Initial trimis de Mihai-MOF
1. ziceam ca nu-s din aia care cred asta, si dadeam cazul de la baia-mare tocmai pentru ca era o chestie in care se acuza muzica desi de vina erau alte chestii, iar faptul ca ala era fan manson nu avea nici cea mai mica legatura cu ce se intamplase...
Pai zici ca nu esti din aia, dar ii tot dai cu "dar" si "desi as spune ca" inainte... Continui cu ipocrizia si ti-am zis ca nu esti credibil...
2. totusi, eu cred ca ceea ce asculti tu in versurile unei trupe, mai ales daca esti fan, te poate influenta...
Bineinteles, sunt de acord, dar asta in functie de cum interpreteaza fiecare acele versuri...
3. eu cred ca asculti muzica asa cum esti, nu ca faci asa cum iti zice muzica... adica, daca tie iti place sa bei, asculti muzica de pahar nu muzica anti-alcoolica (o fi existand ???), sau daca esti credincios, asculti muzica religioasa... etc. Cred ca influentele vin atunci cand esti nehotarat...
Si daca tot romanul opincar considera ca rockerii sunt agresivi si satanisti pe deasupra, gata, inseamna ca eu sunt asa, nu? Exista multe genuri de rock, printre care si death si black, cu care nu sunt de acord, dar reprezinta o mica parte, eu vorbeam in general, doar nu vrei sa iau la rand toate genurile de rock...
Initial trimis de Mihai-MOF iar chesti cu rolul educativ al rock-ului (
)... hai sa fim seriosi...
Pai asta te rog si eu, sa fim seriosi, nu exagera si nu imi pune vorbe in gura, ca nu asta am vrut sa zic...
Si tu,
animale, comenteaza-mi afirmatiile mele direct, nu prelua interpretari ale altora...
am ascultat mai mult rock decat tine si nu prea am simtit asa ceva...
M-as intalni cu tine o data, asa de curiozitate, sa ma vad cat rock ai ascultat tu...