Catzelusha

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 23, 2003 11:58 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Casandra, de la Fanutza ! *p

Bah baiete bah!:) kasandra e tarfa cea mai mare din capatu' lu' 14.....cred ca a trecut 75% din bucuresti peste ea.....e terminata femeia.
Casandra...ai belit pula !

Lol.....pe a cui?:con: sper ca nu esti egoist!
Moshule, ce legatura are acea Casandra cu Catzelusha?

Acelasi lucru....
p.s: de ce ati banat-o mah pe catelandra? ne mai distram si noi...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Noi 24, 2003 12:14 am

Initial trimis de Love2Fly
de ce ati banat-o mah pe catelandra? ne mai distram si noi...

lasa ca te avem pe tine :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Noi 24, 2003 12:24 am

Ha- Ha! Daca face cineva misto de mine ma duc sa ma sinucid....si nu glumesc!:D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 24, 2003 8:39 am

Sa ma anunti si pe mine cand sari din avion ca nu as vrea sa ratez momentul. As putea sa fac rost de o fotografie foarte reusita.:D *p
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

hy!

Mesajde Catze » Lun Noi 24, 2003 2:58 pm

Buna din nou!Tot yo sunt!Dupa ca cretinozoidul de gabriel flores ,m-a banat definiv ,mi-a fost imposibil sa mai postez aici.Adevarul e ca sunt multzumita de evolutia asociatiei,ii felicit pe totzi membrii,in special pe necko pentru versurile haioas
Pentru ca asociatzia sa merga din ce in ce mai bine,va sfatuiesc sa-i torturatzi pe totzi neinregistratzii,care baNtuie forumul asta.Voi reveni in curand,pana atunci va urez bafta shi....va multzumesc celor care m-ati sustzinut.
Catze

Mesajde Nightmare » Lun Noi 24, 2003 3:02 pm

Initial trimis de Unregistered
Ba vaca neagra zis si Nightmare du-te su baga-ti un bat in cur.

De ce sa imi bag un bat in cur? Nu mai bine ti-l bag tie pe gat?:con:
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde CATZELUSHA » Lun Noi 24, 2003 3:05 pm

Initial trimis de Unregistered
Ba vaca neagra zis si Nightmare du-te su baga-ti un bat in cur.
Ba, neinregistratule,ia lasa tu fetele in pace ,ca oricum nu se uita nimeni la tine shi fa o vizita pe la gara sa-ti vezi mamik..sa-i transmitzi un MUUUUUU din partea mea.
CATZELUSHA

Mesajde Nightmare » Lun Noi 24, 2003 3:25 pm

Multumesc, Catzelusha. Ma bucur ca te-ai intors. Avem nevoie de tine pe la asociatie.
Urari de 'bine' mamei neinregistratului si din partea mea!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Weirda » Lun Noi 24, 2003 3:42 pm

God cata idiotzenie!! "catzelusha!! i miss u!!", catzelusha in sus..catzelusha'n jos!! "cate, pupa'ma'n dos .. !", "cate, forumu' nu mai e la fel fara tine!" ;P
gizas!! ;a
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

yo

Mesajde Mithos » Lun Noi 24, 2003 4:05 pm

huray sa intors catzelusha
ce bine , sa dam o petrecere:a ;) :bye: :B
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
Mithos
Junior Member

Re: yo

Mesajde Catzelusha » Mar Noi 25, 2003 12:34 am

Ce vreti sint masochista , nu ma simt bine daca nu ma fute tot forumu' in gura. O sa fiu ocupata cateva zile, ma duc sa ma tratez de bolile venerice pe care le-am luat de la soferii de TIR.
Catzelusha

Dedicatzie...

Mesajde Aurolacul » Mar Noi 25, 2003 12:50 am

Nu vrei sa o iei shi pe a mea in gura in timp ce suflu?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

:(

Mesajde I`m With You » Mar Noi 25, 2003 6:02 pm

Nu trebuia s`o banati pe catelusha!! :( De ce sunteti asa ma?!Cate va saluta pe toti !
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

hmm...

Mesajde Keisha » Mie Noi 26, 2003 9:23 pm

pe site ma aflu?...cumva muzicabuna.ro???...de ce atata tam tam pt o catea?...alte subiecte mai interesante nu aveti???...dau dreptate celor care zic ca tara asta`i de nimic...
Keisha

Re: hmm...

Mesajde Catze » Joi Noi 27, 2003 3:23 pm

Initial trimis de Keisha
pe site ma aflu?...cumva muzicabuna.ro???...de ce atata tam tam pt o catea?...alte subiecte mai interesante nu aveti???...dau dreptate celor care zic ca tara asta`i de nimic...
Auzi cheisho?Nu crezi ca intre catea shi catelusha exista o mica mare diferenta?
Catze

Mesajde I`m With You » Joi Noi 27, 2003 6:17 pm

Asha e ...
I`m With You
Junior Member

crezi tu?

Mesajde keisha » Joi Noi 27, 2003 10:09 pm

io zic ca nu....
keisha

...

Mesajde Sweet-one » Vin Noi 28, 2003 11:42 am

...
Sweet-one

Mesajde piskeshu » Vin Noi 28, 2003 12:11 pm

Catzelusha esti super tare! Ai prietena? Cred ca o pizdutza nu-i in stare sa vorbeasca asha ca tine!:B
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Sweet-one » Vin Noi 28, 2003 12:16 pm

Dak te refereai la mine, iti sugerez sa-ti retragi cuvintele. Am dat mesajul la intamplare, in speranta k o sa inteleg de ce nu ma pot loga.
DAr... e prea greu sa gandesti, nu?
Nu-ti doresc sa vezi ce capabila sunt in ale vorbitului.

PS. Subiectul asta e de-a dreptul in plus... nu-si are rostul, deoarece nu are legatura cu muzik... Vrei sa numaram mesajele mele aici si pe ale tale si sa vedem kre se ocupa cu inutilitati dintre noi 2????
Sweet-one

poate ca nu

Mesajde Mithos » Vin Noi 28, 2003 2:35 pm

se referea la tine,e posibil ca baiatu sa-si fi dat seama ca ai dat la intamplare mesajul acela, asa ca de ce sa-si retraga cuvintele si ar trebui sa o primeasca pe "Catzelusha" inapoi ca nu a facut ea prea mare lucru, poate ia luat-o gura pe dinainte si s-a scapat si ea de cateva ori da ce sa facem la toti ni se mai intampla
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
Mithos
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Noi 29, 2003 12:15 am

hahahaha mor de rass din tot ce-atzi postat voi pe acest subiect cu Catzelusha...

In primul rand vreau sa zic ca nu am auzit niciodata de aceasta catzelusa...am avut impresia ca e ceva in legatura cu bebelusa...pervers vorbind...

Parerea mea si n-am nevoie de raspunsul tau infatuat draga catzelusa...eu zic ca tu de fapt esti un tip care se distreaza pe calc in timpul liber..

O fata n-ar putea sa aiba vocabularul pe care il ai tu ..oricat ar incerca..si e mult mai funny nu?..sa te dai drept tipa ..poate ma insel..oricum tu nu mi-ai recunoaste nici in ruptul capului..tot ce-ai stii e sa-ti etalezi injuraturile si expresiile de doi lei transformate intr-o mare compunere "coerenta","intzeleapta" si "atenta"...

Ar trebuii sa-ti facem si reclama ..sa vina oamenii sa-ti invetze murdariile...si asa "tara mult iubita" de noi se va duce de rapa..cu niste golani si cartieristi precum ca tine...
Oricum am intzeles ca esti la scoala...mai ai multe de invatzat...
Ti-as recomanda in caz ca vrei sa-ti schimbi anturajul intr-unul mai elevat...cu sigurantza intr-un cerc bun de tineri nu se discuta si nu se folosesc cuvinetele tale care-mi fac sila...

Eu am avut prieteni buni care stiau sa poarte o discutzie si niciodata nu ne-am insultat reciproc..chiar din contra incercam sa fiu cat mai placuta ca sa nu-i pierd..

E cel mai de pretz lucru sa ai oameni in jurul tau care sa te iubeasca si sa te respecte...
Acum probabil traiesti doua vietzi...cea reala de zi cu zi si cea de pe net...
Chiar iti permitzi sa vorbesti asa si in realitate?..sau o faci numai aici pentru ca ai puterea de a te exprima in scris..fara de care sa schimbi privirea cu altzii si te simtzi in sigurantza...razi cand citesti posturile celorlaltzi si iti spui vai ce cretini sunt astia..stai sa-i mai atzat un picutz sa fie si mai funny...
Deci cum iti spuneam ..fiecare persoana din noi are o ihibatzie...fiecare din noi suntem emotivi..aici e singurul loc unde putem sa gandim liber...sa strigam tare(impropriu vorbind) tastand 4 de !!! sau un zambet...oare chiar seznatzia asta o ai si in realitate??..hmmm sau cand pui zambete mari si scrii LOL tu de fapt esti atenta ..concetrata si nici macar o mimica de ras nu se vede pe fata ta...cred ca ceilaltzi intzeleg ce vreau sa spun ..oricum asta e limbajul de net..dar vroiam sa-ti enumar cateva aspecte care in sinea ta stiu ca-mi dai dreptate...

Oricum eu iti urez mult succes pe acest forum ..probabil este unicul tau "loc" unde poti fii tu insatzi...
In caz ca ma insel si esti atat de norocoas(a )sa fii si in realitate..sa-ti expui cu atata vehementza punctul de vedere...si mai ales vocabularul tau exceptatand murdariile ...sa poatzi sa fii atat de puternic(a) si sa potzi avea lumea la picioare asa cum iti doresti aici...eu iti spun cu mana pe suflet ca esti tare...putzini oameni reusesc asta...
Oricum te-am pupat si ai grija de tine,
Nanuka.
Nanuka

Mesajde Nanuka » Sâm Noi 29, 2003 6:22 am

Initial trimis de Nanuk
hahahaha mor de rass din tot ce-atzi postat voi pe acest subiect cu Catzelusha...

In primul rand vreau sa zic ca nu am auzit niciodata de aceasta catzelusa...am avut impresia ca e ceva in legatura cu bebelusa...pervers vorbind...

Parerea mea si n-am nevoie de raspunsul tau infatuat draga catzelusa...eu zic ca tu de fapt esti un tip care se distreaza pe calc in timpul liber..

O fata n-ar putea sa aiba vocabularul pe care il ai tu ..oricat ar incerca..si e mult mai funny nu?..sa te dai drept tipa ..poate ma insel..oricum tu nu mi-ai recunoaste nici in ruptul capului..tot ce-ai stii e sa-ti etalezi injuraturile si expresiile de doi lei transformate intr-o mare compunere "coerenta","intzeleapta" si "atenta"...

Ar trebuii sa-ti facem si reclama ..sa vina oamenii sa-ti invetze murdariile...si asa "tara mult iubita" de noi se va duce de rapa..cu niste golani si cartieristi precum ca tine...
Oricum am intzeles ca esti la scoala...mai ai multe de invatzat...
Ti-as recomanda in caz ca vrei sa-ti schimbi anturajul intr-unul mai elevat...cu sigurantza intr-un cerc bun de tineri nu se discuta si nu se folosesc cuvinetele tale care-mi fac sila...

Eu am avut prieteni buni care stiau sa poarte o discutzie si niciodata nu ne-am insultat reciproc..chiar din contra incercam sa fiu cat mai placuta ca sa nu-i pierd..

E cel mai de pretz lucru sa ai oameni in jurul tau care sa te iubeasca si sa te respecte...
Acum probabil traiesti doua vietzi...cea reala de zi cu zi si cea de pe net...
Chiar iti permitzi sa vorbesti asa si in realitate?..sau o faci numai aici pentru ca ai puterea de a te exprima in scris..fara de care sa schimbi privirea cu altzii si te simtzi in sigurantza...razi cand citesti posturile celorlaltzi si iti spui vai ce cretini sunt astia..stai sa-i mai atzat un picutz sa fie si mai funny...
Deci cum iti spuneam ..fiecare persoana din noi are o ihibatzie...fiecare din noi suntem emotivi..aici e singurul loc unde putem sa gandim liber...sa strigam tare(impropriu vorbind) tastand 4 de !!! sau un zambet...oare chiar seznatzia asta o ai si in realitate??..hmmm sau cand pui zambete mari si scrii LOL tu de fapt esti atenta ..concetrata si nici macar o mimica de ras nu se vede pe fata ta...cred ca ceilaltzi intzeleg ce vreau sa spun ..oricum asta e limbajul de net..dar vroiam sa-ti enumar cateva aspecte care in sinea ta stiu ca-mi dai dreptate...

Oricum eu iti urez mult succes pe acest forum ..probabil este unicul tau "loc" unde poti fii tu insatzi...
In caz ca ma insel si esti atat de norocoas(a )sa fii si in realitate..sa-ti expui cu atata vehementza punctul de vedere...si mai ales vocabularul tau exceptatand murdariile ...sa poatzi sa fii atat de puternic(a) si sa potzi avea lumea la picioare asa cum iti doresti aici...eu iti spun cu mana pe suflet ca esti tare...putzini oameni reusesc asta...
Oricum te-am pupat si ai grija de tine,
Nanuka.

PS: Mi-am adus aminte acum exact cum se zice corect..inhibitzie...in loc de ihibatzie ...anyway it doesnt metter :D

Ciao..muahh
Nanuk
Nanuka

Mesajde Necko » Sâm Noi 29, 2003 7:37 am

Ar trebuii sa-ti facem si reclama

cartieristi precum ca tine...

oricum tu nu mi-ai recunoaste nici in ruptul capului..tot ce-ai stii e sa-ti etalezi injuraturile

ai puterea de a te exprima in scris..fara de care sa schimbi privirea cu altzii

..dar vroiam sa-ti enumar cateva aspecte care in sinea ta stiu ca-mi dai dreptate...

probabil este unicul tau "loc" unde poti fii tu insatzi...

Doamne, fetitzo! Unde ai invatat tu romaneste? Sau poate nu esti romanca si atunci ai o scuza. Nu ma leg de ideile tale din text. Sunt opiniile tale si nu le comentez. Dar mai pune si tu mina pe o gramatica, mai studiaza si tu putin topica limbii romane. E rusine sa vorbesti asa! Nu de alta, dar mai citesc si altii. Zau, mi s-au incalcit neuronii incercand sa deslusesc epistola ta. :con:

Iti dau un sfat: reciteste-ti mesajul inainte de a-l posta. Iar daca tu il intelgi atunci s-ar putea sa-l inteleaga si altii.

Succes
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde I`m With You » Sâm Noi 29, 2003 5:10 pm

Da jtiu ca a vb urat,da` a fost atacata ...si jtiu ca`i pare rau pt tot ce a zis!Dar...orice om merita o sansa iar Oribilul Mosh a provocat`o!
I`m With You
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Noi 29, 2003 6:40 pm

Initial trimis de Necko

Sunt plecata din Romania de mult timp asa ca nu prea am mai avut de-aface cu romani..

Sa vorbesti toata ziua ba in franceza ba in engleza si dupa-aia sa mai posetzi si in romana e aiurea..mai ales dupa o zii incarcata...

Daca incerci in caz ca vrei sa recitesti cu atentzie ce-am postat poate intzelegi ce-am vrut sa spun...

Si inca ceva ...pe internet si pe un forum nu cred ca e cel mai imp lucru sa ne etalam cunostintzele in gramatica ..si sa facem romane intr-un limbaj cat mai elevat..parerea mea..
As pune mana instead pe o critica literara..acolo m-as cultiva si nu pe forum...
E placut sa mai dai de un site unde posteaza romani ca si tine..te simtzi un pic aproape de casa ..
Esti rautacioasa ...nu m-am legat de tine..mi-am dat parerea despre catzelusha..si daca ea are ceva de comentat o va face ea si nu tu...
Gramatica limbii romane o cunosc n-ai tu grija..si nici n-ar trebuii sa-ti dau prea multe explicatzii in leg cu asta...

E doar un forum ..postez ce vreau si cum vreau eu...nu ma pregatesc sa-mi fac un curriculum vitae pt un emploi..asa ca back off...

Nanuka.

Doamne, fetitzo! Unde ai invatat tu romaneste? Sau poate nu esti romanca si atunci ai o scuza. Nu ma leg de ideile tale din text. Sunt opiniile tale si nu le comentez. Dar mai pune si tu mina pe o gramatica, mai studiaza si tu putin topica limbii romane. E rusine sa vorbesti asa! Nu de alta, dar mai citesc si altii. Zau, mi s-au incalcit neuronii incercand sa deslusesc epistola ta. :con:

Iti dau un sfat: reciteste-ti mesajul inainte de a-l posta. Iar daca tu il intelgi atunci s-ar putea sa-l inteleaga si altii.

Succes
Nanuka

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 30, 2003 12:46 am

Doamne, fetitzo! Unde ai invatat tu romaneste? Sau poate nu esti romanca si atunci ai o scuza. Nu ma leg de ideile tale din text. Sunt opiniile tale si nu le comentez. Dar mai pune si tu mina pe o gramatica, mai studiaza si tu putin topica limbii romane. E rusine sa vorbesti asa! Nu de alta, dar mai citesc si altii. Zau, mi s-au incalcit neuronii incercand sa deslusesc epistola ta

Fara a lua apararea nimanui va spun ca in principal trebuie urmarit mesajul care se vrea a fi transmis. Vorba aia.....scopul scuza mijloacele.
Discutam zilele astea cu un coleg de facultate despre cat la suta din populatie stie sa scrie 100% corect.....si am apreciat noi un 5 %
In plus daca nanuk zice ca e plecata de 1 an din tzara si ca baga intensiv franceza deja incepi sa pierzi.....insa zic eu ca asta nu o scuza.....ma rog.....mereu e loc de mai bine...
Numai bine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Nanuka » Dum Noi 30, 2003 3:12 am

Initial trimis de Necko

Sunt cam ametzita asa ca sper draga Nicko sa nu-mi mai faci observatzie data viitoare despre faptul cat sunt de agramataaa...

ok bine tu nu-mi intzelegi mesajul asa ca ti-l explic..in caz ca vrei...

"Ar trebuii sa-ti facem si reclama"

1.aceasta expersie am folosit-o de amuzament..pt ca sunt unii care chiar sunt de acord cu spusele catzelusei..si-atunci de ce sa nu o sustzina nu??...cu cat mai mult tara romaneasca se umple de oameni needucatzi vorbind urat si judecand pe altul..asa este lumea din Romania nu ai ce face..chiar cea mai buna fosta prietena a mea a inceput sa ma barfeasca si sa foloseasca cuvinte pe care nu le meritam..deci e in sangele romanesc..aici sper ca ai intzeles Nicko cu toate ca-mi pare rau ca folosesc un limbaj atat de agramat pentru o persoana atat de vasta ca tine.
Sper sa ma scuzi si poate ma invetzi si data viitoare, ti-as fii recunoscatoare.

2. "oricum tu nu mi-ai recunoaste nici in ruptul capului..tot ce-ai stii e sa-ti etalezi injuraturile '

M-am referit Nicko la faptul ca aceasta Catzelusa este foarte orgolioasa si chiar daca i s-ar spune ceva care o deranjeaza sau este un adevar pe care ea nu vrea sa-l accepte ...il neaga cu desavarsire si incearca sa improste cuvinte rele celorlatzi..ok sper ca ai intzeles si aici.

3."Ti-as recomanda in caz ca vrei sa-ti schimbi anturajul intr-unul mai elevat...cu sigurantza intr-un cerc bun de tineri nu se discuta si nu se folosesc cuvinetele tale care-mi fac sila..."

Auzi nicko in gasca ..anutarul tau se folosesc expresii pe care Catzelusa le graieste pe forum???..daca DA atunci tu esti un nivel super jossssss pnetru mine si chiar nu mi-as obosii mainile sa-ti scriu...Ai fii o tiganca care ar merita sa fie ocolita de totzi oamanii..da ma rog daca tu consideri ca aceasta Catzelusa este inteligenta..si profesoara ta de literatura..literatura universala..gramatica si lingivistica te-a invatat sa folosesti aceste expresii e problema ta.

3."ai puterea de a te exprima in scris..fara de care sa schimbi privirea cu altzii "

Aici cred ca a fost cea mai mare problema pt tine..hmm..

Nicko m-am referit la faptul cum acei oameni care isi petrec zilele si noptile pe internet si care spre parere de rau pt ei se dau alta persoana decat sunt...M-am referit la faptul ca aceasta Catzelusa se da super tare si super smechera aici si numai aici ..are tupeu.. nimeni nu-i poate face nimic..e decat un chat ..bate la tastatura si-atat....crezi tu ca ar avea sincer curajul sa vb asa si in relitate??..ma indoiesc...chiar daca ea mi-ar zica ca sunt o varza..chiar tu draga Nicko ti-ai permite sa vb asa cu altzii??..nu credd..te-ar da la o parteeeeee si ar zice ..asta e de rahat...cum te-ai simtzi??..

"dar vroiam sa-ti enumar cateva aspecte care in sinea ta stiu ca-mi dai dreptate..."

3:Idem nr 2:)

4:"probabil este unicul tau "loc" unde poti fii tu insatzi..."

La fel..idem nr 3..

Ok sper ca ai intzeles acum ..daca nu..ar trebui sa o luam ca la clasa intai cu liniutze si betzisoare......

Nanuka.

Succes
Nanuka

Mesajde SCORPY » Dum Noi 30, 2003 7:04 am

Scuza-ma Nanuk ca intervin, dar si de data aceasta ai facut o multime de greseli de ortografie, ceea ce incerca si Necko, ceva mai sus, sa iti explice. Nu se referea numai la exprimare.
In fine, parerile tale despre Catzelusha nu ne intereseaza absolut deloc. Cine o cunoaste mai bine are o parere buna despre ea. De unde stii tu ca in realitate foloseste limbajul pe care il foloseste pe forum? Si eu la un moment dat am folosit aici un limbaj vulgar, limbaj pe care in viata de zi cu zi nu imi permit sa il abordez, datorita anturajului in care ma invart (de ce sa ascund ca ma invart intr-un anturaj mai bun decat iti inchipui). Repet: SA NU CONFUNDAM VIATA VIRTUALA CU CEA REALA!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Noi 30, 2003 7:46 am

Catre Nabuk, pardon, Nacuk, scuze Nasuk, iar am gresit........
in fine ........

1. Numele meu pe forum nu este Nicko.

2. Nu m-am legat nici o secunda de opiniile tale. Vezi citat din primul meu mesaj:
" Sunt opiniile tale si nu le comentez."

3. Cea care nu a inteles nimic din ceea ce am vrut eu sa spun esti tu, de fapt. Vorbeam doar de gramatica si topica romana. Faptul ca ai plecat de un an (doar un an!!!) din Romania nu este o scuza. Eu am un var care este plecat in Canada de 14 ani, vorbeste perfect engleza si franceza, iar cind vine in tara vorbeste perfect romaneste.

4. Oricind pe acest forum esti binevenita, ca de altfel toti romanii from abroad si nu avem decit de invatat unii de la altii. Daca ti-e mai usor, de ce nu scrii in engleza sau franceza? Mai invatam si noi...

Ok sper ca ai intzeles acum ..daca nu..ar trebui sa o luam ca la clasa intai cu liniutze si betzisoare......

Ca bine zici aici ..............

No coment
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma