Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
bre, io am sa va dau bunadimineatsa retroactiv, ca mea mai ramsa ceva de pe la pranz
dupa care ma apuc sa elaborez o cafela de spaima, de sa se faca pelea de gaina pe jucatorii de iams
dupa care ma apuc sa elaborez o cafela de spaima, de sa se faca pelea de gaina pe jucatorii de iams
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
06:34 k@tzy Viewing Thread
comentarii impertinente la poze noi
pisic, ce facusi fetita, cazushi din patut?
neata necko
zuzu cubu
hola la lumi
cubule, o veste buna pentru tine, pe 29/10 concerteaza uriah heep la bucale ca tot imi ziceai tu intr-o dimineata de iulie ca ti-a ghicit rejina tuciurie ca vei avea un trai lejer si vei fute o domnita in negru
comentarii impertinente la poze noi
pisic, ce facusi fetita, cazushi din patut?

neata necko
zuzu cubu
hola la lumi
cubule, o veste buna pentru tine, pe 29/10 concerteaza uriah heep la bucale ca tot imi ziceai tu intr-o dimineata de iulie ca ti-a ghicit rejina tuciurie ca vei avea un trai lejer si vei fute o domnita in negru

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
neata necko
zuzu cubu
hola lumi
vejti pruaste azi cubule, mazare va reintroduce taxa de statiune din sezonu estival urmator dupa o paoza de un an. asa ca pl litoral romanesc la anu cubule, n-ai decat varianta caraibelor
zuzu cubu
hola lumi
vejti pruaste azi cubule, mazare va reintroduce taxa de statiune din sezonu estival urmator dupa o paoza de un an. asa ca pl litoral romanesc la anu cubule, n-ai decat varianta caraibelor

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimineata, copii de pretutindeni!
cum au auzit mai marii orasului ca sunt in severin, cum au intrat in priza si, agitindu-se disperati precum doi neuroni in mijcare brau niana, se intrebau unii pe altii: are necko net sau nare? si aflind ca raspunsu era nare, au trimis echipe peste echipe de specialijti, au resuscitat vechiul meu conp, l-au inpodobit cu o noo si frumoasa placa de retea pentru mufa utepe si in citeva minute m-au conectat la univers. deci da. erdeesu a ajuns si-n severin. asa ca iata-ma !
cafeaua va asteapta, dragii mei !
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cum au auzit mai marii orasului ca sunt in severin, cum au intrat in priza si, agitindu-se disperati precum doi neuroni in mijcare brau niana, se intrebau unii pe altii: are necko net sau nare? si aflind ca raspunsu era nare, au trimis echipe peste echipe de specialijti, au resuscitat vechiul meu conp, l-au inpodobit cu o noo si frumoasa placa de retea pentru mufa utepe si in citeva minute m-au conectat la univers. deci da. erdeesu a ajuns si-n severin. asa ca iata-ma !

cafeaua va asteapta, dragii mei !
bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
hihihi, neatza neckooo! de cand te asteptam, 'abarnai tu
si ce cafelutza buuuunaaaaa, ma saturasem de ness si ceiutz
neatza aiu, neatza kanti si care va mai treziti pe parcurs!:*

neatza aiu, neatza kanti si care va mai treziti pe parcurs!:*
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
adica ce vrei sa insinuezi, ca neco face cafea mai buna decat fac io?
abarnavetz! (nah, gusturi muerejt: slabutza si stravezie, dulcica si caldutza - bleah! se consuma cu paine si unt, ca nessssssu)
abarnavetz! (nah, gusturi muerejt: slabutza si stravezie, dulcica si caldutza - bleah! se consuma cu paine si unt, ca nessssssu)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
kanti, ce stii tu ce cafa buna am facut io azi ! super aromata si deloc slaba si stravezie. abarnai!
multzam mult, river drag! ce frumoasa esti in avatar
multzam mult, river drag! ce frumoasa esti in avatar

aizzz&co
-
ba, kanti, n-am vrut deloc sa spui cacafelutza ta e rea, s-avem pardon, numa ca imi era dor de o cafelutza a la necko
si sa stii ca io beau cafeaua tare si amara, nu stravezie si intinsa pe paine!
necko, multumex

si sa stii ca io beau cafeaua tare si amara, nu stravezie si intinsa pe paine!

necko, multumex

"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
-
river - Junior Member
ce cucuane, bre, ce cucuane?! ma-nerfez esagerat! auz, la el, cucuane
hm!

-
river - Junior Member
az' ejti teribil de uricios asa ca nici macar nu o sa te mai bag in seama. creca ejti obozit!
neatza cubu!

neatza cubu!
-
river - Junior Member
neatza Neckooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
zuzu aiu
saliu river
guten morgen forumisten care esteti
Bine ai revenit Necko, abia asteptam sa-ti spun ca o noví½, neznámy je potrebné oboznámiť sa s právami a povinnosťami mentora a Å¡tudentov navzájom. Pentru ca pozvaní a aktuálnu ví½Ã…¡ku VáÅ¡ho bonusu, s-a ajuns in asa hal incat potrebné oboznámiť sa s právami a povinnosťami mentora a Å¡tudentov navzájom. Nu-i asa ca-i de foc?
In rest, ploo. Si in drum spre incoa am vazut pescarusi. Sa moara Hector daca va mint.
zuzu aiu
saliu river
guten morgen forumisten care esteti
Bine ai revenit Necko, abia asteptam sa-ti spun ca o noví½, neznámy je potrebné oboznámiť sa s právami a povinnosťami mentora a Å¡tudentov navzájom. Pentru ca pozvaní a aktuálnu ví½Ã…¡ku VáÅ¡ho bonusu, s-a ajuns in asa hal incat potrebné oboznámiť sa s právami a povinnosťami mentora a Å¡tudentov navzájom. Nu-i asa ca-i de foc?
In rest, ploo. Si in drum spre incoa am vazut pescarusi. Sa moara Hector daca va mint.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
nu pot sa cred !!!! chiar ca ie de balamuc!
stiam ca potrebné oboznámiť e in stare de orice, dar chiar sa s právami a povinnosťami mentora, asta n-as fi crezut niciodata ! Doamne, ce dor mera de birf... aaaa, de stirilea astea !
neata, weet
neata, jane
stiam ca potrebné oboznámiť e in stare de orice, dar chiar sa s právami a povinnosťami mentora, asta n-as fi crezut niciodata ! Doamne, ce dor mera de birf... aaaa, de stirilea astea !
neata, weet

neata, jane
aizzz&co
-
neatza weety, sa-ti dau un ceiutz de la mine? 

-
river - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma