the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
eu nu mananc prostii de-alea ma moshule ca ma ingras si fac burta :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Calypso....vezi poate furi si tu o bucata din acoperisurile caselor din Praga ! Cica e de aur ! :p
Animalutza Jasmyna..dar de ce ne intrebi de ultimul tip de Nokia ?
Ultimul tip de Nokia..este cu sigurantza 5110 :p E cel mai bun ! D'ala sa itzi iei !
Ultimul tip de Nokia..este cu sigurantza 5110 :p E cel mai bun ! D'ala sa itzi iei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
pai mi-am dat 8310-ul la reparat,l-am scapat de prea multe ori pe jos..si am luat o chestie..cica ultimul model-7650-are si camera de luat vederi..e dragutz..dar parca e prea mare...uff...
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Neatza tuturor celor din romania, night night pt mine
In acest moment(1:26 am) am un chef enrm de aberat. Ma intreb de ce. ;P MAy be because my life sux.
Gata! Ma duc sa ma culc. Poate o sa visez cum o sa-l torturez pe sg!:y
I will burn in hell for what ill do to him. Wtf, there is no hell. Happy me.
Cred ca am aberat destul. Multzumesc pt intelegere.;P ;P ;P
In acest moment(1:26 am) am un chef enrm de aberat. Ma intreb de ce. ;P MAy be because my life sux.
Gata! Ma duc sa ma culc. Poate o sa visez cum o sa-l torturez pe sg!:y
I will burn in hell for what ill do to him. Wtf, there is no hell. Happy me.
Cred ca am aberat destul. Multzumesc pt intelegere.;P ;P ;P
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Draga Dana...
pana sa critici o persoana in helul in care o faci tu, tre` mai intai sa o cunosti!!eu am dreptul sa postez unde vreau , la ce ora vreau si ce vreau ! o creatura imbecila si plina de ea ca tine nu ma va opri! continua cu injuriile!!!Pe mine nu ma deranjeaza!asta dovedeste gradul tau te inteligenta..care sa recunostem..este sub limita minima!! avatarul tau te reprezinta prea bine..esti constienta de faptul ca nimeni nu te agreeaza pe acste fanclub?!
nu am de gand sa iti raspund la provocari...banuiesc ca stii vorba aia : cel mai destept cedeaza !! la revedere! drum bun , cale batuta ..iar cine te prinde din partea mea poa` sa te ...
nu am de gand sa iti raspund la provocari...banuiesc ca stii vorba aia : cel mai destept cedeaza !! la revedere! drum bun , cale batuta ..iar cine te prinde din partea mea poa` sa te ...
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
1. Jasmyna
CRAZY BITCH
2. http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=201
3. 15 ani
nu critic persoane in nici un hel. doar discut cu useri.
pa draga kisses
CRAZY BITCH
2. http://www.fanclub.ro/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=201
3. 15 ani
nu critic persoane in nici un hel. doar discut cu useri.
pa draga kisses
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Intrebari
Eu sufar de o curiozitate bolnava.
Daca vreau sa intreb ceva..nu prea am unde.. astfel incat mesajul va fi offtopic.
De ex acum am cateva intrebari pt Oribilul Mosh : Cam cat timp iti petreci zilnic in fatza calculatorului? Cate tastaturi ai schimbat de cand postezi aici ?
Cred ca magazinului de calculatoare din cartierul tau ii merge f bine 
Daca vreau sa intreb ceva..nu prea am unde.. astfel incat mesajul va fi offtopic.
De ex acum am cateva intrebari pt Oribilul Mosh : Cam cat timp iti petreci zilnic in fatza calculatorului? Cate tastaturi ai schimbat de cand postezi aici ?

- Dulcika
- Junior Member
Imi petrec zilnic cam 6 ore in fatza calculatorului !
Nu am schimbat nici o tastatura pana acum. Am aceiasi tastatura din 1997 (serios ! ) .
Magazinele de calculatoare din cartierul meu..merg cum merg.....insa cele alimentare merg excelent ! :a
Nu am schimbat nici o tastatura pana acum. Am aceiasi tastatura din 1997 (serios ! ) .
Magazinele de calculatoare din cartierul meu..merg cum merg.....insa cele alimentare merg excelent ! :a
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Tastatura e in perfecta stare ! Are 101 taste ! E un model mai vechi..si e trainica ! Merge ca la inceput !
Nu am ochelari ! Am ochii destul de zdraveni la ct internet si HBO bag !
Mai pot...de ce sa nu mai pot ?
Intrebare pt. tine : dar de ce atata preocupare legata de persoana mea ?
Nu am ochelari ! Am ochii destul de zdraveni la ct internet si HBO bag !
Mai pot...de ce sa nu mai pot ?
Intrebare pt. tine : dar de ce atata preocupare legata de persoana mea ?
-
Cu mine in nici un caz nu te pui bine...creand astfel de subiecte !
(cat de curand acest subiect va fi unit cu "the longhest..." )
(cat de curand acest subiect va fi unit cu "the longhest..." )
-
Pai..cum adica ? Uite....asa !
Gata..s-au unit !
Potzi face in continuare o multime de glume aici ! Eu nu ma supar ! :p

Potzi face in continuare o multime de glume aici ! Eu nu ma supar ! :p
-
dulcika tata. daca vrei sa faci cat mai multe posturi pt. a creste in "topuri", nu aceasta este metoda. cauta si tu subiecte la care te poti inscrie in discutii si nu mai incerca sa te dai pe langa cei de "sus". aici nimeni nu este sus. totul se imparte in cunoastere si nesimtire, daca ai putea sa intelegi. asa ca fi cuminte si apuca-te de serios treaba.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Care e ideea ?
De fiecare data cand postez imi sare cineva in cap. Sunt parerile si curiozitatile mele! Nu va place da-ti de scroller mai jos, sau e prea greu ? :mad:
- Dulcika
- Junior Member
welcome to our world dulcika :p noi e lenesi si nu dam de scroller mai jos cand vedem mesaje de genul ala fiindca ne pasa ce se intampla pe fanclub. au mai fost fetite de genul tau p-aici(vezi lutze). faptul ca te tragi de sireturi cu moshu nu iti permite sa aberezi fara limita .
To speak is to be silent
-
Asa este,scumpa mea Darky !
Nu stiu de ce....dar pe tine niciodata nu te-am considerat o fata de 14 ani ! Si tu chiar ai 14 ani ! :p
Probabil pentru ca esti mai inteleapta ca mine ! Asta e ! O recunosc !

Nu stiu de ce....dar pe tine niciodata nu te-am considerat o fata de 14 ani ! Si tu chiar ai 14 ani ! :p
Probabil pentru ca esti mai inteleapta ca mine ! Asta e ! O recunosc !
-
Iti pasa de ce se intampla pe fanclub zici tu. Eu mi-am spus parerea (ultima data am intrebat ceva).. deci iti pasa de parerea mea ?
"faptul ca te tragi de sireturi cu moshu nu iti permite sa aberezi fara limita ." Am mai spus..dar o sa repet: <<Am incercat sa fac o gluma prin "ma pun si eu bine cu cei de sus" .>>
Cat ma amuza ironia asta subtila.. banuiesc ca va simtiti mai adevarati criticand tot.
OOooochei!!! :con:
"faptul ca te tragi de sireturi cu moshu nu iti permite sa aberezi fara limita ." Am mai spus..dar o sa repet: <<Am incercat sa fac o gluma prin "ma pun si eu bine cu cei de sus" .>>
Cat ma amuza ironia asta subtila.. banuiesc ca va simtiti mai adevarati criticand tot.
OOooochei!!! :con:
- Dulcika
- Junior Member
dito moshule
nu era vorba de gluma aia dulciko , vb la modul general.
nu uita ca orice critica(venita din partea noastra , desigur
) e constructiva

nu era vorba de gluma aia dulciko , vb la modul general.
nu uita ca orice critica(venita din partea noastra , desigur

To speak is to be silent
-
Re: Care e ideea ?
Initial trimis de Dulcika
De fiecare data cand postez imi sare cineva in cap. Sunt parerile si curiozitatile mele! Nu va place da-ti de scroller mai jos, sau e prea greu ? :mad:
cum ti-am spus, ideea este asta .............. daca ai minte o descoperi, daca nu ............... si cu asta cred ca te-am bagat prea mult in seama. alti, sau altele ar fi inteles de la bun inceput ce au de facut. imi pare rau.
P.S.: pt. toti cei ce cred ca ar putea sa-i mai spuna ceva. exista o vechie zicala ce imi place la nebunie. `al mai "prost" cedeaza primul. haideti sa facem pe prostii.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Darky..de la ce vine dito ? Ce prescurtare mai e si asta ? :p
Da,bah K-gula ! Exact ca in bancul cu politistu si banca. Il stii,nu ? Pentru cine nu stie il amintesc eu : de ce se rupe o banca cand se aseaza un politai pe ea ? Pt. ca : cel mai destept cedeaza primu !
Da,bah K-gula ! Exact ca in bancul cu politistu si banca. Il stii,nu ? Pentru cine nu stie il amintesc eu : de ce se rupe o banca cand se aseaza un politai pe ea ? Pt. ca : cel mai destept cedeaza primu !

-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma