the longest thread[subiect] in the history of fanclub.ro!!!:D
Moderator: anjin-san
O sa te anuntz dupa ce primesc poza de la tine daca esti buna de comitet. :p
De banclub..zicem NU !
De banclub..zicem NU !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh - iti crap capul si te fac pilaf daca nu iei examenul de maine.
dEPECHEmIND - tu esti de comitet... dar daca esti buna... asta numai moshu poate sa decida
, el e ala cu gusturile.
dEPECHEmIND - tu esti de comitet... dar daca esti buna... asta numai moshu poate sa decida

- Sopra Tutt1
- Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
dEPECHEmIND....... uita-te pe ultima pagina a acestui thread.... sau mai bine iti spun eu: din comitet.. vestitul comitet fac parte prietenii comuni ai moshului si ai lui sopra... si intrebam si eu daca m-au acceptat.. si nu mi-a raspuns nimeni......
sa stiti ca sunt si copii napastuiti de soarta pe lume... nu trebuie sa-i cauitati.... sunt aici... eu.;P ;P ;P
sa stiti ca sunt si copii napastuiti de soarta pe lume... nu trebuie sa-i cauitati.... sunt aici... eu.;P ;P ;P
is somebody more happy than me???
i don't think so!!!
i don't think so!!!
- lulutza
- Junior Member
lulutza ma scuzi!
Nu te-am vazut.Dar sunt sigura ca te accepta.
poate de asta n-au mai zis nimic.
Ii intrebi cand or sa intre din nou pe forum.
Nu te-am vazut.Dar sunt sigura ca te accepta.

Ii intrebi cand or sa intre din nou pe forum.

-
re moshu: CUCU BAU! 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
cine poate sa-mi zica shi mie cate mesaje am?
Imi tot variaza nr. de mesaje si sunt a little confused:(
ba am 142, ba am 154.
Imi tot variaza nr. de mesaje si sunt a little confused:(
ba am 142, ba am 154.
-
LOL -
numai atat?
nu 159?:)
Nu stiu ce s-a intamplat cu unele mesaje de pe Scandal. mi-au disparut vreo 12.
Poti sa te uiti te rog la informatii personale la mine si sa cauti toate mesajele mele. Acolo mi se pare ca-i buba.
nu 159?:)
Nu stiu ce s-a intamplat cu unele mesaje de pe Scandal. mi-au disparut vreo 12.
Poti sa te uiti te rog la informatii personale la mine si sa cauti toate mesajele mele. Acolo mi se pare ca-i buba.
-
Lulutzo..ne pare rau..dar nu putem spune asa in vazul tuturor..daca faci sau nu parte din comitet. :p
Sopra..daca nu iau examenul de maine..or sa-mi crape altzii capu inaintea ta ! :cry:
Sopra..daca nu iau examenul de maine..or sa-mi crape altzii capu inaintea ta ! :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
tv sucks
To speak is to be silent
-
mesajul cu numarul 165:
Asha este!
Fanclub.ro rulez!
Fanclub.ro rulez!

-
Vreau sa spun ca sunt unele fete care sunt de comitet... si nu numai ca ele nu shtiu... dar nici macar eu si moshu nu shtim :cry:
Moshule.... eu la ora asta iti tin pumnii... desi nu shtiu daca ai de la 8 sau de la 12...
Fortza sa fie cu tine, Moshule
Initial trimis de Oribilul Mosh
Moshule.... eu la ora asta iti tin pumnii... desi nu shtiu daca ai de la 8 sau de la 12...
Fortza sa fie cu tine, Moshule

- Sopra Tutt1
- Junior Member
da, Jaja, l-am citit.
Shi am vazut dinainte ca esti caz special.
BTW(vb. ta) saptamana viitoare-mi pun shi eu avatar:)
Shi am vazut dinainte ca esti caz special.
BTW(vb. ta) saptamana viitoare-mi pun shi eu avatar:)
-
Pentru totzi cei interesatzi de soarta mea....
Am avut examen de la orele 8:00 . Am facut destul de bine..si am abordat toate cele 5 subiecte. Rezultatele ni se dau maine dimineatza..pt. ca profu nu a mai dorit sa stea acum .....duminica fiind.
Deci..am mari sanse sa iau examenul ! Pana maine..va rog sa imi tinetzi in continuare pumnii ! Multumesc !
Am avut examen de la orele 8:00 . Am facut destul de bine..si am abordat toate cele 5 subiecte. Rezultatele ni se dau maine dimineatza..pt. ca profu nu a mai dorit sa stea acum .....duminica fiind.
Deci..am mari sanse sa iau examenul ! Pana maine..va rog sa imi tinetzi in continuare pumnii ! Multumesc !
-
Totzi prieteni mei d p forum....sper sa-mi fi purtat noroc !
......
Jasmyna...in afara de beri..cu ce-l mai recompensezi pe fanul tau cel mai fidel ,care nu tine neaparat la partea materiala ? :p :p :p

......
Jasmyna...in afara de beri..cu ce-l mai recompensezi pe fanul tau cel mai fidel ,care nu tine neaparat la partea materiala ? :p :p :p
-
Pai ma refeream...bineinteles...la o partida de ping-pong impreuna cu fanul tau ! La ce altceva te gandeai....de te-ai speriat ?
:p :p :p
Hai...cand mergem ?
:p :p :p
Hai...cand mergem ?
-
Una de ping-pong...si apoi vin la tine sa ti-o predau pe Jasmyna..ca de cand vrea sa te cunoasca ! :p
Crede ca esti macho-man ! ....si nu e departe de adevar,nu ?
Crede ca esti macho-man ! ....si nu e departe de adevar,nu ?
-
erf. te-ai apucat de trafic de jasmyne buey mosh?
To speak is to be silent
-
eu iti tin pumnii sa iei nota buna da' sa-mi tii si tu pumnii ca am dat de dracu'
incep scoala ( adica 9 ore pe saptamana de franceza , si istoria frantei si geografia fr si cultura si civilizatia frantei) .
intr-un fel e bine........intru si eu in vacanta ( scap de frati-miu , moshule ) da' ma asteapta un annnnnnnnn..........
in concluzie sper sa iei o nota super mare si sa te gandesti un pic si la mine ca poate imi aduci noroc
incep scoala ( adica 9 ore pe saptamana de franceza , si istoria frantei si geografia fr si cultura si civilizatia frantei) .
intr-un fel e bine........intru si eu in vacanta ( scap de frati-miu , moshule ) da' ma asteapta un annnnnnnnn..........
in concluzie sper sa iei o nota super mare si sa te gandesti un pic si la mine ca poate imi aduci noroc
-
Superba Oana - Junior Member
Doamen ajuta,sa iau examenu' !
Ma voi gandi,draga pufuletz37...si cred ca nu sunt singurul d p forum..care o va face. Gabytzu a deschis un subiect interesant astazi....iar eu l-am modificat putin !
Este vorba despre ala..cu solidaritatea ! Pe acel subiect ne vom solidariza cu totzii !
Ma voi gandi,draga pufuletz37...si cred ca nu sunt singurul d p forum..care o va face. Gabytzu a deschis un subiect interesant astazi....iar eu l-am modificat putin !
Este vorba despre ala..cu solidaritatea ! Pe acel subiect ne vom solidariza cu totzii !
-
aha deci nu ma bagi in seama eh?
To speak is to be silent
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma