Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Salma » Mar Noi 04, 2003 12:26 pm

Acu dac-avem si basculanta poate ma puneti pe mine sofer, nu de alta da la cum vad ca ma descurc la jocuri de-nvart volanu de-l ia toti dracii si sare pomii de pe margini ca popicele, desi volanu-i dala superprofi de nici nu mai zic cat a costat, cre-ca numai pe basculanta am si io o sansa sa conduc o masina d-adevaratelea, ca macar de aia se fereste toti cand o vede si unde mai pui ca pot sa m-asez in mijlocu drumului si nici de-a dracu sa nu ma mai dau de-acolo. Pliiiz, pliiiiz! [-o A-)
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde onk » Mar Noi 04, 2003 12:40 pm

iea mina ca-i ei vopseaua... asheaaaa ;M da gicu spune ca nicu zice ca aiu a povestit ca i-a descris gelu situatia basculantei sub forma de amalgam amestecat de piese ashheeea ca inca nu, pana una alta care mi-ai pitirit bah chefu de munca ca inainte sa ieaou masa de pranz mai era ceva din iel pa fundu sticlei care nu mai este
onk

Mesajde Salma » Mar Noi 04, 2003 12:46 pm

Cocoana onk, io zic sa te mai astamperi matale cu injurii d-astea si aere de superioritate adresate cadrelor de conducere din fanclub, cacu-mi sare tzandara si te trec la menbrane inferioare, si mai vorbesc si cu matracuca si-i zic vreo doua de-o sa maturi matale-n continuoare garsonera cu periutza de dinti pana dai de linoleumn. :mad:
Salma

Mesajde eyewitness » Mar Noi 04, 2003 12:50 pm

bre salmo pai daca ne iei basculanta mie si lu matinalu neai lasat cu ochii in suare ca stii ca noi facem munca de teren ca stam in berou numa cand ie neshte beri printrun colt de sediu sau gotci ca tocma cemi propusei sa merg o tzara prin moldova ailalta de peste prut sa vaz ieczat impactu piesei capodopera in viata de zi cu zi a fratilor nostri de peste prut ca ie unele zvonuri ca cica limba deacolo ie moldoveana total si diametral diferita de romana si o sa incarc bena cu neshte abecedare mana doa donatie de la scoala de ambliopi sio sa le distribui prin sate si orase ca lumea sa invete limba si sa inteleaga mesaju din lirica lu hodoronk
eyewitness

Mesajde onk » Mar Noi 04, 2003 12:55 pm

sarumina madam salma care n-am vrut sa spui, n-am zis io, adica carevasazica nu ieream in camera cand m-aluat gura pe dinapoia ecranului, da a scris alcineva cu numele meu ca adica am semnat-o da am dat-o anonima ca hic adicatelea cum sar spune io stieam ca sa nu te ei da administratzie si conducere ca o freci cu pereutza dupe aia da ce sa fac, n-am mai stiut de mine mi sa lasat ca o ceatza asheeea pa oichi sa faca sa dreaga daca stiu ce si cum
onk

Mesajde Salma » Mar Noi 04, 2003 1:07 pm

Bene, mai, hai treaca de la mine, datzi-va voi cu basculanta, ca parca io nu stiu c-ati luat-o ca va e lene sa mai caratzi sacoshele cu neshte bere-n mana, c-ati ajuns deja campioni de culturism de la atata greutate. Da mi-o dati si mie macar o data s-o parchez in fata la institutzia mea sa moara de ciuda aia de-si parcheaza acolo neshte magaoaie pe care scrie CAR 1, adica vezi doamne ce stie ei engleza. Matale, onco, ai scapat ieftin de data asta, da numa pen-ca suntem in preajma sarbatorilor de toamna si nu se face sa te prigonesc tocma-acu, da stii matale ca mie supararea-mi trece de tot numa cu neshte suc de hamei ;)
Salma

Mesajde onk » Mar Noi 04, 2003 1:17 pm

sa face numa sa tramsporti matale persoana lu matracuca inspre locu faptei da cu avertisment pregatitor de doo trei zile pa motiv de facetz loc
da sa nu divagam, cum votam la fetele alea sareacele care este ela ca nu mai le invita nimeni pa la nici o emisiune saracele care este, ce face piaru? care e treaba? sa ascuns ele da cineva?
onk

Mesajde cubu » Mie Noi 05, 2003 12:18 am

Bei, rusine, huo!!! Adicatelea redashchidet fanclubu' si nu ma chemati si pe je... Cata sudoare am varsat pentru fetele noastre de aur, ca poti sa umpli un intreg butoi de neste bere, si voi... Nu mai aveti nevoie de paza si protectie?
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 9:09 am

bre tobosare matale nu vazusi ca acu ie vraiste prin sediu? nu vazusi ca ie zugravii ,parchetarii si gresarii lu baicsu (fitiar vinaromu grecesc sati fie baicsule) care misuna de zor ca are termen o saptamana sa predea? nu-l vazusi pe matinalu cu coif din adevaru pe damigeana cocotat pe scara sa baje silicon pe langa termopane?mai bine ia matale o lopata da molozu ala la o parte ca incurca intrarea in sediu. pune mana la treaba lasa huzureala si taiatu frunzelor la patrupede.
eyewitness

4019

Mesajde baixinho© » Mie Noi 05, 2003 9:39 am

nea Portnoy, noi am vrut casí£tz facem o ciurpiza si sa fie curat si parfumat si frumos mirositor la sediu la noi cand vinezi matale, da ete ca ne-ai luat pe nepregatite. noi tomna cemuncim cu drag si spor ca vrea fetele sa vina in vizita la noi peste sase zile, cinci ore 12 minute si 28 de secunde si vrem ca pana atunci sa terminam cu munca. altfel, tu, bine, sanatos?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Mie Noi 05, 2003 9:43 am

bah care-ai efractat intrarea in sediu aznoapte si ai scris cu shpreiu ozon forevar pa vinaromu lu baisciu ca acu trea so mai louam odata la mana pa zugraveala ca zcica facem reclama mascata la sholdoveni, zi buei care asti ridicaten piciuare sa pupe mama de curagios
onk

Mesajde neatza » Mie Noi 05, 2003 12:35 pm

mare realizare mare: caream vorbit acu prin semeseur cu primarele din dolhasca ca sa faca un plan de reurbanizare la urbe shi decat ca sal inpartan patru partz ce se va numi sinbolic pe hrtie sectoare ce va purta numele fiecare la o fata de la asia. in plus a hotarat consiliu local ca sa sa puie imnu la urbe piesa hodoronk ca sal cante copii la shcoala demineatza inainte sa sanceapa orele ca pe vremur. motivele a fost ca ie mult mai melodios shi contimporan am putea zice decat actoalu imn al lu tzara asta care zice cai a nuastra.
deci care mai avetz fratz, rude, pretini care ie prin shcoli sa faca acolosha iei neshte ce lule de organizare shi raspandire a lu piesa hodoronk ca sa devie imn in tuate shcolile de pretutindeni shi nu numai.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mie Noi 05, 2003 12:47 pm

Initial trimis de neatza
cante copii la shcoala demineatza inainte sa sanceapa orele ca pe vremur

obiceiu asta inca se mai pastreaza la scoala de surdo-muti nr 3 din pantelimon unde am avut placerea sa fiu invitat pentru a "canta" e un fel deaspune ,hodoronk tronk ajutat bineinteles in mare parte de membrele anterioare. melodia a prins in randu copiilor astfel ca in fiecare dimineata in curtea scolii toti copii dau din manutelele si degetutele lor melodia fiind acompaniamentul inviorarii de dimineata

in "vuietu petrosanilor" am citit azi ca la lupeni , minerii din shuturile 1,2 si 3 canta piesa la fiecare coborare in subteran si accidentele de pana acum nu se datoreaza nicidecum refrenului piesei care produce vibratii profunde in sufletele ortacilor ci unor cauze externe.
eyewitness

4025

Mesajde baixinho© » Mie Noi 05, 2003 12:52 pm

deci aia culu peniu ie pe bune. cand mia zis cineva ca cica ca s-a schimbat din Norok bun in Hodoronk tronk am zis ca ma ia la basina gherghinii. da avea omu, pardon, individu dreptate.

ps: gameaj, tre sam scot unele cuvinte din vocabular, ca nu se mai poate.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde onk » Mie Noi 05, 2003 1:06 pm

pai baiciule, om trai si-om vede, v-om lupta, n-om dispera,de-om alerga, om rezolva,ai lalu pta cea maaaareee
onk

Mesajde cubu » Mie Noi 05, 2003 2:48 pm

Gata Oculare, baicsule, dragi fani, luai aciisa un spaclu si sa vedem cum fac cu igrasia aia din colt... Facui si o tara de scarmaz din ala sa acopar gaurile... Cat despre ala care a scris cu spreiu' si a profanat sfantu nost' lacas, are grija unchiu' Portnoy de el... Dar mai intai sa punem mana de la mana si sa facem mai multe maini...
indescifrabil
cubu

Mesajde onk » Joi Noi 06, 2003 8:36 am

am asa o idee de nu poci so tziu aide sa haidem pentru propasirea trupei noastre dragi sa spicuim din vieatza reala de pe strazile din juru intreprinderii pentru a alcatui o colectie de versuri reale si adevarate, mi-a venit ideea asta de la o melodie celebra culeasa ca sa zic asa de-a lungul peregrinarilor mele fizice in preafrumoasa colorata pestritza si absolut minunata tzara a pietii oborului daca-mi permitetzi sa fac asa o metafora iubita mea esti ca o zina frumoasa ca o regina versuri care de altufelu adanc se implantara in creerul meu ca si dimineata mam trezit fredonando bine acu ma gandesc sa aplicam versurile culese conform modificarilor de gen si varsta de exemplu iubitu mieu ej ca un printz si esti rege pina-n dintz....:/ :/
onk

Mesajde eyewitness » Joi Noi 06, 2003 9:09 am

Initial trimis de onk
de exemplu iubitu mieu ej ca un printz si esti rege pina-n dintz....:/ :/

ie deja unu : dan bitman cal vazui ieri la carcotashii care este cum isi puse frumusel coronitza pe cap si declara sus si tare ca iel ie unicu si singuru rege al...carcotasilor

deci onkoaso postu de rege ie ocupat asa ca ce mai ie liber ie sef serviciu registratura
eyewitness

Mesajde neatza » Joi Noi 06, 2003 9:20 am

bre, eo am auzit una tare de tot eri in biurou dalatur shi vroiam so pun pe cemeu da dupaia mam gandit ca cum contzine un cuvant care poa sa supere pe frun adimistrator shinca unu pe care nul intezelege shi mai ie unu care nul are, am zis ca mai binel punacilea ca poateo folosi la ceva:

De la obnubilarea conshtiintzei pana la suptu pulii nu ie decat un pas.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Noi 06, 2003 11:35 am

obnubilare?!?! fugi bre cu obscenitatile astea d'aici. asta e fanclub serios. ce-o sa zica fetilii cand o sa vada?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Joi Noi 06, 2003 6:18 pm

Fetili ca fetili, ca ele e ca florili, da' nu i-o fi un pic rusine de bajeti? Mie cel putin mi-a crapat obrazul de rusine, il auzeam cum paraie incet incet, si nu s-a potolit pana nu m-am dus la ghiveta sa il racoresc nitel...
indescifrabil
cubu

Mesajde neatza » Lun Noi 10, 2003 3:41 pm

pai bine bre onor menbri, cum num arunc umpic oichiu vigilent insprefrumusetze de sediu, cum ne muta dusmanun alt sector de provincie. deci zic eo daz inainte, avetz/navetz ceva deshtept de zis, eo zic maibine sa va chinuitz sa facetz treaba ca sa fie frumos shi curat pacilea ca sa muara dushmanu de uftica.

neatza

Mesajde aiu » Lun Noi 10, 2003 4:30 pm

bre ca bine graisi matale matinale ca sa vie fanii cu mic cu mare sa puna mana la treaba ca ie multe de facut paci ca uite io imi luai liber de far de plata o saptamana mai de voie mai de nevoie ca criticai pe unii in sedinta de partid si se autosesiza cu mustile pe boru palariilor care este si ma dedicai trup si suflet pentru terminarea lucrarilor ca greu merje ca tocma ce scosei raba de shaishpe tone de la gicu de la atelier reparata si vopsita de tie mai mare dragu so privesti ca la soare te poti uita da la dansa daca te uiti iti ia ochii portocaliu ala metalizat cel dadu gicu pe cabina si rozu sidefat cel dadu pe bena si nu stiu de unde sterpeli un magirus doitz del nichela sil puse in fata de murea toti tiristii cand trecui azi pe centura si o papusa cu mishlin de-o cocota pe cabina cu lumini colorate ca sa ma sparg in figuri noaptea si tocma ce ajunsei la sediu unde marin si muncitorii lui din bolentin iera in paosa osteniti dupe gavrilii si mahaii de sambata pe care incai sarbatorea cum bine sade la romani de sambata pana luni...asa ca io daca nu mai merg pe la uzina o saptamana va voi tine la curent cu trebile paici de la sediu.
aiu

Mesajde neatza » Mar Noi 11, 2003 9:04 am

ba, ratzaidracu! deci uitatzivatz shi luatz aminte de ezenplu care cum se face ca ie uni oamini care tot respectu care shi chiar cand este disponibilizatz vine la munca sa dea doo/trei maini de agiutor care nici cam mai vazut asha daruire shi pasionalitate. deci zic sa lom totzi aminte shi sa punetzi mana la munca.

neatza

Mesajde aiu » Mar Noi 11, 2003 9:58 am

cu chiu cu vai reusi azinuapte sa termin cu marin berou lu piar neatza . frumos iesi. in primu rand peretii ie lambrisati cu rafturi din inox iar pe rafturi am lambrisat asfel, raftu de sus , aproape de tavan ie lambrisat cu costita afumata, kaizer, slaninuta , ceapa, masline grecesti (fitiar vinaromu grecesc sati fie baicsule cami adusei aminte) jamboane si alte afumaturi prinse in carligele care pleaca din tavan. raftu doi ie lambrisat cu sticle de tzuica si palinca aduse din toate colturile tzarii , raftu trei ie sectoru de neshte beri aduse de pe toate meridianele sticle,butoiase,cutii, etc...raftu patru i l-am lambrisat cu vinuri alese de la cele mai renumite podgorii autohtone si nu numai unde piesele de rezistenta sunt incluse in colectia "jidvei" care cuprinde 432 de exponate, randu cinci si penultimu e fost rezervat lambriurilor din esenta tare de import unde belantainsu si ticersu ocupa un loc de cinste. ultimu rand cel de la podea cuprinde o gama variata de lambriuri reprezentate de damigene si bidoane de toate formele si marimile. datorita esteticii incaperii am zidit geamu astfel ca exceptand usa de acces in/out toti peretii de sus pana jos ie frumos lambrisati asa cum va spusei...marea problema o avui cu nae instalatoru care a trebuit sa sparga podeaua si pardoseala pentru a trage tzeava de bere curenta racordata la sistemul national de distributie cu acces direct la cisternele fabricii de bere tuborg din pantelimon...
pentru a evita drumurile neeficiente in berou dealatur cu care piaru nostru cam traje chiulu, am zidit usile la ambele berouri din stanga si din dreapta , respectiv a lu tobosaru si baicsu, accesul in berourile lor facandu-se numa pe fereastra unde am atasat neshte scari din ob de 16 avand in vedere ca iera mai greu ca cei doi sa escaladeze zidurile pan la etaju 2. acu lucram de zor la berou lu baicsu...va mai zic io ce si cum...daca aveti idei spuneti ca daca intram cu picameru pa si pussy.
aiu

Mesajde neatza » Mar Noi 11, 2003 10:10 am

cu lacrami in oichi am vazut care ma urbea frumusetzea stralucirii de curatzenie shi obnubilare carea facuto aiu shi cu mar'nica. deci promit somnolent ca dacu incolo o sa stau sa fac ore suplementare care sam dedic intreaga viatza dintre ore 08-16 la dispozitzia lu fetele care le iubim.

neatza

Mesajde aiu » Mie Noi 12, 2003 3:27 pm

bre hai ca mai dadui o raita pe la sediu da veni cu vola ca ma ruga nea ispas ingineru sef sa ma duc sa dau o lama pe vacarescu sa le intind asfaltu la aia ca intra don primar tare in ei cai intarziata lucrarea si tzipa aia la proteveu ca face accidente din cauza gropilor da ie scorneli ca sa moara administratoru de bloc de la mine din militari de unde incepe extravilanu daca io in fadroma ,buldozer sau vola simt vro groapa. nici in tranvai ultima oara nu simti da nare astia subiecte la teveu si da in uamenii muncii ca nu astupa gropile parca uamenii muncii lear face pe iele gropile care este...pai la sediu mastepta marin cu echipa lui ca ie mare jale in birou lu baicsu unde ie multe acte si dosare, chitante ,facturi, borderouri mici ,mari si unele mijlocii si nu facura nica de dimineata ca na vrut sa se baje in hartiile alea ca putea fi importante asa ca mapucai sa sortez hartiile alea si sa le indosariez ca stateau vraiste printre borcanele jumate pline cu zacusca,urzici,fasole ,bame, spanac ,mucegaite de vreme care zacea prin toate ungherele incaperii , (baicsule fitiar ordinea si dezordinea in acte sati fie) asa ca statui doo ore sa pun hartiile alea si le dadui uamenilor aia front de lucru ca se si apucara sa scoata molozu si toata mizeria aia de resturi de mancare deti lua nasu din loc izu ala de putrefactie pe carel intalnesti numa intrand in vechea elada la acropole in beci... acu se lucreaza de zor si maine or sa intre si la tobosar da acolo ie farmacie nenica . bulanele de toate marimile frumos aranjate in carlige pe pereti, biciurile de funie de teleorman si ele in rastele dupa grosimi, batele de beizbol in evantai intro cutie veche de vinarom ,lanturile de la sidex si ele frumos aranjate pe pereti precum navoadele intro cherhana, echipamentu de ascultare sigilat sub cheie, ce mai tobosaru se vede fu educat in spiritu cazon a lu postelnicu. ce mai, jos palaria tobosare numa scoate dracu posteru ala cu emil bobu de pe perete ca faci fetele de ras.
aiu

Mesajde onk » Mie Noi 12, 2003 3:39 pm

Initial trimis de aiu
...numa scoate dracu posteru ala cu emil bobu de pe perete ca faci fetele de ras.

si uite ase da pe fatza domnu aiu metodele cosmetice alu fetele de scapare de prisos. de ce nu le spui la aia de la proteveu ce ma, nutz ajunge strada? iea mina cai ei vopseaua dupe fadroma, las-o ashea ca e cu vinarom fitzar
onk

Mesajde onk » Mie Noi 12, 2003 3:49 pm

din ciclu fumatu e daunator vreau sa stiu a cui ie minile astea surprinse de camerele de supraveghere peste program in clubu fanclubului fanilor din clubul fanclub asia
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
onk

Mesajde neatza » Mie Noi 12, 2003 3:54 pm

deci sa fieal dracu care sa atins de stecla mea de gordons shi de laichiu meu de rezerva! pun eo mana pe voi nenorocitule care ejt!

neatza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma