Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"
Moderator: anjin-san
auzi cocoana onk , in loc sa te baji in vorba precum esca in politica mai bine ai lasa dreacu oja aia si rimelele si fondetenu in sertar la matale in birou, tiai pune salopeta de tricodava ai lua casca de protectie si tarnacopu si teai urca frumusel in papuc si ai veni coleasha la carca nu sa tzipi la lume sa stea departe de basculanta cati ia rimelu de pe ia ca no sa stau io acu sati repar si birou lu matale de la sediu fanclubului. daa?
- aiu
adicatelea vrei sa insinuezi asa printr-o metafora ca de aspectu cozmetic nu se ocupa nimenea? tu ai idee ce cat ma chinuiezc io la saloane ca sa invatz pa viu ce sa fac io la fete adica nu sa fac io adica io invatz pa pielea mea ca sa supraveghez prin observatie ocularvizuala directa daca cosmeticianile alea face ce trebuie la fete, ai idee numa moatzele da pus pa paru din cap cata arhitectura inginerie si transpiratie si talent... ai idee numa unghile falshe cat e de greu sa alea alea... ce stii tu...
-
onk - Mesaje: 1841
Hushti! Hushti! Zat! Na c-am reusit s-alung in sfarsit bilbizdroacele-alea de tzopaie de cateva zile p-acilea si se-mpusca ca chioarele si pe bilbizdrocu meu care saracu n-a vazut ca pa scaunu care este se scursese frumushatza de lipchici picatura cand lipeste ia nimic n-o dezlipeste, de imprumutai basculanta lu aiu sa-l leg c-o funie si sa-l desprind doamne iartama pa om, ca uite-asa se trasase la fatza de insuficientza calorica. Imi placu ce vazui, peretzi stralucind intr-o frumoasa coloare roz-bombona in sala de sedintze, sa se relaxeze si neuronu, nu tot vinaromu ala grecesc alu baixu, ordine si disciplina prin birouri, da bine ca venii la timp, ca-l gasii pe aiu si pe matinalu taman cand vrioa sa-mi amaneteze frumushatza de bibelou cu balerina plus sa vanda mileurile din birou la secandhend, ca cica le trebuie sticle pentru mozaic. Da-n rest treaba merge bine, sperca pan de craciun sa ne mutam in casa noua, si matale cocoana onk, in loc sa stai si sa te boiesti de nu-ti mai incapi in piele de trendi si cul ce iesti, mai bine pune mana pe aspiratoru ala nou si da o mana de ajutor, nu tot cu ochii dupa camionagii. Io stersei frumos geamurile de -mi facui numa cucuie cand ma uitai dupa aia cu fiare vechi cumpaaaar de curate ce era, c-avusei colectia complecta de la opservatoru cultural, hartie daia buna, cu sclipiri de inteligentza, de da stralucire la geam. Of, si d-abia astept momentu cand o sa stam frumushel in sediu, toti ca unu unu ca toti si-o sa depanam concentrate anecdotice (na, matinale, ca te-am onubilat, ce numai tu ieshti dashtept:p )
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
haolioooooo! deci care numa umpic ma duc intro delegatzie ca sa rezolv neshte probleme intro inportanta comunitate de fani asia din tzara care venise shi de peste otare deci in beveu care a cam fost trecut cu vederea noi orientandune spre orashe shi sate care la randule shi iele a fost trecute da nu cu vederea ci mai mult cu gura shi pa'aru deci mantorc dacolo shi ce vad? sa mutat sediu p'alta strada! pai ie fromos ce sa patzit? deci creca nu. ia sa lom masuri. shi nu ma refer la dalea care lea loat baicsu ca sa cunpere vinaromu.
-
neatza - Mesaje: 5820
bre, ce zici de un mega concert asia intru ajutorarea planetei marte ca sa strangem optsutecincizeci si catzi mai trebe de lei grei ca sa vie martzienii si sa populeze tera cu tiristele, pentru intrajutorarea popoarelor, ca sa ne avem toti ca fratzii ca e si iei martzieni si marius din calarash e cu iei. deci ie de bine. ce zici?
astept si parerea celorlalti precum si aprobarea lu' baicsu' ca sa scoata finantele alea de le-a indesat prin neste conturi in suitza. ca stiu eu. pai tu credeai ca n-o sa ne dam seama?
opa...a venit asa spontan, cre'ca a fost mana martzianului. voi ce credetz?
astept si parerea celorlalti precum si aprobarea lu' baicsu' ca sa scoata finantele alea de le-a indesat prin neste conturi in suitza. ca stiu eu. pai tu credeai ca n-o sa ne dam seama?
opa...a venit asa spontan, cre'ca a fost mana martzianului. voi ce credetz?
-
nocturna - Mesaje: 8725
deci io te banuiesc pe matale ca cautz sa ma indepartez din fonctia ce inca-o mai detzin, cu ajutorul la neste tertipuri miselesti care le manevrezi cu martzienii, ciocanelul, scaritza si tranzistoru si marius din calarash e complicele tau. si aia de-si melcuiesc ochii la noi e tot pushi de tine!
-
nu ie bre, ca la minen cap iasha o varza ca nash putea pentru ca sa fiu in stare de fonctzie de conducere cu respunsabilitatz asha ca dumneafoastra. deci eo nam fost in stare sam conduc pan la capat un amic la tren la armata care a prdut trenu din cauza de lipsa de responsabilitate de sediu care tzinea mai mult deschis, damite sa fiu shef prezident de fanclup. deci nu.
-
bon. atunci poate marius din calarash?! subminatz puterea cu ajutorul fortzelor extrateritoriale?! fraternitzatz cu dusmanu martzianu?
vezi ca am gasit un snop de betzigase d'alea de urechi toate folosite si pline de martzieni, icisha, la usa fanclublui. sa nu se mai intample ca ne stricam reputatzia. o sa zica lutzele ca-i coafor aici si-o sa dea buzna nechemate ca si in alte datzi si stii bine ca nu mai avem bigudiuri.
vezi ca am gasit un snop de betzigase d'alea de urechi toate folosite si pline de martzieni, icisha, la usa fanclublui. sa nu se mai intample ca ne stricam reputatzia. o sa zica lutzele ca-i coafor aici si-o sa dea buzna nechemate ca si in alte datzi si stii bine ca nu mai avem bigudiuri.
-
4242
Initial trimis de Nightwish
aprobarea lu' baicsu' ca sa scoata finantele alea de le-a indesat prin neste conturi in suitza. ca stiu eu. pai tu credeai ca n-o sa ne dam seama?
deci dupa cem eau dobanda scot finantzele de la ceorap.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Vad ca e mari probleme cu finanta la clubul de fani si m-am gandit cum am putea sa iesim din foame. Asa ca voi, dumneavoastra, mai marii, fiti atent la unchiu': In cei aproape 4 'jde ani de activtate sub 'escu, apoi sub 'escu, si in sfarsit sub 'escu am avut in dotare o gramada de pulane corectoare de comportament violent... Unele din cauciuc, altele din plastic, altele cu mustiuc de metal cucurent, altele fara, altele cu striati rugosi, si asa mai departe. Propunerea est urmatoarea: deschidem la vreo 10 metri de sediu (ca sa nu bata la ochi) un shop din ala sexy cu giamuri fumurii, scriem pe ele XXX si apoi ne apucam de treaba: cautam in garaji la mine si adunam toate obiectele incriminate. Luam cu grije pe fiecare in parte si il scurtam sau il lungim, dupa cum e cazul si le punem in raft... Apoi pe cele cucurent le luam, le scurtam/lungim dupe caz si le verificam daca mai are curent. Daca mai are, cumparam baterii si apoi le punem in raft... Daca nu, le punem in raft langa cele fara curent. La sfarsit, in sfarsit, luam pe cele cu striati rugosi si le scurtam/lungim.... Verificam daca intr-adevar mai are striati... Daca da, le punem in raft... Daca nu, luam un suriu si scluptam frumos in ele niste proeminente multe si ascutite, iar in capatul fiecareia infigem niste firisoare de par de porc care am auzit ca produc placere... Bineinteles, dupa toate aceste operatiuni, le punem in raft... Nu firisoarele, nici proeminentele, ci pulanele...
Asta-i tot. Daca aveti intrebari, va rog sa mi le adresati, si eu, bineinteles, va voi raspunde in timp util...
P.S. Va intrebati cum anume am putea sa lungim pulanele, ca de scurtat e simplu, le taiem, dar in cazul alungirii? Ei bine, luam bucatile de cauciuc/plastic taiate de la cele care aveau nevoie sa fie scurtate... Si apoi le punem in raft...
Asta-i tot. Daca aveti intrebari, va rog sa mi le adresati, si eu, bineinteles, va voi raspunde in timp util...
P.S. Va intrebati cum anume am putea sa lungim pulanele, ca de scurtat e simplu, le taiem, dar in cazul alungirii? Ei bine, luam bucatile de cauciuc/plastic taiate de la cele care aveau nevoie sa fie scurtate... Si apoi le punem in raft...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
deci dragi fani, problema se pune in halul urmator.
Formatia ASIA incepe anul 2004 intr-o noua formula. Acest lucru apare in urma hotaririi pe care Anca Neacsu a luat-o cu cateva luni in urma, hotarare de a se retrage din formatia ASIA. si de a renunta la o cariera muzicala in favoarea vietii private. Anca a ramas totusi aproape de formatia care a consacrat-o atata vreme cat a fost nevoie pentru refacerea componentei si a dus la bun sfarsit angajamentele trupei pana la inlocuirea ei.
Noua componenta se numeste Anca Roxana Sirbu, are 20 de ani si este studenta la facultatea de Management din cadrul ASE. Iubeste muzica, dansul, fotografia si patinajul si si-a dorit foarte mult sa cante intr-o trupa ca ASIA. Noua Anca a inregistrat deja cateva piese alaturi de Irina, Sorana si Alina, iar in prezent lucreaza impreuna la coregrafie si la noul material muzical.
Anca Roxana Sarbu este cea din poza de mai jos.
Formatia ASIA incepe anul 2004 intr-o noua formula. Acest lucru apare in urma hotaririi pe care Anca Neacsu a luat-o cu cateva luni in urma, hotarare de a se retrage din formatia ASIA. si de a renunta la o cariera muzicala in favoarea vietii private. Anca a ramas totusi aproape de formatia care a consacrat-o atata vreme cat a fost nevoie pentru refacerea componentei si a dus la bun sfarsit angajamentele trupei pana la inlocuirea ei.
Noua componenta se numeste Anca Roxana Sirbu, are 20 de ani si este studenta la facultatea de Management din cadrul ASE. Iubeste muzica, dansul, fotografia si patinajul si si-a dorit foarte mult sa cante intr-o trupa ca ASIA. Noua Anca a inregistrat deja cateva piese alaturi de Irina, Sorana si Alina, iar in prezent lucreaza impreuna la coregrafie si la noul material muzical.
Anca Roxana Sarbu este cea din poza de mai jos.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
-
trupa asta o sa se refaca cu totul odata si odata... hai ca alexandra, anemona , alina sau cum le-o chema pe alea, ultimu A, eram obisnuiti sa-l schimb, dar pe primul... nu. tipa asta seamana cu alina. doua adormite in trupa?
oricum, asia rullz. va iubesc pe voi, care ieste cu totii fani ai acestei trupe minunate de fete extra mega talentoase!
Anca Sorana Irina Alina FOREVER!

oricum, asia rullz. va iubesc pe voi, care ieste cu totii fani ai acestei trupe minunate de fete extra mega talentoase!
Anca Sorana Irina Alina FOREVER!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
la fel cum a ajuns si Alexandra, tipa care atunci cand a plecat in America s-a facut preselectia? ce te interseaza pe tine cum a ajuns in formatie? nici macar nu ai auzit-o cum canta si te-apuci sa ii faci caracterizari.
ANTI
-
e jalnica! ma dezmint de aceasta formatie, si regret cu regret printre regreturile sufletului ca Ancutza, care macar canta si arata bine, a parasit formatia patronata de a treia litera de la stanga la drepta cum te uiti la numele trupei.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
...hac!
nu ma balbai cu balbaitorul si nu sunt incoierent cu incoientorul, doar ca indercai si esuai sa-l plagiez fara drepturi de copirait si deci care este in consecinta foarte dar foarte ilegal, pe iuzarul neatza.
cine mi-a dat voie acilea?statutul de mare fan asia! sau e si asta f'run theard exclusivist? (:|
o fi, n-o fi... nush... mi-e somn de mor si ma gandesc sa va las in pace macar in acest frumos inceput de zi.
sori pt incoierentza, da ma molipsi de la dornea si neatzoiu (iertare, iertare).
sori si pt lipsa sau adunatura de i-uri in plus...
iertati-ma ca exist ...
bleah, iar am luat-o pe aratura
hai noapte buna!
cine mi-a dat voie acilea?statutul de mare fan asia! sau e si asta f'run theard exclusivist? (:|
o fi, n-o fi... nush... mi-e somn de mor si ma gandesc sa va las in pace macar in acest frumos inceput de zi.
sori pt incoierentza, da ma molipsi de la dornea si neatzoiu (iertare, iertare).
sori si pt lipsa sau adunatura de i-uri in plus...
iertati-ma ca exist ...
bleah, iar am luat-o pe aratura
hai noapte buna!
- Bubico
de acord cu tine paranoya :p ,dar zvonul asta cu destramarea trupei asia nu prea cred ca e adevarat.adica n-am auzit nicaieri de vreo destramare a trupei.in fine,nu ca m-ar interesa,dar cred ca e doar un zvon.....nimik mai mult.un zvon inventat de ''celebrul'' baixinho din lipsa de ocupatie. :p
- Catzelusha
Stimate domnule Ionut Rechinul,
In calitate de PR al fanclubului ASIA, va informez cu respect ca atzi nimerit greshit. Fanclubul "Gh. Marinescu" pe care il cautatzi dumneavoastra (shi unde, de altfel, suntetzi ashteptat inca de acum zece ani), are sediul in Bucureshti, Sos. Berceni nr. 10-12, program non-stop. Pentru o mai ushoara inscriere, cand ajungetzi la poarta intrebatzi de preshedintele fanclubului respectiv, domnul Nicolae Marcu. Spunetzi ca v-a trimis Dumnezeu. O sa intzeleaga dumnealui.
Va doresc o zi buna in continuare!
In calitate de PR al fanclubului ASIA, va informez cu respect ca atzi nimerit greshit. Fanclubul "Gh. Marinescu" pe care il cautatzi dumneavoastra (shi unde, de altfel, suntetzi ashteptat inca de acum zece ani), are sediul in Bucureshti, Sos. Berceni nr. 10-12, program non-stop. Pentru o mai ushoara inscriere, cand ajungetzi la poarta intrebatzi de preshedintele fanclubului respectiv, domnul Nicolae Marcu. Spunetzi ca v-a trimis Dumnezeu. O sa intzeleaga dumnealui.
Va doresc o zi buna in continuare!
-
as avea si io o sugestie pentru stimabilul Ionut Marcu. daca doriti sa va relaxati, luati masina 401 si mergeti pana la capat. acolo, dupa ce coborati, o sa va astepte o tanti, Balaceanca pe numele ei.
succes.
succes.
ANTI
-
Fata asta noua...."Anca" a fost colega de liceu cu Sorana..in Hasdeu ! Eu am avut un mare shok cand am vazut-o ! In primul rand toata lumea ii spunea Silvia....de unde si pana unde Roxana...si Anca...nu stiu exact ! Ideea e ca tot liceul stia ca o cheama Sarbu Silvia , castigatoare a marelui titlu de "miss popularitate" la balul bobocilor din Hasdeu ! A mai incercat ea cu formatia M-Boys sa cante putin din cate imi aduc eu aminte ...unul dintre componenti...Toma...era prietenul ei ! Anyway...in rest nu a cantat niciodata... nu stiu ce voce ar putea sa aiba dar este o tipa ok...simpatica...nu foarte fitzoasa (dar nu se stie niciodata ce se poate intampla ) ! si da...e studenta in ASE la management ! So...probabil ca ea si Sorana au pastrat legatura si a ajuns rapid in formatie..i have no idea...Alexandra tot asa a aparut...era din liceul Soranei
!! well...ca o buna fosta colega de liceu eu ii urez Silviei (ce vreti ...noi asa ii ziceam...ma scuzati domnisoara prezidenta de fan-club...) bafta
ce dracu...si cu ea si fara ea ASIA tot o varza e (ma scuzati din nou) ! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
ce vrei tu de fapt? ca eo, in afara de fabtu ca ai o anumita inclinatzie spre puncte, nam intzeles nimic.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma