Fuck School

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

School...

what`s the point of going to school
7
10%
sucks
18
26%
it`s okay
19
28%
am uitat unde e situata( nu trec pe la scoala )
8
12%
chiulesc, chiulesc si iar chiulesc, cine zice ca in baruri nu poti invatza :D
16
24%

Voturi totale : 68

Mesajde Necko » Sâm Dec 06, 2003 9:15 am

Gabizzutule, iti pun absenta cu "n". Sa fie clar! Pana la vacanta nu te misti de pe forum!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde gabuba » Sâm Dec 06, 2003 11:38 am

necko, totusi am dorii sa stim ce materie predai? se poate? A-) si ... poate si liceul in care predai.

Eu am o profa, de ETG, care are un aspect astenic si o aliura de handicapata. Cand intra in clasa toti incep cu uralele... YEEEE..... MUIE FA, iesi afara... NE LASI FA?! HUUUAAAA!!! poate n-am luat zece la teza ca te sparg!
si toata ora Cosmin ne intretine cu uralele "muie fa, muie fa... HE HE/muie fa, muie fa... HE HE... cui ii dam noi muie? (si toata clasa) LU DOAMNA!!!"Dupa care biata femeie incearca sa predea ceva. PARDON! ea nu preda, ea dicteaza cuvant cu cuvant din carte. Dupa care imi pune mie absenta ca n-am auzit din cauza vacarmului.

La sfarsitul orei sunt cazut printre randuri din cauza durerilor de burta provocate de ras, iar femeia nu poate iesi din clasa deoarece i se stinge lumine si se striga "cine=-i da la muie???" si toti "NOOIIII" :hehe:
ea iese rosie la fatza din clasa , umilita toata...
spre exemplu ieri am dat teza la romana si profa avea nevoie de cevas din cancelarie, si asta (profa de ETG) era pe hol si a rugat-o sa aiba nitzelush grija de clasa sa care da teza. Si intra asta in clasa... si toti... "cine a intrata in clasa??? MUUUUIEEEE"
dupa care toti s-au strans in jurul Silviei ca sa copieze ceva de la ea, nush ce. Desi profa era in clasa....

poate chiar necko e profa mea de ETG... desi nu cred, necko e mult prea coerenta :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Sâm Dec 06, 2003 5:16 pm

Da, Gabizzule, ai dreptate. Se impun niste explicatii. Caci ele exista! :)

Sunt profesoara de specialitati tehnice, respectiv constructii, la un liceu de constructii - montaj. Mai precis la nou infiintata Scoala de Arte si Meserii, pe scurt SAM. La clasa a 9-a. Problema e ca la aceste SAM-uri au ajuns copii care nu au luat capacitatea, marea majoritate, cu medii I - VIII sub 6, semianalfabeti, care nu stiu sa scrie, nu stiu sa citeasca, sa socoteasca, la propriu. Nu ca ar fi vina lor. Multi sunt de la tara. Provin din familii defavorizate, mai precis foarte sarace (vin la scoala cu cartile in plasa) , sunt copii de la casa de copii, sau copii care au doar un parinte. Sunt anumite situatii pe care nici nu le poti concepe. Am o eleva a carui tata si-a injunghiat sotia de fata cu copiii. Mai toti acesti copii au fost lasati de izbeliste. Nu-i supravegheaza nimeni. Cea mai mare dorinta alor este sa plece in vest la furat. Asa cred ei ca pot face bani. Nimeni nu le arata si cealalta fata a lucrurilor. Ce-i drept ca sunt foarte nebuni. Exact asa cum v-am povestit. Problema mea este ca eu am fost altfel invatata. Am facut unul din cele mai bune licee din Bucuresti, pe vremea odiosului (in cretacic - ce batrina sunt!) cind, vorba aia, cartea era carte si disciplina era disciplina.

Copiii insa ma iubesc mult de tot, pentru ca eu incerc sa gasesc in fiecare ce are mai bun in el si sa ii arat ca nu este asa cum toata lumea l-a stigmatizat deja. RAU. Ei chiar tin la mine. Si nu s-a intimplat vreodata sa vorbeasca urit in fata mea. Sau de mine. Ei spun, de la o clasa la alta ce discuta intre ei: "Taci, bai nesimtitule! Tie nu ti-e rusine de doamna?" Asta cind mai scapa unu cate una. Realitatea este insa ca sunt nebuni rau de tot. Ca'n vestul salbatec. Dar deja am inceput sa ma obisnuiesc. Iar cind spun ca nu invata nimic, nu glumesc. Ca sa le pot da note, ii pun sa citeasca cu voce tare (un efort incomensurabil, ba chiar o adevarata pedeapsa) si ii rog sa-mi explice ce au inteles din paragraful respectiv. Unii sunt chiar foarte buni. Si pentru ei imi pare cel mai rau. Dar altii..... nu ma-ntrebati. Am cite 3 - 4 ore cu ei una dupa alta. Va dati seama ca se plictisesc si ei de mine si eu de ei. Atunci le pun fel si fel de intrebari. De exemplu: "Care a fost cea mai fericita zi din viata ta?" sau: "Care a fost cea mai neagra zi din viata ta?" Si atunci se face liniste si incep sa vorbeasca pe rind si ce poti afla , te cutremuri. Un copil mi-a spus ca nu a fost fericit niciodata.

Atit. Va mai povestesc si alta data.

P.S. Cu alte cuvinte, nu sunt profa ta de ETG, Gabizzule. :D
aizzz&co
Necko

Mesajde gabuba » Sâm Dec 06, 2003 7:12 pm

necko, sa stii ca te compatimesc. Cateodata cand sunt prost dispus, si se intampla ce se intampla la ora de ETG la o ora care chiar ma intereseaza ma doare stomacu de nervi :D.

da'... cum ai ajuns tu sa predai in asemenea "liceu"?
mi-e mila si de tine, si de copiii aia care au fost siliti sa ingroase randurile retarzilor.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Dum Dec 07, 2003 8:27 am

G., pe mine nu trebuie sa ma compatimesti. E adevarat. Nu-mi este usor si aproape in fiecare zi vin acasa cu dureri de cap. Dar ti-am spus, am inceput sa ma obisnuiesc.

Cum am ajuns sa predau intr-un asemenea liceu? Iata cum. Dupa cum ti-am spus, am facut un liceul foarte bun. Am fost in singura clasa de real cu profil de limba spaniola din tara la vremea aceea. Si pentru ca am facut realul (in loc sa fac umanul cum de fapt imi placea) am mers la o facultate tehnica si m-am facut inginer constructor, ca asa era moda atunci. Toti se faceau ingineri. Asa ca imagineaza-ti acum, dupa revolutie, o fata in constructii. Nici-o sansa. Drept pentru care am intrat in invatamant, normal pe ceea ce puteam eu preda si pentru ce eram eu calificata - constructii.

Cu alte cuvinte am reusit doar pe jumatate sa realizez din ceea ce imi place mai mult si mai mult. Imi place sa fiu profesor, mai precis sa stau in compania copiilor (la naiba! - nu vezi ca si pe forum dau din coate si ma bag intre voi?) dar, in loc sa predau spaniola cum mi-as fi dorit, predau o specialitate tehnica lipsita total de orice caldura.

!!! Copii, aveti grija ce meserie va alegeti, ca altfel patiti ca mine !!!:no:

Insa de compatimit sunt acesti copii care exista cu adevarat, oricat ne facem noi ca nu-i vedem si care, cum bine spui, ingroasa rindurile retarzilor din Romania.

Dar hai, sa lasam patetismul deoparte. Eu incerc sa fac ce pot pentru ei, acolo unde sunt. Iar cei care au o sansa in viata si le-a dat Dumnezeu sanatate, dar mai ales ceva neuroni si un calculator, sa faca bine sa profite de aceasta sansa.

Gata , mei cu tristetea, c'au venit sarbatorile si mai ales

Vinneeeeeeeeeeee vacaaaaaaaantaaaaaaaa !!!

P.S.

G. spune-mi mai si mie ce e aia ETG, ca m-ai facut curioasa.
aizzz&co
Necko

Mesajde Love2Fly » Dum Dec 07, 2003 2:25 pm

Initial trimis de Gabizzu
mi-e mila si de tine, si de copiii aia care au fost siliti sa ingroase randurile retarzilor.

N-are de ce sa-ti fie mila, poti doar sa o respecti pt ceea ce face. Iar faptul ca acei copii sunt "retarzi" nu este atat de blamabil pt ca nici nu au avut conditiile necesare dezvoltarii. Asha ca hai s anu vorbim urat despre acei copii caci il maniem pe Dumnezeu.
Sunt altii care au si conditii si isi baga picioarele in ea de "dezvoltare"
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Dec 07, 2003 8:53 pm

love2fly , stii ce ma oftica la tine? ca citesti printre randuri.
am zis ca mi-e mila de acest copii CARE SUNT SILITI sa ingroase randurile retarzilor. Nu am jignit pe nimeni, ba chiar am compatimit. Sau sunt prea subtil pt tine? A-)

ETG? Elemente de Tehnologie Generala.

fuck school! am teza maine la mate si nu stiu nimic, si lucrare la logica. hai gata , ca ma duc sa invatz.

buh bye!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 07, 2003 9:25 pm

Ma credeti daca va spun ca eu nici macar nu stiu ce ore am maine?
Stiu doar ca tre` sa ma trezesc la 7-7:30 ... sa ma plimb ca un zombi pe colidoarele scolii pana la 15:30 ... Sa asist la ore plictisitoare , complet nepregatita desigur... Inca o saptamana infernala...
12 days and counting...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Dec 07, 2003 10:35 pm

taci! atat te rog.. sa taci. ;P ;P ;P
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Dum Dec 07, 2003 10:45 pm

Hai mai, ca va invoiesc eu pentru maine ;) !
Le spuneti ca aveti o treaba...

P.S. Cum naiba sa fac sa-mi pun si eu un avatar?
aizzz&co
Necko

Mesajde gabuba » Lun Dec 08, 2003 12:10 am

pai te duci in contul personal -> optiuni -> si ai pe acolo "Schimba avatar". Vezi ce faci...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Lun Dec 08, 2003 12:30 am

Initial trimis de Gabizzu
Sau sunt prea subtil pt tine? A-)

Adevarul e ca nu te inteleg!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Dec 08, 2003 3:38 pm

ora 7:46 am, m`am trezit exact acum 46 de minute, acum sunt la scoala, ura, m`am trezit injurad, de ce nu poate venii vacanta mai rpd. Am injurat si mai mult cand mi`am adus aminte ca azi am avut de facut un proiect pt. biologie despre infertilitate si eu desigur nu l`am facut, am injurat putin mai putin :p atunci cand mi`am adus aminte ca am de carat niste sabii de carton dupa mine pana la ora 12:35 atunci cand am ora de engleza si ca o mare actritza ce sunt o sa joc rolul lui Macduff din frumoasa piesa Macbeth :hehe: (act.4 scene 3). Ahh si era sa uit am primit scrisoare de la scoala ca pic la fotografie, ce e drept nu i`am dat nici o poza la prof ca nah alea pe care l`am facut nu mi`au placut mie, desigur e clasa optionala deci nu trebuie sa ma ingrijorez ca imi va scadea media, dar totusi ieri toata ziua am fost facuta tampita si asa mai departe ah si sa nu uit de minunatul speech "Tu esti din Europa, unde se invatza mult mai mult, cum poti sa pici la fotografie...blabblabla..esti o tampita" :) Ohh it`s so nice here . (micul speech mi`se da de fiecare data cand nu imi fac o tema sau ceva de genul asta" da, da deci se intampla foarte rar sa nu imi fac temele, dar atunci cand nu mi`le fac toata ziua imi e ca o sa imi faca ai mei ceva si profii la fel....help mor aici, da sa sunat , ma duc la biologie, daca mai intarzii si acum imi da detention :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde F|y! » Lun Dec 08, 2003 9:00 pm

Uh, deja nu mai suport! Azi dimineata nu am auzit ceasul, e pentru prima data cand se intampla asta... :j Asta inseamna ca sunt prea stresata si prea obosita pentru a mai merge la scoala :p... Dar totusi am mers. :hehe: Aglomeratie pe coridoare, elevi strigand dupa profi ca vor medii mari...:bleah: Aiurea! Noroc ca aveam engleza, si profa era, cred, in aceeasi situatie ca si mine (somnoroasa si plictisita) ;D si a renuntat sa mai tina orele. Dupa orele de relaxare am avut fizika...duh, trebuia sa ma trezesc X-( OK, am trecut si peste asta, dar la ora de romana am crezut ca innebunesc; comentariu la "Baba Cloanta" de Alecsandri. Prostie mai mare nu cred ca s-a scris vreodata!:bleah: In final, a venit si ora de informatica, tinuta de acelasi prof complexat si distrus, la ora caruia motivam absente, mai stam pe net... si ACASA! ;D ;n Doamne ajuta! :hehe:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Dec 08, 2003 10:24 pm

hai sa va explic ceva... eu astazi am plecat acasa la ora 8 DIMINEATA... La 9 jumate SEARA am ajuns acasa.. Am inceput ziua cu o ora jumate de istorie , o ora jumate de engleza cu mirificul meu profesor care ca deobicei nu a facut decat sa ma enerveze toata clasa si desigur, ora mea preferata ---> biologia..cu un profesor absolut excelent care odata ce se apropie de mine nu se mai poate dezlipi..u get the picture?
Cum mi`am continuat ziua?
Am avut onoarea de a merge la circ (da, erau maimute, da le aruncau in aer si DA una s-a lovit la cap..si presupun ca a durut`o..)
Daca stateam si priveam era una... dar de la 15 la 19 nu am facut decat sa stau in frig ascultand niste profesoare psihopate care urlau in stanga si`n dreapta "fa aia" "du aia" s.a.m.d. Am avut si caciulite de craciunite... si mi-am intrat in spiritul Craciunului tipand dupa niste copii de 5-10 ani.. Toate pentru "community service" (anyone heard of this shit?:con: )
M`a "salvat" tipu` ala care semana cu un actor al carui nume nu`mi amintesc...si nici nu dau mare importanta subiectului :D
Am ajuns intrun final acasa, am facut repede o baie, am baut un ceai (pentru ca am avut si onoarea de a ingheta pe afara...) si am intrat pe net... now all i wanna do is sleep..
3 words : fuck this shit :D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Dec 09, 2003 3:38 pm

wild rose u got it bad...la faza cu mommunity service, ce naiba va obliga sa fiti voluntari :con:
Asa ziua mea de ieri de la sc. a fost una buna zik eu in ora de biologie am ridicat mana de cat mai multe ori, ca sa nu se ia profu de mine ca nu mi`am facut proiectu, si din feiricre a mers :) LA fotografie m`am dus in camera aia unde e bezna, acolo unde developam pozele :p Si ce am facut..ati ghicit, am dormit..locul ideal sa tragi un pui de somn..nu prea multi elevi, profu nema..si desigur mirosuri de chimicale. La engleza a fost super, am prezentat scena din Macbeth, am facut caternica de costumle pe care le aveam..hehe si eu mam chinuit sa plang :D
da, zilele asta sunt intr`o fericire contiuna..fuck school, imi eidic eu nota dupa vacantza..hehe....mda sa sunat si da, am BIOOGIE, si desigur ca am un test si nu stiu nimic, dar asta nu e are chestie, imi fac griji pt. ca nu stiu sa numesc toate partile unue Pule sau a unei P...get the picture, cya
J'adore
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 09, 2003 9:37 pm

Jadore... am obligatoriu 25 de ore pe an , 100 de ore pana la terminarea liceului... And for my college aplication... I need more (sa dea bine, nu de alta)... E o mare porcarie dar este un criteriu pentru I.B. (bacu` international) si face parte din M.y.p.

Azi am avut ore usoare, in mare parte pentru ca n`am asistat la majoritatea... Un personaj inedit al scolii mele m-a binedisupus enorm (defapt, ne-a binedispus pentru ca eram cu o prietena de-a mea):
"Decat sa-ti faci laba in camera, mai bine te futi...nu am dreptate? Fute mah femeia daca stii, ca degeaba o ai mare sau groasa daca nu stii sa futi cu ea.." :p
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Ilinca_ » Mie Dec 10, 2003 5:54 pm

acum, in loc sa ma uit si io in caietu de mate pt teza de maine am chef sa va povestesc ceva. (trebe sa radeti:))
se face ca eu am 3 profi de mate: una de baza care e ok, una care e si ea ok... al 3-lea este directoru, pe numele sau arsinte.... ei bine acesta nu este ok deloc, de fapt e un bou. eu am facut greseala sa lipsesc de la o lucrare;P si sa raman cu o nota. acum trebuia sa ma asculte, god damn it! aveam ceva cu proprietatile relatiilor binare si ceva cu x caciula..(am aflat apoi ca asta e materie de a11-a).
ma ridic in picioare, astept sa ma intrebe ceva sau sa ma trimita la tabla...nimic:con: zice brusc: spune tot ce stii! eu ma apuc sa spun niste chestii si apoi ma opresc. el nu intreaba nimic, deja imi crestea tensiunea si vena din stanga fruntii mi se umfla.... intreb: vreti sa va dau exemple? (prin asta voi intelegeti ca urma sa [U]spun[/U) niste exercitii] el sta, apoi spune: eu nu trebuie sa-ti spun nimic, tu trebuie sa ma convingi ca stii, esti ca un actor si eu sunt publicul... convinge-ma!
am dat niste exemple si nu l-am convins, mi-a spus ca nu stiu sa invat si ca e cazul sa invat sa invat cat mai repede
deci asta era la mate.... matematica spusa:mad:
si povestea are final tragic...nu mi-a pus nota si azi m-a ascultat iar..... continui sa am o nota;a
have fun, drink milk!
Ilinca_
Junior Member

Mesajde J'adore » Mie Dec 10, 2003 7:34 pm

Wild Rose, ce sa iti zik nasol de tot, eu numai daca vreau fac community service, as face daca ar arata cat de cat bine pe college aplication, dar aici nu prea conteaza.
YEah what can I say......profu de fotografie tot imi cere poze eu nu am...pana vineri (, peste 2 zile) trebuie sa fac rost de niste poze bune daca nu imi da F, ohhh well atata timp cant nu imi scade gpa`ul nu prea ma intere, dar totusi it`s fuking photography:cool:
Numai la scoala nu imi sta gandul..ma ajuns oboseala, cum dracu vor astia sa te odihnesti ca sa inveti bine cand ai acelasi materii in fiecare zi , deci automat teme la toate materile 5 din 5 zile de scoala, si dupaia iti mai dau si teme pt. weekend. Ahh da inca un project pt. biologie...sa facem o reclama pt. o specie pe cale de disparitie (da, trebuie sa filmam...) va trimit si voua caseta :hehe:

Fuck my school
J'adore
Junior Member

Mesajde F|y! » Mie Dec 10, 2003 9:27 pm

Cred ca scoala mea se transforma intr-o casa de nebuni...in care imi place sa petrec din ce in ce mai mult timp. :p Azi am tras chiulu' de la ora de Cultura si Civilizatie (plictiseala mare) si nu m-a pus absenta, ca n-a avut chef... :D Apoi la ora de economie a venit profa cu un laptop si un videoproiector si ne-am uitat la "The Italian Job"... de la 1 la 3. ;) Asa scoala sa tot faci!

:kiss:

P.S.: dar maine vine chinul: teza la fizika!!!! ;P
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde AnouCk » Joi Dec 11, 2003 1:34 pm

Pana acum jumatate de ora am avut lucrare la Franceza..Nu stiu cat de bine m-am descurcat(nu-mi place absolut deloc materia asta).. Acum trebuia sa fiu la Romana, insa neavand chef de alte ore am plecat la un net cafe..si uite ca tot despre scoala am ajuns sa scriu!:)
Ma consoleaza gandul ca in curand iau vacanta, se termina semestrul..si ma asteapta doua saptamanii in care pot face absolut orice!
Forgive me, Father, for I have sinned / Find me guilty of the life I feel within
I am the secret / I am the sin / I am the guilty / And I am, I am the thorn within
AnouCk

Mesajde monk » Joi Dec 11, 2003 2:32 pm

azi am avut chimie ... si am sanse 90% sa raman la chimie. imi bagh pula !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Jasmine » Joi Dec 11, 2003 6:44 pm

am o medie de tot kktul pe semestrul 1 ... 8.50 ... nesatisfacator! fuck school & teachers!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde thor » Joi Dec 11, 2003 7:48 pm

Voiam sa ma plang si io de scoala... da' mi-am adus aminte: io nu mai merg la scoala... Sac sac sac!
Is everybody in?
The ceremony is about to begin.
thor
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 11, 2003 8:18 pm

azi am fost doar la engleza, sa asist la un "socratic seminar" ... interesant, nuh? Aveam temperatura --> 38.5 si totusi m`am dus.. sper ca boul ala a apreciat gestul... si a vazut ca sunt foarte "constincioasa"...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Dec 12, 2003 10:20 am

eu am gripa chinezeasca... ieri am fost doar 2 ore la scoala iar astazi nu ma duc la nici una.. vin maine la intalnire sa va "contagiez" si pe voi !

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 12, 2003 11:52 am

Nici io n`am fost la scoala azi.. acelasi motiv.. cat despre intalnirea de maine.. presupun ca o sa fiu destul de fierbinte (in adevaratul sens al cuvantului se pare) ...
Cand ma intorc la scoala am de dat teste la engleza si la franceza... si nu pot copia... :(
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Dec 12, 2003 2:35 pm

Va mai amintiti de Serban? Cel care era mort de beat ca venise fratisu' din armata si fusesera la bere. Sa va spun ce-am patit ieri. Cind ies din cancelarie vad ca vine la mine un tip, asa catre 50 - 55 ani, cu un zimbet larg pe fata si cu niste urechi rosii, rosii si mari. Zice:

"Sunt tata lu' Serban!"

Am uitat sa va spun ca Serban are niste urechi ca ale lui Mickey Mouse, drept pentru care nu-si poate pune pe cap decat sapca si aceea pe virful capului.

"Incintata!- zic eu.- Vreti sa va spun situatia lui Serban."
"Pai da, ca eu vin mai rar pe la oras."

Si cand s-a apropiat de mine, m-a luat brusc o ameteala, de mai, mai sa cad din picioare. Omul mirosea a alcool puternic de tot si abia se tinea pe picioare. Totul insa era compensat de un zimbet fericit care ii acoperea toata fata. Zic:

"Haideti in clasa sa va arat catalogul."

Cind intru in clasa, Serban, pauza. Intreb copiii, dau toti din colt in colt, ba ca l-au vazut, ba ca n-a venit de loc si printre replici sesizez niste semne discrete care vroiau sa-mi spuna: "Shhhhht, taceti din gura, nu spuneti nimic!" Ma prind si incerc sa salvez situatia. Noroc ca omul era asa de beat ca nu vedea nimic in catalog. Si incep sa-i spun ca in general lucrurile stau destul de bine, dar are citeva absente si daca poate sa-i aduca ceva scutiri sa-i rezolvam situatia. Si incep sa-i scriu pe o foaie de hirtie toate absentele de la inceputul semestrului. Omul meu intre timp se clatina vertiginos. Clasa forfotea. Eu disperata, cu un ochi pe om, cu unul pe catalog. Numa' ce-l vad ca incepe sa se scotoceasca prin buzunare: la pantaloni, la haina, la palton si iar de la inceput. Si odata'l vad ca scoate 50.000 lei si mi'i paseaza pe "sestache" in catalog, in vazul intregii clase in delir. Eu, cum stau prost cu nervii si cu educatia, ii imping banii inapoi, ma ridic in picioare, inchid catalogul cu zgomot, il iau de pe catedra si stringindu-l la piept (catalogul !!!) ma retrag cu spatele la tabla si incep sa strig sa iasa afara din clasa. Omul ia banii si hirtia cu absentele si, in aplauzele nebunilor mei, iese din clasa stringindu-si palmele deasupra capului ca o adevarata vedeta ce era. Dupa care iese si din scoala si, pe strada, in dreptul ferestrelor clasei, face cu mina in semn de adio intregii mele clase care, in totalitate, era postata la geam facindu-i cu mina tatalui lui Serban.

In sfirsit, dupa ce risul s-a mai potolit si dupa ce a fost reconstituita de citeva ori faza in care eu m-am retras speriata cu catalogul in brate, se aude un ciocanit in usa. Liniste. Tensiune maxima. Se deschide usa si... intra tinarul Serban cu un zimbet maaaaaaaaaaaareeeeeeee , mare pe fata si cu urechile rosii, rosii de tot, intrebind:"A plecat tata?!"

Dupa care am inceput manevrele de readucere in simtiri a ticnitilor mei care lesinasera de ris! :)

A mai trecut o zi de scoala - FUCK - la SAM I B.
Azi am ore la SAM I C. Cind o sa am rabdare o sa va povestesc de Borcan si de Crac (a se citi cu "a" de la rau), de Lapadat (acelasi "a" de 2 ori) & co. Delir.

Pe curind, daca mai rezist....
aizzz&co
Necko

Mesajde monk » Dum Ian 04, 2004 10:45 pm

De maine, dupa mult prea scurta vacanta ne intoarcem sa ne ispasim pedeapsa :

Sentinta generala : 6 luni intr-un liceu de maxima securitate
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

...

Mesajde Hades » Dum Ian 04, 2004 11:08 pm

intradevar, maine incepe scoala... incep aceleasi ore mai mult decat INUTILE, aceleasi ore care au ca scop MANIPULAREA copiilor, aceleasi ore in care NU suntem lasatzi sa gandim liber, acelasi 'Fondu` scolii' care este ILEGAL, desi suntem OBLIGATZI sa il platim, acelasi semestru lung in care numa relaxare nu exista cu exceptzia vacantzei de paste... ma rog, BAFTA celor care maine incep scoala...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma