Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde nocturna » Joi Noi 13, 2003 2:48 pm

extras cu penseta tocma dupe clasa muncitoare ca elanii asa tare indragira postu de nu au mai vrut sa-i dea drumu:
Initial trimis de deianira
explicatia era ceva de genu: de ce am citit io intr-o revista ceva cam asa: raul in muzica? ooops, adica daca asculta nightwish, dargaard, inseamna ca ii rau tipu? (eviiiiiil...yeah! wiiiiiickeeeeed!) orium zicea ca lui ii place doar muzica care are o linie melodica, nu ca negrii mei afoni. I-am zis ca am ascultat si io grimgod intr-o vreme (am auzit doar, de fapt...)...anyway, nu conteaza, eu tot il iubesc s-asa...ai auzit? te iubesc! si nu-mi paaaasa! atata vreme cat am iarba in casa si stau cu ma niggas!

salutare natiune!

ce stil, ce arta, cata incoerentza...nici macar animaloo n-a inteles nimic. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Vin Noi 14, 2003 11:59 am

ce ziceai de coerentza, de idei, de fraze spumoase ...

ia mostre:

1.
Mie imi place melodia ...e draguta! Desi versurile nu sunt cine-stie ce...Dar merge....e draguta melodia...suna misto! Si ea...nu e super frumoasa....adik are momente...cand e frumoasa/.....cand e urata!

2.
Nu sunt mara faza a house-ului....
insa manelele nu pot sa le sufar! Fac crima cand aud asa ceva!
Prefer de 100000000 de ori house-ul!
Dintre menele...singura care e mai "rasarita" e aia a lu` Adrian cu "jumatate tu, jumatate eu"...la care rad de fiecare data cand o ascult, si fac katerinca cu colegii mei de ea ! In rest...toate`s VARZAAAAA!!!!!!!!!!!

3.
Desi si eu s-ar putea sa ma numar printre acele "domnisoare care prefera chipsurile"...imi permit sa scriu si eu la acest forum, deoarece mananc si mancaruri gatite in afara acestor "delicatese"

4.
Am citit absolut toate mesajele de pe aici...
<--- asta este buna :D

5. nu pot sa aleg, tot mesajul este delicios

6.
Sunt o trupa tare...au niste melodii misto! Mie imi place mult "Intr-o zi"...e misto piesa!

7. inca una bestiala:
observ ca tara noastra se amplifica pe zii ce trece cu noi analfabeti!

cum incep posturile userului acesta? (original): "MDa... (...) Hmmz...
(...) Mda... ce sa zic...(...) mda...cam asa e... mda...
(...) Mda... (observati cat de original variaza folosirea alternanta a majusculei) Mda..."

hai ca m-am plictisit :)

ah, useru' in cauza: M|haElla` :D
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde marian jan » Dum Noi 16, 2003 11:55 am

=D =D =D =D =D =D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde gabuba » Dum Noi 16, 2003 11:02 pm

ma, mihaela e vecina mea de la 4. :hehe:
am cazut in cap de ras... si atentie: da capacitatea anu' asta!

p.s. eu eram mai rau, nu? da macar aveam 12 ani si net de 1 luna... :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Noi 20, 2003 12:10 pm

Un site cu o gramada poze! GIF-uri pentru placerea tuturor! Poti comanda si cd cu sute de poze, flashuri si avi!

Nu uitati sa-i cititi guestbook-ul!!

http://www.levis505guy.com/index.html
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde stefan » Vin Noi 21, 2003 4:20 pm

Lool, uite aici una tare:

Cele diesel ma fac sa fiu nostalgic si sa imi amintesc de vremurile de demult cand curentul electric era o noutate si se folosea foarte putin...oamenii inca nestiind foarte multe despre aceasta mareatza descoperire...care este curentul electric....fie el alternativ sau sinusoidal.

Aicisha:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=202827#post202827
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

4251

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 22, 2003 8:12 pm

cred c-a vrut sa scrie eliptic.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 23, 2003 12:41 am

da..stefane...trebuia sa pomenesc si de curentul trifazat, nu ? *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Noi 24, 2003 3:32 pm

Initial trimis de Hades
bafta si tzie omule!(desi ai scris cam putzin despre mine :D )...

PacE

Nu stau sa le caut si pe celelate dinainte, dar mai sunt o gramada de posturi in care saracul putzangutan reproseaza cuiva ca nu l-a bagat in seama desi subiectul n-are nici o treaba cu persoana lui... Mai baietica, daca suferi rau din cauza asta, fa-ti un thread si eu personal iti promit ca te ajut cu cat mai multe mesaje...

rAZBOi
indescifrabil
cubu

4268

Mesajde baixinho© » Lun Noi 24, 2003 3:44 pm

Geografia Femeii
Intre 18 si 21 de ani o femeie este ca Africa sau Australia. Este jumatate descoperita, jumatate salbatica si natural de frumoasa, cu tufisiuri ce imprejmuiesc deltele fertile.
Intre 21 si 30 de ani o femeie este ca America sau Japonia. Complet descoperita, foarte bine dezvoltata si deschisa comertului in special cu tari cu bani sau cu masini.
Intre 30 si 35 de ani, ea este ca India sau Spania. Foarte fierbinte, relaxata si convinsa de frumusetea sa.
Intre 35 si 40 de ani o femeie este ca Franta sau Argentina. Ea poate ca este pe jumatate distrusa din cauza razboiului dar inca poate fi un loc de vizitat caldut si placut.
Intre 40 si 50 de ani, ea este ca Yugoslavia sau Iraq. A pierdut razboiul si este vanata de greselile trecutului. Reconstructia masiva este necesara.
Intre anii 50 - 60 o femeie este ca Rusia sau Canada. Foarte intinsa, linistita, cu granitele nepatrulate si climatul neprimitor si rece.
Intre 60 si 70 de ani o femeie este ca Anglia sau Mongolia. Cu un glorios si atotcuceritor trecut dar fara nici un viitor.
Dupa 70, ea devine Albania sau Afghanistan. Toata lumea stie unde este dar nimeni nu vrea sa se duca la ea.
Geografia Barbatului
Intre 15 si 70 de ani un barbat este ca Zimbabue - condus de un putoi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Weet-weet » Lun Noi 24, 2003 6:02 pm

Nush ce parere aveti voi , dar mie , cea mai mare aberatie , mi se pare : " Bucuresti/Botosani/orice alt oras din Romania - Romania
Pai mai oameni buni ! Aici vin sa posteze , romani , nu ? Deci nu cred ca un roman ar putea sa creada ca Bucuresti-ul sau alte orase din Romania , sunt in alta tara !
Stiu ca trebuie sa scrii tara si oras , dar ... la urma urmelor , cred ca orice roman oricat de idiot o fi el , stie ca Bucuresti e in Romania ... poate ca nu am cunoscut eu oameni destul de idioti .. nu stiu ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde stefan » Mar Noi 25, 2003 11:28 am

Inca una si ma-ntorc:

Te rog sa ma intelegi ca nu am nimic cu tine sau cu Măraia, ci doar cu afirmatii care frizeaza ridicolul !

Un smiley sa exprime ROFL sau LMAO, pls...

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=203752#post203752
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde svengali » Mar Noi 25, 2003 12:10 pm

Stefan, nu cu multa vreme in urma le explicai celorlalti drumul spre ignoreland: contul personal --> modifica lista utilizatorilor ignorati samd. Cu ce ocazie m-ai scos din lista aia, te-am rugat io ?! Sau sa inteleg ca se poarta ignorarea selectiva ?!
Se pare ca e cazul sa-ti reamintesc cel putin 2 motive pentru care ar trebui sa te faci ca nu ma vezi, asta in cazul in care ai un dram de bun simt:
a) te-ai luat dupa gloata si mi-ai pus etichete pretinzand ca "m-ai citit" fara sa te asiguri mai intai ca stii cu cine vorbesti. Mai mult mi-ai facut subiect pe sfatul batranilor.
... si asta in conditiile in care
b) singurul argument ce l-ai adus vreodata intr-o discutie cu mine a fost:"unu care canta la tuba mai in spate nu se cheama c-a facut istorie"

Daca ai ceva de spus la obiect, pertinent, o poti face aici sau aici .
Daca nu, poti abera pana in panzele albe, dar pe mine te rog sa ma excluzi atat timp cat nu ai ceva de spus ! :o
Multumesc anticipat ! :rolleyes:
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde nocturna » Mar Noi 25, 2003 12:18 pm

Initial trimis de svengali
Stefan...Mai mult mi-ai facut subiect pe sfatul batranilor.

iote, moshu baga strambe. vai, nu ma asteptam. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

raspuns lui aphex

Mesajde svengali » Mar Noi 25, 2003 10:31 pm

Initial trimis de aphextwinz
Mihaitza am fost "exceptzional" ;) pentru tine astazi shi tzi-am citit mesajele, sa nu zici ca am fost tendentzios.

Ca sa lamurim/stabilim niste lucruri intai, nu stiu de unde si pana unde te trezesti sa mi te adresezi cu "mihaitza" in primul rand :con:
In al doilea rand, repet, daca intr-adevar ai fi citit posturile mele ai fi vazut ca ti-ai dat singur cu firma in cap ! Dupa ce afirm clar ca pianul (fara sa specific care anume) poate avea chiar mai mult de 7 octave, precizand destul de riguros intervalul sonor uzual pentru pianele acustice mari (aici ), vii si tu si trantesti un post cu o infatuare si superioaritate de parca ai fi redescoperit universul sau de parca ai fi adus ceva nou in discutie:
[..]imi dau seama ca sustzine nishte ineptzii demne de pretinsa sa cultura muzicala.
Un pian, in general, are 7 octave (itzi garantez eu cu pianina mea :p shi cu toate pianinele shi pianele pe care le-am vazut) shi incep cu un La (A).
cu care La, ai spus macar inainte de-a te umfla in pene ?!
Mai apoi:
[..]Sa nu-l confundam cu un pian electric aka clapa/sintetizator/orga

asta o spui de dragul rigurozitatii sau pentru a recurge la un sofism ieftin in postul urmator ?!

[..]Sarmanii compozitori (aia clasici, bineintzeles) ar ramane in imposibilitatea de fi interpretatzi

Ca atare nu rastalmaci vorbele altora si nu reinterpreta cum te taie capul pentru a-ti scuza jignirile si bagarea in seama! Altfel spus, nu-mi pune in gura cuvinte ce nu le-am scris ! "in general pianul are 5 octave" nu inseamna "toate pianele au 5 octave" si nici "pianul clasic are 5 octave". Ce mai urmeaza, redefinesti pianul, octava, sensul sintagmei "in general" ?! Ai fi poate surprins sa afli ca primul pian cu 6 octave a fost facut la 1800 (maie exact 1794), iar primul cu 7 dupa 1824...

[..]Ce ar fi sa lashi naibii imaginea de muzician shi sa ramai la cea de muzicant, caci in acest caz, n-o sa aiba nimeni nici-o pretentzie!

Ce-ar fi sa lasi ifosele, ironia, autosuficienta si sofismele pentru altii care se arata impresionati de ele ? Ce-ar fi sa inveti diferenta intre sofism si argumentatie, intre on topic si off topic ? ( Acolo unde ti-ai permis a nu stiu cata oara sa jignesti era vorba despre imposibilitatea vocii umane de-a lua 7 octave, casca ochii mari !)
Ce-ar fi sa dam un pic cartile pe fata si sa ma uimesti cu personalitatea zguduitoare care zace in tine (in viata reala) ca sa-ti permiti sa te crezi "punct de referinta", "opinie autorizata", samd ... Lasa-ma sa ghicesc... pianina de acasa te face atat de sigur pe tine ?!
Cand vii cu pareri personale, exemple punctuale si definitii ambigue (si alea trunchiate si reproduse dupa ureche) se cheama argumentatie... cand vin io cu exemple se cheama sofisme si aberatii, iar cand dau link-uri ma onorezi cu "guglitor". Cine/ce esti tu ca sa stabilesti toate astea ?! Cine/ce iti da dreptul sa faci referire nu numai la cunostintele mele muzicale, dar si la cultura mea generala mergand pana la a-ti da cu parerea despre cat de bine imi fac eu meseria ?
Ca sa citez un alt clasic in viata, nu astept raspuns pentru ca-l banui !

Pese: sfatul dat anterior lui stefan ti se potriveste cu mici ajustari, poti sa-l urmezi cu incredere !
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 26, 2003 11:26 pm

" Nu asha mah, las-o mah la punctul mort!!!
Ce mah? nu-ti mai ajunge strada?
Ce bah? ce facem domne?
Gogule? probleme mah? (ia mah mana dupa ea ca ii iei vopseaua)
E altfel cand basculanta e a ta!

ce penala e reclama asta....aberanta chiar!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 3:48 pm

aiule, sa mor de-o sa-mi fie dor de tine ;m
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde SOD » Mie Dec 03, 2003 4:08 pm

acu,stii si tu vorba aia,mori da-te-n spanac!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 4:31 pm

vedem noi care muare primu :j
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde eyewitness » Mie Dec 03, 2003 4:45 pm

Initial trimis de svengali
aiule, sa mor de-o sa-mi fie dor de tine

ptiu drace, iar nu mai dorm la noapte de framntari si griji
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Mie Dec 03, 2003 4:52 pm

Initial trimis de Portnoy

Nu stau sa le caut si pe celelate dinainte, dar mai sunt o gramada de posturi in care saracul putzangutan reproseaza cuiva ca nu l-a bagat in seama desi subiectul n-are nici o treaba cu persoana lui... Mai baietica, daca suferi rau din cauza asta, fa-ti un thread si eu personal iti promit ca te ajut cu cat mai multe mesaje...

rAZBOi

da, asa e! sa-si faca un theard unde sa-i zicem NUMAI lui la multi ani, si tot asa. sa nu ma mai scoata astia pe mine vinovat de inexistenta unui theard numa' pt hades, ca dupa aia iar ma spurca asta si ma ameninta ca se arunca de pe bloc.

TratativE
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 05, 2003 1:31 am

Vine taica'miu pe la mine si profit de ocazie sa ii arat noul PC.

eu : "uite...mi-am luat PC nou. iti place ? "
tata : "pai n-aveai deja ? de ce ti-ai mai luat ? "
eu : "pai asta e modern. de ultima generatie ! uite...am Windows XP-ul pe el ! "
tata : "eee...o porcarie. asta iti trebuia tie ? arunci banii de pomana....ca iti merge tie putin mai repede internetul....sa vorbesti cu Contesa Parasita sau mai stiu eu ce fete de 12 ani. "

Probabil ca m-a auzit vorbind de Regina Matrashita...si a incurcat putin nick-ul. Oricum sa stiti ca tata e la curent cu forumul. Stie cam vreo 10 useri....si nu are o parere deloc buna despre ceea ce facem noi aici.

Asa. Si dialogul nu s-a incheiat aici . In continuare tata imi zice : "in loc sa invetzi si tu un program....stai toata ziua si batzi aici la taste. tie cred ca ti-era bun si calculatoru ala de il aveai inainte. nu stiu de ce ti-a mai trebuit asta. " (aici se referea la HC90-ul pe care il aveam prin scoala generala).

eu : "bine ! sa nu vii la mine sa vezi un film bun. uite...eu tocmai imi pun sa vad Lista lui Schlindler ! "
tata : "ce ? cum ? se vede filme pe asta ? "
eu : " da. acum lasa-ma ..nu ma mai deranja. ziceai ca nu te intereseaza si ca nu e bun de nimic. "
tata : "ia sa vad ! arata si mie ! "

I-am aratat si a ramas uimit. N-a mai zis nimic. Pana la urma i s-a parut o achizitie buna. Mi-a cerut sa-i pun si Stapanul Inelelor...ca a auzit el ca a luat premiu Oscar.

Dupa vreo 10 minute il aud cu matusi'mea la telefon : "si-a luat Gabi calculator nou. merge sa vezi si filme pe monitor. direct de la calculator ! "

:o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Dec 05, 2003 8:25 am

Initial trimis de Norbert
adormi dulce si te trezesti mort. (...) ce spun eu aici nu este aberatie sau altceva, f serios vorbesc

delicios baiatu asta uite si linku http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=206840#post206840
eyewitness

Mesajde gabuba » Sâm Dec 06, 2003 1:10 am

priviti va rog... noua semnatura a lui bassplayer:
Maxima zilei: Gabizzu: gandirea ta impune o gandire mai simpla.

ma puse dracu sa vb. cu imbecilii la ore tarzii din noapte... asa de tare ma puse ca ajunsei in semnatura respectivului.

apoi nu e o aberatie totala caci se poate: gandirea ta complexa ne impune noua o gandire mai simpla. Ma rog eu vroiam sa spunca gandirea lui complexa imi impune mie sa-i fiu lui mai explicit. nu am spui cui impune asa ca bass e de tot rahatu...si mai e si prost.

--------nu imi asum raspunderea pt mesajele din aceasta noapte , deoarece ma aflu sub influenta unor bauturi acoolice.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Mar Dec 09, 2003 1:43 pm

Aliosha zisa Iar tu ai scris Miercuri cu m mic o sfidare impardonabila adusa celui ce i-a tinut de urat lui Robinson. Ce treaba are asta cu threadul de fata ?

sa intelegem ca primu negru o fo Luni...pe care robinson la papat
a urmat marti, Miercuri...care i=a mai tinut si de urat....
pana la Vineri. La Vineri robinson iera deja satul si s-a hotarat sa-l bage pe el in carte da aliosha stie mai bine :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Dec 09, 2003 3:53 pm

Initial trimis de Jadore Mafia
imi fac griji pt. ca nu stiu sa numesc toate partile unue Pule

nu-ti mai face griji, indicat ie ca la inceput sa privesti lucrurile in ansamblul lor si p-orma cand devi mai versata sa studiezi fiecare parte componenta
eyewitness

Mesajde eyewitness » Mie Dec 10, 2003 11:22 am

Initial trimis de ovidiudana
mi-ar place mie 100$ pe zi, dar ....
N-am idee cum sa-i fac

intr-o tinuta adecvata, patruland prin holu hotelului merriott e imposibil sa nu pice...si daca ai nevoie de peshte nu ezita sa ma contactezi.
eyewitness

Mesajde eyewitness » Joi Dec 11, 2003 8:55 am

Initial trimis de Burning|Flame
As vrea si eu fac o reclamatie impotriva lu` Unregistered care se baga unde nu trebuie

domnii admini sunt rugati pe aceasta cale sa-l depisteze pe anonimu neinregistrat si sa-l traga de urechiuse, sa-i dea 20 de linii peste palma, sa-l puna la coltu forumului in genunchi pe coji de nuci si eventual sa-i introduca brusc neshte plumbi in tample.

mama lui de bagacios...
eyewitness

Mesajde gabuba » Sâm Dec 13, 2003 9:12 pm

- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde basstard » Dum Dec 14, 2003 12:38 am

Initial trimis de Gabizzu

apoi nu e o aberatie totala caci se poate: gandirea ta complexa ne impune noua o gandire mai simpla.

Abia acu am vast. Aberatia zilei respective ierea taman aci.

- comentariile sunt inutile.
human being/being human
basstard
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma