comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
zoso scrie:sunt prea urati si nu ii suporta celuloidul.
oacheshule!

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Crist1na scrie: Imi plac caltii lui whatever, ma intreb daca si-i face la salon sau acasa.
am vb eu cu el, isi pune parul pe bigudiuri, de-alea batranesti de metal ca e alergic la plastic.
-
Daimon - Mesaje: 5074
wednesday scrie:~p
sa-i explice cineva...
si sa se termine toata distractia? nooooo, las-o asa

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
dementziala poza lu miercurica. (nust de ce am io impresia ca are fatuca asta un aer tare mishto de frantzuzoaica, da' astas in sensul "cel" mai pozitiv al cuvantului)
-
Daimon - Mesaje: 5074
peste 5 ani te vedem cu freza intr-o parte, sau cel mult un motz acolo, sau esti consecvent de felu tau si o sa fi la fel de zapacit?
nu de alta, dar pe mine m-a ajutat schimbarea de comportament, haine si alte accesorii
pentru a-mi gasi un job calumea (si nu numai
)
nu de alta, dar pe mine m-a ajutat schimbarea de comportament, haine si alte accesorii

- tzache
creca topul meu nu mai are nici o relevantza in aceste conditii.
vine un meseriash si unple threadu cu jdemii de poze - cu el tragind un pirtz, el cu lama pe vena, el cu peretele mov, iel cu poza lu bunica-sa etc - si ia locul intii de la uamini care au muncit pt a ajunge acolo, mai aratind o tzitza, mai zinbind frumos pe malu mureshului
vine un meseriash si unple threadu cu jdemii de poze - cu el tragind un pirtz, el cu lama pe vena, el cu peretele mov, iel cu poza lu bunica-sa etc - si ia locul intii de la uamini care au muncit pt a ajunge acolo, mai aratind o tzitza, mai zinbind frumos pe malu mureshului

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
mie tzake (sper k n-am scris gresit) mi se pare dragutz
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
consider ca suntetzi mult prea duri shi neintzelegatori cu blestemul. totul se trage de la mediul ambiental. cre'ca oricine ar fi nevoit sa-shi ciobeasca vizualul, de cateva ori pe zi, cu decoratziunile interioare care se prezinta prin pozele alea, n-ar fi prea salubru. blesteme, sa-i dea providentza viatza lunga shi inspiratzie garla la designerul interior ca sa-tzi faca un loc shi pentru carpeta cu rapirea din serai, ca se pierde chintesentza shi-i mare pacat de estetic.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma