Oglinda oglinjoara care e cel mai frumos avatar din tara ?
Moderator: anjin-san
tie iti place fantasyul mie imi place star trek
de ce nu putem trai in pace cu avatarele noastre:)?
sau certat intre ele si nu stiu eu sau ce?
sau certat intre ele si nu stiu eu sau ce?
-
Mr Teo - Junior Member
am vazut prezentarea la joc. fata aia din avatarul lui weet...plangea ca iubitu ei se batea in sabii cu un om rau.
excelenta remarca la adresa avatarului lu' vali. =D
excelenta remarca la adresa avatarului lu' vali. =D
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Weet-weet
Vali - fara suparare ... parca avatarul tau , e o coperta de la caseta cu manele .... sincer .... Nu gasesti ceva mai k lumea ?

da, auzisem shi io ca domnu din clanu' soprano s-o apucat de manele da' nu eram sigura.
-
nocturna - Mesaje: 8725
hai ca nu inteleg
ce legatura are vali cu avatarul lui si cu clanul soprano serialu de mafioti de la tv?
mersi de explicatie.
mersi de explicatie.
-
Mr Teo - Junior Member
dornica , fa-ne o confidenta, tu mai ai frati pe-acasa?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu am si nici nu sper sa am:)
Si pana la urma mam prins carei legatura .
Uitanduma mai bine miam dat seama ca poza de pe avataru lu vali e a lu tony soprano.
Uitanduma mai bine miam dat seama ca poza de pe avataru lu vali e a lu tony soprano.
-
Mr Teo - Junior Member
Initial trimis de Nightwish
domnu din clanu' soprano s-o apucat de manele
nashule, daca ai si jumatate tu, jumatate io baga si mie pe email empetreiu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai da fain e
Ce e asa de special la un ecran cu purici ca avatar. Nu se vede asta de multe ori si pe televizorul propriu si personal cand ai probleme cu receptia?
Eu tot zic ca avatarul meu e fain.
Eu tot zic ca avatarul meu e fain.
-
Mr Teo - Junior Member
Tu ar trebui sa-ti pui o liniutza mica orizontala care se cheama cratima. sa fie neagra pe un fond alb. Ti-ar prinde bine shi te-ar reprezenta perfect!
Aia ii fain la avataru ala ca-i luator la pooola, da tu n-ai cum sa-ntelegi.
P.S. Ai un nume/nick superbeton!
Aia ii fain la avataru ala ca-i luator la pooola, da tu n-ai cum sa-ntelegi.
P.S. Ai un nume/nick superbeton!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
cred ca postul anterior cere explicatii
numele ala e numele de familie si daca te legi de el e ca si cum te legi de ai mei sau ma injuri de mama deci nu imi place.
Avatarul ma reprezinta cum ziceam si in alt loc din cauza ca imi place star trek. Captionul de sub user name lam pus ca sa nu se mai faca comentarii aberante despre gramatica mea.
Avatarul ma reprezinta cum ziceam si in alt loc din cauza ca imi place star trek. Captionul de sub user name lam pus ca sa nu se mai faca comentarii aberante despre gramatica mea.
-
Mr Teo - Junior Member
ce poti zice mai
Eu zic ca avatarul tau te reprezinta si daca ceri chiar asa sus si tarea parerea zic ca e unul din cele mai conform cu viata reala a userului avatare de pe forum.
-
Mr Teo - Junior Member
Mai Dornea , avatarele nu se certara .. am zis doar ca nu e asa grozav avatarul tau , 'tata tot !
Stiu ca nenea din avatarul lui Vali e din Clanul Soprano , dar am zis doar ca seamana cu o coperta de la o caseta/CD cu manele ....
Ce e in avatarul tau Gabizzu ? Un copil .. dar care face ... ce ? O sa o studiez eu cand o sa am timp.... dar eram doar curioasa ...
Stiu ca nenea din avatarul lui Vali e din Clanul Soprano , dar am zis doar ca seamana cu o coperta de la o caseta/CD cu manele ....
Ce e in avatarul tau Gabizzu ? Un copil .. dar care face ... ce ? O sa o studiez eu cand o sa am timp.... dar eram doar curioasa ...
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Re: mai da fain e
Initial trimis de dornea
Ce e asa de special la un ecran cu purici ca avatar. Nu se vede asta de multe ori si pe televizorul propriu si personal cand ai probleme cu receptia?
Unde vezi tu ecran cu purici?
Este adevarat ca am avut mai demult un astfel de avatar, si sa-ti dau dreptate, No Cable se intitula.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Iti multumesc pentru aprecieri. Dupa cum toata lumea stie si in special iubitorii artelor, reprezinta o celebra fresca realizata de cunoscutul Michelangelo si infatiseaza pe bunul Dumnezeu, fauritorul Universului.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
intr-adevar, e unu din cele mai bune avataruri ...cel al moshului. si desigur, unul din cele mai bune ale sale, ca in ultima vreme a avut numai bullshituri.
dar nici avatarul scorpiei nu e de lepadat.:o
dar nici avatarul scorpiei nu e de lepadat.:o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Superbo, cin' te-a pus sa-ti schimbi avatarul?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nimeni nu m-a pus dar mi s-a parut mai interesant...ce .. nu-ti place?
txw again vali
txw again vali
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
ba foarte interesant.
pe bune, cine' ti-a dat ideea asta atat de nasoala? hai ca nu spun nimanui, pe cuvant.
pe bune, cine' ti-a dat ideea asta atat de nasoala? hai ca nu spun nimanui, pe cuvant.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
a fost ideea mea...stii cum se spune mai nou...asa om , asa idee 

If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Superba Oana scrie:a fost ideea mea...stii cum se spune mai nou...asa om , asa idee
mie imi place f.mult avataru tau..e chiar simpatic...shi nici nu se compara cu cel dinainte...cui nu-i place sa-si tina gura.e avataru tau,deci trebuie sa-ti placa tie...

beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma