cele rele sa se spele,cele bune sa se-adune.
Moderator: anjin-san
[size=100]In 2004 sa fiti mai sinceri, mai muncitori si mai romani ca oricand ! Va urez si eu chiar daca cu o mica intarziere : [/SIZE]
La multi ani !
In urmatorul an lasati felul cum aratati, felul cum va imbracati, sau cum va faceti freza!! Pt. ca:
Doar atitudinea conteaza, Numai atat!! :o
La multi ani !
In urmatorul an lasati felul cum aratati, felul cum va imbracati, sau cum va faceti freza!! Pt. ca:
Doar atitudinea conteaza, Numai atat!! :o
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
La multi ani la toata lumea in 2004 si din 2004 inainte!
Iar, ca sa va fac o adevarata bucurie de anul nou, v-am adus ceva: m-am readus pe mine!:o
Sper ca v-a fost dor.:rolleyes: . Un an nou fericit!
Iar, ca sa va fac o adevarata bucurie de anul nou, v-am adus ceva: m-am readus pe mine!:o
Sper ca v-a fost dor.:rolleyes: . Un an nou fericit!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
As dori sa urez un Paste fericit si Sarbatori cat mai placute alaturi de cei dragi urmatorilor useri: eyewitness, SOD, danone, zoso, nocturna, neatza, Mirela, Wild Rose, marian jan, angus, aphextwinz, nae cinefil, bhuttu, stefan, K gula, Dia The Koala Bear, Superba Oana, Regina Matrashita, Briatore, ROBAKITA, Necko, b0nechina, Salma, onk, KickAss, JaJa Beens, riverflow, xkran, A Viszkis, T.Z.K.A, GIO, dinu, paiacec, darkshines, Portnoy, Catelu lu Alin
. Lista continua cu afra, Aliosha, Andreww, Anna|s, animaloo, ayrton, bassplayer, BloodOnMoral, bradspit, dananalbaru, deampulea, D€CR€T, FREAKBABY, gabuba, ghionoiul, Hades, haifi, Hera, ilLuce, Jasmine, Joao, Mihai MOF, monk, Mr Hyde, Mutley, neamtzu, Nicholas_Alex, OffTheTable, Oribilul Mosh, piper, PreferatA, Rolf, ROXANA, sly, Sopra Tutt1, Stormy Lady, the_big, vladonne, vlad1602(MaTZe), Zgubilici, xbass.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Paste fericit la toti care mi-au zis si mie si care or sa-mi zica de-acum inainte.
Ma duc sa vopsesc oua. ;D
Ma duc sa vopsesc oua. ;D
-
dEpEchEmIND - Junior Member
si, un mic "dar" pentru voi, ceva ce mie mi s-a parut superb.
http://www.theinterviewwithgod.com/windowmovie.html
http://www.theinterviewwithgod.com/windowmovie.html
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Paste fericit si numa' bine pentru toti forumistii pe care i-am intalnit candva (pentru a bea o bere sau un suc, pentru a manca o friptura sau o inghetata, pentru a sarbatori Revelionul , Craciunul , Pastele sau alte sarbatori ). Ei sunt urmatorii, in ordinea numarului de posturi : danone, eyewitness, baixinho © , zoso , Aliosha , gabuba , SOD , Mutley , Sopra Tutt1 , Wild Rose , Mirela , bhuttu , Zgubilici , onk , D€CR€T , aphextwinz , Love2Fly , darkshines , monk , marian jan , Rolf , angus , Mr Hyde , Jasmine , AdevaRapper , Joao , K-gula , bassplayer , Kayla , dinu , Weet-weet , neamtzu , Hera , Regina Matrashita , xkran , Dia The Koala Bear , Superba Oana , Satyr , b0nechina , Kick Ass , Scorpiutza , Bagheera , Jaja Beens , Hades , Necko , genicon , Sydney , Anna|s , deampulea , KoRn_bitch , helguera88 , Cristina , Cruela , Merlucius , crazy_felina , Guinevere , afra , Briatore , Eufrosin Poteca , ciuc
Aceleasi urari de bine si pentru cei pe care nu i-am intalnit in viatza reala, dar mi-s dragi. Si trecem in revista pe : nocturna, animaloo , sly , Portnoy , Nicholas_Alex , Jadore Mafia , catharsis , dEpEchEmIND , paiacec , ayrton , piskeshu , Nightmare , I’m with you , riverflow , Fr@ctured , Nanuka , svengali , Rosu Oana , Shaki Devil , Crazy Babe , Da_Game , Catzelusha , costasilviu , MissBugMafia , pokenitza, the radical , BloodOnMoral , AIWAMAN , axeandra, ROXANA, jane doe , LS , Hampu The Great
Aceleasi urari de bine si pentru cei pe care nu i-am intalnit in viatza reala, dar mi-s dragi. Si trecem in revista pe : nocturna, animaloo , sly , Portnoy , Nicholas_Alex , Jadore Mafia , catharsis , dEpEchEmIND , paiacec , ayrton , piskeshu , Nightmare , I’m with you , riverflow , Fr@ctured , Nanuka , svengali , Rosu Oana , Shaki Devil , Crazy Babe , Da_Game , Catzelusha , costasilviu , MissBugMafia , pokenitza, the radical , BloodOnMoral , AIWAMAN , axeandra, ROXANA, jane doe , LS , Hampu The Great
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Paste fericit userilor de pe FanClub.ro,in special celor pe care i-am cunoscut sau cu care am vorbit de-a lungul timpului.
Sa aveti parte de sarbatori pline de iubire si pace alaturi de cei dragi!
Sa aveti parte de sarbatori pline de iubire si pace alaturi de cei dragi!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Va urez shi eu un Paste Fericit...plin de bucurii shi impliniri...
Multe saruturi dulci pt aceia cu care am mai discutat shi dincolo de acest forum (shi anume pe y!m *p ) : Hades , Catzelusha , Oribilul Mosh , Wild Rose , sly , gabuba , Fr@ctured , Zoso (cred ca am uitat pe cineva asa ca imi cer scuze)
Sa fitzi cu totzii iubitzi!
Multe saruturi dulci pt aceia cu care am mai discutat shi dincolo de acest forum (shi anume pe y!m *p ) : Hades , Catzelusha , Oribilul Mosh , Wild Rose , sly , gabuba , Fr@ctured , Zoso (cred ca am uitat pe cineva asa ca imi cer scuze)
Sa fitzi cu totzii iubitzi!

...I've...Become so NUMB...I can`t feel you there...Become so tired...So much more AWARE...
-
A|exandra - Junior Member
Totusi tin sa enumar cativa dintre userii cu care m-am inteles bine de-a lungul timpului si la care tzin mult: Nightmare,Scorpyutza,Necko,Weet-weet,Oribilul Mosh,hades,gabuba,mistique,jadore,Alexandra,Wild rose,Nanuka,sly,darkMoon.,Oana.
La toti cei enumerati mai sus le urez Sarbatori cat mai fericite alaturi de cei dragi lor.
La toti cei enumerati mai sus le urez Sarbatori cat mai fericite alaturi de cei dragi lor.
- Catzelusha
va doresc la toti forumisti,care fac din acest forum al fanclub.ro un loc unde te simti bine si ai ce citi fara sa te plicitisesti, UN PASTE FERICIT alaturi de cei dragi si tot ce e mai bun pe lumea asta!
! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
Un paste fericit, si cele mai bune urari si tie Master Mosh !
Sunt detaliul neglijabil al unui imens angrenaj, dar sunt salvat, intrucit stiu asta si intrucit ma revolt !!!!
-
Hampu The Great - Junior Member
Craciun fericit, sanatate si un 2005 plin de realizari userilor ssonja, eyewitness, SOD, neatza, zoso, bhuttu, Necko, nocturna, aphextwinz, angus, wwritza, Wild Rose, theOffender, K-gula, RooT, Rockeru'Somer, stefan, Aliosha, memetShol, cubu, paiacec, nae cinefil, Publius, danone, b0nechina, onk, Mirela, weed13, KickAss, marian jan, Rolf, bassplayer, Dia, darkshines, Shaki, Anna|s, Briatore, JaJaBeens, gabuba, MiG29, sly, k@tzy, Titina, Nicholas_Alex, monk, Jadore Mafia, Weet-weet, Jasmine, ayrton, Nanuka, Bortzianu', Joao, dinu, neamtzu, Matrashita, whatever, Mihai-MOF, SCORPY, Hera, Superba Oana, Salma, haifi, balrogu, Raspopitu, Samy, Stormy Lady, ROBAKITA, Mtz, Einstein, piper1996, KoRn_bitch, shakti, BloodOnMoral, LoveVerde, Administratori
, v1n3ri, Eufrosin Poteca, Catalánul, ciuc, Gabriela Flores, FREAKBABY, ElMundo, T.Z.K.A., dananalbaru, Riana, DragosSuciu
, Tanase si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Oribilul Mosh.

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
La multi ani si tie, petrican aka Gigi aka baicsu aka baixinho © !
Craciun fericit si multa minte !
Craciun fericit si multa minte !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
baixinho © scrie:Craciun fericit, sanatate si un 2005 plin de realizari userilor......Catalánul......
mersi ca ti-ai adus aminte si de mine chiar daca-s mai nou p-aici :lol: Craciun fericit si tie si fie ca anul 2005 sa-ti aduca numai bucurii tie si tuturor forumistilor :B
-
Catalánul - Mesaje: 625
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma