Avetzi invitatzie speciala....
...Doar e al vostru

http://www.roton.ro/index1.htm
- Killah69
Au fost invitati la Taverna, unde se canta pe bune, obligatoriu. Si au cantat si ei. Si au facut-o bine, ceea ce nu ma asteptam.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de Unregistered
Aici tobarul formatiei.In atentia lui DRUM PLAYER,betele le-am cumparat din Londra dar sunt dupa parerea mea o teapa in raport calitate pret asa ca nu te sfatuiesc sa-ti iei.In alta ordine de ideiA sunt baiatul lui tata ,dar la tobe bat eu nu el(meseria lui este inginer de sunet).Multumesc pt.mesajele voastre in special pt. criticile voastre .Ar trebui totusi sa veniti la un concert ,si mai vorbim... dupa.Pana atunci ..........................................................ROCK ON.
deci am vazut bine la tv? sunt bete "ahead" (din material plastic)?
dupa tobaru de la metallica si ala de la bon jovi tu esti primu la care vad asa ceva... misto! :o
n-ai cumva o pereche in plus? poate facem un targ

Eu am mai incercat sa fac rost de asa ceva din germania da n-am reusit.. inca..
daca vrei da-mi emailu tau, ca treaba asta n-ar avea legatura cu forumu.. (a meu e: mtl2x4@yahoo.com)
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
in afara faptului ca baietii canta bine si canta si live si exista... nu inteleg d c tre sa discutam probleme de genul
"tatal meu este somer...
tobosarul e mai dragutz ca solistul
si etc..."
69 .... au si un nume interesant....
"tatal meu este somer...
tobosarul e mai dragutz ca solistul
si etc..."
69 .... au si un nume interesant....
-
Fantasya - Junior Member
Eh, si eu acolo...
Mei Andrei... tu esti cam dragut asa... dar daca nu te superi si tu... poti sa imi spui si mie cati ani ai... sunt foarte curioasa din fire si am pus un pariu cu o prietena... preety please... ah, si cand mai aveti vreun concert live sa vin si eu pe acolo... si cine stie ce mai iese... hihi
- RockBitch
- Unregistered
I'd be your song ...
For the guy with the Guitar ....[A]...
A smoky room, a small cafe
They come to hear you play
And drink and dance the night away
I sit out in the crowd
You don't even know that I am There ....
... U Steal my heart with every note you play ....
..........I pray you'll look my way....
...And hold me to your heart someday...
....I long to be the one that you caress with...
.............................Tenderness....
....And you don't know....
....You don't even know that I exist....
A smoky room, a small cafe
They come to hear you play
And drink and dance the night away
I sit out in the crowd
You don't even know that I am There ....
... U Steal my heart with every note you play ....
..........I pray you'll look my way....
...And hold me to your heart someday...
....I long to be the one that you caress with...
.............................Tenderness....
....And you don't know....
....You don't even know that I exist....
- - Mafia -
Joi, 4 decembrie, ora 19.00 va avea loc la Sala Palatului, in Bucuresti concertul extraordinar Holograf. Acesta este concertul care incheie turneul de toamna Holograf – Dragostea mea va fi doar a ta. In acest concert Holograf a invitat mai multi prieteni, pentru a concerta alaturi de ei. Printre acesti prieteni se numara si formatia 69.Initial trimis de Super girl
am inteles ca baietii vor canta in concertul HOLOGRAF de la Sala Palatului.Are cineva mai multe detalii?
“I-am vazut intr-un concert live intr-un club. Sunt foarte credibili, au un aer proaspat. Pe Andrei si pe Razvan ii cunoastem de cand erau mici si au ajuns sa fie niste muzicieni foarte buni. 69 este la ora actuala cea mai promitatoare trupa rock din Romania.â€Â
-
bogdanovici666 - Junior Member
Mie nu`mi place melodia nici clipul.Sunt penibili,da` e mijto numele 

I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
Logik..
....shi in sfarsit am luat si eu cd`ul 69 - 69
...asta asa ca ...Stie el cine ..nu a vrut sa`mi dea.... shi ca sa "respect regulile" ...l`am cumparat .... shi...
..trebuie sa recunosc ... e very interesting ....
* ...am inceput sa inteleg...si sa ascult chiar dak n`am vrut...
...tot ce mi`ai spus cand ai plecat..sa nu crezi k am uitat...
..noptile cand tu mi`ai promis..k vei fii langa mine aici..in lumea mea..in viatza ta ....
.....tu stii k nu a fost asa.....
Azi numai are nici un rost ...sa mai visez la tot ce a fost...Nu MERITI NICI MACAR UN MINUT !!! *
....i like this one .... am facut gaura in cd....
Merita !...sa`l cumparatzi ! c`ya!
...asta asa ca ...Stie el cine ..nu a vrut sa`mi dea.... shi ca sa "respect regulile" ...l`am cumparat .... shi...
..trebuie sa recunosc ... e very interesting ....
* ...am inceput sa inteleg...si sa ascult chiar dak n`am vrut...
...tot ce mi`ai spus cand ai plecat..sa nu crezi k am uitat...
..noptile cand tu mi`ai promis..k vei fii langa mine aici..in lumea mea..in viatza ta ....
.....tu stii k nu a fost asa.....
Azi numai are nici un rost ...sa mai visez la tot ce a fost...Nu MERITI NICI MACAR UN MINUT !!! *
....i like this one .... am facut gaura in cd....
Merita !...sa`l cumparatzi ! c`ya!
- ObscureLady
Ãããããããã.......
Am mai ví£zut forumuri, dar í£sta e de-a dreptul insuportabil. O cí£rutí£ de pop-up-uri (í£la cu "voteazí£" m-a enervat cel mai tare), un regulament absurd care nu e altceva decat o insiruire de amenintí£ri si dací£ ai internet prin telefon e ingrozitor de greu sí£ intri aici.
Oricum, am vrut neapí£rat sí£-mi exprim pí£rerea. Mi-am luat si eu CD-ul si nu suní£ rí£u. Textele nu sunt grozave, dar nici foarte proaste. Stilul muzicii imi aduce aminte de formatia "Hanson". Totusi, í£ia cantau mai bine si aveau niste texte muuuult mai profunde (pí£cat cí£ n-am mai auzit de ei de multí£ vreme).
In concluzie, in materie de muzicí£ romaneascí£, eu prefer in continuare formatia AMICI...cantí£ mai bine si are mai multi instrumentisti (inclusiv unul care cantă la clape!!!). Si in afară de asta, pe forumul lor se poate scrie cu diacritice
(spre deosebire de forumul de faTZă, care este de mare ********.
P.S. Astept să vad ce sancTZiuni mi se vor aplica pentru ceea ce am scris :p (oricum, mesajul sigur o să-mi fie modificat sau sters.....dar nu mă interesează, pt. că nu mai intru aici nici măcar din intamplare ;d).
Oricum, am vrut neapí£rat sí£-mi exprim pí£rerea. Mi-am luat si eu CD-ul si nu suní£ rí£u. Textele nu sunt grozave, dar nici foarte proaste. Stilul muzicii imi aduce aminte de formatia "Hanson". Totusi, í£ia cantau mai bine si aveau niste texte muuuult mai profunde (pí£cat cí£ n-am mai auzit de ei de multí£ vreme).
In concluzie, in materie de muzicí£ romaneascí£, eu prefer in continuare formatia AMICI...cantí£ mai bine si are mai multi instrumentisti (inclusiv unul care cantă la clape!!!). Si in afară de asta, pe forumul lor se poate scrie cu diacritice

P.S. Astept să vad ce sancTZiuni mi se vor aplica pentru ceea ce am scris :p (oricum, mesajul sigur o să-mi fie modificat sau sters.....dar nu mă interesează, pt. că nu mai intru aici nici măcar din intamplare ;d).
- Mat
69 astia sunt f.f.f. slabi!!! Cred ca nu sunt prea dur cand spun ca tre sa fii cel putzin prost, daca nu un pic oligofren sa-ti placa genu asta de muzica, hai sa-l numim genu Eurovision...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Mí£i, sí£ stii cí£ mie-mi place cum cantí£ 69, cí£ doar de-aia mi-am si luat albumul....dar ar trebui sí£ mai adauge un instrument (cu clape....am impresia cí£ nu prea au (?)) si sí£-si fací£ niste versuri care sí£ exprime mai mult, pt. cí£ muzica din tara noastrí£ cam suferí£ de lipsa unor astfel de versuri.
P.S. Piskeshule, ocupí£-te in continuare de efectuarea cu plí£cere a ascultí£rii manelelor si nu mai fi asa de "dur" ;d.
P.S. Piskeshule, ocupí£-te in continuare de efectuarea cu plí£cere a ascultí£rii manelelor si nu mai fi asa de "dur" ;d.
- Mat
Re: Ãããããããã.......
Da, in concluzie trupa 69 sucks! Solistul e imprumutat de la trupa Amicii, basistul e cam batran pt toata gasca aia de pustani, ala de la tobe zici ca e poponar cu vopseaua aia si cum se stramba...
Muzica e de kkt, rock ieftin copiat din America care sigur nu o sa prinda in Romania mai ales cu solistul ala.
Asta e tot. Comparati Millenium, o trupa intr-adevar buna cu instrumentisti excelenti, cu trupa 69. Ei?
Muzica e de kkt, rock ieftin copiat din America care sigur nu o sa prinda in Romania mai ales cu solistul ala.
Asta e tot. Comparati Millenium, o trupa intr-adevar buna cu instrumentisti excelenti, cu trupa 69. Ei?
- Unregistered
You Make Me S-I-C-K ...
... "mie nu imi plac...solistu` e asa...ala e asa...celalalt e altfel...le lipsesc clapele...sunt oribili..." bla bla bla....
...shi still .... voi ce cautatzi pe Forumul lor daca Tot Nu putetzi dormii noaptea de cat de `groaznici` sunt....
Numai facetzi efortul de a scrie aici ...in cazul in care evident nu apreciatzi ceea ce fac....
...
Shi sper ca ei sa nu va ya in serios....ar fii pacat...
Nu va intzeleg ...pe bune... Impuscati`va!
...shi still .... voi ce cautatzi pe Forumul lor daca Tot Nu putetzi dormii noaptea de cat de `groaznici` sunt....
Numai facetzi efortul de a scrie aici ...in cazul in care evident nu apreciatzi ceea ce fac....
...
Shi sper ca ei sa nu va ya in serios....ar fii pacat...
Nu va intzeleg ...pe bune... Impuscati`va!
- ObscureView
Dragí£ "Obschiurviu", eu nu am afirmat cí£ nu mi-ar plí£cea 69....citeste mai cu atentie mesajul meu cí£ altfel te reclam
....si in afarí£ de asta:
1. Se scrie "AMICI" cu un singur "I";
2. Solistul vocal formatiei mentionate la punctul 1 este muuuuuuuult mai bun decat cel al trupei 69 (nu existí£ comparatie);
3. Nu am criticat formatia 69 decat in mod constructiv.....pí£rerea mea....si chiar n-au clape; nu ví£d pe cine ar deranja dací£ ara adí£uga si un astfel de instrument;
4. Eu chiar m-am inregistrat pe forum cu numele Mat, dar am sí£ trimit in continuare mesaje ca Guest, intrucat setí£rile pe care mi le-am fí£cut in vederea scí£pí£rii in totalitate de pop-up-uri nu imi permit sí£ mí£ "Login" ;d

1. Se scrie "AMICI" cu un singur "I";
2. Solistul vocal formatiei mentionate la punctul 1 este muuuuuuuult mai bun decat cel al trupei 69 (nu existí£ comparatie);
3. Nu am criticat formatia 69 decat in mod constructiv.....pí£rerea mea....si chiar n-au clape; nu ví£d pe cine ar deranja dací£ ara adí£uga si un astfel de instrument;
4. Eu chiar m-am inregistrat pe forum cu numele Mat, dar am sí£ trimit in continuare mesaje ca Guest, intrucat setí£rile pe care mi le-am fí£cut in vederea scí£pí£rii in totalitate de pop-up-uri nu imi permit sí£ mí£ "Login" ;d
- Mat
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma