Chestie haioasa
Moderator: anjin-san
104 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
corect proxtu, din ciclu "partea nevazuta a londrei" io va spui ca mie acu 4 ani, in iulie mi-au furat 2000 de para intr-un bar de pe langa muzeu figurilor de ceara. daca ma duceam in muzeu in loc de crshma ieream fericitu posesor al celor doo mi de para.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da, sunt si partzi nevazute ale londrei, ca aia de'o zici tu, da' shi beutura asta ce face din om :p daca te culturalizai umpic, asha cum sugereaza danone cu o suptilitate dezarmanta, si in loc de crashma mergeai la muzeu, era o kestie.
da' aveai ceva bani la tine ! io am fost cam lefter, bateam londra toata ziua per pedes, ca biletu' de bus costa 1 lira
later edit: pentru setea de cunoashtere shi de cultura a lui danone dau aici un link cu ceva poze facute de mine la Londra http://www.proxtu.com/php/poze.php?serie=londra
da' aveai ceva bani la tine ! io am fost cam lefter, bateam londra toata ziua per pedes, ca biletu' de bus costa 1 lira

later edit: pentru setea de cunoashtere shi de cultura a lui danone dau aici un link cu ceva poze facute de mine la Londra http://www.proxtu.com/php/poze.php?serie=londra
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
proXtu scrie:da' aveai ceva bani la tine
lasa bre, nu-ti spui cate parbrize am spalat io la romana pt banii aia ca te crucesti
-
nu. ca al doilea ca jesus nu se eczista, pana si culianu stie asta. se vede ca abar n-ai.
chiar, nu ie nici o atestare in care sa se vorbeasca despre poolah lui jesus, daca nu avea deloc (ca injerii) ce te faci? ai pus-o.
de fapt n-ai pus-o ca n-ai cu ce
chiar, nu ie nici o atestare in care sa se vorbeasca despre poolah lui jesus, daca nu avea deloc (ca injerii) ce te faci? ai pus-o.
de fapt n-ai pus-o ca n-ai cu ce

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io am mers cu careva de era la un curs de specializare, am mers pe barba lui (adica a ei), cazarea ei, etc... si taxiu' la venire si la plecare era decontat de firma ei... altfel nu vedeam taxiu' pe dinauntru.
poza aia nu e din turnu' londrei, e din okiu londrei
s'o luat curentu' si am ramas cu cabina drept in varf
danone: culianu e un fraier. asha cum voi, ashtia mici shi insipizi, n'ati crezut nici acum 2000 de ani ca o venit jesus si l'ati omorat ca fraierii, asa si acuma, nu ma credeti ca io's jesus II, da' o sa va demonstrez irefutabil
ai numa' rabdare... shi ca sa'tzi satisfac curiozitatea, am pula, deci shi jesus I avea, doar ca suntem mult prea inaltzatzi spiritual ca s'o folosim la altceva. numa' nimicnicii ashtia de pe pamant o folosesc in scopuri pidosnice ;h
poza aia nu e din turnu' londrei, e din okiu londrei

danone: culianu e un fraier. asha cum voi, ashtia mici shi insipizi, n'ati crezut nici acum 2000 de ani ca o venit jesus si l'ati omorat ca fraierii, asa si acuma, nu ma credeti ca io's jesus II, da' o sa va demonstrez irefutabil

-
proXtu - Junior Member
bah jesus 2 nu potzi fi ca al doilea ca el nu egzista, pana si culianu stie asta.
da daca lom in considerare ca de pla lui jesus nu se vorbeste nicaieri si prin absurd tu ai fi jesus doi, ce te faci? ai belito. adica nu ca nu ai avea ce :j
partea mijto ie ca netu face mijto de mine plus ca vaga senzatzie ca dumnezeul fanclubului imi muta posturile ca sa ma confuzeze, ceea ce ii zic ca nu poate.
bah pe isus nu lam omorat eo, la omorat jidanii lui, asta shtie orice pidosnic, io iti zic ca abar nai
da daca lom in considerare ca de pla lui jesus nu se vorbeste nicaieri si prin absurd tu ai fi jesus doi, ce te faci? ai belito. adica nu ca nu ai avea ce :j
partea mijto ie ca netu face mijto de mine plus ca vaga senzatzie ca dumnezeul fanclubului imi muta posturile ca sa ma confuzeze, ceea ce ii zic ca nu poate.
bah pe isus nu lam omorat eo, la omorat jidanii lui, asta shtie orice pidosnic, io iti zic ca abar nai
- gaga
proxtu, da tu ai fost circumciz cand fusesi flacau?
-
doar ca suntem mult prea inaltzatzi spiritual ca s'o folosim la altceva.
la altceva decat la ce? ca io nam zis nimic de scop.
te afunzi domnul meu, te astept la cotitura, ridica mingea

- gaga
TudorUk scrie:daca eu nu shtiu cum ii in ardeal atunci tu eshti ungur, ce daca stau in londra nush cum ii ardealu ?! las ca am fost in tg.mures in shi totzi vorbeau ungureshte cand erai cu ei.. parca erai ignorat.
Mai,voi vorbiti,care Toti traiti acolo pe bietul ajutor social de 1000 lire sterline,desi Toti mai si cersiti pe strazile Londrei iar cand batea Big-Bangu' de ora 11(GMT),fugeati Toti la teveu sa mai bagati nishte injuraturi la "13-14 cu Andrei",ca ala deja strangea din buci cand vedea Anglia online,cred ca d'aia i-au inchis astia emisiunea,s-au saturat sa-i mai dea atatea amenzi.
-
Izabela - Junior Member
danone, n'am zis ca l'ai omorat tu, m'am referit la voi, astia, pamantenii :p
shtii tu ff bine la ce, ca doara nu eshti cu pula in gura (sa nu ma intzelegi greshit) in toate posturile gandindu'te la nevoia fiziologica numita pipi :p
ca netu' iti joaca feste ce pot sa zic.. o fi f'un semn divin ? nu tzi'a zdruncinat inca necredintza in jesus II ?
de afundat m'am afundat deja in norioi de cand am inceput sa polemizez cu voi, pamantenii
da' ma spal dupa aia...
eyewitness: n'am fost circumcis niciunde, da' in tineretze mi s'o rupt partzial atza la o sfortzare. se pune ?
shtii tu ff bine la ce, ca doara nu eshti cu pula in gura (sa nu ma intzelegi greshit) in toate posturile gandindu'te la nevoia fiziologica numita pipi :p
ca netu' iti joaca feste ce pot sa zic.. o fi f'un semn divin ? nu tzi'a zdruncinat inca necredintza in jesus II ?
de afundat m'am afundat deja in norioi de cand am inceput sa polemizez cu voi, pamantenii

eyewitness: n'am fost circumcis niciunde, da' in tineretze mi s'o rupt partzial atza la o sfortzare. se pune ?

-
proXtu - Junior Member
izuca, te-asteapta lumea la mistreti si matale freci duda prin trifoi p-aici
-
bre fiintza nepamanteana datatoare in taste, io stiu ca isusu ala era un umanist si io nu stiu sa fi polemizat pe undeva cu cineva, asa ca purtator de penis fasolier (fasolile are atze?) in scop nobil, te anuntz ca abar n-ai: pe forum pot fi cel mult cu penisul in varful degetelor, in cavitatea bucala nu ma straduiesc asa pe degeama sau pe banii companiei.
sui la pipi ma gandesc de aia pe tine, laudaros si cu gura mare, te pish la fel ca pe ailaltzi
desi daca ma gandesc mai bine pe tine pot pentru ca sa te cac. te las sa alegi ca demn viermush, pana viu io de la pizza si bere, sa alegi intre bashina de ora 12 si cacatu de ora 3
sui la pipi ma gandesc de aia pe tine, laudaros si cu gura mare, te pish la fel ca pe ailaltzi

desi daca ma gandesc mai bine pe tine pot pentru ca sa te cac. te las sa alegi ca demn viermush, pana viu io de la pizza si bere, sa alegi intre bashina de ora 12 si cacatu de ora 3

- gaga
furia ta pogorata asupra mea ma onoreaza, tre' sa fiu oleaca important ca sa imi arunci asha vorbe urate si dure :p se pare ca pana la urma tot greshit m'ai intzeles, de ma spurci in halu' asta. fiecare cum poate 

-
proXtu - Junior Member
hai, da'mi ban, macar atata satisfactzie sa ai shi tu
nu'i prima oara cand primesc ban pe forumu' asta fara
sa existe vreun motiv serios. important e ca'i tarlaua
voastra, a moderatorilor atotputernici, shi facetzi ce
va dicteaza mushkii voshtri :p
hai, exercita puterile'tzi celeste, zeitzo, shi arata'ne
cine'i mai tare aici, cine'i adevaratul shef ;h
eshti kiar infantila rau cu amenintzarea asta ca'mi dai ban :hehe:
numa' te rog sa nu ma spui lu' mama, ca cu asta ma distrugi.

nu'i prima oara cand primesc ban pe forumu' asta fara
sa existe vreun motiv serios. important e ca'i tarlaua
voastra, a moderatorilor atotputernici, shi facetzi ce
va dicteaza mushkii voshtri :p
hai, exercita puterile'tzi celeste, zeitzo, shi arata'ne
cine'i mai tare aici, cine'i adevaratul shef ;h
eshti kiar infantila rau cu amenintzarea asta ca'mi dai ban :hehe:
numa' te rog sa nu ma spui lu' mama, ca cu asta ma distrugi.
-
proXtu - Junior Member
ierea o gluma bre si matale ai pus botu
danone nu-i mod pe barfe si in plus pe barfe nu ie mod si nici nu se dau banari
rushinicaaaa...rushinicaaaa
danone nu-i mod pe barfe si in plus pe barfe nu ie mod si nici nu se dau banari
rushinicaaaa...rushinicaaaa

-
hahahahahahaha ... l-am avut la faza asta, asha e proxtule, te amenint, te distrug ...
si te spun la toata lumea pe muzica dupe cum urmeaza:
"ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa,
ce bine-mi pare ca ai perdut"

"ce bine-mi pare ca ai luat tzeapa,
ce bine-mi pare ca ai perdut"

- gaga
cine a speriat-o? adica daca nu a speriat-o unu care i-a dat-o pe capota, in timpu meciului, care ii rupea inelu din smarc cu dintzii, crezi ca o mana de workeri neputinciosi ca noi a speriat-o?
poate sody cu salamu', altfel nu.
poate sody cu salamu', altfel nu.
- gaga
Izabela scrie:Mai,voi vorbiti,care Toti traiti acolo pe bietul ajutor social de 1000 lire sterline,desi Toti mai si cersiti pe strazile Londrei iar cand batea Big-Bangu' de ora 11(GMT),fugeati Toti la teveu sa mai bagati nishte injuraturi la "13-14 cu Andrei",ca ala deja strangea din buci cand vedea Anglia online,cred ca d'aia i-au inchis astia emisiunea,s-au saturat sa-i mai dea atatea amenzi.
Pe astea de unde le-ai luat ?? Ce ajutor social de 1000 de lire? poate vrei sa vb. de asylum ceea ce nu este la dispozitzia romanilor. Daca pe tine te-a blocat de la ambasada asta nu inseamna ca tre va aiurea de anglia acuma. de unde ai ideea ca toti traiesc cum crezi tu ? Dute-n pula mea la copiii spun lucruri traznite ca ai face fatza cu imaginatzia ta.
:bye:
-
tUdOrUK - Junior Member
104 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma