Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

2792

Mesajde baixinho© » Mar Aug 19, 2003 1:24 pm

selecteaza, foca, selecteaza
tantiiiiiiiiiiiiiiiiii prezidentaaaaaaaaaaaaaa!

evident, multumex pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Mar Aug 19, 2003 1:30 pm

nu cre ca te aude! paraciosule!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 21, 2003 9:33 am

pai da mah, ca cand trageam io de voi coleasa, cateva posturi mai sus, si va chemam la apel erati coplesiti de somn si calduri profunde. nu-i asa? ca acum sa veniti sa strigati ca apucatii si sa ma aratati cu degetu ca luai si io o paosa, cateva miunutzele doar, de la birou fanclubului.

piar neatza care era intrebarea? oricum raspunsu e da, uici iz, iar uici iz not, tot da e. si ce imi scoateti atata globu' ocular cu organigrama aia bre? pai s-o ia de organigrama ca dupa ce pe prima mi-o luara apele p-a doua, compusa frumos si garnisita cu puntuletze si linioare, mi-au sustras-o neste suspecti, in timp ce ma suiam in troleu' de ma duce direct la fanclub. si de atunci nu mai stiu nik de ea, nici un telefon, nici un semn atatica de mic de viata, nik. e drept ca suspectii imi cerura recompensa neste beri pe ea, organigrama, da' m-am gandit ca decat sa fac risipa de ele, neste beri, mai bine sa i le dau lu bre piar neatza sa se ocupe el de formalitatile de rigoare ca la mine organigramele e blestemate.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 21, 2003 9:48 am

care va sa zica santzeleg ca caden grijania mea sa fac eo organigrama? ca eo o fac nu din obligatzie ci din placere. ashtept un semn shi ma pun pe treaba cas cam obosit.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 21, 2003 1:29 pm

ezact. faci organigrama in exemplare multe si numeroase la numar, o imparti frateste si pe din cate e nevoie, la toti membrii uici mai e prezenti, ca vaz goluri mari in sala, dupa care o scrijelezi frumos cu creta la intrare in fanclub sa stie fiecare unde, si cum si asa mai departe-i e locul.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 21, 2003 1:41 pm

sar'na duduie! shtiam eo ca suntetz om, respectiv femeie, de intzeles.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 21, 2003 2:01 pm

uitai ca sa mentionez mentionare si precizare foarte improtanta: organigrama sa fie scrisa pe coli albe, format Apatru, cu margini albastre si neaparat si musai in karioci, d'alea de are nenea stolojan in dotare. s-a inteles?

nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 21, 2003 2:05 pm

improspateaza-mi putzin memoria: despre ce carioci ie vorba?

neatza

Mesajde nocturna » Joi Aug 21, 2003 2:13 pm

cum care karioci? (ce frumos suna) pai daca matale nu citesti glumele de maxima inspiratiune ale unor mari ganditori si filosofi de marca, la ei in bae, si articolele dupe politic si social n-ai de un' sa stii de kariocile lu nenea stolojan, alea frumos desenatoare de scheme anti, tanti aia de-i zice, coruptia, si de-o cauta toti da' n-o gasesc si pace. acum ai pus si matale caseta cu linijte ca sa te linistesti, ca am inteles ca o primisi de la angus?

nocturna

Mesajde neatza » Joi Aug 21, 2003 2:20 pm

aha! deci d'aia nu mai auzeam eo pe niminea! shi eo care'am crezut cam ramas singur in biuro! oare sa fi auzit lumea cum injuram? sau shi la iei sa se fi facut linishte? shi cam ce raza de actziune are caseta asta?
vine shi organigrama incet, incet sa nu se trezeasca shi sa-i iasa acidu.

neatza

2827

Mesajde baixinho© » Joi Aug 21, 2003 5:51 pm

nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
m-am intalnit aseara cu fetele si mi-a spus ca cand are timp liber intra pe fanclubul ASIA si daca poate mi-a zis ca vrea ca sa vina la sediu lu fanclubul. io le-am spus ca sa ne anunte dintimp ca sale facem o ciurpiza foarte placuta, da ele mi-a zis ca ele vrea sa ne faca ciuprize. dupa ce am pus la . acest aspect, fetele, uici iz (c.n.) a inceput ca sa cante, evident, melodia care le-a propulsat pe primul loc in cordurile noastre si ale la toti oamenii din tara, "Horodonk-Tronk". iar dupa ce a terminat de cantat, fetele mi-a spus sa va spun la toti ca va iubeste. parerea lor.

evident, multumesc pentru atentie ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 9:23 am

am cetit eo (deci mam desconspiratzionalizat ca shtiu a ceti) az de dimineatz ca cica alina de la asia este o mare pupacioasa. deci ie bine pentru unii. acuma ce ma intreb eo: deci treaba asta cu pupaciunismu o fiii contagioasa? pentru ca daca da, eo o rog pe alina ca sa stea mai aproape de donshoara sorana fiei visele colorate ca sa se molipseasca shi dansa pentru cand o veni (asta cu catzi de i se scrie?) pe la noi la fanclub. sar'na anticipat shi posticipat.

neatza

Mesajde nocturna » Vin Aug 22, 2003 9:45 am

alina diana adica? pupacioasa? :D bre, cum venisi matale in intampinarea viselor ali mai erotice si mai ascuns de tainuite ale unui anume membru asia, care este si mare fan diana. :D io zic sa-i trimiti si ilustrate ca sa-l fericesti si mai mult.

nocturna

Mesajde neatza » Vin Aug 22, 2003 9:51 am

ezact! pai nu zisei eo ca (citez din memorie) "ie bine pentru unii" adica nu pentru totz care unde nam eo norocu asta ca, vorba aia, saliva am destula.

neatza

2838

Mesajde baixinho© » Vin Aug 22, 2003 12:06 pm

care-i treaba. as pe "Tonomatu de pe doi" a fost ca cica casí£ Ã‚Â© voteze fanii care ie mai buna formatia: ASIA sau Class. cine credeti ca a invins? evident, asa este. ASIA cu peste fro peste o mie si ceva de voturi. era la 12.00 trecute fix cand am plecat eu d-acasa aproape 2500 pentru cele extraordinarele noastre fete la fro 1400 pentru Class. deci fetele noastre drage si scumpe ie cele mai bune. sa traiasca de la fanii lu iele fara numar.

ANTI

baixinho©

Mesajde Salma » Sâm Aug 23, 2003 4:37 pm

Stimatzi fani asiatici, iata c-am revenit dupa o absentza in care am absentat destul, in sediu minunat al fanclubului si in sediu minunat al casei in care locuiesc acu dupa o lunga si intensa zugraveala, in care timp fusei plecata pe coclauri, fara net, fara fanclub, si anume pe capu lu chiriasha lu matracuca care avuse suflet si m-a primit si pa mine sa pun capu p-o perna da fara sa afle zgriptzoroaica, care n-o lasa sa vina cu copii in casa, descoperind eu cu ocazia acestei mutatzii cum ca, dragii mei fanclubisti, n-o sa va vina sa credeti, da se poate trai 3 saptamani fara net . Dar cum intre timp s-au montat paicisha diversele fire care ma leaga de lumea exterioara prin ecranu magic, nam putut rezista tentatiei de-a-mi saluta vechii prieteni si cunostintze si iatama-s, pregatita sa-mi iau in primire sarcinile de vice, daca nu cumva m-ati demis carecumva de-a lungul lungii mele absentze. Acu chiar daca e asha eu n-o sa ma supar, ca merit, da o sa ma-ntristez, ca fara net mai traieste omu, da fara Asia never, fiind in aceste saptamani la curent cu toate ziarele si televizoarele unde se vorbea despre fete. Asa ca imi cer pe acesta cale spasit iertare si sper ca fanclubistii sa-i mai ofere o sansa celei care pe vremuri se numea asa frumos donshoara vice Salma. :a
Salma

2869

Mesajde baixinho© » Sâm Aug 23, 2003 8:58 pm

eu sunt pentru. deci, un da hotarat.

ANTI

baixinho©

Mesajde cubu » Lun Aug 25, 2003 11:55 am

Don'soara vice, pai bine le zici matale! Good to be home, cum zice Ivan cand se intoarce in satul natal... Asa zic si eu acum, bine v-am regasit... Sunt doar in trecere, mai am o tara de conced, si imi voi reintra curand in atributiunile mele... Si sa stiti se poate trai fara net mai mult de 3 saptamani...
indescifrabil
cubu

2925

Mesajde baixinho© » Joi Aug 28, 2003 1:49 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

deci, da. azi am trecut pe la fanclubu ASIA, care ie (© baixinho ©) si ce-mi vazura ochii? prafu de trei degetzele pe biurour (© neatza), nu mai spun ca poztí£rí£le parac nici nu mai iera iele care le lipiseram noi pe peretzi. am luat repede somoiogu si am dat cu iel peste biurour (© tot neatza), am curatzat poztí£rí£le de praf, dupe (© Portnoy) care au reaparut din nou fetile noastre dragii dintre prafu care acum nu mai este (deci nu mai © neatza), iar acum, Anca, Sorana, Irina si Alina-Diana ie tot mai frumoase pe zi ce trece. am dí£jchis oleaca ferestrili casí£ (© baixinho ©, ca la casa ie © nea angus) intre aier curat si proaspat, am pus sidiu cu cea mai adevarata melodie a tuturor timpurilor, Hororonk Tronk, am cititi cele 14329 de emailuri primite de la fani de cand s-a facut ultima cercetare in acest sens (nu va mai spun a aptsolut tuate emailurile fanii le iubeste pe fete si ie numai mesaje de incurajare pentru fetele care este -> © neatza), dupe (© Portnoy) care am inchis ferestrili sa nu se sparga geamurile daca vine vre-un vaj mai puternic, am deschis din nou usa casa (acum, da, © nea angus) ies, am iesit din minutatul si extraordinarul fanclub ASIA, am inchis usa cu clanta, dupa care cu cheia, si am plecat acasa.

asa sa stitii
eo

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui thread ©
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Vin Aug 29, 2003 8:27 am

deci bunadimineatza la tot fanclubu care mai este. uici iz. deci in primu rand vreau sai multzam lu baixu care a facut asha de frumos curat la sediu ca 3 sa intri cu ochelari de contra soarelui ca asha de tare straluce (shi mandra-n*) toate cele. dan afara de ats ash avea un amndament de adaogire care eo ash fi complectat cu un "© neatza" shi la finalul sfarshitului care este cu "eo" care cre cam apartzine. zic eo. alfel ie toate bune shi nesperat de frumoase care este.

* seulement pour les connaisseurs

neatza

2941

Mesajde baixinho© » Vin Aug 29, 2003 4:43 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

deci stiam ca dupa eo tre casí£ vina © neatza, da nu am vrut casa (© angus) pun pentru ca fiindca ca deoarece ierea un concurs cu ca premiu un poztí£r in marime natiurel cu fetele, da pentru ca tu ai ghicit nu se pune la concurs, pentru ca tu stiai care este (© neatza) raspunsu. si asadar si prin urmare... nu, nu voiam sa spun ca grecii face comert pe mare ci ca concursu s-anuleaza. care a fost.
data viitoare. care o sa fie.

sper sa nu fi jignit pe cineva prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde neatza » Lun Sep 01, 2003 9:00 am

deci daca to 3 sa facem un concurs cu premiu, macar sal facem obectiv inasha fel incat sa cashtige cel mai bun. da pentrun asemenea concurs trebe ontrebare fefefefe obectiva. deci care ar fi intrebarea? shtie cineva sa ne raspunda la aceasta intrebare?

neatza

Mesajde cubu » Lun Sep 01, 2003 11:28 am

Intr-adevar, e mai curat in sediu decat saptamana trecuta, gandacii au emigrat la ozonisti, paianjenii cu carapace s-au dus si ei la mare, si pentru asta trebuie sa-i multumim lui baicsu... Vad ca conducerea nu prea mai are drum pe aici de o saptamana si ceva... Pai se poate?

Dar sa lasam asta, nimeni nu a pomenit de don'soara Alina, care acum, la sfarsit de august a luat bacul... Am primit telefon de la ea saracuta si mi-a zis ca fara mine nu se duce la examen... A trebuit sa las concediu si tot si i-am facut hatarul... Felicitari si mult succes in continuare...
indescifrabil
cubu

2977

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 11:53 am

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

sa fie intr-un ceas bun. care este (© neatza).

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Unregistered » Mie Sep 03, 2003 9:11 pm

Hey!! CE faceti mai???
Unregistered

Mesajde Lory » Mie Sep 03, 2003 9:13 pm

Care vrea sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare e liber s-o faca... ;) chiar acum : puteti sa imi scrieti cateva versuri din refren de la cea mai noua melodie a trupei A.S.I.A. ? VA roooooog... mersik. }{}{}{
Lory

Mesajde nocturna » Vin Sep 05, 2003 11:32 am

chiar mey, ce draq facem?

nocturna

3055

Mesajde baixinho© » Vin Sep 05, 2003 11:49 am

Initial trimis de Lory
puteti sa imi scrieti cateva versuri din refren de la cea mai noua melodie a trupei A.S.I.A. ?

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

"cad pe spate, kodoronk / cand te vad, tronk". multumita?

Nightwish, eo stiu ce face io. sunt in Sighetu Marmatiei unde taman ce-am dí£jchis un fanclub ASIA local. sefa lu fanclubu ie o adevarata fana a formatiei, care are postere cu trupa inainte sa apara ASIA, deci stia ea ce stia. mi-a mai spus ca nu ie suparata nici pe Anemona nici pe Alexandra ca au plecat din formatie, ca numai s-a putut ajunge la campania multinationala Alege ASIA (am inteles ca au vrut sa se scrie si fete din Insulele Seychelle, dar nu s-a li permis sa se inscrie decat cand caravana ajungea in orasele din Romania, iar ele doreau sa se inscrie prin internet; decinu s-a putut) casí£ fie aleasa Diana.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

baixinho©

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 13, 2003 6:06 pm

Stateam io asha azi uitandu-ma pe geam ca dupa tine si tot astept pe cineva...nu, ca asta e din alt subiect, carevasazica ma uit si ce vad io pe geam? Picuri. Da picuri d-aia mari de scotzi cana pe geam si gata nesu. Si cum sorbeam eu asha din nes ma trecu o nedumerire: deci vara nu mai e. Corect? Corect. Deci concedii si szighetzi si hushtiuluce si terase si neshte beri si alte destrabalari se cam dusera pe apa sambete, 13 septembrie. Pana si scolile mai au un pic si sterg clompotzelu de rugina, numa clompotzelu de la usha fanclubului nu mai clincane frimos si argintiu "clinc, clinc"!. Pe unde umblatzi, dragi fanclubisti? Unde-i glasu sfatos al lu aiu, ciripitul prezidentei sau vocea tunatoare a lu baixu? Unde-i hatrul neatza si viteazul Portnoy? Unde-i cocoana onk privindu-ne parinteste peste ochelarii cu nas de plastic si mustatza? Unde-s toate bucuriile si tristezile traite-mpreuna, shold la shold, de dragul fetelor? Au ramas din ele numai neshte ganganii mici si negre care umple ecranu de calculator pe care nu mai vazui net de doua saptamanii, fir-ar ai dracu cu melcii lor! Pai se poate, tovarashi, camarazi, cetatzeni, fanclubisti? Se puse prafu pe condica de doua deshte, da prin alte partzi stitzi sa va batetzi cu pumnu-n piept ca noi, fanclubu. Deocamdata va iert doar cu poza la gazeta de perete, unde mi-am dat si eu penalizare 50% pentru neglijentza in serviciu, dar de-acu nu mai trec cu vederea, cat inca mai sunt vice. Eu atat am avut de spus, si pentru cai- document oficial, semnez si anume

Donshoara Vice
Salma
Unregistered

Mesajde Salma » Sâm Sep 13, 2003 6:07 pm

Asta ca sa vedetzi ca nimica nu mai merge cum trebuie in fanclubu asta.:mad: Si un amendament: mesaju de mai sus nu e pentru cai, cum s-ar putea interpreta gresit.
si pentru cai- document oficial, semnez si anume
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma