Intalniri forumiste (sezonul 2)
Moderator: anjin-san
O sa incerc sa ajung duminica insa nu promit nimic.. explicati`mi si mie pe unde e club 21..
maine se anunta ceva?:con:
maine se anunta ceva?:con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Duminica la 4 in 21 e super.
Raluca, fii atenta:
Club 21 este ascuns in spatele discotecii MAXX din Regie, lateral dreapta. Ocolesti Maxxul prin dreapta(privind dinspre Dambovita) si faci dreapta pe langa camin(e un bancomat acolo pe care puteti sa-l luati de reper). Dupa ce faceti dreapta ar trebui sa vedeti Club 21. E din lemn, are geamuri mari, o terasa mare in fata si o caruta alaturi. Daca ati ajuns la Maxx oricine va poate indruma, oricum. Cel mai simplu e sa veniti cu 601 pana la Maxx, da' se poate si cu metroul, pana la Grozavesti, sau cu tramvaiul, pana la Carrefour.
Raluca, fii atenta:
Club 21 este ascuns in spatele discotecii MAXX din Regie, lateral dreapta. Ocolesti Maxxul prin dreapta(privind dinspre Dambovita) si faci dreapta pe langa camin(e un bancomat acolo pe care puteti sa-l luati de reper). Dupa ce faceti dreapta ar trebui sa vedeti Club 21. E din lemn, are geamuri mari, o terasa mare in fata si o caruta alaturi. Daca ati ajuns la Maxx oricine va poate indruma, oricum. Cel mai simplu e sa veniti cu 601 pana la Maxx, da' se poate si cu metroul, pana la Grozavesti, sau cu tramvaiul, pana la Carrefour.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
daca o sa aiba loc intalnire in 21,domnul alin jan marian va veni.
chiar ba,prieteni de betie,dintr-o mie,cati ati mai ramas?
DINU E INVITAT SPECIAL!
chiar ba,prieteni de betie,dintr-o mie,cati ati mai ramas?
DINU E INVITAT SPECIAL!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
4358
io duminica nu am cum sa vin din pricini de munci. sau, ma rog, nu la ora la care va intalniti voi. poate ajung pe la 18.00, sau chiar mai tarziu, din motive bine intemeiate.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
anuntz extrem de important
Impreuna cu Wild Rose am organizat o noua intalnire forumista. Intalnire la care probabil va participa si celebra Weet-weet .
data : sambata 13 decembrie 2003
ora : 16:00
locul : Backstage
Hades , nu uita aparatul.
Va rog sa va anuntzatzi participarea si sa nu absentatzi. Tocmai de aceea am dat anuntzul inca de azi...sa stie lumea.
data : sambata 13 decembrie 2003
ora : 16:00
locul : Backstage
Hades , nu uita aparatul.
Va rog sa va anuntzatzi participarea si sa nu absentatzi. Tocmai de aceea am dat anuntzul inca de azi...sa stie lumea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
4394
Jasmine, si daca ajungi, dai si berea aia (stii tu care)? sau vin de pomana? 

ANTI
-
Re: 4394
Initial trimis de baixinho ©
sau vin de pomana?![]()
eventual sio coliva cu bombonele cip daca tot vrei vinu moka
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Re: 4394
Initial trimis de baixinho ©
Jasmine, si daca ajungi, dai si berea aia (stii tu care)? sau vin de pomana?![]()
dar tu imi dai mie o ciucalata calda? poate o sa am un motiv in plus sa mai am si vin si eu pe acolo.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
4398
zi-mi cand ti-am promis ca-ti dau trei ciucalate calde la Mache si rezolvam intr-un hal problema.
ANTI
-
Bweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiii
Adica ajung azi , la 16.50 sau asa ceva , in aeroport si din oamenii pe care ii asteptam ... nu vin decat doi ? si nici unul forumist...
pai eu o sa vin , o sa incerc sa fiu punctuala , promit
dar cine se anunta ?
apropo , nu am cadouri :p
no , atunci pe maine ?
:kiss:
Adica ajung azi , la 16.50 sau asa ceva , in aeroport si din oamenii pe care ii asteptam ... nu vin decat doi ? si nici unul forumist...
pai eu o sa vin , o sa incerc sa fiu punctuala , promit
dar cine se anunta ?
apropo , nu am cadouri :p
no , atunci pe maine ?
:kiss:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
va omoara procentajele.....
eu am pi/2*radical din 3 / lnx shanse sa vin......
-
cutuma© - Mesaje: 3047
O sa incerc si eu sa ajung insa nu promit nimic...si ca tot sunt la moda procentajele... 50 % vin :p
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
si eu cred ca ajung. am cota 1,25 ca vin. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
4401
am calculat sansele mele de a veni. conform ultimilor statistici, o sa ajung azi in BS in proportie de 0,00001 la suta. am probleme mai importante. poate o sa dau o fuga in jurul orei 18:50 sa vad daca mai este cineva p-acolo.
ANTI
-
M-a sunat Alin si mi-a zis sa organizez o intalnire duminica...ca sa poata veni si el. Scrietzi si voi aici cand vretzi sa venitzi si unde. Alin a zis sa nu se faca in BS...ca cica nu-i place acolo. Ce e drept si eu m-am plictisit de BS...si sunt ai draq de scumpi. 33k un Beck's. Pai nici daca imi cumpar Beck's original din Allemane...nu e atat.
Eu am descoperit un nou restaurant...si vreau sa mergem acolo. Este o taverna . Se numeste Taverna "La Butuci" si este langa magazinul universal Titan. Are si iepure cu masline. Poate incercam.
Nu,Wild Rose...nu se baga manele acolo...deci potzi sa vii. Si oricum..daca vine Alin....ce importantza mai are muzica din mediul inconjurator pentru tine ?
Kgula...sper ca nu faci gura ca e departe de tine. Ai vazut doar ca eu am venit in Club21...special pt. tine...desi era in partea cealalta a orasului raportat la unde stau eu !
Eu zic sa mergem la "La Butuci" !
Eu am descoperit un nou restaurant...si vreau sa mergem acolo. Este o taverna . Se numeste Taverna "La Butuci" si este langa magazinul universal Titan. Are si iepure cu masline. Poate incercam.
Nu,Wild Rose...nu se baga manele acolo...deci potzi sa vii. Si oricum..daca vine Alin....ce importantza mai are muzica din mediul inconjurator pentru tine ?
Kgula...sper ca nu faci gura ca e departe de tine. Ai vazut doar ca eu am venit in Club21...special pt. tine...desi era in partea cealalta a orasului raportat la unde stau eu !
Eu zic sa mergem la "La Butuci" !
-
...
Moshule... eu zi asa... sa cautzi matale frumos un club/ restaurant/ taverna/ bodega etc PRIN CENTRU... nu-s de acord sa mergem unde zici tu... e foarte departe(de mine, K-gula, Gabizzu, Korn, etc.)... deci cauta si tu ceva central sau... hai in club 21
...
PacE

PacE
There is no save game in real life...
- Hades
Lasa..mai facem si in cartier. Ca eu am fost la voi in club 21. Sunt foarte afectat ca e departe de Gabizzu si Korn bitch..2 useri de baza care vin saptamanal la intalniri. Diseara cred ca nu voi putea dormi de grija.... :rolleyes:
Dupa ce ca data trecuta te-am dus acasa cu masina ca pe marii boieri..acum faci figuri ! Pai vezi de ce nu are ursu' coada ?
Dupa ce ca data trecuta te-am dus acasa cu masina ca pe marii boieri..acum faci figuri ! Pai vezi de ce nu are ursu' coada ?
-
Care este defapt problema ta cu locurile normale, frecventate de oameni normali?:con: De ce nu poti alege si tu un loc care sa nu fie prin titan?? Eventual sa fie prin centru..ah...si as aprecia daca as stii si eu ceva despre locul asta..o fii Mache2!
Mai bine gasim alt loc..mie nu`mi convine "La Butuci".. Si Hades.. Nici in club 21 nu mai vreau..gasiti si voi un loc cu caldura si toalete acceptabile.. ce spuneti?
p.s. eu votez pentru bar bar!! :p
p.s. 2: E deabea miercuri si voi vreti ca eu sa va spun daca ajung la intalnire duminica?? :con:
Mai bine gasim alt loc..mie nu`mi convine "La Butuci".. Si Hades.. Nici in club 21 nu mai vreau..gasiti si voi un loc cu caldura si toalete acceptabile.. ce spuneti?
p.s. eu votez pentru bar bar!! :p
p.s. 2: E deabea miercuri si voi vreti ca eu sa va spun daca ajung la intalnire duminica?? :con:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Eu si cu Alin mergem La Butuci. Wild Rose...du-te la Bar Bar si la barurile tale de fitze unde e 80 k Ursusul verde !
Alin...ma pusese special sa intreb de tine daca vii ! Uite...l-ai dezamagit !
Alin...ma pusese special sa intreb de tine daca vii ! Uite...l-ai dezamagit !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma