Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
Parca era craciunitza nu demult pe avatar.... Acu cand o veni Craciunu o zis sa schimbe ceva....
.
Spera sa-i aduca ceva Moshu'.

Spera sa-i aduca ceva Moshu'.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
nu plange cand pierde la biliard.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Ar fi vrut sa-i fac un cadou mishto
. Vrea parca sa slabeasca
. Asculta MM
. E din Bucuresti
(((((((((

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
-
v1n3ri - Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
Cred ca m-o batut in amicale dupa cum posteaza pe aici... Scuze, promit ca o sa trec amicalele de aci incolo... Si daca nu apuc, trece tu scorul. Apropo, parca era din TM, daca tzin bine minte. Are un '+' pt asta. Si da, se stie si el cata la pool.
-
v1n3ri - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma