cele rele sa se spele,cele bune sa se-adune.

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde COSS+min » Vin Ian 02, 2004 1:53 am

[size=100]In 2004 sa fiti mai sinceri, mai muncitori si mai romani ca oricand ! Va urez si eu chiar daca cu o mica intarziere : [/SIZE]

La multi ani !

In urmatorul an lasati felul cum aratati, felul cum va imbracati, sau cum va faceti freza!! Pt. ca:
Doar atitudinea conteaza, Numai atat!! :o
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Ian 02, 2004 2:03 pm

La multi ani la toata lumea in 2004 si din 2004 inainte!

Iar, ca sa va fac o adevarata bucurie de anul nou, v-am adus ceva: m-am readus pe mine!:o
Sper ca v-a fost dor.:rolleyes: . Un an nou fericit!
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Apr 09, 2004 11:32 am

As dori sa urez un Paste fericit si Sarbatori cat mai placute alaturi de cei dragi urmatorilor useri: eyewitness, SOD, danone, zoso, nocturna, neatza, Mirela, Wild Rose, marian jan, angus, aphextwinz, nae cinefil, bhuttu, stefan, K gula, Dia The Koala Bear, Superba Oana, Regina Matrashita, Briatore, ROBAKITA, Necko, b0nechina, Salma, onk, KickAss, JaJa Beens, riverflow, xkran, A Viszkis, T.Z.K.A, GIO, dinu, paiacec, darkshines, Portnoy, Catelu lu Alin :D . Lista continua cu afra, Aliosha, Andreww, Anna|s, animaloo, ayrton, bassplayer, BloodOnMoral, bradspit, dananalbaru, deampulea, D€CR€T, FREAKBABY, gabuba, ghionoiul, Hades, haifi, Hera, ilLuce, Jasmine, Joao, Mihai MOF, monk, Mr Hyde, Mutley, neamtzu, Nicholas_Alex, OffTheTable, Oribilul Mosh, piper, PreferatA, Rolf, ROXANA, sly, Sopra Tutt1, Stormy Lady, the_big, vladonne, vlad1602(MaTZe), Zgubilici, xbass.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde sly » Vin Apr 09, 2004 11:38 am

Paste fericit tuturor useriilor de pe fanclub.ro
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde cubu » Vin Apr 09, 2004 12:08 pm

La fel si de la mine.
cubu

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Apr 09, 2004 12:46 pm

Paste fericit la toti care mi-au zis si mie si care or sa-mi zica de-acum inainte.
Ma duc sa vopsesc oua. ;D
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Apr 09, 2004 1:23 pm

paste fericit tuturor celor care-mi sunt dragi/simpatici/apropriati/cunoscuti de pe forumul asta. va stiti voi, nu va mai nominalizez. paste fericit si virtute!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Delphyna » Vin Apr 09, 2004 2:27 pm

O Sarbatoare luminoasa tuturor forumistilor care imi sunt dragi ca altfel nu am (inca)!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde gabuba » Vin Apr 09, 2004 2:43 pm

si, un mic "dar" pentru voi, ceva ce mie mi s-a parut superb.

http://www.theinterviewwithgod.com/windowmovie.html
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde F|y! » Vin Apr 09, 2004 2:55 pm

Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Apr 09, 2004 3:50 pm

Cum nu mai intru pe Net pana dupa Paste, va urez de pe-acum un Paste fericit tuturor, si multa dragoste pentru cei care imi sunt prieteni!
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Florin » Sâm Apr 10, 2004 1:19 am

Paste fericit!
Florin
Junior Member

Mesajde Necko » Sâm Apr 10, 2004 8:22 am

Paste fericit, cu multa lumina si bucurie in suflet, dragi copii !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Apr 10, 2004 10:54 am

Paste fericit si numa' bine pentru toti forumistii pe care i-am intalnit candva (pentru a bea o bere sau un suc, pentru a manca o friptura sau o inghetata, pentru a sarbatori Revelionul , Craciunul , Pastele sau alte sarbatori ). Ei sunt urmatorii, in ordinea numarului de posturi : danone, eyewitness, baixinho © , zoso , Aliosha , gabuba , SOD , Mutley , Sopra Tutt1 , Wild Rose , Mirela , bhuttu , Zgubilici , onk , D€CR€T , aphextwinz , Love2Fly , darkshines , monk , marian jan , Rolf , angus , Mr Hyde , Jasmine , AdevaRapper , Joao , K-gula , bassplayer , Kayla , dinu , Weet-weet , neamtzu , Hera , Regina Matrashita , xkran , Dia The Koala Bear , Superba Oana , Satyr , b0nechina , Kick Ass , Scorpiutza , Bagheera , Jaja Beens , Hades , Necko , genicon , Sydney , Anna|s , deampulea , KoRn_bitch , helguera88 , Cristina , Cruela , Merlucius , crazy_felina , Guinevere , afra , Briatore , Eufrosin Poteca , ciuc

Aceleasi urari de bine si pentru cei pe care nu i-am intalnit in viatza reala, dar mi-s dragi. Si trecem in revista pe : nocturna, animaloo , sly , Portnoy , Nicholas_Alex , Jadore Mafia , catharsis , dEpEchEmIND , paiacec , ayrton , piskeshu , Nightmare , I’m with you , riverflow , Fr@ctured , Nanuka , svengali , Rosu Oana , Shaki Devil , Crazy Babe , Da_Game , Catzelusha , costasilviu , MissBugMafia , pokenitza, the radical , BloodOnMoral , AIWAMAN , axeandra, ROXANA, jane doe , LS , Hampu The Great
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Apr 10, 2004 12:04 pm

Paste fericit !!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Apr 10, 2004 3:55 pm

Paste fericit userilor de pe FanClub.ro,in special celor pe care i-am cunoscut sau cu care am vorbit de-a lungul timpului.
Sa aveti parte de sarbatori pline de iubire si pace alaturi de cei dragi!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde cutuma© » Sâm Apr 10, 2004 6:20 pm

Paste Fericit tuturor! Fie ca aceasta Sfanta Sarbatoare sa va lumineze sufletul shi mintea.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Weet-weet » Sâm Apr 10, 2004 6:26 pm

Paste fericit tuturor forumistilor , fara exceptii :)
:kiss:
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 10, 2004 6:42 pm

Paste fericit tuturor !!!!!
Catzelusha

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 10, 2004 6:43 pm

Paste fericit tuturor !!!!!
p.s. de data asta fara exceptii,dar...e ultima . :t
Catzelusha

Mesajde A|exandra » Sâm Apr 10, 2004 6:47 pm

Va urez shi eu un Paste Fericit...plin de bucurii shi impliniri...
Multe saruturi dulci pt aceia cu care am mai discutat shi dincolo de acest forum (shi anume pe y!m *p ) : Hades , Catzelusha , Oribilul Mosh , Wild Rose , sly , gabuba , Fr@ctured , Zoso (cred ca am uitat pe cineva asa ca imi cer scuze)
Sa fitzi cu totzii iubitzi! :)
...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
A|exandra
Junior Member

Mesajde 7vies » Sâm Apr 10, 2004 7:02 pm

chiar daca nu cunosc personal pe nimeni de aici ,va urez paste fericit si sa simtiti cu adevarat sarbatoarea aceasta...
7vies
Junior Member

Mesajde 7vies » Sâm Apr 10, 2004 7:07 pm

chiar daca nu cunosc personal pe nimeni de aici ,va urez paste fericit si sa simtiti cu adevarat sarbatoarea aceasta...
7vies
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Sâm Apr 10, 2004 10:29 pm

Totusi tin sa enumar cativa dintre userii cu care m-am inteles bine de-a lungul timpului si la care tzin mult: Nightmare,Scorpyutza,Necko,Weet-weet,Oribilul Mosh,hades,gabuba,mistique,jadore,Alexandra,Wild rose,Nanuka,sly,darkMoon.,Oana.
La toti cei enumerati mai sus le urez Sarbatori cat mai fericite alaturi de cei dragi lor.
Catzelusha

Mesajde ROXANA » Dum Apr 11, 2004 1:37 pm

va doresc la toti forumisti,care fac din acest forum al fanclub.ro un loc unde te simti bine si ai ce citi fara sa te plicitisesti, UN PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si tot ce e mai bun pe lumea asta!
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde Hampu The Great » Mar Apr 13, 2004 1:37 pm

Un paste fericit, si cele mai bune urari si tie Master Mosh !
Sunt detaliul neglijabil al unui imens angrenaj, dar sunt salvat, intrucit stiu asta si intrucit ma revolt !!!!
Hampu The Great
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Dec 24, 2004 6:55 pm

Craciun fericit, sanatate si un 2005 plin de realizari userilor ssonja, eyewitness, SOD, neatza, zoso, bhuttu, Necko, nocturna, aphextwinz, angus, wwritza, Wild Rose, theOffender, K-gula, RooT, Rockeru'Somer, stefan, Aliosha, memetShol, cubu, paiacec, nae cinefil, Publius, danone, b0nechina, onk, Mirela, weed13, KickAss, marian jan, Rolf, bassplayer, Dia, darkshines, Shaki, Anna|s, Briatore, JaJaBeens, gabuba, MiG29, sly, k@tzy, Titina, Nicholas_Alex, monk, Jadore Mafia, Weet-weet, Jasmine, ayrton, Nanuka, Bortzianu', Joao, dinu, neamtzu, Matrashita, whatever, Mihai-MOF, SCORPY, Hera, Superba Oana, Salma, haifi, balrogu, Raspopitu, Samy, Stormy Lady, ROBAKITA, Mtz, Einstein, piper1996, KoRn_bitch, shakti, BloodOnMoral, LoveVerde, Administratori :D, v1n3ri, Eufrosin Poteca, Catalánul, ciuc, Gabriela Flores, FREAKBABY, ElMundo, T.Z.K.A., dananalbaru, Riana, DragosSuciu ~p , Tanase si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Oribilul Mosh.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 24, 2004 7:22 pm

La multi ani si tie, petrican aka Gigi aka baicsu aka baixinho © !
Craciun fericit si multa minte !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Dec 24, 2004 7:28 pm

Si eu as dori sa urez tuturor numai bine de sarbatori, un Craciun Fericit si La Multi Ani!
Dany_S
Junior Member

Mesajde Catalánul » Vin Dec 24, 2004 7:33 pm

baixinho © scrie:Craciun fericit, sanatate si un 2005 plin de realizari userilor......Catalánul......

mersi ca ti-ai adus aminte si de mine chiar daca-s mai nou p-aici :lol: Craciun fericit si tie si fie ca anul 2005 sa-ti aduca numai bucurii tie si tuturor forumistilor :B
Catalánul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma