Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
neata necko
zuzu cubu
primit-am fro doo kile de nescafe clasic din dubai. termin cu gripa si m-apuc de ia
zuzu cubu
primit-am fro doo kile de nescafe clasic din dubai. termin cu gripa si m-apuc de ia
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neatza, nea aiule, neatza necko, neatza tuturor (bine eu nu pot sa dorm.. dar neatza e pt mai incolo)
-
Daimon - Mesaje: 5074
neata necko
zuzu cubu
pupici pijki
cubule, brasero ie praf, incearca redcapu granulat, ie mult mai bun
zuzu cubu
pupici pijki

cubule, brasero ie praf, incearca redcapu granulat, ie mult mai bun
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neatza Shaki, pupici si scuze ca nu am scris asa cum promisesem, dar nu am avut timp. Am un record personal de neinvidiat, cu 28 de ore lucrate consecutiv, cu o ora pauza (in care am dormit). 62 de ore lucrate de vineri pana luni. Azi am dormit cat am putut, si in 5 ore merg iar la lucru ...
neatza cubule, aiule (tre sa te intreb ceva cand te prind pe yahu), uit, necko (abia astept sa ne vedem cand ma intorc)
ps - e mai aproape de dimineata aici decat in Romania, stiu asta, da' nu am mai scris de atata vreme un mesaj mai lung aici, ca trebuia sa recuperez un pic
Prodigy - No Good, un Marlboro rosu lung, si cateva ore de somn ... Sper sa imi ajunga pentru 16 ore de lucru.
Bine ca nu mai e mult .....
Meropi, te iubesc
neatza cubule, aiule (tre sa te intreb ceva cand te prind pe yahu), uit, necko (abia astept sa ne vedem cand ma intorc)
ps - e mai aproape de dimineata aici decat in Romania, stiu asta, da' nu am mai scris de atata vreme un mesaj mai lung aici, ca trebuia sa recuperez un pic
Prodigy - No Good, un Marlboro rosu lung, si cateva ore de somn ... Sper sa imi ajunga pentru 16 ore de lucru.
Bine ca nu mai e mult .....
Meropi, te iubesc

-
whatever - Mesaje: 2848
neatza Necko
zuzu aiu
Cam slaba miscarea pe aici.
Ia uite ce am mai gasit pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=9s3sLX8dvNw
zuzu aiu
Cam slaba miscarea pe aici.
Ia uite ce am mai gasit pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=9s3sLX8dvNw
indescifrabil